- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
23.5.2024 v 9:25 #172431
MirkaD
tak včera skro 11 hodin v práci s destiminutovou přestávkou…..
jako mohla bych si dát půlhodiny,stejně tak i ostatní,ale šly by jsme po půlnoci….
takhle jsem byla doma o půl 12 v noci…
švagr mě hodil autem do knihovny,já čapla 2 knížky,dolezla do práce,snědla oběd.a šla vvybalovat,pak hlavní kasa,do 8 do večera hoodně lidí,tak uklízet jsme začaly až v dest v noci,do té doby vybalování a kartonování,doplnování kas,velký přecenení,latáky dát nový,plakáty,pečivo nasáčkovat…
dom,mě hodila vedoucí,jenže mě řekla pozdě,že mě hodí dom,tak Martin nespal,čekal až zavolám,spát jsme šly v jednui v noci,já s ním vstávala ve třičtvrtě na pět,v šeset jsem na hodinu a půl usnula s živými sny..
na 2 zákazníky jsem včera volala vedoucí,protože vysvětlit omezení cukru-ne,nepudete 3krát,ne je mi fuk,že je to dalším lidem a jo máme to napsaný v letáku-nemáte!!
a baba mi ukazovala mobil-a já-a těch 10v tom červeným koolečkuje tam proč asi??
no další vzteklej,že mu mám dát 3kč za láhev piva,že měl plnej kastl,co na tom,že na lítku měl 157kč a 160 …
šlo mu o princip..
tak jsem mu dala 3 kačky,ale vedoucí mu vysvětlila,že příště je /vedoucí/ má zavolat hned ! k láhvím,a oni by se mrkli,-ten chlep tu flašku mohl přehlídnout…
často ty lidi s nevšimnou že jim v kastlu chybí jedno-2-3 piva…plný…
no,jasně blbý 3 kačky,ale scéna kvůli tomu od něj..
jako kdybych mu to odečtla na kase:-(…což nejde…
to by si taky mohl někdo vzpomenout,že tam měl 20láhví a měl by jen 15 třeba…
jasně i lahvomat může psát koniny,proto to měl řešit tam s vedoucíma,ne po mě řvát na kase….
-další mě nejtěžší věci narvaly navrch na nákup,takže po sundání těch těžkých balíků ty spodní věci padaly….
no zábava prostě…..ze psama jsem šla kousek k lípě,a u brány minutku cvičila protahovací cviky,Dafi na zahradě obíhání stromů,
pak jsem si četla,pověsila pračku,
a učesala Dafulu,za chvílu pádím…Petrs01-zešedivěla bych strachem…
o jakým obojku je pořád řeč?Fifi-no k furminátoru,on je docela ostrej/tvrdej-Žeryk u toho taky vrčí-u čeho taky nevrčí,tak to prokládám štětinovým kartáčem,co na Pepina nějaký gumový hřbílko?to taky celkem dobře vyčeše krátkosrstý psy,kamoška měla na dalmatina..
Alavis dávám…Čajíku-ale já tomu o těch energiích věřím,to ne že ne…
ale tady šlo o to,že to máti postavila tak,že aspon,když všechno nový,tak nebudou ty špatný energie,že….23.5.2024 v 9:33 #172432Petrs01
o jakým obojku
23.5.2024 v 10:17 #172433PetraK
Vzpomněla jsem si na černýho čaje tatínka a jeho přítelkyni
23.5.2024 v 10:22 #172434cernej caj
PwtraK
Sem ti v breznu poslala hadanku, ta jeste nebyla, ne?23.5.2024 v 11:43 #172435Maya
treba se nekomu bude hodit jedno ekologicke info
https://www.veronica.cz/otazky?i=48723.5.2024 v 12:11 #172436Kimi
Fifi, zkoušela jsem na tu úzkost nějaké kapky z Dokonalé lásky, ale moc to nefungovalo.
