Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Kecaci leto 2022

• Toto téma obsahuje celkem 2,611 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 rokem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 2,612)
  • Autor
    Fifi

Brypodvecir,
      sbiram sil na sber tech oranzovych osklivosti. 🙂

Cajdo
      Tak fifi se chve stehovat do tepla tak to ma mit:
      Nechve! 😀 Dneska byla slusna vyhen a bude hur… Jsem dneska litovala a zaroven obdivovala zahranicni brigadniky na poli – od rana sedeli na tom svym chapadle a sazeli novy brokolice, ja bych tam zdechla po pul hodine.
      U Zlatky si zatopi, kdyby jim bylo chladno. 🙂 Diky za novy tematko. 🙂

Dennyky
      Nojo vlastne, Aidulina to ma za par. Tak koukej este fotit a hlavne se podelit! 🙂

Esusova
      Musím říct, že to není vyloženě potěšující zpráva, ani stav. Moje notně opotřebovaná nervová soustavička si s tím asi bude muset nějak poradit, ale je mi jí upřímně líto.
      Ayta krayta, to nezni dobre. Muzu jen drzet palce, at se Talizruda zase srovna. Neboo me napadla nevyzadana rada. Kdyz ma takovyhle vykyvy, co ji zkusit nasadit neco na koncentraci, zklidneni? Treba bylinky od Dromy – Dromy Relax? Nebo bych sla klidne i do toho Aptusu Relax ci Alavisu Calmingu, neni to chemie a fakt pomuze na rozhoupanou psychiku. A na sebe bys taky zapominat nemela, neco klidniciho si slehnout. 🙂

Petrs
      Já si v neděli dala jednu z těch skvělých věcí na ú…, naštěstí to nebyla taková síla jaká se mi podařila kdysi, ale jako úplně v cajku ještě tělo není.
      Ti nevim, co sis to pořídila. Úser? Ústřel? Nebo ty věci z horka/slunicka? Kazdopadne lity lity.

Odetta
      Tak mám čas si to rozmyslet, než tenhle cyklus ukončíme. Jinak podle mě rozdíl mezi tabletou a kapičkou je – sice ne v účinné látce, ale tableta prochází trávicím traktem, kde může nadělat paseku. Kapka se dá částečně do určité doby vymýt v případě prudké reakce.
      Tak at se cyklus ukonci a dobre to vymyslis. Spot, obojek, tableta – jasne, ruznej cas na zareagovani pripadnyho vedlejsaku. Ale chemie je to vsechno, i ty my spreje.

cernej caj

nestiham, nestacim, novacci davaji zabrat

fifi
        jo je to hruza s tim vedrem no snad to opadne

petrak
        tak snad se to s tali zlepsi

Odetta

Gremlin se dneska blýsknul. Zapomněla jsem ho posadit při přecházení silnice, a on se mnou odmítl jít. Byl na 2m vodítku, tak koukám za sebe, kde se zasekl, a on tam sedí a čeká. Chvíli mi trvalo, než mi to došlo (dneska jsou nějaký erekce na Slunci!), a pak jsem řekla “přes” a přikvačil. Úplně na něm bylo vidět, jak je na sebe pyšnej.
          Ale aby to vyvážil, od příchodu domů se chová jako debil. Na devíti místech mi roztrhl ruce a to je jen špička ledovce. Takže asi začnu vymýšlet recept na ten salám.

Fifi
          Jo, chemie to je, ale lepší než si pořídit třeba anaplasmosu…

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Odetta.
          Fifi

Cajdo, toz at jsou z novacku brzo mazaci a nemas s nima praci navic. 🙂

Odetta
            Ty, ja jak byla dohlodana od Ruzice, to byl fakt extrem. Ona je z francouzsky ringo krve, uplne jina linie rtw nez jsem byla zvykla. Zakus do rukou, achilovek, lytek, jakoze natvrdo ring/bykohryz, des a bes. Dalo mi docela hodne prace ji presmerovat a usmernit, i dodneska ma takovy “laskovny” zakusy do ruky, ktery nemysli vubec ve zlym, ale zaboli to. Oharisko lepe nemuze bejt takovej zralok, se to vekem zklidni, zkus tomu verit coby jiskricce nadeje. 😀 A foto, prosim! 🙂

