- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
26.6.2024 v 9:53 #173950
MirkaD
čAJÍKU-TVL-U NÁS TO NENÍ NORMÁLNÍ,
ALE KU… CO JE TOTO U VÁS??18-20 HODIN V PRÁCI????????
NEBLBNI!!!!!!
jinak-o balíčku vím,uvidíme,kdy se u vás otočíme,sem chtěla ted v neděli,ale to ta migréna zas..Zlatko-boží muškáty,budu na tebe myslet z operací-všichni budem!!!!!
budeš vidět jak rys ostrovid!!!26.6.2024 v 9:59 #173951Zlata
Mirko
Dík,budu vidět i za roh🤓26.6.2024 v 12:06 #173952PetraK
černej čaj
20 hodin? No ty bláho!!!
26.6.2024 v 13:22 #173953Maya
tak dorazily novy ksiry, mama je prave zaplatila, tak priste pojede Lokinek do mesta v zelenem
meli i ruzovy, jsem se rozmejslela 😀26.6.2024 v 13:45 #173954PetraK
Neee, žůůžový Mayo neee, to bys mu neuďála, že ne?
26.6.2024 v 16:17 #173955cernej caj
Maya
Jee ruzovy by s emu urco libili! 😀Nee, 20h v praci do 20h ale bude se naazovat az ve 20h takze muzu jet domu a pripojit se ve 20h z domu jeste… to chodim spat, takze radost, no… jako asi zvladnu byt v praci do 22h ale nevim jak zvladnu 5h spanku teda:(
MirkaD
Tak mas super novy letni obleceji co stare mirce bude sluset:)Ja uz byla utlumena pul roku kdysi na AD. Jen zachvaty a cernosedy svet, zadny vlny nahoru s radosti… jen nijaky nebo mizerny a k tomu zachvaty, super… lepsi ze je to aspon obcas dobry a k tomu zachvaty…
Ja si v lekarnr koupila voltaren, ze to am diclofenac a jak sem mela diclofemac duo co mi zabira na migrenu na redpis a bez prespisu mi nezabita na bolest ibu paralen a vselijaky odnoze, z nekterych mi jr jrn desne zle od zaludku tak ten voltaren mi zabral na bolest hlavy paradne i na normos bolest hlavy tak mam radost, ze sem nasla konecne neco volne prodejnyho co zvladne mensi bolest kdyz je potreba
26.6.2024 v 17:53 #173956MirkaD
plavčení
26.6.2024 v 17:54 #173958MirkaD
plavání podruhé
26.6.2024 v 20:25 #173960Kimi
Tak tady se naplňuje meteorologická předpověď – silné, opravdu silné poryvy větru. Raději jsem zavřela okna, vypadalo to, že ventilačku to vyvrátí. Podle předpovědi to může být až do dvou do rána. Doufám, že elektřina bude fungovat a věci na terase zůstanou v klidu.🤦♀️😟
Čají, když mě před pár týdny chytil hexenšus, taky jsem si na to koupila Voltaren, pak Dolgit, střídala jsem to a záda už jsou celkem OK.26.6.2024 v 20:37 #173961MirkaD
tak žádný volně prodejný léky na bolest hlavy mi nefungují..masti většina tyky..ne…
Kimi,tady večer dost lilo,i vichr,bouřka,
odpo jsme sjely ze psama k rybníku,ale bylo tam hodně rybářů,a uplaval mi můj plovoucí kroužek pro psy…
napřed ho Žeryk párkrát donesl,jenže jak su debil,tak jsem tam hodila i tu látkovou vodníá hračku,a on plaval pro ni a kroužek je pá…26.6.2024 v 21:56 #173962Petrs01
kroužek je pá…
Mirko, když pes aport ve vodě nevidí, je nejlepší vzít kamínek a hodit co nejblíž k aportu – pes vidí žes něco hodila, vidí kam to žbluňklo.
