Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Kecaci leto 2022

• Toto téma obsahuje celkem 2,611 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 2,612)
  • Autor
    Maya

PetraK
    treba ji svedi a boli ten syfl, tak je rozhozena?
    jako to umi bejt pekne otravny a i clovek je pak nabrousenej

PetraK

Maya
    treba ji svedi a boli ten syfl, tak je rozhozena?
    jako to umi bejt pekne otravny a i clovek je pak nabrousenej

jojojo, i tohle je ve hře, chápu různý neochoty třeba v poslušnosti, protože právě vnímám, že to otravný pro ni je, ale tohle, co vymyslela teď, je jiný a hlavně docela výživný. A je v podstatě fučík, z čeho to vychází (nejvíc mi na to sedí to, že prostě jsme větší smečka, ona má v sobě takový ochranářský vedoucí geny a to by tomu odpovídalo třeba u toho pána) , nicméně ať je důvod jakejkoliv, tak pokračovat v tom nemůže, takže – pro nás otrava – opět vodítko, jak s blbečkem.

Odetta
    jo do salámku – nějakej recept by nebyl?

Odetta

PetraK
    Asi brzo nějaký vymyslím!

cernej caj

Balssmixo a susemu rajcata sou nejvix desny veci najitelny v kychyni a jidl9 s tim.bych nepozrela:D ale fantazii teda mas dobrou:D

PetraK

černej čaj
    Proč jsou nejvíc děsný? Sušený rajčata naložený v oleji, s bylinkama a kaparama jsou vynikající i jen v zeleninovým salátu, nebo v bagetě s masem grilovaným

Odetta
    sem s ním, vyzkoušim jako první.

EvaC

PetraK
    EVOO..
    No to se mi teda čte opravdu nedobře – mnohem raději bych v tom byla sama…Jsou to tupoňky flekatý – doma přísavka, která leží u mě na sedačce i když je vedro a tiskne se ke mně, venku bezmozek, kterej mě dost často nevnímá, protože prostě nemůže.. ach jo. Budu Ti moc držet palce, aby Talince začala fungovat její mozková buňka v jiném režimu a nemusela chodit jako blbeček na vodítku…

PetraK

Eva
    no, uvidíme, nějakou dobu nás prostě čeká režimový opatření, protože prostě nevíme, co vymyslí.
    Já vždycky v tuhle dobu dostanu navíc vztek na všechny ty debily, co se na ní podepsali, protože kdyby ji někdo opravdu vychovával v tom pravým slova smyslu, nemuselo tohle být -a nebo tedy ne v takovým rozsahu /protože to, co dostala do vínku se taky přepsat nedá, že jo/

Maya
    Maya
    PetraK

Maya
    doprdele – pardon. To jsem neměla otvírat.

Denny

Sušený rajčata kupuju nejúžasnější a sama nakládám mňam 🙂
    Za chvíli domů, snáď přežiju….

PetraK

Taklenc hrozně krvelačná šelma je ten vlk, co žere Karkule na potkání:

Dennyky – tohle ukaž těm “moudrejm”, co u vás šířej paniku

Denny

Maya
    chjo co jsme to za kretény 🙁

cernej caj

Maya
    Jj sm.system znam ale to chce nekoho kdo to ucia mit doma misto na ty lana coz treba je nemam:(

Denny

PetraK
    JO TOHLE VÍDEO ZNÁM 🙂
    To bych chtěla jednou v životě zažít

PetraK

Dennyky
    já tohle zažila v Řepích – s vlčicí Bess od Anderleho, to ještě mohla lítat navolno a připravila mi krušnou chvíli, protože jsem myslela, že jsem se zcvokla, když jsem ji tam ve stařině na vteřinu zahlídla. A pak sme ešče měli setkání s hovnem 😀 vlčím. Tak to nejni špatný skóre, ne? 😀

kachna

Taklenc hrozně krvelačná šelma je ten vlk, co žere Karkule na potkání:

Tyjo, von vypadá skorem jak normální pes, jsme si myslela, že jsou takoví placatější

PetraK

No ty kráso!!Ten by si to zacáloval!

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/netusim-kde-jsem-asi-umru-zbloudileho-turistu-v-beskydech-nasli-diky-zapadu-slunce-40403382#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=pBmoWoyeT8z-202207191309&dop_id=40403382&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

já bych vůči hovadům, který se neumí venku chovat byla nemilosrdná.

kachna
    ak normální pes, jsme si myslela, že jsou takoví placatější
    asi je tam dobře krmíte karkulkama 😀

PetraK

Kdyby někdo potřeboval koťátko

Attachments:
    kachna

asi je tam dobře krmíte karkulkama

Ne, máme hodnou Lužickou větev. Spíš přemýšlím, jestli jsme tuhle ve Střednicích (výskyt je tu potvrzen) fakt neviděli vlka.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 2,612)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.