Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 2 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 381. až 400. (celkem z 1,972)
  • Autor
    PetraK

Petrs01
      prdon, sem byla f bazéně

mně to bylo jasný, že když šnorchluješ-což jsem předpokládala, když jsi to nebrala, tak to nejspíš nepůjde vzít vůbec.

No a no, řepka sama o sobě je debilitní! nicméně aspoň víme příčinu! a může se ti to hodit, když se pohybuješ přírodou, že nezabivakujete někde v blízkosti.
      Já ten žlutej sráš /útlocitní prominou/ naprosto nesnáším.

Maya
      no ona je tam i jedna mnohem důležitější věc, než je ta stužka.

Maya

cernejcaj
        vodafone zdrazuje i predplacenky
        https://mobilenet.cz/clanky/tenhle-operator-neni-pro-chude-u-vodafonu-probihaji-velke-zmeny-budete-se-divit-glosa-50421?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1311520&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

zkus tam zavolat, me tohle udelal t-mobile pred par lety ze zdrazil tarif, poslali to jen sms, tak jsem tam zavolala, rozcilila se a ted mam tarif levnejsi jeste nez pred zdrazenim
        a nebo proste prejdi jinam, vzdyt tobe by asi stacil kaktus a podobny
        clovek se fakt musi porad ozyvat
        me treba ted v cervenci konci fix elektrina u eonu, poslali mi dopis, ze kdyz si dam fix na dva roky, zlevni mi 8%, tak jsem jim tam zavolala, ze 8% je malo no a nabidli mi fix na 3 roky s tim, ze po teto sleve ty dalsi dva roky klesajici cena, takze ten 3.rok se dostanu skoro na cenu co jsem mela jeste pred timhle hiphopem s elektrinou

Maya

PetraK
          tak jsem to dokoukla, u bankomatu je to blbost natacet, tam jsou ty klavesnice mrnavy a clovek ji zakryva celou telem a pulka bankomatu, alespon u sporky, ma na klavesnici krytky, ze ty cisla nevidi skoro ani clovek co je tam zadava
          to uz spis nekde v obchode
          takze aby byli dva kapsari uspesny, musi najit cloveka, co ma obleceni v prihodne vysce, penezenku v zadni kapse a zadava pin jinde nez v bankomatu, to maj teda docela honky 😀

MirkaD

Maya-tys mě ted teda rozesmála:-)))

školní srazy-základka kolektiv nic moc,špíš nic,takže ani arazy nebyly,nebo nevím a stejně bych nešla,učnák šikana,tam už v ůbec nééééééé,
            ale přeju všem s normální partou at si to užijou!!!

já včera odpo-kasa,večer úkli+vybelování a zase přesčas…..
            v běhla jsem do masny,že chci kousek masa Žerykovi,ořez,nakonec jsem tam nechala stravenkovku,že mám frontu tak mi donesla kousek masa za 43 kč,musím to dát vařit-Martin furt hučí,že Žeryk nechce jíst granule bez masa,
            a mě by sebraly čerti když jim koupí masa jak pro 4členou rodinu na týden,zvášt,když je to ke granulím a jen Žerykovi,není to hlavní jídlo jeho…

dnes jsem šla venčit před deštěm-jsem to sthla,tak ke křížku směrewm,mezi polama na liučkách hledj-ztratil s klíčem a peněženkou-oboje nejsou atrapy-jedno je od vrat,v peněžence jsou penízky a používá se-drobný,aspon je těžší…
            Žeryk hledj-ztratil s hračkou..
            Dafi se nechtělo,ale jak zkistila,že se jde kousek a cvičí se,tak už byla v pohodě a před vysláním pro věci jsem ji nadráždila-tak to byla meganatěšená!!
            a já necháýpu!! že jsem na nadráždování před cvičením zapoměla??
            tak su debil..
            kdysi jsem to používala…
            a je to dobrý-čapla jsem Dafču za obojek a hustila do ní-bude přinééés,bude přinéés,budeš hledat peněženečku,a je táám hooodně penízkůů-strašně dramatickým tonem a ta valila jak drak!!!!
            zpátky přes dědinu,všechny učesat i Betty s Maxem-Betty s Mxem oba zhubli!!!

