Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,181. až 1,200. (celkem z 1,972)
  • Autor
    PetraK

vyndana tekouci trubka topeni, bylo v ni 5 der!

ty vole, to nejni trupka, to je ementál!

Hlavně, že se na to přišlo, a že maník neni jeliman.

Maya

PetraK
        on tenhle je fakt sikovnej a dela vsechno i bez dozoru pricetne a navic jeho mama je znama moji mamy, tak se snazi 😀
        trubka fakt des, kdyz to clovek vidi, tak je tu to topeni od sedmdesatek, ale nastesti vetsina je mimo zed, natrena a tak, tohle je jedinej usek, kde je dost ty trubky ve zdi, tak doufam, ze jinde uz to bude ok
        da prej medenou, tak doufam, ze dalsi opravy uz se nedoziju
        voda uz je vymenena v plastu, akorat se to holt zanasi, ale udelal nam v kotelne na tu vodovodni kohout a prej kdyby se to casem zas zaneslo, tak pak uz to pujde profouknout skrz ten kohout

Maya

akorat je strasne ukecanej a ma pak tendence se postavit a povidat a nic nedelat, tak krome pauzy na kafe a tak se snazime u nej moc nebejt 😀

PetraK

Maya
            ale udelal nam v kotelne na tu vodovodni kohout a prej kdyby se to casem zas zaneslo, tak pak uz to pujde profouknout skrz ten kohout

geniální. On u práce přemýšlí! Taky máme v mědi.

tak se snazime u nej moc nebejt
            tak nikdo nejsme dokonalý 😀

Kimi

Fifi, na AMINAVAST jsem se ptala, ale doporučila mi zůstat u stávajících medikamentů.

cernej caj

Maya
                tak to je dobre, ze je jinak sikovnej, kdyz mu moc nevarite kafe aby vykecaval 😀 a teda 5 der slusny, tak to bude z krku aspon a dobry, ze v lete nemusis topit 😀

kimi
                jak budu mit u pc prostor, zaridim, dneska v praci cistych 12h prace, domajen veceri a spat

Fifi

Bry rano, brou noc vespolek,
                  uzijte si volno, nekdo i hodne prodlouzene.
                  Jsem dneska prebirala flasky medu pro znamy a vite, ze existuje „spani na ulech, apidomky“? Pro me novinka, neznala jsem. Ja mela paniku jen z myho pana vcelare, kdyz se to kolem nej rojilo po staceni medu, jak byl nacuclej a navonenej medem, vcelky si na nem sedaly a odlitaly, zadny pigaro pry ani nemel. 😀

Mayo, tak problem vyresen a jen schnout budete? Naky vysusovace na rychlejsi schnuti pouzit nejde, at je to driv za vama? Mangan, to mate ze studny nebo mate verejnej vodovod? Hlavne, ze sajrajt pujde vyplachnout!

Cernej caj
                  Ty mas posledni dobou sichty hrozny, odfrknes si snad v prodlouzenym vikendu.

Kimi
                  Ok, zvlastni, me naopak pronefra byla doporucovana hned a ten aminavast Troldikovi zabiral jeste lip, s zadnou medikaci se to nepere. Toz pohlazeni Golimu a at se dlouho drzi. 🙂

cernej caj

Fifi
                    To teda taky neznam ale me by stacila jedna zalehmuta vcelka, co me blbe pichne… 😀

Jj, na volno se uz tesim:)

Maya

Fifi
                      spani na ulech, ty jo, to bych asi moc neusnula 😀
                      vysusuju domacim fukarem a samo vetranim
                      ona je ta dira skrz do kotelny, tak vcera jsme se dohodli, ze pak z loznice se to zazdi a necha se dira kotelny
                      ale uz ted je videt na zdi, jak se to vysusuje a jde to docela dobre
                      voda je ze studny, takkovy vymozenosti jako vodovod tady nemame, teda spis na kraj vesnice priveden byl, dotace sebrany a nazdar 😀
                      ono nase vesnice je pomerne roztahana a uprostred potok, delat tu nejaky rozvody by stalo majlant
                      vodu co vim tu maji vsichni stejnou, hodne zeleza a hodne manganu, ale ofiko je to pitny
                      zas nemame zadny dusicnany a tyhle hnusy
                      prej ten mangan je docela castej problem a existujou na to nejaky filtry, ale naklady v desetitisich, takze nic pro me

PetraK

RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dobré ráno Vjétname, du si dělat kávičku,byli jsme se ovenčit kolem komínka, dali si snídaňu a bude kávička, pak přivezou kamínky a budou kamínky…. 😀

Maya
                        ale uz ted je videt na zdi, jak se to vysusuje a jde to docela dobre

to je supr, sušte, sušte, sušte – případně DEK, kterej je všude půjčuje sušičky.

