Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 981. až 1,000. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Thielli

Denny

vidno, že forma bublin tu začíná plošně vyhovovat 🤣 🤣 🤣

Zlata

Bubliny super👍všecky.
        Se těším na pondělní.

Jsem se špetku vzpamatovala,páč minulý týden mi volala sestřička z gyndy,že mě na dnešek objedná.Takže jsem tam musela.Nerada.
        Ještě trochu nákup a jak psala Fifi,bejt kukuřice,je ze mě popcorn.🤣🤣
        MirkaD
        Já říkám prášky proti bulení,no depka,úzkost,atd,už přes 20 let .Nejsi v tom holka sama🫶🌞

Attachments:
        Kimi

Navštívila jsem dnes svého ortopeda, jednou do roka pigáro do kolene, aby lépe fungovalo. Paradox – to levé, co jsem si na podzim natloukla je v pohodě a pigáro dostalo, v tom pravém, které mělo být zdravé, je voda, které se teda musím nejdřív zbavit, doporučen studený obklad za pomoci tvarohu a ledového polštářku, začátkem července se mám ohlásit, zda se mi odvodnění podařilo.🤦‍♀️
          Goliáška jsem nechala doma s tím, že bude vyvádět. Kdyby nebylo takové vedro, vzala bych ho s sebou, čekat v autě mu nevadí. Když ho nechám doma, musím mu zabránit v přístupu do obývákové části, aby mi nepřerovnal konferenční stolek a některé police. Normálně uklízím do skříně i hole, se kterými teď chodím, ale dneska jsem spěchala, tak jsem hole nechala vedle dveří ve víře, že je nechá být. To se ukázalo jako průšvih. Když jsem přišla domů, zjistila jsem, že mi nejdou otevřít dveře do bytu, protože přes chodbu spadla hůl, vzpříčila se a dveře zablokovala. Druhá hůl naštěstí zůstala stát, tak se mi s ní po jistém úsilí podařilo spadlou hůl posunout a dveře uvolnit.😉 Odpoledne návštěva veteriny, paní doktorka minule zvýšila dávku jedněch tabletek a zjistila jsem, že brzy dojdou. Takže bojujeme dál.👊

Thielli

Zlatko, Mirko,
            nejste v tom samy. Ale něco vám povím. Nejhůř je, když bulet nejde. Když to má te „na krajíčku a nejde to pustit“ Je to jako zánět močového měchýře v duši. Máte nutkání, bolí to a nejde to.
            Takže – zlatý bulení. A že se o to tady nejedna pisatelka umí postarat 😚

Kimi
            moc přeji, aby se koleno stabilizovalo. Štěstí, že hůl neblokla ty dveře tak, že by to bylo na nějaký násilný vstup. Udivuje mě ale diagnoza – to slyším poprvé, že by se člověk bez lékařského zásahu měl sám dokázat zbavit vody v koleni… a ještě tvarohem. To je trošku léčba jako od Dařbujána… 🤨

Ti co nemají garáž, ale mají auto…
            Také budete dnes po obědě dávat na svoji plechovku zahrádku, papundeklové desky a přes to napnete igelit, abyste neměli od krup kapotu v dezénu golfového míčku? …a budete parkovat na kopečku trávy uprostřed kruhového objezdu, kde nejsou stromy?

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 1 týdnem uživatelem Thielli.
            Maya

Thielli
              no podle toho co hlasej na odpoledne asi lepsi kdo je pripraven neni prekvapen
              asi to bude pekny masakr
              ja jen doufam, ze se nerozvodni potok

Zlata

Thieli
                Pravdu máš.🫶

Maya

Kimi
                  s holema to je teda pekna storka, jeste ze to takhle dobre dopadlo

Kimi

Thielli, když nezabere babský recept, bude přikročeno k injekcím. Takže jsem si dokoupila gelové polštářky, posedávám na gauči a chladím.🥶🧊

Maya

jezis, nevim cim jsem si to zaslouzila, ale v tomhle dnesnim vedru na me porad vyskakuji reklamy na brusle

Thielli

Kimi,

kolegyně z práce, ročník… (no taky už žádná mladá 😂 jako my…) má vodu v koleni co chvíli, takže tam nastoupí, oni jí to injekčně vytáhnou a má chvíli klid. Tak hlavně, aby ti tu vodu vytáhli a ne že tam ještě něco připíchnou..
                        V každém případě přeji, ať to moc a dlouho nebolí…

Thielli

POSÍLÁME TICHOU VZPOMÍNKU NA VŠECHNY, KTEŘÍ DNES VENKU LILI BETON.

