Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 261. až 280. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Petrs01

KRÁSNĚ LEJE!

To by se tááák krááásně spalo!
      A spalo… a spalo… a spalo…
      Nebo aspoň sedělo někde na terase a čučelo jak leje! To já moc ráda!
      Blbý je když nemáš tu terasu, leje už druhej den v kuse a spíš v autě, nejlépe se dvěma psy.

Maya

Thielli
        jestli se to ono s tema detma neprecenuje, vsechny deti co ja znam, tak to akorat videli ve filmu, nikdo to necet, moc tlusty na dnesni deti a ja ty filmy teda nevidela, ale vim, co umi filmari s knizkama udelat a rekla bych ze i ten Potter je vic o efektech nez o pribehu a pouceni

Maya

Thielli
          ale teda nic proti tem knizkam, ale mam proste dojem, ze pro vetsinu lidi vcetne deti je to normalni fantasy bez nejakeho toho poucujiciho podtonu
          jinak myslim, ze u dnesnich deti je asi jedno co ctou, hlavne kdyz ctou alespon neco

PetraK

Petrs01
            To by se tááák krááásně spalo!
            JO!!!!
            No a já mám tím pádem, díky dešti dneska asi volno, protože ohaři – min. ty dvě , ale Rumouš se jich asi chytne taky, to pojmou jen základně, na zahradu to nepůjde něco dělat….. celkem dobrá vize pro odpoledne.

Ovšem tohle bych asi nechtěla
            Blbý je když nemáš tu terasu, leje už druhej den v kuse a spíš v autě, nejlépe se dvěma psy.

Maya

Ja taky nemam krytou terasu, ale brala bych ji, kdyz prsi a je teplo jako dneska, to by se pilo kaficko

Thielli

Mayo – jdu s tebou do polemiky ?:

nevěřím, že chtělo mít 450 milionů lidí jen vystavené hřbety v knihovně:

„Původní série o Harrym Potterovi vycházela mezi lety 1997 a 2007 a po celém světě se jí prodalo do roku 2011 přes 450 milionů výtisků. … Knihy vyšly v 79 jazycích…“

„Jen v ČR se prodalo 2 miliony výtisků“.

Thielli

Blbý je když nemáš tu terasu

Až doděláme ten eko-bio-kompostovací záchodek, ráda vám terasu poskytnu. S výhledem na řeku. S oploceným pozemkem (kdyby se Piksli chtělo cestovat na sousedovic „kompost“… Můžete odtamtud směle vyrážet do křivých klátských kopců).
                  Edit: A verandy máme tři. Na velké chatě otevřená, na velké chatě zasklená a na malé chatě pro hosty otevřená. Pruhovaná skládací plážová retro lehátka k zapůjčení zdarma.
                  A nekoušou tam muchničky!

Ale zatím je tam smrdutá kadibudka, takže návštěvy nezvu, to je mi blbé…
                  ale už se to rýsuje, už se na tom dělá 🙂

A JAKO BONUS
                  Na verandě bude k dispozici na čtení za deště všech 7 dílů Harryho Pottera v angličtině i v češtině. ?

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 9 měsíci uživatelem Thielli.
                  • Odpověď byla upravena před 1 rokem a 9 měsíci uživatelem Thielli.
                  PetraK

Thielli
                    tak my terasu máme – jednu na chalupě /terasa – je to zápraží, no/
                    a druhou máme u Domečku – nad dírou. S výhledem na zarostlou kadibudku 😀 (kecám, není tam vidět, ale v křoví tam je), s výhledem do díry – zatim. A až se posuneme v čase dál, a z toho včelína, který nevím zda jsi stihla zaregistrovat, se stane můj bylinkovej domeček, bude teráska před ním, bude nad jezírkem, aby byla v zahradě voda a bude možno si tam ráchat nožky. Brtnik to ještě chce obehnat celý vysokým plotem, aby se tam mohl zavřít a čokle za ním nemohli 😀

Denny

Díí Píí hlásá zatahování a asik bude pršet hurááá, páč je sucho 🙁

Thielli
                      máš někde fotky výhledu na řeku? Né sem, ale třeba až se uvidíme 🙂

Jo a objednala jsem čůze zrzavé maso.
                      Když to nesežere odvezeme to potřebným.