MirkaD

Betty 15 let dnes

PetraK

Maya
                já si myslím, že je dost podceňuješ 🙂

Denny

Morgén pátečkovej, ty wogo, tádyk je vedrooo, u vás je taky vedroooo?
                  jsem měla na fčéra plán zajet do NDR nakoupit, ale psala mi kamarádka z MěÚ esli bych nemohla přijít do centra setkávání, páč je tam Vítaní občánkůch a fotografka nemože…
                  Takže jsem bez zaváhání, bezmyšlenkovitě napsala jasnýýýý 🙂 bude to pro mě čest.
                  A pak mi to došlo….ty wogo motyko hloupá, to je ale docela zodpovědnost, to není jako si fotit venku kytištý a Koněva.
                  No nic, v 15:30 jsem vyrazila, „kastelán“ ukázal jak to tam svítí atd..(no světlo na prd) no ale co? Fotí tam jiní, fotím já 🙂
                  Takže jsme nainstalovali plyšáky a taštičky s dárky, pak paní řída ze školky plácala nějaký básničky, holčičky ze školky zapěly, pak starosta proslov, rozdal dárky a já fotila 🙂 no páč jsem „Obryně Stáňa“ bylo mi to trochen blbý tam pochodovat, páč bylo plno lidí a chtěli vidět, že 🙂
                  Ale tak byla tam i půlka známých (z restaurace Fajnklub PetraK VÍ 🙂 a ti jsou fákt Fajn takže počáteční nervozita se zlepšovala.
                  Ale byla to nakonec celkem sranda, s těma dětičkama..Všichni byli vyšňoření jak na svatbu a já měla pruhovaný tríčo s kačenkou, ba se mě ta kindervejce nebála 🙂
                  Maminky dostaly kytí, nakonec i paní fotografka 🙂
                  Dnes jsem fotky dala dokupy a odnesla na flešce na úřad. K mému překvapení jsem dostala pětikilo, zcela nečekaně..takže snad dobrý a snad se budou fotky líbit 🙂
                  A tady jeden prďola za všechny :-DDD

MirkaD

Denyky-tak fajn,a nakonec i odměna byla:-)

holky já fakt lituju,že si nenahrávám hovory s máti..
                    tvl,ona VŽDYCKY ŘEKNE PRAVEJ OPAK,JEN ABY BYLA V OPOZICI!!!!!!!!!!!!!!
                    kDYŽ JSEM XX LET ŘĚŠILA,ŽE MAJÍ TLUSTÝ PSI A MĚLY BY ZÝHUBNOUT-SRDÍČKO,KLOIBY-TAK-NO CO NA STÁŘÍ SE TLOUSTNE,MY JSME S TATKEM TAKY TLUSTÝ….
                    DNES JÍ ŘÍKÁM,ŽE JEJICH PSY ZHUBLY,BETTY NA BOKU BOLE,VELKÝ-NEMĚLA JE TAM,NEBO JO,ALE MENŠÍ A MÁTI-NO,ONI JÍ MÍN GRANULE-TVL S TAKOHLE BOLAVÝMA ZUBAMA BYCH JÁ NEŽRALA UŽ NIC..
                    A MÁTI-JÍ MÍN GRANULE,ALE KONZERVU VEČER S NÍ,NO VŠAK N STÁŘÍ SE HUBNE!!!!!!!!!!JÁ TAKY ZHUBLA,NORUNKA BYLA TAKY HUBENÁ…
                    tak xx let poslouchám,když jsou psi tlustí-to nevadí,na stáří se tloustne,my jsme s tatkem taky tlustí,….
                    a ted,když zhubli-TO NEVADÍ,NA STÁŘÍ SE HUBNE,JÁ TAKY ZHUBLA…JÁ Z TOHO OBLEZU JEDNOU…:-(
                    jinak jsem říkala,že nevadí,že zhubli,lepší na srdíčko,klouby,že…že je to dobře..
                    podle mě zhubly kvůli bolavým zubům+steskem…
                    ty zuby jsou strašnýýýý
                    ale ty mátiny odpobědi…

Denny

PetraK
                      símtě žádný nervy, dyť víš, že jsme tu všici křováci 🙂

Já dnes teda jedu nakoupit do teho NDR, udělám česnekovou pomatlánku na jednohubky, koupím nějaký ovoce, sýr …
                      Vlaďka bude péct až ráno, ať je to čerstvoučké 🙂
                      Ještě mosím do Fajnu pro klóbrc, ze kterého se budou tahat prasátka do tomboly a k Ivetě pro velkou nádobu s kohoutkem na limonádku (čerstvý pomeranč, limetka, yuzu troška sodovky, bez cukru)
                      A tady jak již zmínila Maya už trochen po přípravách

PetraK

JANA, JANA, JANÁÁÁÁ JSME RÁDI, ŽE JE MEZI NÁMA.
                        KAŽDÁ JANA CO JE S NÁMA

ŠÉCKO NEJ MILÉ DÁMY!

