- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19.6.2024 v 7:06 #173664
Maya
PetraK
no ona poslednich par let uz to byla pres zimu kocka domaci, ale takhle v lete chodila porad ven
na vosy se porad prodavaji spreje, tak predpokladam ze se hubit smi, kazdopadne nejaky maly hnizda mame porad nekde a hubime sprejem, ale tohle je fakt obri a v zivote by me nenapadlo, ze muze bejt i v psi boude19.6.2024 v 7:28 #173666PetraK
Zlatka
Mě včera potěšila Trixa,zavelela jsem do klece, poslechla.Předtím už několikrát.Snad aspoň trochu se srovnáhásky Zlatkaaa! Hásky Trixidlo!! Šikovný jste holky!
Maya
no ona poslednich par let uz to byla pres zimu kocka domaci, ale takhle v lete chodila porad ven
no jasně, stařenka, užívala si léto, tak snad odešla tiše. Takhle odešel otcův pes, když už byl hodně starý, odešel na chalupě ze zahrady někam a už ho nikdy nenašli.ale tohle je fakt obri a v zivote by me nenapadlo, ze muze bejt i v psi boude
dobře se tam zašily! No máš pravdu, že když spreje prodávají, tak u nás se asi neřeší nic.19.6.2024 v 9:44 #173674Denny
Ahojky, tak jsme k veceru dorazili do Beluse.. vedro jak sviň cesta 12hod.Prestala nam fungovat klima, takze skvwly, dalnice mela 49° a vzduch kulminoval kolem 14 te na 33°.Prijeli jsme v 18:30 a bylo jeste 28° koukám, ze u nas podobně 🙈 hnapy mam otekly jeste ted, teda levou vic, pac pravou jsem mela obcas nahore na sedacce. Neni to tloušťkou ani věkem, poprve se mi to stalo kdyz jsme jeli do HR busem bylo mi 25 a mela jsen o 30kg méně… za hodku valime do Trencina na plnenou papriku s rajskou, kterpu jsem objednala u mamky 😍.
19.6.2024 v 9:56 #173675PetraK
Dennyky
Hurá výletníci v pořádku! Plněnou papriku ………nezávidim. Mňam. Miluju, takže závidim.
bez klimačky to muselo bejt peklíčko. Mi to stačí, když jedeme domů, jak to slunce pálí do okna (zastíněno, ale stejně), nesnáším vjédra, nesnáším.19.6.2024 v 14:14 #17370119.6.2024 v 15:26 #173703Petrs01
Nechcete někdo kocoura? Zatím venkovní a nevykastrovaný, ale obojí jde změnit. Už druhý rok se drží u naší chaty, vloni dostával zbytky po Toníkovi, letos tu máma není, tak má smůlu. Ale stejně se tu drží. Aktuálně je nějaký dobitý, máma prý vyčesala hromadu strupů, teče mu rána na noze, má hodně špatné oko.
Jenomže táhnout ho 30 km na veterinu a zpátky a zas ho vypustit bez další péče, to mu spíš ublížím. My kočku nemůžem, máma má. Petr přijede zítra večer, odjíždíme v pátek nebo v sobotu. Kdyby třeba Mirka usoudila, že by místo bylo, půjčíme přepravku a přivezem. Veterinu platím.19.6.2024 v 17:03 #173706Fifi
Brypodvecir vespolek,
zacinam si pripadat jak ten klas kukurice ze znamyho ftipu.
Maya
Brrr, vosy, sice jich je rok od roku min, ale taky bych to resila postrikem. Treba se kocinda jeste objevi…Esusova
Podivej se na mě, tady vosum let se snažim a…… výsledky jsou!
