Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,161. až 1,180. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Maya

no a odkaz porad nikde, jak too????
      je to literdo tecka com

Zlata

Maya
        Já radši už koukat nebudu na nic ke čtení 🤣🤣🤣
        Teď mi mají přijít další díly od Roxanny Hill,a příští týden (myslím)by měla vyjít Darcy Coates, druhý díl Šeptající mrtví.
        Nedávno vyšel nový Bryndza(Erika Fosterová),Lisa Regan a Angela Marsons.

cernej caj

Zlatka
          Bys mohla i na mobilu

Maya
          Vypada pekne barevne

Hmm mozna to neni https tak to epusti, doma myzu kouknout do spamu..

Zlata

Vy jste holky pokušitelky👍🌞

Fifi

Bryvecir vespolek,
              Mayo, drzim pesti, at mas reko v cukuletu za sebou a zadny trabls!

Zlatko
              Zis, ja bych cetla, az bych brecela. S netvorem to porad este nejde, zkusila jsem si pred spanim vzit knizku a natrhnul Gazelam trosku zadek. 😀

HOLKY – MED, chcete nekdo med??? Soused stáčí, kdyztak mi pisnete do emila, kdo by mel zajem a domluvime se.

cernej caj

Fifi
                ma repkovej? to bych neodolala 🙂

a par fotek z vandriku 14 dni zpet.

Vandr z Třeště do Telče, červen 2024

Zlatka
                ja obcas neodolam a nejakou knihu si online koupim a hned se na mobilu zactu, nez to nacpu do ctecky 😀

cernej caj

hm podle me http://literdo.com/ ten odkaz nejde dat, protoze neni zabezpecenej jako https…

cernej caj

OK, tak to neni ten duvod a omluvte mi tu samomluvu 😀

jinak charlie uz dozira posledni yoggies, chci neco min tucnyho, protoze uz od vanoc zacal nejak pribirat a premyslim nad timto
                    https://krmeni.cz/petkult-granule-pro-psy/petkult-dog-low-calories-lamb-m-l

Fifi

Cernej caj
                      ma repkovej?
                      Repka tu kvetla o kousek dal, takze v nem urcite z ni neco bude. Vzdycky ceka, az odkvetou lipy a pak 1x za rok stáčí, med si uz od nej mela. Tak se mi kdyztak ozvi do emila.
                      Ohledne granuli – zkusila bych klidne Fitmin medium senior, oproti tomu Petkultu jsou min nabuseny a cenove priznivejsi. Nebo Marp holistic turkey light, ale to je cenove jinde. Jestli nema Charlik nejaky omezeni, Fitminy doporucim, jeden pytel tehle senioru jsem mela (omylem) pro Ruzici a chutnalo, akorat po nich byla vyzabla az moc.

cernej caj

Fifi
                        diky za tip, ukladam do odkazu na zvazeni:)

Ted prave ma nejaky nabusenejsi a do vanoc dobry, ale uz to neni uplne ono… prece jen uz je taky dedecek ackoli se na to tezko zvyka.

jo, marp sem mivala pro feri parkrat, ale ta ma ty RC na hubnuti + jaterni a tak ma charlie smulu, kdyz muze cokoli. sice sme meli naslapnuto na 8+2 pytle zdarma a po 4 pytlich ale proste nemuzu mu do te misky nic nedavat…

Fifi

Ten Fitmin sezenes na ruznych e-shopech i levneji nez na webu vyrobce. Hlavne, aby to Charliekovi chutnalo. 🙂 Pohlad Ferinku specialne, babka se skvele drzi.

Petrs
                          Jak ja ti rozumim, ze s clovekem odchod psa zacloumma. Akorat ja jsem clovek psi, neumim si predstavit zivot bez psa. I kdyby to mela bejt nejaka pidiblecha jen na klin, musela by tu bydlet. Toz, treba se neco takovyho vyskytne, samo si te to najde.

Jo a dneska jsem vyzvedla hracky pro pesany od dobre duse odvedle, twe, lanovej chuchvalec me malem zabil, kdyz to Ruzice roztocila. 😀

Kimi

Cernej caj,
                            já jsem krmila Fitmin senior light, Goliáškovi chutnaly víc, než jiné značky před tím. Konzervy musí mít stoprocentně masové. Teď jsem kvůli jeho nemocným ledvinám musela přejít na dietní Happy Dog Renal, jak konzervy, tak granule. Na doporučení veterinářky ještě přidávám lososový olej. Je hubenější než když ke mně před jedenácti lety přišel, ale myslím, že pro jeho slabé srdíčko je to lepší.

Kimi

Čají, ještě prosím, Goliáš je poslední, koho zbývá položit na gauč – můžeš?
                              Díky.

Fifi

Kimi, a na ten Aminavast si se vetky neptala coby pripravek na ledviny? Ono srdicko a ledviny spolu u psu casto souvisi.

PetraK

Fifi
                                  , twe, lanovej chuchvalec me malem zabil, kdyz to Ruzice roztocila. 😀

😀 😀 promiň 😀 😀 vidím to naprosto jasně. 😀

Fifi

No to nevis, co to je za vec! To je zbran hromadnyho niceni normalne! Jdu scucavat vcerejsi videa z vychazky, chuchvalec pridam jindy.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

GDOOO MÁ ZÍTRA VOLNO, NEVÍTE TO NĚKDO?? JIPIAJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!

Sem fčéra byla dělná, ponejprv jsem pracovně vyvenčila ohařiska, pak jsem pověsila prádlo, pak jsem naházela šest koleček šutráků, zaopatřila zvířectvo stravou a poklidila. Sem velkovýkonná 😀 a zítra se budu flákat

Fifi
                                      cy fotku atomovýho Uzla 😀

těšim se na vídeja, musim počkat, tady to mám bez zvuku, nevim proč.

Zlata

PetraK
                                        Já kvůli tomu pátku jela nakoupit už v pondělí,tak mám zejtra taky volno🤣🤣 akorát mi holky z péče přijedou uklidit.

PetraK

Joo, Zlatka má taky volno! Budeme se flákat spolu! 👍

Maya

tady je to samej flakac koukam 😀
                                            u nas vymenena trubka na vodu v podlaze, total zanesena blatickem z manganu prej, jiste budou zaneseny trubky i jinde, i kdyz uz ted je zlepseni znat, tak prej se to musi profouknout kompresorem pak
                                            vyndana tekouci trubka topeni, bylo v ni 5 der!
                                            tak dneska bude davat novou
                                            a zatim susime a susime zed, asi to bude na dlouho, zazdit se to muze az vyschly
                                            ja to tusila, e to bude na cely leto

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,161. až 1,180. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.