Denny

A hlásám, že Koněf vdechla první objednané maso „Hovězí a krůtí mix s nepranými dršťkami“ a Roman se z toho smradu málem….. prý chudinka, co jí to dáváš 😀

PetraK

DENNYKY
                            takže počáteční nervozita
                            NO VIDIŠ TO TY STÁŇO! A mně béš něco řikat

seš dobrá, žes do toho šla a jak tak koukám, budou rádi, protože fotos moc pěkný!!

a já měla pruhovaný tríčo s kačenkou
                            to si zejtra vem taky, abych se nebála! 😀 😀 😀

PetraK

Dennyky
                              .. prý chudinka, co jí to dáváš ?
                              aspoň nebude užírat 😀
                              fajn, že se madáme do toho takhle obula.

Denny

PetraK
                                ZÍTRA BUDU MÍT TÉMATICKÝ S PIŽLOU !

no užírat asi nebude, páč to nestihne :-DDD

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 3 měsíci uživatelem Denny.
                                Maya

MirkaD
                                  vypada pekne Betty
                                  a neslo by proste domluvit, ze ty psy vezmete na veterinu vy a zacalujete to, ze se ona nebude muset o nic starat?
                                  Denny
                                  ty obrazy na zdi jsou od te vasi malirky? jsou moc pekny
                                  no vidis, jeste chvili a budes si focenim vydelavat
                                  fotit lidi je asi tezsy nez fotit nejakou krajinku

MirkaD

maya-ale tady nejde o peníze,ty by nám na to i dala,ale jde o to,že ona si nepřeje nerkozu..
                                    a ono jít do toho,když to nechce…
                                    to není jako ostříhat psa,nebo nechat napčkovat..
                                    jo to už taky nedělá,proti ničemu,ale to je mě jedno….
                                    jako představa,žže by ti psi tu narkozu nedaly…a máti by řekla,no vidíte já vám to říkala..
                                    do narkozy si netroufnu jít bez jejího dovolení….
                                    toho se bojím….
                                    takže chudáci psy,ale řešení není…
                                    nejsou zas tak mí,abych si dělala co chcu….

holky šlapky-venku prší-mám nepromokavou větrovku,nepromokavý gatě,ale nemám nepromokavý boty-když nepočítám gumáky..
                                    uvažuju nad nepromokavýma ponožkama-co vy na to???

Denny

Maya
                                      ano jsou to její obrazy, vyfotím lépe zítra 🙂

fotit lidi je asi tezsy nez fotit nejakou krajinku
                                      no je to úplně něco jiného a byly to momentky většinou..
                                      byla to rychlovka, ale na tuhle jsem pyšná 🙂

Hned jak jsem jí doma viděla, věděla jsem, že v této barvě bude krásná až na tu zásuvku dole 🙁

PetraK

Mirka D.
                                        graluace Bettynce! Krásný věk.

Dennyky
                                        krásná fotka, nešlo by to vyndat ta zásuvka nějako?

Denny

PetraK
                                          JJ už jsem jí mázla..a poznáš kdo to je?
                                          Je to ta milovnice zviřátkůch z Fajnu

Denny

Mirko
                                            s ponožkama má možná zkušenost Čajda, taky jsem nad nima přemýšlela kdysi…
                                            Nepromokavý věci na sebe nosit nemůžu, páč se potím a mám stejně mokro zevnitř, takže raději zmoknu 😀
                                            A předevčírem jsem šla v dešti po louce, no mokrý gatě až po stehne, v botaskách rybník 🙂 ale to mi vadí jen ze začátku, pak se ty mokrý fusky vohřejou a dobrý :-DDD

JINAK 15 LET krásný věk 🙂

Janičky taky všem přeju krásný svátek…a víte jak je je ta rýmovačka?
                                            Pátek ….. mají svátek :-DD

Petrs01
                                            s tím hlasem je to záhada…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 381. až 400. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.