- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
17.6.2024 v 13:40 #173541
PetraK
černej čaj
Co kdyby radsi nabizeli fer ceny ? 😀 to je fakt desjá se zrovna minulej tejden už nasssštvala, zavolala jim, že tentokrát už na ně kašlu a……… měsíčně mi to sundali skorem vo šest stovek??? Najednou to jde? Platila jsem jak mourovatá, protože u nás je to s intronétem špatný, a taky nebyla síla, vůle se s někým furt hádat, ale teď už mi prdlo v guli a vijolá? Ročně ušetřím až šest litrů
17.6.2024 v 13:58 #173546Maya
PetraK
jo takhle me a mame zlevnili az kdyz jsem nerozdejchala, ze nam menej a zdrazej tarif
a znam i lidi, co za neomezeny vsecko vcetne internetu platej 4 stovky, zas az takhle to ja vyjednat neumim17.6.2024 v 14:02 #173548PetraK
No to já taky ne, jsem na sebe hrdobec, za tenhle výkon. Proto jsem si chtěla koupit ty boty, ale máš pravdu, že se můžu zeptat kouzelnice Megi, by to mohla nějak vymyslet.
17.6.2024 v 15:03 #173560cernej caj
Kouzelnice megi zasadi podpatek a vyroste ji bota?:D
Kamarad ma pry za necely 400 i neomezenej internet a neomezeny vsecko:D
Ja si musim koupit novej mobil, protoze ten starej se porad vypina a ted mu na dovolene jeste upadlo tlacitko, aby to stalo za to.
Sem si teda za 800 koupila ten stejnej na bazosu a prisel s nefunkcnim displejem… tak me to dost zamrzelo, upadnuty tlacitko jde pouzivat, ale jak se porad vypina a zustane zaseklej ze pomuze jen vyndat baterku to uz je v rozporu s uzitecnosti.
Chtela sem dneska cihnout nejaky bazar ale.. budu v praci dlouho, tak mozna pristi tyden?
No opruz to je, nic to nevydrzi… a na budika mi staci jedna netelefonujici nokia, na co 3 😀
17.6.2024 v 19:34 #173562Fifi
Brypodvecir vespolek,
jsem tise doufala, ze tu sprchne, cerno vypadalo nadejne. A prd, par kapek a vichr, kterej akorat zvednul mraky pudy z pole. Ale aspon se ochladilo, tech 27 stupencu bylo prilis.
Pepina jsem videla vcera prvne blit, prasatko si naslo jedinou asi merunku zelenou spadlou pod stromem. Mysleno, ze na tom obr stromu jsou mozna este tri dalsi, tak budou dalsi vomity asik. Co dalsiho se udalo? Asi nic, jen mi vlastne Pruhy prokruply zada, kdyz jsem na kabelu necekala prdu od nej na vychazce, se najednou tadaaa rozbehnul. Ani zaprit jsem se nestihla, tak jen obe ruce kabel drzely a kruplo mi v hrudni pateri vic nez u chiropraktika, tyjo, jak pan Hrusinsky jsem se pak kroutila, ze opraveno. 😀 Docasne.Dennyky
No peknyho modraka sis poridila, si uz skorem jak ja, se dycky z psi dovoleny vracim rozbita. Uzijte si zbytecek dovoleny! 🙂Mirko
Ja ti tak moc rozumim s tou chvili klidu a tak, jen sama pro sebe bejt. Mati nema nejaky kamosky, ze by taky s nima nekam vypadnula, pokvokla by si s nima?
Gratulire k nakupu pracky, ta bude vase? Hlavne at funga a zadny kurvitka. A hlavne ber leky a zadny dalsi porezavani se, ju? Nemas to tam jednoduchy…Ohledne cen operatoru budu muset taky nejak jednat, zvedlo se mi to a nelibi se mi to. Budu na ne zla, este se poradim s nakou chytrou hlavou.