Teď trpím já. Mám jet do Prahy na sraz se spolužáky z VŠ. Po pravdě, účast jsem slíbila, ale postupem doby jsem plná obav, v Praze jsem deset let nebyla. Tak mě přepadl hexenšús, Jakub by to nepochybně označil za psychosomatiku a autosugesci. Abych překonala obavy a získala pozitivní přístup, koupila jsem si včera zpáteční jízdenku do první třídy. Docela drahé, ale když člověk jede jednou za dlouhý čas, tak co by si nedopřál pohodlí. Taky nesmím zapomenout hůl a žubynahóru. A nakonec jsem poprosila synovce bydlícího v Praze, zda by se nervní tetičky neujal jako průvodce, slíbil, že ano.
Goli bude u kamarádky, která ho hlídává, když já jsem víc jak půl dne pryč. Snáší se s jejich pejskem a jejich kočička si ho zcela ochočila, je schopná sdílet s ním pelíšek.23.5.2024 v 12:35 #172437PetraK
žjoo! Kimi jede do Prahé! tak to si to tady pořádně užij a neboj, když jsi ve zdraví v Prahé přežila a užila čas vysokoškolský, tak teď to zvládneš taky.
černej čaj
ajo! něco jsi vlastně posílala, musím kouknout. díky za připomenutí23.5.2024 v 15:06 #172438cernej caj
PetraK
Tak ted uz je tos tejne jedno asi, tak ji das na nekdy jindy …Vodafone mi o 150kc zvedl cenu ale nic nepridal, jen rusi stary tarify.
Prejit na predplaxenku pro me bude vyhodnejsi a dokonce i pri ztrate ki muzou poslat se stejnym cislem a budu to mit sice asi o 40kc drazsi nez ted ale o 100 levnejsi nez po zmwne.
Jen prijdu o dual sim s jednim cislen ale to mj za 1200 rocne nestoji
23.5.2024 v 17:50 #172439Milena z Prahy
Kimi, se školníma srazama se teď v mým okolí roztrhnul pytel ?. Zítra mám já i Robert sraz s lidma ze základky. Zatímco R. ovšem chodil do nóbl jazykovky a jeho sraz se bude odehrávat v zahradní vinotéce jednoho spolužáka, my páriové máme objednanou terásku v naší bývalý školičce. Chodili jsme tam do první třídy, taková malinká stavbička, kam se vešlo jen áčko a béčko, a teď je z toho restaurace. Můžeme tam vykřikovat: „Tady všude jsem seděl!“
23.5.2024 v 22:34 #172440Kimi
My to máme na Starém městě. Za dob studií jsme tam prolezli většinu hospod. Kolej byla u Národního divadla, škola kousek dál na nábřeží, takže cestou ze školy spousta příležitostí někde posedět. ????
24.5.2024 v 5:02 #172441cernej caj
Kimi
MIlena
teeeda uzijte si sraziky! 🙂 doufam, ze to bude moc prijemne popovidat si se spoluzaky 🙂Esuska a ostatni srazovaci
At vam to zitra paradne vyjde a je to bozi akce!maya
hmm jak kupuju ten celofan na chleby tak by me teda zajimalo, zda je to celofan…24.5.2024 v 6:50 #172442PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak a už sem nerfózní z toho zítřka, nemám sbaleno, musím navařit Brtnikovi, bubince už jsem fčéra navařila po návratu z chalupy, sbalit sobě, Rumíčkovi – vpbec nevím, co si mám vzít, nechcete jet někdo místo mě? Dennyky třeba? 😀 😀 😀
Jsem si včera zařádila na černým ďáblovi. A Petrs – já už vím, vím, proč jsi měla tak šílenou reakci a proč tam bylo tolik těch sajrajtů bodavejch!!
tady se koukám fšicí o víkendu školně srážej – mě to nějak přestalo před časem bavit? 😮 Když jsme se zpočátku sráželi každej rok, tak mě to bavilo, byla tam kontinuita, pak se udělala velká mezera a na posledním srazu jsem zjistila, že proč jako . Bylo to fajn, to ne, že ne, ale že ten čas můžu já osobně strávit líp, se psama venku třebas, nebo tak. jsem hrozná asi , nebo jak.
