Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,121. až 1,140. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Maya

Google uz mi vypnul tu apku Google podcasty, ktera byla na prosto super, mam ted nejakou Podcast Addict a tam me dost stve, ze na nejnovejsi epizody se musi porad preklikavat, kdybyste nekdo vedel jak to prenastavit a nebo mel tip na apku, kde ty nejnovejsi epizody ze sledovanych kanalu jsou jako priorita na prvni strance, tak sem s tim
      a kdybyste nekdo vedel jak prenastavit cloud one drive tak, aby mi otvirala soubory primarne v aplikaci excelu a ne na webu v exelu, tak to by mi taky pomohlo neb zas se v tom zodpovedna osoba hrabala a dala do excelovy tabulky nejaky veci ktery na webu nefungujou, takze ted kdyz chci otevrit excel list z cloudu, tak misto kliku musim provadet klikaci hiphop

Petrs01

Jsem mrtfá a rovnou i spálená.
        V sobotu jsem uplavala Barboru. Nikoliv nějakou paní, ale jezero, jedno ze tří v plavacím „závodě“.
        V neděli bylo zataženo, po sobotě jsem byla v pohodě, tak že by… jezero Most. +2km, +hodina. Docela masakr, ale uplaváno.
        Shodli jsme se na tom, že už se nám nic nechce a zašili se u oblíbeného přístřešku. Zjistila jsem, že zas tolik zataženo nebylo, spálené všechno co nebylo pod plavkama. Docela dost.
        Nicméně nastalo ještě jedno týrání. Vytáhli jsme naši hru „Pejsánku nezlob se“. To je klasické člověče, doplněné na pár polích obrázkem kostičky. Stoupneš na kost, dáš psovi pamlsek. U psů velmi oblíbená hra 😛. Psa nemaje, inovovali jsme, vytáhli pytlík s arašídy v čokoládě a kdo stoupne na kost, smí si vzít. JEDEN!
        To byla strašná hra! Utrpení! Ta muka, když se nedalo nic jiného než kost přeskočit! A vůbec, smět si z pytlíku vzít jen jeden malinkej oříšek! z plnýho pytlíku! UÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

PetraK

Maya si jde stoupnout někam do rohu za trest, já takyjátakyjátaky!!! Bože smiluj se nade mnou! 😀

Thielli, tak ta první hláška má taky vysokou úroveň 🙁

PetraK

Petrs01
            Jsem mrtfá a rovnou i spálená.

já po přečtení tvých aktivit taky 🙂 hrůza.

Thielli

Petrs01

mám dobrou doktorku. Obor psychiatraie… 😄

Jinak – ty si plav třeba nahá, já jedu vedle tebe na Araba.

Petrs01

hrůza

jo. Nejhorší byl ten plnej pytlík ňamek, do kterýho nesmíš. Vůbec netuším kdo ty hry vyhrál, ale ve druhé se mi podařilo sežrat 11 z 12cti možných!

Thielli

Nejhorší byl ten plnej pytlík ňamek, do kterýho nesmíš.

Alespoň sis vyzkoušela, jak se chováš ke svým psům 🤣

Petrs01

jak se chováš

jo. Už nikdy nemůžu mít psa, protože když si vzpomenu na tohle, tak mu prostě na začátku cvičení vysypu pytlík piškotů a tím končím. 🙃

Můžeš si pro mne připravit motivaci – ještě dvacet záběrů a bude oříšek! Za padesát budou dva! 🤣

Thielli

Petrs01

No a tady vidíš, proč já nedokážu vychovat psa. Protože jsem měkká. Na omak, na mozku… prostě měkká, kam se podíváš.
                      Já bych ti do vody nejraději spustila trubici s rozpuštěnou čokoládou, jako bóje bych dávala na vodu před tebe rakvičky se šlehačkou, snad by se uvolila a házela ti do tlamky i půlky karbanátků…

Maya

Petrs01
                        kruty teda oboje, jak spaleni, tak hra 😀
                        ale zas treba alespon neslintas jako pes, takze lepsi hrat bez psa 😀

Petrs01

jako bóje

Tak teď jsem se tu poslintala 🤤

Dodatek mého muže: „A silný černý čaj. A už z vody nikdy nevylezeš.“

edit – vás dva si jednou vezmu na La Manche 😉

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci uživatelem Petrs01.
                          PetraK

Thielli
                            e rakvičky se šlehačkou, snad by se uvolila a házela ti do tlamky i půlky karbanátků…

v tom případku trhne rekord v rychlosti, páč až se tyhle dvě pochutiny potkaj v břiše, vznikne z toho slušná ….jak to slušně říct, když nechci napsat srajda?… a Petrs bude plovat jak o život, aby doplovala včas na budku.

Du dom.

Petrs01

včas na budku

důležité je vydržet do obrátky! 🤣

PetraK

Petrs
                                myslím že samotná obrátká by byl zásadní problém 😂

cernej caj

sotva sem docetla co ste napsali dneska 😀

cernej caj

Zlatka
                                    Dekuju ti prevelice stedra a hodna zeno! 🙂 uz nabijim a prosla nokia i testem kdy zvoni budik a telefon je vypnuty! 😀 super 🙂 ma to ten typ baterie, kterych mam doma suplik 😀

jinak nestiham, dneska v praci o hodinu dyl a ve stredu planovany prescasy, ja to proste nikdy nedoctu

Fifi

Bryvecir vespolek,
                                      Cajiku, takze toho staryho samsunga tlacitkovyho posilat nemusim? Nabizela jsem ti ho o dost stranek zpatky, kdyztak ho vratim kamosce. Bezva, ze mas starou Nokii. Vidis, mne ta tvoje porad slouzi, kdybys mi ji tehda neposilala… 😀

Esusova
                                      Pes něco ce, a je jedno co, jestli pamlsek, nebo utikat rasit kámoša. Já mu to dám, když on dá něco mně.
                                      Aspoň nemusim utrácet peníze za pamlsky nebo balonky 😀 Ušetřim 😀

No jasan, javor, lipa, usetris. 😀 Nervy urcite, kdyz prijdes na to, jak toho psa od kyzeny cinnosti vlastne nejdriv odradit, nebo jak to rict, jak to cely dostat pod svou kontrolu. Jsem si dneska vzala mejdlicko na vychazku, tak mozna zase vedle do samotky zase neco pribude. Sice neprselo, ale aspon se krasave ochladilo, to se to smatlalo jedna radost.

Petrs
                                      Si velmi zdatna plavkyne, na kdy ten La Manche vidis? 🙂

Petrs01

na kdy ten La Manche vidis?

Hned jak se mi zahojí ty záda, začnu denně plavat to co jsem plavala o víkendu a naučím se anglicky 🤣 (nevím co je těžší)

Fifi

S tim poslednim bodem ti muzu pomoct, at bublas do kanalu English bubbles, se zbytkem ne. 😀

Zlata

Černej čaj
                                            Pán psal že funguje.Já hledám furt konvičku na bazarech a vetešnictví a objevila se Nokia🤣🤣👍

Petrs
                                            Máš můj hlubokej obdiv.A jak to myslíš s tím, že psa už ne.??

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,121. až 1,140. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.