Cernej caji, muzu omrknout stary nokie u znamy, mozna je este nevyhodila? Ale vubec netusim, jestli je stale ma a jak moc jsou funkcni, dam vedet, zitra se tam budu stavovat.Maya
Ja mela i nejaky ty lightky nebo seniorky od Fitminu, mi to kamoska blbe objednala, a Ruzici to chutnalo, jen prave byla vycucla hodne. Hehe, precik kastratky jsou obezitorni. Bych zkusila neco z toho. Nebo jinsi cenova relace je Marp Holistic, u jozefcice obezitorni jsem panicku navedla na tohle a chutna to psici, maly granulky jsou to a nepribira…17.6.2024 v 22:27 #173563kachna
hodne tyhle boty maji v Polsku za tu levnou cenu,
No a jak to pak vyreklamuješ??? (Zrovna u riekrů mi teď olezla svrchní kůže, z těch nejkrásnějších, rybičkovejch. A vůbec jsem nevykoumala, kam to poslat. A to to byla nějaká eobuv)
18.6.2024 v 4:34 #173620cernej caj
Kachna
Tak to je skoda teda ze z twch nejhezcich:(Fifi
Pruhy chiropraktikem? Tak dobre ze ti vic neublizil…Tady bude pekelne, nojo, JM asi nejhorsi z cele cr:( na vikend jedu ke kolinu, kolem vody, su zvedava:)
Klidne se zeptej ale dost zalezu aby to uz nebylo za hranice funkcbosti, kdyby to bylo za postovny tak klidne ozkousim. Dekuju.
No me taky prijde hrozny ze mati nechce byt sama a vsichni musi dbat na jeji pocity ale neni jedina kdo ma nejaky potreby… ale zrejme je jedina, ktery potreby je vyzadovano neustale plnit…
18.6.2024 v 6:20 #173621PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Brejtro ve spolek, jsme včéra měli jet sekat, ale zasekli naopak Brtnika v prasí, tak se bude sekat dneska, to bude masakéro. Ale zas jdu domů v půl třetí, tak na to budem mít víc času.
Otevřeli u nás venkovní hospůdku na koupáku, tak jsme tam skočili a vzali s sebou ohaře. Nebudu komentovat, jak se chovali cestou tam, ubila bych je 😀Fifi – tak vida, Pruhatec se hodí! Pruhatec záda napraví, Pruhatec peníze za lamače zad ušetří!! = PRUHATEC DO KAŽDÉ RODINY 😀
černej čaj
Děfče mě to moc mrzí, ale já ten telefon nenašla!! Štve mě to, protože by se Ti teď hodil, ale stěhování prostě poztrácelo spoustu věcí 🙁 . Nezlob se, prosím.Mirka D.
černej čaj to napsala přesně:
neni jedina kdo ma nejaky potreby… ale zrejme je jedina, ktery potreby je vyzadovano neustale plnit18.6.2024 v 7:02 #173622Maya
kachna
tohle ti u eobuvi na vraceni nefunguje?
https://eobuv.cz/b/vraceni-zbozi
vraceni do ciziny samo taky jde poslat, jen da clovek o par penez vic, v ramci EU by to nemel byt problem
ale ja teda mela a mam rieker boty snad desitky a reklamace zadna, takze zrovna u nich ja bych se nebala
taham je denne a vydrzej mi roky
ted jsem zrovna vytahla svoje letity sandaly, jsem si rikala, ze by to mozna uz chtelo novy, ale mam dojem, ze minimalne jeste letosek v nich dam18.6.2024 v 7:03 #173623Maya
PetraK
tak jestli budes sekat trakturkem, tak to by ani to vedro nemuselo vadit
ja v patek dala dve stovky synovci, aby mi posekal 😀18.6.2024 v 7:04 #173624PetraK
Maya
jasně traktůrek v pohodě, ale vedro prostě je.
