Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 181. až 200. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Thielli

PetraK
      …jen piš, černá už se vyjádřila vedle v kotci.

Petrs01
      já si kdysi dočasně nainstalovala do tabletu a do mobilu aplikaci psichuvicka. Funguje to jako kamera. Doma to muzes mit na notebooku a v praci na mobilu. Hnědá byla pod dohledem, když byl udělán výstup na lodžii, zda tam celý den neřve.
      Soused mi pak jeden den řekl, že můj pes tam moc štěká. Vytáhla jsem mobil, našla záznam, strčila jsem mu ho pod nos a řekla: včera naštěkala za celý den přesně 72 vteřin.

Milena
      tak s těmi hady to bylo hodně smutné pokoukání i na mě ?

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 9 měsíci uživatelem Thielli.
      Petrs01

psichuvicka

Jenomže to jaksi nevyřeší tu situaci, kdy vím, že těch hlučných vteřin je rozhodně víc, než by se mi líbilo.

Denny

Morgen pondělní,
          ták my měli krásný víkend, ikdyž v sobotu počásko na prt, ale jak říkáme s kámoškou dle Adolfeena „Je mi to úplne jednoooooo“
          Žádný tornáda a podobný nesmysly prostě pohoda, grilování a uzení rybek a buřtů, popovídání s fajn lidma 🙂

Tak tady pro představu :-DDD

Thielli

Petrs01

neee, chuvicka neni na odnaučení, je to opravdu jen bratrovo oko, jak se ti daří odnaučovat. Sice to přenáší hlas oboustranně, takže ty na ní přes telefon můžeš udělat nějaký zvuk, ale to nevím, zda na toho psa funguje. Já jen chtěla mít přehled, zda tam řve nebo ne, abych s tím buď pracovala nebo naopak měla argument pro sousedy, pokud by remcali neprávem.

Maya

koukam denyky uci koniky chlastat, ze se nestydite pani 😀

Maya

migrovali nam maily, takze samozrejme ted patrim mezi ty, co jim nejde ani otevrit outlook a zrovna jsem v kanclu a ne doma, to je ..(vite k cemu 😀 )

Denny

Maya
                  no vona to má od štěněte, že slope pivní pěnu 🙂
                  a CHUŤ K JÍDLU JÍ TO NÉ A NÉ PROBUDIT 😀

PetraK

Thielli
                    , ale to nevím, zda na toho psa funguje

já myslím, že to fungovat bude. Stačí, když pozoruju z okna ložnice Taliprdnici a když škodí, v tichosti ji oslovím 😀 😀 😀 jeheheéééé , pomoct, právě jsem si to představila. Ten její zmatek, že tam nejsem, ale sem! Že jí vidim! a já vždycky dodám temným hlasem: „Tályje, já tě vidim, i když tě nevidim! “ vokamžitě utiká ke dveřím.

Mílo – ty hadi, to je něco příšernýho, příšernýho. Nesnáším to. Lidi je takhle chovají i doma! To zvíře není nikdy svobodný, bydlí furt v nějaký hnusný krabici, hnus! Je to jen na kšeft, stejná množírna, jako pro psy, kočky, papoušky. Střílela bych to. Nemyslím ty hady.
                    Měli jsme doma hada, měla krásný „akvárko“ , chodila i venku – jako v bytě myšleno.

cernej caj

Denny
                      Tu mas ale dlpuhy copy!

Maya
                      Jo byly paradni kocary

Petrs01
                      Ji bylo smutno chudonce:D

Petrs01

Ji bylo smutno chudonce

Takže ji nakrájím na nudličky a přimíchám do špaget, pak už jí smutno nebude a vlastně udělám dobrou věc. Sem jí tu nohu měla useknout, nemusela bych nic hlídat.

Thielli

Petrs01

víš, jenže tady, co tě lidi znají, už nikoho nepřesvědčíš psími nudličkami. Každý ví, že pod slupkou zvanou ořech vlašák-kameňák, je to jádro, který by rozkrájelo láskou spíš sebe… ?

Petrs01

Každý ví,

Já ti ten záznam pošlu! Nebo hůř – přestěhuju se vedle tebe – naporcuješ ji sama!

Thielli

Tak a mně dnes došel humor. Pobulela jsem si a jdu si zalízt.

labuť

PetraK

Thielli
                                ach jo!

cernej caj

PetraK
                                  Super ze stw si to uzili

Denny

Prijdu z prace domu a vita me tohle ???

cernej caj

Denny
                                      Jeeee! To je sikovnej konicek snazi se zachranit asi sam sebe pred tebou:D

PetraK

Sem chtěla napsat do obrásku ftipnej text, ale nevím proč, uloží se to malinký 🙁

Thielli

Denny
                                          ta mrtvá prasata ve střívku, co na tobě visí jako krajta, ta komentovat nebudu. ???
                                          Takže rovnou k tomu kolu na hlavě.
                                          Je tvoje Zrzavá stejně inteligentní jako naše hnědá, která, když se jí tohle stane s pullerem, normálně skloní hlavu a věc si sundá, nebo je tak natvrdlá jako naše černá, která s tím přijde na té hlavě nebo na krku (u té větší velikosti) a dívá se, jako kdyby u ní v pelechu právě chodil exekutor?

Kimi

Chtěla jsem se přes víkend vyhnout zdejší hlučné a přelidněné Kopečkové pouti, tak jsem se nastěhovala do kempu na přehradu Pastvin. Šéfka kamarádka mě ubytovala ve zděné chatce. Stejně jsem si ale naběhla na počasí, s takovou zimou jsem teda nepočítala. Většinu času jsem proseděla zabalená do deky, kterou naštěstí vozím v autě, Golimu jsem taky přidala na pelíšek teplou deku. Absolvovala jsem své oblíbené výlety, v pátek Červená Voda, skvělý oběd v restauraci U Trojice, procházka s Golim. Pak jsem si řekla, že si zajedu ke klášteru na Hedeč, v půli cesty přes silničku traktor a cisterna, asi odčerpávali žumpu. Přede mnou stálo pár aut, já jsem zastavila vedle jakési odbočky, která mi umožnila couvnout, otočit se a prchnout. V sobotu výlet na vrch Adam, též výborný oběd na Kašparově chatě. Pak procházka s Golim – to byla ale panoramata. Pouti jsem ale úplně neunikla, ohňostroj a hluk byl slyšet i v těch Pastvinách (cca 10 km). V neděli jsem ráno vyběhla vyvenčit Goliho – průtrž, jako když na nás vyleje kýbl vody.? Honem jsem s autem zacouvala k chatce, naházela tašky, usadila Goliho a rychle jsme vypadli. Doma jsem se s chutí převlékla do suchého a teplého. Odpoledne jsem šla s kámoškou hlídat pouťové parkoviště, jako kynologové máme smlouvu s městem, umisťujeme auta, vybíráme parkovné. Byla jsem teple oblečená, takže logicky – vysvitlo slůňo a udělalo se dost teplo, tak i já jsem se dost zahřála.? Dnes mají být ještě pouťové dozvuky, ale na druhém konci města, snad bude klidněji. Aby potíží nebylo málo, na přístrojové desce v autě mi v sobotu začala svítit jakási kontrolka, dnes ráno jsem se vypravila do svého servisu, Karel pravil, že by to nemělo být nic vážného, zkontroluje motor a uvidí se. No zatím se neozval.?‍♀️

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 181. až 200. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.