Tak si to holky a Roberte moc užijteMíla
Můžeme tam vykřikovat: “Tady všude jsem seděl!”
předpokládám, že kolem půlnoci k tomu i dojde 😀 😀24.5.2024 v 7:02 #172443Petrs01
já už vím, vím
no a nechceš mi to taky prozradit? Jinak posledně mi jedna nabodla ucho. Díru tam mám ještě teď.
24.5.2024 v 7:08 #172444PetraK
No a jedno protikapsářský poučení před víkendem:
https://www.stream.cz/revolution-of-magic-1/vas-pin-kod-ke-karte-stipnou-behem-par-vterin-podvod-s-ukradenou-penezenkou-je-jen-zacatek-65005986#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=videoportal.sznhp.box&dop_req_id=rBYLJQKw7ij-202405240555&dop_id=65005986&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.czcelkem slušný, řekla bych.
24.5.2024 v 7:08 #172445Maya
PEtraK
videla jsem u denyky na fejsu jak to tam budete mit pekny, tak neni treba se bat
cernejcaj
tak ten celofan jedine otestovat
ty mas na fb taky tu skupinu, fb ted uz u nas nasadila ai pisou a me to furt pise, ze s mou skupinou jsou problemy a kdyz to rozklikam jaky, tak prej nic a zadny zavadny prispevky
lidi si stezujou i jinde, mas to taky?
ale zda se, ze ai vadi odkazy na shopy a tak, ale to ty tam asi nemas, ale je to jen odhad24.5.2024 v 7:11 #172446PetraK
Petrs01
Prozradím – sem Ti i kvůli tomu – nejen teda – fčéra volala, když mi to secvaklo.TA DEBILITNÍ ŘEPKA ZA TO MŮŽE! ŘEPKA A JEJÍ POSTŘIKY!!!
Dala jsem si to do souvislosti s tím, co jsem četla od jedný holky od koní. Ta řepka k sobě stahuje takovýhle hmyz – ty malý svině bodavý – na který se narazí hlavně v jejím okolí, a tím, jak je řepka stříkaná sajrajtama, tak ty jejich bodance jsou tím pádem JEDOVATÝ! Je jich tam hodně a jsou jedovatý! a kolem chalupy je po sto letech momentálně co??? ano, řepka! A pokud je na to někdo takhle citlivej, skončí jako Ty! Takže bacha kolem řepky, dávej bacha.
24.5.2024 v 7:17 #172447Maya
koukla jsem na video a je to pekna blbost
ta stuzka mu tam povlava kolem a pak najednou kdyz si uklizi penezenku, tak si ji ma jako presne pres kapsu? asi by to fungovalo jen v naprostym bezvetri
dal uz jsem na to nekoukala
a stejne pokud nekdo nosi penezenku v kapse na zadku, tak si nic jineho nezaslouzi24.5.2024 v 7:34 #172473Petrs01
fčéra volala
prdon, sem byla f bazéně
No, oni ji ani nemusej stříkat. Ta řepka aby se z toho dalo vytvořit palivo, tak je geneticky upravená. Proto se z ní srnky zfetujou, z normální by se jim to nestalo.
24.5.2024 v 7:37 #172474Petrs01
A jinak smrádě Pikslí zkontrolovalo kuchyň, hupslo na sedačku a za stálého ležení občas vyje.
Doufám, že obojek dorazí brzy, jinak ji dorazím já.24.5.2024 v 7:38 #172475Maya
Petrs01
hlavne ze uz tam nikdo nemluvi 😀 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.