Fifi

Bryodpuldne vespolek,
                            hlavne at buriny nikomu prilis neuskodi, vypada to pekne hnusne. 🙁 Jsem stihla aspon kadernici, mam lehci hlavu a produkuju na temeni mene potu. Jo, mi rikala, ze byli s muzem na Burgerfestu a muzik se total pak posral. Kdyz mu sla do lekarny pro leky, lekarnice ji poudala, ze uz je asi 8. pripad. Vydarena akcicka. 😀

Thielli
                            Garaz nemam, parkuju pred branou, o kus dal je velekj orech, snad tak daleko nic nepoleti. Premejslim, jestli delat nejaky kroupo opatreni, stejne by to ale asi odletelo, mozna zkusim pres predni a bocni sklo natahnout aspon larisu. V nejhorsim mam havarijko.
                            Pani domaci prdela beton vcera, myslim?

Kimi
                            Necht kolena, o kolena, brzo spravne kolenujou. 🙂

Fifi

Hnalo se sem neco blefujvelkyho, jsem i tu deky na predni sklo natahnula a po hodine sundala. Obluda se stocila a sla bokem. Takze nakonec jen zahradnicky sprchlo. Koukala jsem na capi hnizda a nekde se hodne kroupilo.

Thielli

Fifi

také tu máme auto obalené jak blboni jediný… a nic. Jen nepatrně pokropeno… 🙈

Kimi

Thielli, vodu mi z kolene ortoped nějak dostane a pak píchne léčivou injekci. Chodím na ně několik let, pojišťovna je neplatí, ale skvěle pomáhají, kolena nebolí. Předchozí ortoped měl jiné řešení – „Zhubněte 30 kilo a nebudete vědět, že nějaké klouby máte.“ Nicméně je možné, že kolena sice budou O.K., ale kyčle budou chtít vyměnit. 😏

Thielli

Kimi,

😆 Ó jak ti rozumím…
                                    No každopádně… vlastně ti paradoxně přeju, abys moc nehubla. V našem věku velké hubnutí znamená vždycky malér.
                                    Tak ať je lépe… 🙂

Fifi

Thielli
                                      také tu máme auto obalené jak blboni jediný… a nic. Jen nepatrně pokropeno…
                                      Pripravenemu stesti preje. My meli fakt kliku, ze se to na posledni chvili uhlo bokem. Nebyla jsem tu sama, soudedi auta uklizeli do garazi, preparkovavali mimo stromy…

Kimi
                                      Znam jednoho ortopeda a ten ma radu se zhubnutim na vsechny orto problemy. 😀 I mne to rekl, kdyz jsem byla o 15 kilo mladsi. Uz jsem k nemu pak nesla. 🙂

cernej caj

Dennyky
                                        uaaaaa stracena! :D:D:D

Fifi
                                        to je dobre, na nas se to vcera valilo ale nastesti se to stocilo, kamoska psala ze v brne hotovej konec sveta, v jedne mestke casti namerili 70mm za hodinu, my nastesti dobry, dneska uz su doma, puvodne me mel vecer vyzvednout muz tak sme zkratili vandr ale pak to posunul z 20h na 22h a to v koline na nadrazi moc cekat nechcete :D:D

tak sme jeli dom uz z podebrad.

Doufam, ze ste vsichni po tom masakrnu OK?

Kimi
                                        to teda byla bojovka, dobre ze ses dostala domu!