No jasan, kdo si pocka, ten se docka. 😀Zlatka
Jak vidis vyse, nikdy neztracej nadeji, ona se Trixa taky casem srovna. 🙂 K tomu odberu YT nevim, ja to mam nastaveny jako neverejny, az pridam neco novyho, uvidis.Dennyky
Vitajte v domovine, chutne knedliky maji Dennyky. 😀Cernej caj
Kamoska vyhrabala starej mobil, neni to ale nokie, je to tlacitkovej Samsung, asi E 1120, je k tomu i nabijecka. Jestli to funguje, netusim. Chces to poslat?19.6.2024 v 19:12 #173707cernej caj
Denny
Tak to chce asi an tyhle cesty kompresni podkolenkyAle teda cesta musela byt desna ale dobre ze ste dojeli v poradku:)
Petrak
Sikovnaaaa!Zlatka
To je super s trixou!Maya
To je mi lito s kocenkou, ale zas byko ji u vas evidentne dobre, 17 nwbo kolik ji bylo?A super zes hnizdo nasla a snad se tam pak loki vrati kdyz to nebude bzucet
19.6.2024 v 20:10 #173708MirkaD
tak jedn den volna za mnou…
v noci mě málem upadly záda+xxxkrát spocená…mokráá
takže od půl paté vzhůru..
před sedmou jsem šla ze psama na delší vycházku..
no delší,prostě dál než pár metrů od baráku ze cvičením…
tak jsem to s něma vzala ke křížku a pak mega výjimečně přes koleje v poli posekaným k lesu naproti lípě…
pár metrů jsem tam vlazla do lesa,čapla bedlu!jednu bedlu,ušla kousek,zjistila jsem,že se tam bojím-vždycky se tam bojím,proto tam nechodím a chodím do lesa za hájenku..,tak jsem zase vylezla,ale kousíček jsme se v lese prošli,pak přes pole ke křížku,napojit psy a mezi polama od křížku dom
mise houby splněna jednou bedlou:-D,:-D-Denyky se mě nebude smát:-D
mise-vycházka kousek jinde a proběhlí psy- I DAFI BĚHALA!!!
taky splněno….,vycházka bez cvičení,bez pamlsků,prostě se šlo na volno…,
ostříhat Dafi mezi prstíkama srst,v ouškách,a přečísnout..
pak jsem dřímala na posteli na terase,
pak jsem šla sedět za máti do vjezdu,le bylo mi tam chladno,tak jsem se plížila k brance….
pak dojel švagr,pořešit věci kolem sekačky a oleje do štípačky a další,
já mezitím vysála barák,pelechy,kolem klecí,uklidila klec,umyla koupelku,
dojely s pračkou,se Zdiškem jsme ji vybalily,já pak vytřela,a šla jsem si lehnout..
pustila se do mě strašná zzimnice,ale děsná-doma chladno,vlhko…
přiddala jsem deku tlustou,pak jsem s husí kůží vlezla do vany s vřelou vodou a prohřívací solí,
dala jsem si kafe a šla ležet..
záda pá,pá….to tahání praky nebyl dobrý nápad..
dojel Martin,ležela jsem chvílu na terase,
pak dojel jeho známý na zapnutí pračky,
kterou jsme vyzkoušely pak 2 staršíma tatkovýma gatěma na 14 minut program…
pak Martin přečerpával s máti vodu s beček do van,co máme na zahradě,
čistily bečky,dotáhly obří bečku/amforu keramickou/na dvůr,
já je z postele pozorovala..
prášek zabral,
dala jsem si horký čaj,poseděly jsme na terase,
a já šla pak dát pséky vyčurat na zahradu..
nevenčil se nikdo,
tak ven s Žerykem,kousek,pak i s Dafi a s Žerykem,když se vyčurala,vykakala tak jsme za hřmění valily dom…
zítra mezisměna….Fifi-máti kamarádky moc nemá,vystačí si prý sama s knížkama,zahradou,psama a náma..
sem několikrát týdně jezdí Zdišek,a druhý švagr skro každý týden…Petrs01-je mi líto,ale mi kočenku nemůžem mít kvůli pořád a stále puštěným andulkám….