Nechce si synovec ešče trochu vydělat? 😀18.6.2024 v 7:54 #173625MirkaD
tak ono to není,že by to vyžadovala máti..
on to vyžaduje Martin..
jako tak mě nevadí s ní být večer,nebo dopo u kafe,jít na vycházku,pokecat…
ale je to na mě moc,když je to po mezisměně,hned ted….
potřebuju mít mezeru po práci..aspon hodinu…
jinak já chápu,že je blbý,aby tady byla furt sama,ale jak říkám,po té mezisměně je to moc brzo-jako hne se jít družit…
dopo,nebo po rnní,mi to nevadí,ve volnu ttaky ne-ehmm,i když zase dopo+odpo a večer je taky někdy dost…
ono o čem taky furt mluvit,že?
včera odpo-vybalování,hl.kasa,vybalování úklid
zázrak všech zázraků-SKONČILY JSME V 9 VEČER!!!!!!TO SE ZASE NEBUDE HNED AK OPAKOVAT!!!
a ještě si ze mě zástupkyně dělala prču-šla jsem kolem ní se svačinou-koláč jablečný,jabko+bnán-a říkám-sbohem dieto….
a večer u počítání kasy jím kofilu-a ona-neříkalas něco o dietě??
já-noo,tak jenom se snažím o zdravej živootní styl..dietu nedržím..
ona-joo?tak to mě dej recept,to vypadá zajimavě..:-D
pak jí říkám-večer-hele,je teplo,(byla jsem v práci v šatech)-tak jsem jedn svetr-tenkej svetr…nechala ve skřínce a beru si dom jen jedn-co ty na to?
-ona-no že děláš pokroky:-D
no včera to bylo v pohodě-ŽÁDNEJ PROTIVNEJ ZÁKAZNÍK-ŽÁDNEJ!!
A POHODIČKA-jako,že,ne veget,práce dost,ale žádný honění…
to se hned jinak dělá…
jo,Dafi se mě strašně bála,kdyý jsem šla dom s hůlkama,ani ke mě nechtěla jít…
a máti říkala,že byla nějaká divná,byl tam opravář na vodu,kvůli odpojení pračky,odpady a tak,a Dafi že byla nějaká divná….
tak nevím…
asi se ho bála..nevím…
dnes ranní vycházka mezi pole směr ke křížku-každej s pejsanů měl hledat/revírovat hračky,at se trochu proběhnou a zabaví mozek,a šly jsme zpět,
dnes zas odpo,
musím dnes cvičit,jsem 2 týdny necvičila kvůli tomu nachlazení..
i když furt mám trochu rýmu a kašel…
jo pračka bude společná,nám se nikam nevejde i předtím byla jedna společná v hodbičce k rodičům,z terasy,je taková pidi chodbička k nim,a pak kuchyn,tak v té chodbičce…Čajíku-oni do Bučovic přestaly jedit kromě jednoho busy z Brna a ti co jezdí nestaví na nádru..
ted mám hodně směn,uvidíme co po neděli,nebo v červenci…
ale už jsme se dlouho neviděly:-(
ty mí směny jsou naprd….PetraK-tak fajn,že jste se družily:-D
my se s Martinem nedružíme,on je asociální….někdy mě s tím mega sere….18.6.2024 v 8:12 #173626Maya
PetraK
kdybyste byli bliz, tak synovec by si jiste alespon obcas zajezdil s trakturkem 😀
oni maji taky trakturek, s nasi sekackou ho to az tak nebavi 😀
MirkaD
a tak nova pracka bude urcite super a bude vam zrat min elektriny i vody
kofila je nejlepsi dieta 😀18.6.2024 v 10:06 #173628Thielli
Po delší odmlce si zase přisedávám ke kecacímu stolku. Dočetla jsem zpět, přiznám, že menší pozornost jsem věnovala botám, ale jinak jsem snad byla poctivá.
Mirko
prosím, řekni, co brání tomu, abys Martinovi řekla to samé, co tu píšeš? PO MEZISMĚNĚ POTŘEBUJU BÝT SAMA, POTICHU, NABRAT SÍLU….