Fifi
                        zadny pigaro pry ani nemel.
                        já se s nima učim taky kamarádit – u nás u vody, furt jim dolejvám, holky chlastaj jak sviňa 😀 . Ale jak tak načuhuju ke včelařům, oni jsou dneska holky šlechtěný hodně na to, aby byly moc hodný. Ty naše zatím jsou, tuhle jsem jich napočítala 35 najednou u barelu. Už tam maji molo. Musím poděkovat za ten nápad.

Zlata

PetraK
                          U nás měli včely 2 sousedí hned vedle nás,s výjimkou kdy jsem nechtíc na včelu šlápla,nebo při pádu do koryta s vodou(to jsem jich měla 17 najednou) včely nic nedělaly.Vlastně jednou nám zaútocily na zedníka,pác jim do cesty k jeteli začal stavět komín.

Maya

u nas jsou uly kousek od pesiny kam chodime na vychazku, tam vzdycky honim Lokina at se moc nezastavuje, ale ty vcely asi litaji nekam jinam, a zahrade nemame skoro zadny

Thielli

Já si jednou jako dítě umyla vlasy březovým šamponem a pak se u kamarádky šla podívat k úlu… a blíž a ještě blíž… a pak mi v dlouhých vlnitých vláskách začalo bzučet na jednom místě, na druhém, na pátém…
                              Včely se mi zamotaly do vlasů a děda kamarádky mi je rychle musel rozmačkat na hlavě, protože rychle je z vlasů nevymotáte. Hlava mi splaskla do pár dní, ale duši je to líto furt. 😌

Fifi

Bryvecir vespolek,
                                on jeden ze sousedu prave podobnej apidomek vyrabi, to je dobrej kseft, co jsem koukala na netu, me by to rozhodne nezharmonizovalo, i kdyz by zihadlo nehrozilo. Pan, od kteryho beru med, to neni. Vcely ma opravdu hodny, nejaky kraňky asi?
                                Thielli, ty ses duse opravdu jemna, vcelicek by mi lito bylo, ale kdyz uz si schytala zihadla, stejne by chciply. Ja mam opakovane potvrzeno, ze kdyz si na tabore natiram ruzne casti kostival gelem od alpy, laka to vosy. A ty ja nerada.

Maya
                                At ses co nejdriv cela sucha domki. 🙂 Aha, studna, no tak hlavni, ze este mate vodu. Mne tu vcely ted bzukaj ve velkym, prisavnik petiprsty kvete a to jim hodne chutna. Plus mam furu cmelaku a takovych tech zemnich vcel na necem ala fialova hluchavka, vysoky to je snad metr, urcite plevel pro zemedelce. Pro me potecha oka a hmyze maji zradlo.

Thielli

A my jedeme na chatu a já tam budu až do středy, takže balení trvá vofous dýl a proto ty dvě ovce překážejí o to víc, kdyby byly kočkami, už leží každá v jedné z ikea tašek….

mimochodem, také od doby, kdy byly vynalezeny ikea tašky, už nepřevážíte svůj cirkus v ničem jiném?

no a na chatě si nafouknu (doufám, protože po covidu ztratily plíce značně kapacitu) paddleboard a zkusím se na něj po třech letech umístit alespoň do sedu a možná zjistím, že se přes břicho neohnu (přišel ke mně totiž ten pan přechod, nebo jak se jmenuje a to člověk tloustne dvojnásob rychleji než dosud..) no a to pak potupně napíšu Petrs, že na Miladě si na něj asi bude muset při závodu plavacím sednout její Petr, zatímco já budu čekat na obrátce se svačinou… a to bude trapas.
                                  🙈

Petrs01

Neboj, na Peťana nemáš, ten už je v přechodu dávno 😀
                                    Hmm, zkusím vyhrabat pumpu, ať se mi nevysílíš ještě před startem.

Thielli

Petrs
                                      pumpu mame, silu nemame 🙂
                                      Neboj, ted uvidim, kolik mi to sebere a podle toho bude v sobotu rezerva. A pomuzou jeste druhe ruce.

Fifi

Thielli, Petrs, tesim se na report z planovane akce. Zni to zajimave. 😀

MirkaD

dnes 4 ve Ž.lese-peřezovitý okruh

MirkaD

včerejší-v Rájci-Jestřebí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,181. až 1,200. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.