MirkaD

tak čtvrtek mazisměna-ráno nádobí,pocvičit záda,jít ze psama kousek,s něma pár cvků,doma vykoupat,vyprat,a do práce,tam od půl desáté do půl šesté-akční čtvrtek,milion lidí+1 neschopenka a jedna ze zástupkyn po hádce s druhou zůstala doma….
                                          prostě když se baby rafnou,odnesou to i ostatní občas:-(,:-o
                                          takže dopoledne/ráno jich tam bylo na čtvrtek mega extrémně málo,práce co bývá hotová v sedm ráno-mražák-se dělala až dopoledne a vedoucí,neviděla co dřív-jestli péct/zeleninu,láhve,kasu..
                                          já měla mít původně odpo,ale protože buch odpadly naráz 2,a furt je nás málo,tak z odpo byla mezisměna….,
                                          pochopitelně každý den sedět večer/odpo z máti….
                                          v pátek ranní,Martin měl dovču,jel na výlet/tůru,
                                          já skončila v práci před půl třetí na bus,od 5 od rána,ráno pečení+házení pečiva-4 palety s pečivem-JAKO NECHÁU,JAK BYCH TO MĚLA STIHNOUT ZA 20 MINUT???+ k tomu pak napéct,dát donuty,koblížky…a ještě karlovku pečivo,kdyby mě nepomohla trochu jedna zástupkyně tak to nestihnu ani za 2 hodimy,a to su zpocená,uřícená a srdíčko mě několik hodin běží dost napřed….:-(
                                          opět hodně lidí,prostě čtvrtek+pátek hodně lidí bývá,akce no…
                                          odpo byl půjčenej zástupce z jiné prodejny-je to kus chlapa,žádný vižle a nemluví a maká a mega rychle,jedna z nových zástupkyn,co je u nás chvilku tak říkala,že to vůbec nechápe,jak to může někdo tak rychle deělat..
                                          no ono je to o dvou věcech-jednak musí mít ten člověk rychlost,a jednak chut dělat..
                                          já mám chut dělat,nemám rychlost…
                                          ale nikdo NIKDY nemůže říct,že bych se loudala,seděla ze založenýma rukama a tak!!
                                          prostě markuju,doplnuju cigarety u markování,doplnuju na kasách,prostě furt něco dělám..
                                          to náš kolega jedinej chlap má sice sílu,ale je línej,a zbytečně se bepředře,u práce kolikrát nevím,jestli neusne jak pomalu chodí k regálům se zbožím,přesčasy mu taky moc nevoní….
                                          no a ten vedoucí prostě valí,maká,je rychlej a tím,že je chlap,tak toho utáhne víc,než baba,tím toho víc i udělá….
                                          takový 2 -3 chlapy mít v obchodě jako kolegy tak je to super!!!,
                                          no nic,tak před půl 3 jsem dojela dom,dala prát 2 pračky,jednu sklidila,trošku požehlila hrby,chvíli si lehla,pak terasa,
                                          pak večer vycházka se psama i Betty-šly jsme kousek k lípě a dolů,potkaly jsme Pavlu s basenžíkem,jak jde navrch,tak jsme šli dolů,otočily jsme to at nejdu s ní kvůli Dafi a Betty,ona šla ale taky kousek,tak pak šla kolem nás,když jsem cvičila ze psama pár rehabilitačních cviků na místě-sedni/lehni,poklona,otočky,packy,kroky,
                                          tak jsme chvíli kecaly a holky byly v pohodě,když zjistily,že k nim basenžíkk nejde,je kus od nich,tak Dafi i u mě cvičila…tak jsem byla ráda,že když stojí kus pd ní tak to přežije chvilku bez nervů a Betty taky 🙂
                                          pak jsem došla dom,seděly jsme na terase..
                                          a v deset v noci spát..
                                          vstávám ve 4-vyvenčít nachystat sváču,dát léky,v noci xxxkrát vzhůru,xxxkrát převlíct…
                                          v 5 v práci,pečení+pečivo,s odřenýma ušima uhnaná spocená dosedmi hotovo…
                                          pár věcí teda jsem nesklidila,pak kasa,+kolegyně na chladák,zástupkyně na kasu a další co dělala vše okolo-zelenina,pečení,objednávky,
                                          v půl desáté došla mezisměna
                                          do té dobyMILIONY LIDÍ,PŘÍŠERNÝ FRONTY,VELKÝ NÁKUPY,I V LIJÁKU MEGA VELKÝM!!!
                                          OD TÉ DOBY-FRONTY A MEGA NÁKUPY POKRAČOVALI,A K TOMU PAK SLUNKO VYLEZLO A FRONTY SE ZVĚTŠILY,LIDÍ PŘIBYLO!!
                                          VÁNOCE+VELIKONOCE+SILVESTR DOHROMADY-PSYCHICKY PRO NÁS VŠECHNY SSTRAŠNEJ ZÁHUL!
                                          sknčila jsem v jednu,dojela máti nakoupit,po cestě jsme se pohádaly kvůli práci-klasika-ona je prodavačka,já to beru vše podle sebe,musím ty zákazníky cháípat…a blablabla..
                                          bych jí chtěla vidět,kdyby jí zákazníci posílaly do P..A ŘÍKALY,ŽE JE PI.. A KU..,jak by byla v klidu…
                                          ona toto nikdy nezažila….
                                          já fakt nesnáším,prostě nesnáším,nenávidím,když mě někdo poučuje o něčem co nezažil!!!!
                                          no nic….
                                          doma mě bylo blbě jak svina od srdíčka,ono ten pohled do front a honění na kase a u práce nepřipdá a nadávání zákazníků taky ne….
                                          tak jsem dala oběd,ležela jsem s Dafi schváklnmě nalepenou na zádech-čila jsem ji to stejný co Geroška cíleně,lepit se nma záda,celá se přitulit,i s krkem a nehýbat se,na prořátí zad..
                                          v práci jsem si vzala n záda prášek,pak jsem po ležení šla na terasu,dala si s máti zákusek a kafe,ležela jsem pak sklidit prádlo,pocvičit se zádama,jít chvilku ze psama,kousek k lípě,pár přinášecích cvků s Dafi pár na rehabku cvků s Žerykem,nakrmit psy,sebe a jít zase chvilu ležet na terasu s máti…
                                          a za chvíli do práce….vstávat…