Odetta

Fifi
              No nevím, teď to bylo dvakrát skoro na šití… V dlani mi udělal cca 5 cm dlouhou tržnou ránu, která se moc pěkně rozšklebila, mezi kraji kůže byla asi 2mm díra po celé délce. Dva týdny to hnisalo, bolest strašná při každém pohybu palce. Dneska ráno mi při snášení ze schodů rozsekl nos a kousl mě těsně pod oko. Oblečení bez děr už žádné nemám, klidně skočí, kousne mě do břicha a trhá. Pěkně mě tím 💩, od ohaře bych čekala jiný cit v mordě. Dělám s ním různá cvičení podle Susan Garrett, ale zatím asi nejvíc pomohlo pustit mu Pingu. Bohužel jen jednorázově. 😅 Už se mi s tím kousáním zdál lepší, ale dneska mi ty uplynulé dny bohatě vynahradil. Tak asi začnu vymýšlet recept na ten salám.

Attachments:
              Fifi

Nasranej srsan me presvedcil, ze dneska sber merunek bude lepsi ukoncit. Jsem sjela z zebriku jak profi hasic. 😀

Odettooo, to je andilek, ho jen pomlouvas!
                Oblečení bez děr už žádné nemám, klidně skočí, kousne mě do břicha a trhá. Pěkně mě tím 💩, od ohaře bych čekala jiný cit v mordě.
                A kricet aaau asi nepomaha, vid. 😀 Ja jsem clovek s hodne pozitivnim pristupem, ale kdyz to Ruzice prehnala, pudove, podvedome mi v setine vteriny ruka vylitnula, stipanec ji do tvare, do krku, zkratka ohrazeni se manualni jako by to udelal sourozenec. Ruku jsem na ni v zivote nenaprahla a nepleskla ji. Snad chapes, co myslim. Nejhorsi bylo, ze po prezubeni ji zakusy moc nepresly, to te nechci desit. Musis bejt pekne servana. 🙁
                ale zatím asi nejvíc pomohlo pustit mu Pingu
                Zkus este pustit mu zilou, to by ho mohlo taky jednorazove zklidnit. 🙂

Petrs01

ty věci z horka/slunicka

Jo, přesně ty. Nechápu ty chudáky u vás na poli, je mi zle jen si to představím.

Odetto, popis zní velmi zajímavě. Vypadá to, že venku se musí ovládat, tak si to vynahradí doma. Na tohle je ideální spřátelený pes, raději rovnou několik. Štěník se vyhlodá do něj a doma padne. Skvělá je školka pro štěňata, pokud psy nechávají si hrát.

Maya

Odetta
                    kup si náplast na mokrý hojení, měla jsem nedávno rotrženou kůži až do masa, měla jsem to na tom dva dny, žádná bolest, žádný zarudnutí, zahojeno úplně zázračně

Maya

jinak dneska den blbec, fakt že jo
                      čerpadlo furt není, snad na podzim, takže musím koupit víc uhlí než jsem myslela a radši objednat novej kotel
                      přivezli boudu pro Lokina, převzala to máma, balík na paletě, zabalenej v černým igelitu OK, tak to zaplatila
                      já to pak jdu rozbalovat a místo boudy je tam nějaký nedodělaný torzo, fakt vůbec nechápu jak tohle mohli zabalit a poslat, zejtra tam budu volat a to si teda něco vyslechnou a můžu jen doufat, že pošlou novou když prachy už maj a ne zrovna malý a že si tohle odvezou na svoje náklady, ta doprava taky nebyla levná

Fifi

Petrs
                        Mne se porad plete uzeh a upal, nikdy si nezapamatuju, co je z ceho.
                        A mas recht s nejakym psim kamosem pro Gremlina, ja jak jsem dycky vicepsi, ani me nenapadne, ze se prcek pirani treba nema kde vykousat po svym prirozenu.

Maya
                        Na cerpadlo cekas uz pekne dlouho, ne? S boudou – twe, to bych jim udelala poradnou “reklamu”, esli nedodaji, co meli. Ze by jim v pulce projektu doslo drevo? Uka torzo.

kachna

dneska den blbec

ach jo 🙁

Odetta

Fifi
                            A kricet aaau asi nepomaha, vid. 😀
                            Nepomáhá. 😀 Nejvíc pomáhá, aby měl prázdný kyblíček a kvalitní management. Potom kouše jen symbolicky a stačí ho začít úkolovat (sedni, lehni), aby se zrestartoval a přestal. Symbolické okusování – má sací reflex jako tele :-)) – mi nevadí. Ale teď je brutálně přetažený z víkendu, kdy jsem sice stran managementu udělala maximum, ale ani tak to nestačilo. Ale to se nedá nic dělat, prostě se to blbě sešlo.