Jsem rozčilená zase – jakože tvoje potřeby odpočinku jsou menší než zábava důchodkyně? …to mě točí a točí.
Tak to alespoň zkus to jednou udělat – říct – Martine, maminko, nezlobte se, potřebuji samotu, jinak si úplně neodpočinu a zregenerovat je pro mě čím dál těžší.
Udělej to jednou, podruhé… zvykni je na to, že to může být jinak a svět se nezboří a nikdo žalem neumře.
Nejednou jsem zažila, že něco, co jsem myslela, že způsobí oheň na střeše, nakonec bylo vzato v potaz a bez remcání. Kolik důchodců je o samotě celé dny, týdny, měsíce… a ty potřebuješ pro sebe pár hodin a nejde to?Fifi
Před časem jsem viděla na vlastní oko Koněva. Mladá uřvaná ohařka, co skákala jak na pérech celou vycházku. V sobotu jsem viděla Tali… šťastně rozběhnutá je (ač nerada) schopna jednomu vyvrátit koleno do protisměru…
Obě čubiny k zulíbání, o tom žádná… ale na mě by to bylo jako obsluha jaderného reaktoru. Prostě zlatý půůdle… a tak jsem si lépe dokázala představit tvůj pruhovaný reaktor. Ještě stále stojím v pokloně v předklonu.
Kéž bych ti mohla někde na e-shopu objednat plný sud síly a robotický ruce, který nemodrají…Petrs01
Piksla tam v sobotu strašně chyběla. Ona i Bubi. Měly tam být obě v tom bukovém chrámu. Nevím, proč si už tak brzy musely vlézt nahoru na balkon a jen na nás dolů koukat.Zlatko
Bubliny jsou připravené, jen je vypustí pani Zrzavcová, až přijde jejich čas.Čajíku
Díky za článek o putování, zase krásné fotky u něj. Také se podívám doma po staré Nokii pokud ti už někdo něco neposlal…PetraK
Já ti nevím, zda mám věřit, že Ričrd je kamarád. Já vlastně vůbec nevím, zda na tebe neposlat sociálku, že někoho držíš ve sklepě… pokaždé, když se jeden mihne u vás za plotem, mihne se tam u vás nějaký stín, ale pak tam člověk nikoho nepotká…Mayo,
Jak jsem psala, boty jsem tak nějak proskákala, stejně tak jako granule… takže tobě i Kimi jen mávám a zdravím…Denny
Z fotek dýchá léto a pohoda, to je dobře, že to vyšlo, že ti neuplaval Roman… se směješ možná, ale my když byli s tátou ve Francii a jeho Miluše vypadla z raftu, tak se mě průvodce ptal, ať se zeptám táty, jestli pro ní má plavat…
V té době jsem ještě ten jazyk celkem uměla, takže jsem se opravdu nepřeslechla… ona si to zrovna neužívala a bylo to celkem zjevné. No, táta vyměkl a řekl, že teda jo.18.6.2024 v 10:09 #173629PetraK
Thielli
mihne se tam u vás nějaký stín, ale pak tam člověk nikoho nepotká…
😀 😀 no, my ho trošku držíme……..na řetězu, nechcem ho moc vokazovat lidem 😀 😀se zeptám táty, jestli pro ní má plavat…
No, táta vyměkl a řekl, že teda jo.😀 😀 jako legrace to asi v ten moment pro Miluši nebyla, ale věřím, že pro ostatní možná i jo 😀
18.6.2024 v 10:18 #173630Thielli
PetraK
no, co ti budu povídat. Jestli do té doby měla výraz na bodu mrazu, pak potom, co jí studený proud svižně poponesl, dostal se ten výraz na minus čtyřicet…
…
Já mám z vody respekt. Jezdila jsem divokou vodu několik let a to, co ze břehu vypadá jako nic, má sílu jako dvacet Pepinů. Viděla jsem utopit se kluka na Botiči v Praze přímo před zraky nás všech na břehu.