MirkaD

déšt-včera bouřka,liják,naštěstí nás to nevyplavilo jela elektřina,bez kroup…
                                            dopo liják mega…
                                            odpo telo,ne vedro,
                                            v BK vyplavený obchody naproti radnici,zavřená Punkva-teda ty jeskyně do ní…
                                            popadaný stromy u ČKD,

PetraK-pračka je bez sušičky,ale je na víc otáček-1200,tak je to sušší,než když to šlo jen na málo,
                                            kapesník jsem dávala s předpírkou což bylo skro 4 hodiny,ale hezky to vpralo,ne jak předtím kdy jsem měla kapesníky,utěrky+zástěru přes noc v kýblu s vřelou vodou,octem a mýdlem,a ještě část kapesníků blbě vypraná…
                                            takže pere dobře-tak jasně,je nová,ta stará byla fakt hoodně špatná
                                            +program na 14 minut jsem použila 2krát na spocený věci,málo nošený…Martin s tůry…

Zlatko-jo,tak tyle prášky proti bulení…no jo no…chjo no…:-((
                                            ty to taky hodně nemáš lehký,spíš to máš hodně těžký..

Thielli-s tím nemoct brečet,mě se to stává,když su utahaná fyzicky+psychicky,vyčerpaná-chce se mi únavou brečet,ale nejde mi to,tak si schválně pouštím smutný písničky,at se mi to spustí a uleví se mi,ale to taky občas nejde..
                                            to je ooodně blbej stav,o máš hodně pravdu,blbší,než když brečíš…

Čajíku,fajn,že jste výket zvládly,bez pohromy!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 981. až 1,000. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.