Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Kecaci leto 2022

• Toto téma obsahuje celkem 2,611 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 2,601. až 2,612. (celkem z 2,612)
  • Autor
    cernej caj

Tak dort a darwk

Attachments:
    Zlata

Čajdo
    Dort supr,omlovanky dobrém nápad.
    A ještě jednou dodatečně Všechno nejlepší!!🍀💐🎂🌞

Milena z Prahy

Taky přeju všechno nejlepší, i když asi opožděně 🙂
    A posílám srdíčko, který jsem vyfotila v květnu v Botanický.

Attachments:
    Milena z Prahy

Je z těchhle pivoní:

Attachments:
    cernej caj

Milena
    To je moc hezky srdicko a ladi barevne k dortu co mi upekla kamoska:)

Paradni odpoledne s prateli, dostala sem pyzamko a cteni a peceny caje:)

Kimi

Fifi – na výsledky z FN ještě čekám. V Ústí na URO mi řekli, že kámen nedokážou vyoperovat, sedí v kalíšku a dokud bude, tak by nemusel zlobit.😧
    Dnes jsem si tedy užila, 😏🙄šla jsem s Golim útulkový pochod v Žamberku – Žamberská tlapka. Sešlo se hodně poutníků, stáli jsme na registraci docela dlouhou frontu, na výběr byly trasy 4, 6 a 10 km, my jsme se samozřejmě vydali na tu nejkratší. Ušli jsme kousek a přišel malér – Goli se neskutečně pos..l.😛😟 Tuhá část zůstala pod ocasem, řídká ozdobila dlouhé chlupy na kejtičkách. První likvidace se moc nepovedla, měla jsem trochu poznamenané i prsty na pravačce, naštěstí první kontrola byla nedaleko na cvičáku a tekoucí voda k dispozici, takže aspoň pro mě očista možná.😯☹ Asi v půli trasy jsem to raději otočila a vrátili jsme se k útulku. Goliho jsem usadila do auta (ještěže jsem převléknutí podložky a potahu odložila po návratu) a šla se ohlásit do cíle. Díky hovínkové katastrofě jsme museli vynechat občerstvení v pestauraci firmy Dibaq (krmiva Fitmin),😠 tak jsem aspoň nakoupila pamlsky a v cíli po ohlášení jsem nafasovala tašku s dobrůtkami, taky Fitmin, párek, který byl v ceně startovného jsem si odepřela. Pak jsem ještě jela na návštěvu k bráchovi, byli tam oba synovci s rodinami. Goliho jsem radši nechala v autě, děti to mrzelo, Bakinka se po něm taky sháněla a Goli byl uražen, když jsme odjížděli, odmítl oblíbený pamlsek. Doma jsem si pak docela mákla, než jsem ho uvedla do přijatelného stavu. Nevím, co bylo příčinou, jestli rozčílení z blízkosti tolika psů nebo ráno při venčení něco pozřel.🤨😏 Problém ale nepokračoval, večeři snědl s chutí, misku vyjedl dočista dočista. Uvidíme, co přinese noc.🙄

cernej caj

Kimi
    tak to je skoda, ze jste si to neuzili ale hlavni je, ze goliasek je nakonec OK a jen mu treba neco nesedlo…

Kimi

Tak nevím, co bylo příčinou, nejspíš stres.🙄 Ráno bobek celkem normální, ne úplně tuhý, ale tvarovaný ano, pamlsky bere.😉

Kimi

Stráášně dlouho to trvá, než se mi otevře stránka 131🥱 – neměl by se zahájit Kecací podzim? Pomohlo by to?😟

cernej caj

Pokusim se to spachat

cernej caj
    PetraK

Já sem koza, psala jsem tady ftipnej a dlouhej příspěvek, pak sem se šla podivat na to tričko a dlouhej a ftipnej příspěvek je kde???????

Odpoví mi někdo na tuto otázku?

Takže
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

A znova to psát nebudu 😀 Jdu si pro snídani.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 2,601. až 2,612. (celkem z 2,612)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.