A nikdo mu nemohl pomoci. Jednou za rok blázni ten špinavý čůrek sjížděli, když upouštěli přehradu. Voda sebrala všechno na břehu, bylo to o žloutenku… No a byl tam jez, padák a dole válec. V něm už se mlel kus postele, celá popelnice, kláda… a přijela otevřená deblovka a spadli do toho. Bez lana na břehu tam odsud nikoho nedostaneš. Mlátilo je to oba všechno, do toho tam začala rotovat i ta kanoe. Skočil pro ně chlap a rotoval taky. Jednoho kluka odvezli už modrýho.18.6.2024 v 10:24 #173631PetraK
Thielli
já mám z vody taky respekt. Topila jsem se už třikrát – tak doufám, že dost. Jednou jako malá pětiletá na koupališti ve Mšeně- spadl mi při blbnutí kruh na nohy a já neuměla ještě moc plavat. Pak asi jako desetiletá tamtéř, jezdila jsem na nafouknutý pjoumatice a odrážela se od betonového okraje, pjoumatika se zváhla a vzala mě o hranu toho bazénu a ještě jednou přiklepla jak zajíce 😀 , klesala jsem si dolů a říkala si, já se asi utopím – bylo to zvláštní, nedělala jsem nic, jen jsem si říkala, že se utopím. pak jsem se dotkla tělem dna a v hlavě zavřala“ JÁ SE UTOPIM!“ a vyjela jsem nad hladinu. Potřetí to bylo u moře a byl to moc prima zážitek – dne odjezdu z dovolený jsme šli skákat do vln, který se konečně udělaly, dno tam bylo poměrně příkrý, vlny silný, odliv taky, točilo mě to jak v bubnu , stahovalo pryč, vůbec jsem nevěděla, kde je nahoře, kde dole, to jsem fakt byla v panice. Uplavala jsem tomu nakonec, ale hrozně jsem se bála, že opravdu umřu.18.6.2024 v 10:30 #173632Thielli
spadl mi při blbnutí kruh na nohy
…přesně to se mi stalo taky! a taky jsem si myslela že se utopím. a bylo mi asi jako tobě.. 🙄
No vlastně teď už se konečně nebojím do vody, bo sádlo mě vždycky vystřelí nad hladinu jako bóji.18.6.2024 v 10:35 #173633PetraK
Thielli
kruh je hrozná věc. Máma mi dávala rukávky, nespolupracující otec vzal co ho napadlo. Ani u toho nebyl. Mohl mít o dítě míň. Řvala jsem jak prokopnutá ale to jako v bazénu plným dětí, moc nefunguje, že jo 😀 tak jsem se z toho nakonec vyžouželila, ale brrr.
Na vodu jsem nezanevřela, ale poté, co mi moře ukázalo, co dovede, jsem taková jak to říct… pokornější 😀 . I proto, jsem pak říkala Brtnikovi, že jet na vodu, když ani jeden z nás nemáme zkušenosti se mi teda nechce.18.6.2024 v 10:48 #173634Thielli
PetraK
Jéééé – ale to já bych pro Brtnika měla dárek! Fakt jako!
Kdybyste obětovali jeden den stavební… byste přijeli k nám na chatu, nechali tam auto, tam naložíme vás dva a kanoi na střechu, vyvezeme vás třeba 20 km proti proudu a vy si to sjedete zase k chatě, kde dostanete kafíčko nebo buřta… prostě na pohodu.
Já už takhle jela TOLIKRÁT ! od gymplu se spolužáky a pak v dospělosti…
A kdyby ses jako úplně bála na kanoi na ten volej, kterým Berounka je, pak můžete dostat i nafukovací člun pro čtyři. Budete výrazně pomalejší, ale také výrazně stabilnější. Můžete se cestou koupat, dát si někde pivo… i ohaříci by se na člun vešli. V tom úseku u naší chaty není nikde žádné nebezpečí. Jen to teče pomalu…
co? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.