Zatím jsem si všimla, že její granule žere ta prťafka černá, což není dobře 🙁

Obsah objednávky

Dršťky hovězí neprané mleté 0,5 kg
                      Hovězí a krůtí mix s dršťkami 1kg
                      Jehněčí masový mix 0,5 kg salám
                      Kachní směs 1kg
                      Králičí menu se zeleninou 0,5 kg
                      Krůtí maso s chrupavkou 0,5 kg
                      Kuřecí srdíčka 500g
                      Masožravci menu kráva a kachna 1 kg
                      Masožravci menu kuře krůta a králík 1 kg
                      Vepřové maso na zelenině 1kg

Maya

PetraK
                        oplocena terasa, to ma bracha, trochu ve vejsce nad garazi a minulej pes to jednou vzal z terasy pres plot
                        ale byla to bordera, zejo, magor 😀
                        Thielli
                        to je dost ctenaru, ale ja fakt neznam osobne nikoho kdo by to cetl, ani nase deti to necetly, maji radsi ty serie sto knizek normalni velikosti 😀
                        vy jste teda uplne terasova velmoc, zavidim 😀
                        ja mam misto terasy zelvi vybeh 😀

Denny

Já jsem spíše nečtenář, takže Harryho jsem nečetla.
                          Ani teda neviděla. Z prvního dílu kousek, pak kousek z nevím jakýho dílu, připadalo mi to jako horor, víc jsem vidět nepotřebovala. Nemám ráda fantasmagorie, těch mám plnou noc 🙁
                          Ale já nejsem ani moc tv maniak, v poslední době mě zaujala max. Zlatá labuť

Thielli

zavidim

No, opravdu je co. O víkendu tam dělám a do středy se po firmě pohybuji jako poškozený robocop… ? Není to žádná hacienda, Chata 50 let, pozemek 420 metrů. Na zrychtování starý báby to ale stačí… páč tam nemáme/nechceme tu elektřinu, takže jen posekat ručně je alespoň 2000 kilojoulů.

Denny
                            ukážu i chatu i výhled, ale neveřejně ? Vzhledem k tomu, že tady jsme veřejně a já lezu do vody nahá, nestojím o zacílení. Ti pošlu do mailu.

PetraK

Maya
                              udělej terasu nad želvím výběhem, můžeš si ráchat nohy v salátu 😀

j pes to jednou vzal z terasy pres plot
                              Ohař je taky magor, dovedu si představit Taliprda 😀

Dennyky – pršet bude stopro – ve čtyři. a v osm ještě, a v jedenáct … ale nebude to nic velkýho, jen max 0,4 mm. My si vezmem o trochu víc, asi 1,7 mm

PetraK

Dennyky
                                srdíčka kuřecí třeba náš malý chemik nevezme do huby 🙂 , tak pak řekni, jak je na tom Koněf,

Petrs01

směle vyrážet

Když… my prostě spíme v těch lesích…
                                  Jako ráda tě navštívím, poobdivuju verandy a tak, ale…
                                  Výjimku tvoří ohařovic chaloupka, ale to je z důvodů, který asi normální lidi nechápou. Ostatně na jeden víkend tam eště práce je…

Thielli

my prostě spíme v těch lesích

no tak jo, no… sis posteskla po verandičce, sem ti ju nabídla.
                                    Máme i kanoi, ale v té se dvěma lidem a psovi spí blbě… ?
                                    A chaloupka? Asi nejsem normální, ale asi chápu… tedy věřím, že chápu. ? a proč chápu…

Milena z Prahy

Thielli
                                      Tak potvrzuju tvý slova o Harrym P. Četli jsme ho doma nahlas Davidovi, později on sám. A naši kamarádi s podobně starým synem četli knížku nahlas někde na pláži u moře, a když dočetli kapitolu a řekli: „A jde se do vody“, tak půlka lidí vyskočila a šla se koupat ?. Aneb Čech všude krajany má.

Maya
                                        Thielli

Mileno, to jsem ráda, že tu nejsem jediná, kdo to četl ?, hned se necítím tak osamělá ?

Petrs01

dizajnovy postrik zahrady

a když foukne vítr?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 261. až 280. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.