a máti chce až nebudou psi,že už by si nezvykly…jinak-jsem skoro rok na facebooku,
tak,jsem tam ve skupinách-Úžasná místa v Česku-překrásný fotky přírody a památek,ale luxusní!!!!
su ve skupině milovníci Vánoc-krásný obrázky zimy,Vánoc,ozdob…
ve skupině s belgičákama,
a před měsícem2?jsem se zaregistrovala do soukromé skupiny malý/střední/velký knírač…-JAKO BOŽÍ
jsou tam milvníci kníračů,co dávají fotky z domu ze zahrady,z pelšku,z výletů,z výstav…
taky tam občas dám fotky..
a dnes jsem se ptala na pamlsky pro psy z jaterní dietou tak mi paní jedna napsala,že má po 16leté fence 2 balíčky pamlsků,pošle mi je
a dala mi odkaz na web-kde jsou pamlsky pro psy s jaterní,ledvinovou,dietou+další,jsou tam hračky a vymysleli to vetrináři,česká firma….
tak su spokojená..
jinak bála jsem se,že mi facebook sežere moooře času,ale…tak jo,jsem víc u počítače,ale furt se starám o psy,furt čtu,takže závisloost snad není,
a vlastně tam mám hodně pejskařů a čtu si věci od Lenky WamiBlachové,,kníračů,atd..
prostě hlavně pejskařský věci,stejně jako jsem zůstala věrná tomu,že tam budu dávat fotky psů a přírody,občas video z výcviku,fotky sebe,ne moc zblízka..
jakože fotku namalovaný obličej+mega výstřich a oboje pěkně přes celou obrazovku u mě nenajde nikdo:-)
su tam většinou pořád v psím oblečení,případně v kšiltovce,a většinou z boku,z dálky a Martin je se mnou na jedné fotce z dálky…
a ze soukromí,tam fotky nemám..
prostě,psi,příroda a výlety…-takové kynologické:-)19.6.2024 v 20:10 #173709MirkaD
web se jmenuje-chlupáči.cz
19.6.2024 v 20:12 #173710MirkaD
Zlatko-s Trixou ÚSPĚCH!
ehmm-prášky proti bulení to existuje???Denyky-tak dovolenkáři jsou tu,fotky jídlička vypadají chutně,tak
ted už budou jen provokace houbařských fotek?:-D,:-DD19.6.2024 v 20:33 #173711PetraK
Petrs01
sakra! Kdyby nebyl Mouses, tak proč ne, místo by tu měl, jídlo a péči taky. Jenže MOuses sem nikoho nevezme.19.6.2024 v 21:14 #173714Petrs01
Kdyby nebyl
No, kdyby nebyl Toník, může rovnou zůstat tady. Stejně by to byla síla, vláčet ho ještě k vám.
Uff, se mi ten odpočinkový den zase zvrtnul, skončila jsem před chvílí a zítra se asi nepohnu. Aspoň nemusím řešit že mám málo jídla, nemám totiž čas jíst.20.6.2024 v 4:34 #173715cernej caj
Petrs01
Jak ja vcera a predecirem sem taky 2 dny nemela cas skoro jist… tak sem nejedela. A nepila:DMirkaD
Tak to je super za doporuceni pamlsku, to by pan chtelo dat do odkazu.K pracce nebyl ani rudlik abyste si pomohly? Vzdyt to vazi treba 80kg… to bys vubec nemela tahat. Tak snad vydrzi dlouho, tu starou ste meli jak?
Je super ze sis na fb nasla vwci, co te zajimaji:)
Ja vcera 2 zachvaty, 6h spanlu, rano sem zakopla o nejaky ofpadky co nechal muz v chodbe nejaky truubky rozbity a s ukoplym palcem sem zapomela na puvodni cil cesty pro konpresni navleky, ktery mam jeste nosit pri sportu, tak snad bude nozka v pohode.