Choďáka jsem měla naučeného na směry apod. i ve vodě, uměl 2 aporty z řeky (hodíš oba, vybereš který má přinést první, pak pošleš pro druhý… těžké je to, ale když máš po ruce 4 řeky a psa kříženého s vydrou…)27.6.2024 v 6:28 #173963Maya
cernejcaj
diclofenac prasky jsou normalne volne v prodeji, ted si je mama kupovala
PetraK
klidne bych ho navlikla do ruzovyho 😀
ksiry dobry, prezky na pulku, tak muze jeste pribrat
ale myslim, ze ted jak vylinal, tak uz by se vesel i do tech mensich
a nahodou ty ruzovy jsou super a mit ksiry weekend warrior v ruzovem to prece nema chybu 😀
- Odpověď byla upravena před 10 měsíci uživatelem Maya.
27.6.2024 v 6:44 #173965Thielli
Mayo – tenhle model dostala hnědá taky! Ale má skořicové… aby jí šly k pleti. 😁
27.6.2024 v 6:54 #173966PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
To bylo fčéra tak fajn posezení, pěkně se ta rozlučka povidla. A já jsem po sto letech byla ve společnosti místo v lese 😀 😀 😀
Maya
mit ksiry weekend warrior v ruzovem to prece nema chybu 😀příííšerná, příííšerná barva! nebožáček malinkej!! 😀
jo skořicová, jak píše Thielli,to jo, to je krásná barva miluju skořici a její barvu a taky miluju barvu měděných trubek – můj sen mít vlasy přesně v týhle barvě.
Nic se mi dneska nechce a navíc jsem se ztratila v čase, myslela jsem nejprve, že už je příští týden, pak jsem si zase myslela, že dneska už je pátek………nebohá Thielli to měla se mnou dneska těžký se domluvit na nějakým čase 😀 😀 😀 já jsem prostě hrozně napřed 😀
27.6.2024 v 7:10 #173967Maya
PetraK
ale ne, s touhle ruzovou jsem nakonec vymekla, ma podle popisku azurovy, realne jsou tak jako tyrkysovy nebo zeleny
Thielli
Loki ma tyhle ksiry jen do auta, jinak nosi obojek, na bezny venceni jsem nejak ksirum neprisla na chut27.6.2024 v 7:50 #173968Thielli
Mayo,
hnědá je taky nedostala proto, že jsem jim přišla na chuť. Už jsem tu psala… …je nosí jen v místě bydliště jako bezpečnostní pomůcku, kdyby jí zase přeskočilo. Má k nim stopovačku, tu mám v ruce. Nahoře to madlo taky dobrý.
Jakmile je mimo zónu zla, chodí jen s obojkem. 😊27.6.2024 v 8:05 #173969Maya
Thielli
jj, jako bezpecnostni pomucka jsou tyhle super, ja je mam do auta, ze jsou takovy siroky a mekky, takze v pripade narazu by snad psa neprerizly napul
jo kdysi prvni ksiry jsem kupovala na svyho vlciho spice kvuli stopovacce, umel pekne vyrazet a nechtela jsem, aby sel tema narazama do obojku, ale nakonec to bylo jen asi na pul roku a pak uz ani nebyly potreba, vlastne je jeste nekde doma musim mit, ale to byly takovy obycejny ksiry27.6.2024 v 8:16 #173970Thielli
Mayo,
no jo vlastně, ty tu píšeš celou dobu do auta… 🙄
Tak do auta u nás jasná volba – POUZE certifikované kšandy.
Z fyziky jsem propadala, ale rovnici hmotnost psa × rychlost vozu = ….💀
jsem pochopila.
Takže u nás se jezdí v Kleinmetall
postroj do auta27.6.2024 v 8:17 #173972Maya
ted jsem na FB videla fotku oholeny lapiny, prej se na leto stary lapiny tam bezne holej, musim teda rict, ze vypada stejne blbe jako oholenej spic, proste holt ty tela na to nebyly slechteny 😀
27.6.2024 v 8:23 #173973Maya
Thielli
jo ja kdysi videla nekde videa z crash testu, v nejaky vetsi rychlosti nevydrzi nic, jen kovova klec, kde se ten naraz rozlozi do vetsi plochy, u tech ksir to skube u pripnuti za malou plochu nebo jak to vysvetlovali
ale jako jo, asi jsou i lepsi nez hurtta, ale my vyjizdime parkrat do roka jen kousek do mesta, tak doufam, ze to bude stacit a Loki je jeste v takovy ty vane co prodavaj na sedacky, couha mu akorat hlava, tim by dopredu taky neprolitl -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.