- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
2.7.2024 v 13:38 #174107
Maya
no a odkaz porad nikde, jak too????
je to literdo tecka com2.7.2024 v 13:57 #174108Zlata
Maya
Já radši už koukat nebudu na nic ke čtení 🤣🤣🤣
Teď mi mají přijít další díly od Roxanny Hill,a příští týden (myslím)by měla vyjít Darcy Coates, druhý díl Šeptající mrtví.
Nedávno vyšel nový Bryndza(Erika Fosterová),Lisa Regan a Angela Marsons.2.7.2024 v 16:03 #174109cernej caj
Zlatka
Bys mohla i na mobiluMaya
Vypada pekne barevneHmm mozna to neni https tak to epusti, doma myzu kouknout do spamu..
2.7.2024 v 16:07 #174110Zlata
Vy jste holky pokušitelky👍🌞
2.7.2024 v 17:18 #174111Fifi
Bryvecir vespolek,
Mayo, drzim pesti, at mas reko v cukuletu za sebou a zadny trabls!Zlatko
Zis, ja bych cetla, az bych brecela. S netvorem to porad este nejde, zkusila jsem si pred spanim vzit knizku a natrhnul Gazelam trosku zadek. 😀HOLKY – MED, chcete nekdo med??? Soused stáčí, kdyztak mi pisnete do emila, kdo by mel zajem a domluvime se.
2.7.2024 v 18:09 #174112cernej caj
Fifi
ma repkovej? to bych neodolala 🙂a par fotek z vandriku 14 dni zpet.
Zlatka
ja obcas neodolam a nejakou knihu si online koupim a hned se na mobilu zactu, nez to nacpu do ctecky 😀2.7.2024 v 18:12 #174117cernej caj
hm podle me http://literdo.com/ ten odkaz nejde dat, protoze neni zabezpecenej jako https…
2.7.2024 v 18:15 #174118cernej caj
OK, tak to neni ten duvod a omluvte mi tu samomluvu 😀
jinak charlie uz dozira posledni yoggies, chci neco min tucnyho, protoze uz od vanoc zacal nejak pribirat a premyslim nad timto
https://krmeni.cz/petkult-granule-pro-psy/petkult-dog-low-calories-lamb-m-l2.7.2024 v 18:28 #174119Fifi
Cernej caj
ma repkovej?
Repka tu kvetla o kousek dal, takze v nem urcite z ni neco bude. Vzdycky ceka, az odkvetou lipy a pak 1x za rok stáčí, med si uz od nej mela. Tak se mi kdyztak ozvi do emila.
Ohledne granuli – zkusila bych klidne Fitmin medium senior, oproti tomu Petkultu jsou min nabuseny a cenove priznivejsi. Nebo Marp holistic turkey light, ale to je cenove jinde. Jestli nema Charlik nejaky omezeni, Fitminy doporucim, jeden pytel tehle senioru jsem mela (omylem) pro Ruzici a chutnalo, akorat po nich byla vyzabla az moc.2.7.2024 v 18:53 #174120cernej caj
Fifi
diky za tip, ukladam do odkazu na zvazeni:)Ted prave ma nejaky nabusenejsi a do vanoc dobry, ale uz to neni uplne ono… prece jen uz je taky dedecek ackoli se na to tezko zvyka.
jo, marp sem mivala pro feri parkrat, ale ta ma ty RC na hubnuti + jaterni a tak ma charlie smulu, kdyz muze cokoli. sice sme meli naslapnuto na 8+2 pytle zdarma a po 4 pytlich ale proste nemuzu mu do te misky nic nedavat…
2.7.2024 v 20:00 #174128Fifi
Ten Fitmin sezenes na ruznych e-shopech i levneji nez na webu vyrobce. Hlavne, aby to Charliekovi chutnalo. 🙂 Pohlad Ferinku specialne, babka se skvele drzi.
Petrs
Jak ja ti rozumim, ze s clovekem odchod psa zacloumma. Akorat ja jsem clovek psi, neumim si predstavit zivot bez psa. I kdyby to mela bejt nejaka pidiblecha jen na klin, musela by tu bydlet. Toz, treba se neco takovyho vyskytne, samo si te to najde.Jo a dneska jsem vyzvedla hracky pro pesany od dobre duse odvedle, twe, lanovej chuchvalec me malem zabil, kdyz to Ruzice roztocila. 😀
2.7.2024 v 20:33 #174132Kimi
Cernej caj,
já jsem krmila Fitmin senior light, Goliáškovi chutnaly víc, než jiné značky před tím. Konzervy musí mít stoprocentně masové. Teď jsem kvůli jeho nemocným ledvinám musela přejít na dietní Happy Dog Renal, jak konzervy, tak granule. Na doporučení veterinářky ještě přidávám lososový olej. Je hubenější než když ke mně před jedenácti lety přišel, ale myslím, že pro jeho slabé srdíčko je to lepší.2.7.2024 v 20:36 #174133Kimi
Čají, ještě prosím, Goliáš je poslední, koho zbývá položit na gauč – můžeš?
Díky.2.7.2024 v 20:37 #174134Fifi
Kimi, a na ten Aminavast si se vetky neptala coby pripravek na ledviny? Ono srdicko a ledviny spolu u psu casto souvisi.
2.7.2024 v 20:47 #174135PetraK
Fifi
, twe, lanovej chuchvalec me malem zabil, kdyz to Ruzice roztocila. 😀😀 😀 promiň 😀 😀 vidím to naprosto jasně. 😀
2.7.2024 v 21:25 #174137Fifi
No to nevis, co to je za vec! To je zbran hromadnyho niceni normalne! Jdu scucavat vcerejsi videa z vychazky, chuchvalec pridam jindy.
3.7.2024 v 6:29 #174146PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
GDOOO MÁ ZÍTRA VOLNO, NEVÍTE TO NĚKDO?? JIPIAJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!
Sem fčéra byla dělná, ponejprv jsem pracovně vyvenčila ohařiska, pak jsem pověsila prádlo, pak jsem naházela šest koleček šutráků, zaopatřila zvířectvo stravou a poklidila. Sem velkovýkonná 😀 a zítra se budu flákat
Fifi
cy fotku atomovýho Uzla 😀těšim se na vídeja, musim počkat, tady to mám bez zvuku, nevim proč.
3.7.2024 v 7:11 #174149Zlata
PetraK
Já kvůli tomu pátku jela nakoupit už v pondělí,tak mám zejtra taky volno🤣🤣 akorát mi holky z péče přijedou uklidit.3.7.2024 v 7:29 #174151PetraK
Joo, Zlatka má taky volno! Budeme se flákat spolu! 👍
3.7.2024 v 7:36 #174153Maya
tady je to samej flakac koukam 😀
u nas vymenena trubka na vodu v podlaze, total zanesena blatickem z manganu prej, jiste budou zaneseny trubky i jinde, i kdyz uz ted je zlepseni znat, tak prej se to musi profouknout kompresorem pak
vyndana tekouci trubka topeni, bylo v ni 5 der!
tak dneska bude davat novou
a zatim susime a susime zed, asi to bude na dlouho, zazdit se to muze az vyschly
ja to tusila, e to bude na cely leto -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.