Desne bych doma potrebovala neco delat ale nemam vubec kdy, ale pristi tyden snad uspesne dodame zakaznikovi produkt a pak smad konec nevybiratelnym prescasum.
20.6.2024 v 6:31 #173726MirkaD
Čajíku-k pračce byl rudlík,pán to dovezl na terasu,starou odvezl,
akorát jsem to pidi chvilku držela při vybalování,jinak se s tím tahal brácha Martina
starou jsme měly víc jak dest let…možná 12-13?kupovala se chvílu potom co jsem se nastěhovala,a několikrát byla opravovaná,kapesníky mě vyprala jen po předchozím nočním namočení v kýblu s jarem a práškem,a nešla ždímat víc nak na 600 otáček,prostě málo ždímala takže přes zimu,kdy víc jak půl roku vlastně mám v té druhé mistnosti jak spíme rozložený sušák,
tak vlastně jedna pračka schla vždy 2 dny,pak se sušila dtruhá pračka,
a my toho oblečení spotřebujem mega-v práci pracovní,
do práce,
ke psům+na doma
k tomu ručníky,utěrky…jednou za 14 dní a jednou za měsíc povlečení…
Maya-ty máš ten program na 14 stupnů-to je jem třeba když chceš vyprat zpocený věci,co nejsou špinavý???Čajíku-no,přesčasy blbý teda…+ bez jídla a pití…ach joo,nás ta práca teda ničí….:-(
já dnes mezisměnu,a měla být odpo..
tak ráno rychlou vycházku ze osama po dědině,na rantlíku betonovým pár cviků-pac a sedni/lehni/vstan,peru,udělám nádobí,snídani,sváču a mažu páááá
doufám,že zas někdo nemá neschopenku,nebo nová paní od pondělí to nevzdala…:-(
dáš to do okazů?na ty pamlsky?20.6.2024 v 7:37 #173728Maya
MirkaD
na ty zpoceny veci ja mam program na 30 stupnu, co pere asi 20-30 minut
tak snad vam bude nova pracka slouzit dlouho
cernejcaj
tak treba vam daji alespon nejaky extra odmeny za to prescasovy usili?
ja zadnej starej funkcni telefon nemam, i kdyz nokie jsem mivala, ale ja s telefonama koncim, az kdyz jsou k nepouziti
Petrs01
krasnej kocour, ale ja bohuzel nemuzu, uz jednoho kocoura mam a dva dospely kocouri, i kdyz vykastrovany, by k sobe asi moc nesli
a navic k Lokimu to taky moc nejde, cizi kocky porad honi20.6.2024 v 7:39 #173729Maya
kocka porad nikde, vcera jeste synovec prohledal pudu a taky nic
no jestli neprijde, tak tu budu mit k mani kocici vet grancle na stitnou zlazu a prasky na epilepsii, ty jsem zrovna brala novy pred dvema tejdnama
tak kdyby nekdo chtel20.6.2024 v 8:04 #173730cernej caj
MirkaD
Tak to ses uz na novou mudela tesit!
Moje stara mela 800 ot a ta co mame ted ma 1200 max takze super, hodne veci mam na 1200 a schne to fakt mnohem lip.Jinak i to zpoceny se mi osvedcuje prat na 30 na ten program cca na 40 minut ale zas nedavam moc prasku, jen tak 1/3 davky
Jj, prace des, ja bych ji omezila max na dny v tydnu 😀
Maya
Tak to asi fakt nekam zalezla usnout…20.6.2024 v 8:10 #173731Petrs01
Ždímám na 800, nechci ničit prádlo. Ale v našem bytě uschne všechno.
Konečně se udělalo snesitelně. Vedro přes poledne ještě pochopím, ale když sotva dýchám i v 9 večer a ráno jsem zpocená po dvaceti krocích, bleee.
20.6.2024 v 8:26 #173732Maya
ja zdimam na 1200, i kdyz pracka umi i 1400 a nemam pocit, ze by to pradlo nejak nicilo
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.