Ja jsem clovek s hodne pozitivnim pristupem, ale kdyz to Ruzice prehnala, pudove, podvedome mi v setine vteriny ruka vylitnula, stipanec ji do tvare, do krku, zkratka ohrazeni se manualni jako by to udelal sourozenec. Ruku jsem na ni v zivote nenaprahla a nepleskla ji. Snad chapes, co myslim.

Vím, ale to ho jen víc rozparádí. Nepomáhá ani oddělení do jiné místnosti, jen se víc rozdráždí. Nejefektivnější je tomu aktivně předcházet.

Nejhorsi bylo, ze po prezubeni ji zakusy moc nepresly, to te nechci desit. Musis bejt pekne servana. 🙁

Jak borůvka. 🙂 Ale když zrovna nekouše, dost mi to vynahrazuje. Dneska jsme si asi půl hodiny posílali balonek a všeobecně je sladkej a mazlík.

Věci na ú… jsou voser, snad Ti bude brzy dobře.

Petrs01
                            Měli jsme tu druhého psa dva týdny a bylo to jen horší, protože méně odpočíval, byl horší management. Teď o víkendu byl s dalším psem pohromadě zhruba den, a dneska zase přišla kousací regrese, takže asi tak. Psy vídá, ale u něj není problém, že by kousal z nevybití, ale naopak kouše když je přetažený, čemuž se ne vždy dá efektivně zabránit.

Maya
                            Dík za tip. Tuhle hnuso-ránu už mám celkem zahojenou, a doufám, že další takovou si nepořídim!
                            Ach jo, to byl teda opravdu den blbec… Snad Ti to všechno dobře dopadne.

Maya

Fifi
                              cerpadlo melo bejt v kvetnu
                              ale ono asi neni nic, brachovi se rozbila susicka a sporak, susicku nesehnal vubec, tak si to radsi nejak opravil, sporak nakonec sehnal jenom Miele
                              cekacky taky min pul roku a to objel vsechny velky sklady kolem Prahy, vcetne Alzy a tak
                              torzo boudy jsem vyfotila jen pod tou folii, jsem to nechtela uplne rozbalovat, aby to slo poslat zpet, ale samo chtej fotky rozbaleny, tak budu mit vecer
                              prej vybalte to a uvidite ze je cela a na muj dotaz jak se to bude rozbaleny posilat zpet, tak prej to zabalite, to je vase povinnost
                              no bude to asi vesely a “reklamu” jim udelam az se to vyridi
                              asi jsem blba, ze kdyz kouknu pod igelit a nevidim predni stenu, ale vnitrech boudy a za to vidim travu skrz diry v podlaze, tak nepoznam nekompletni boudu
                              no asi uz to neni firma jako pred 20 lety, kdy jsem u nich koupila dve boudy a vydrzely mi dodneska
                              jako vubec nechapu ten myslenkovej pochod toho kdo tohle hodil na paletu, normalne zabalil do folie a poslal

Maya

No jen tak pro prwdstavu nekvalitni fotky
                                Odhrnuti folie zepredu kdyz jsem precvakala pasky kterejma to bylo uchyceny, tak predek boudy

Attachments:
                                Maya

Podlaha v predsince

Attachments:
                                  Maya

Vzadu chybi zatepleni i pslubky,

Attachments:
                                    Zlata

Maya
                                      Držím palce ať to pro tebe dobře dopadne,čekám dneska 2 balíky,tak už dopředu trnu.

Maya

Zlata
                                        tak snad budes mit baliky OK
                                        no kdyby to byla vec za par korun, tak nejsem tak vytocena, ale tohle stalo 10 tisic
                                        a jako myslim, ze to budu muset poslat na svoje naklady zpatky, coz bude znamenat minimalne tisicovku, protoze doprava na palete neni zrovna levna a jeste sehnat folii na zabaleni
                                        jestli me to nechaj zaplatit,t ak pak uvidite moje stiznosti minimalne po celym FB 😀

Denny

Morgen,
                                          včerejšek jsme přežili, snad to budu moci říct i vo dnešku….
                                          Neumím si představit být teď ve městě.

Maya

Denny
                                            ve meste je sauna zdarma 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 2,612)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.