Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Kecaci leto 2022

• Toto téma obsahuje celkem 2,611 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,581. až 2,600. (celkem z 2,612)
  • Autor
    PetraK

Zlatka
    Já umím na počítači akorát utrit prach🤣🤣

to seš vynikající ajťák ale!

Za čtvrthoďky jdu dom, tak přeju fšem krásnej víkend.

Maya

cernejcaj
    no to je bezva porad na streamu 😀

Maya

asi bych se klidne odstehovala, prej tam clovek dostane pozemek a neplati dane, zivi se prodavanim znamek turistum 😀
    ale holt nemam ty deti a prej je to tam nejaka cirkev
    http://www.immigration.gov.pn/immigrate/index.html

Zlata

Maya
    Tam je rok2018,to už bude prelidnený.😁

Maya

Zlata
    treba naopak, kdyz si tam stezujou ze deti odchazje studovat na NOvy Zeland a uz se moc nevracej 😀
    akorat by bylo lepsi, kdyby ten ostrov byl trochu placatejsi, aby byl lepsi na prochazky
    ted koukam delka neco pres 3 km a sirka necely dva 😀

Zlata

Maya
    No aspoň se tam nedá zabloudit.Vylezes do kopce a z kopce konciš na břehu.Když jdeš po břehu,skoncis odkud jsi vyšla.

Maya

Zlata
    akorat podle fotek to vypada, ze mimo cestu se asi clovek moc neprojde

koukam zas se bude tridit odpad se kterym se tak nejak moc nevi co s tim
    https://www.ekonews.cz/povinny-sber-textilu-od-roku-2025-strasi-obce-prodelaji-na-nem-a-nadspotrebu-to-nezmirni/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

Petrs01

Mám úplně geniální dárek pro Ešusku!
    😀

Zlata

Petrs
    Predevcirem jsem ho měla ve vaně,myslím ze me bylo slyšet az do vsi….

Fifi

Krasavej vikend vsem,
    tu dneska chcije a chcije, jsem rada, ze jsem vcera stihla naposled posekat (uz to v planu nebylo, ale Trolitko v mirne vyssi, mokry trave se tvari jak utrpenec nejvetsi), rozkrajela jsem svine klouzavy (par kg plic z jatek pro Ruzici) a nabrala zase dve tasky brokny. Za tmy, samoze, se psama krasnej velkej okruh se konal.
    Esusova
    Teda s tim videnim obr lity, snad si to sedne nebo to nak vymyslis. Ja nosim baterku v ruce, kvalitni, celovka mi taky nak nesedi, co se zraku tyka.
    Cajdo
    Jak prvni den v praci po kovidakovi, dalo se to? Odpocivej este, na pristi vikend jsem objednala nahore slusny pocasi, snad to klapne. 🙂
    Mirko
    Kulaty tkanicky se mi furt rozvazovaly, menim za placaty, jsou i uzky, jak psaly holky.

MirkaD

Petrs01-jo kulatý-v práci i vtěch pracovních co mám doma na vycházky-oficiální pracovní kožená kotníková obuv z pracovních oděvů-tak zkusím koupit placatý tkaničky-protože mě to fakt sejří
    a s tričkem NEZLOB JO:-)-se bojím pavouků
    večer při úklidu zástupkyně-joo-to jsem to říkala,že můj chová tarantule?
    a já-ne,a máte hodně návštěv????
    jinak v práci-kasa,vybalování úklid,skončily jmse včas,dobrá směna-kurna mohlo by to takhle být furt!!!!
    večer mě Martin hodil dom-na pátek nevýdaný to výkon!

Maya

Petrs01
    tady bude mít někdo přímo dvojitou radost z trička 😀

Maya

tak jsem dneska konečně pustila čerpadlo
    nastavila jsem to na den 20 a noc 18, tak uvidíme, jestli budem mrznout nebo ne

Fifi

Mirko
    večer mě Martin hodil dom-na pátek nevýdaný to výkon!
    To teda, snad to bude setrvaly stav po tvych nocnich. Hele, mam tu takovej peknej, echtovni cmuchaci fleesovej koberecek, vyuzila bys ho pro Dafcu? Poslala bych po Cajde ze srazu, tu ho mas s Troldikem.

Maya
    Tak ty si pritopis krbem, kdyz by to nestacilo, ale at cerpadlo cerpa a funga, jak ma. Ja tu solicham s plynovym kotlem teploty, pricemz hlavnim ukazatelem jsou Troldakova usiska. 🙂 A ted je venku echt prdelne, chcije a fici po dlouhy dobe tak, ze je Pruh mirne nervni.

MirkaD

Fifi-a ty ho nechceš?
    jo,Dafča by z něj byla na větvi:D

Kimi

PetraK – kafe na ledviny -káva se prý nesnáší s ledvinovými kameny a má zabraňovat jejich tvoření.😏
    Čelovka – nosím, je dobrá, když při venčení potmě potřebuju sebrat bobek.😉
    Dárek pro Ešusku – naprosto geniální, hned jsem se podívala a objednala jsem pro synka hasičské tričko se jménem, doufám, že bude zírat, doufám, že radostně.😍

MirkaD

Kimi-a co zoubky?
    jinak-k hovínkům
    já můžu chodit ze psama hned zahradou-tam je hned pole-pak les,takže nemusím sbírat,nebo vratama a i když to šmiknu,hned směr dozadu-zahrady-pak mezi polama bud ke křížku,nebo k lípě….
    tak prvních pár metrů je kolem baráků-než jsou ty zahrady,a když jdu ráno ze všema 4-tak si přijdu jak přisběru hoven:D:D:D
    to je tak,když se chci ráno vyhnout mokré trávě na zahradě:-)
    su líná,ale dělám pak furt hovnocuc:D

MirkaD

Kimi-moc jsem jich neprohlížela-ale hezké Vánoce s kaprama mě dostalo:D
    jinak mám ráda ty Vánoční dekorace….už jsem si jich dnes hodně rozmluvila…
    protože v baráku málo místa,bohatě stačí těch pár dekorací co mám doma-ale těžítko sněžící….bože taková je to konina….:D

Fifi

Mirko
    Kdybych ho jeste chtela, tak ti ho nenabizim. Jak si psala, ze resis pamlsky a tak, do tohodle ukryjes i drobecky vonavy, mohlo by se to Dafce i jinym libit. 🙂 Fajne, nejak ho vymacham a odhnusim a poslu po Cajde. 🙂

Kimi
    Jak vlastne dopadla ta ledvinova konzultace, dozvedela ses neco novyho?

cernej caj

Fifi
    jak trolitko pekne cucha

v praci sem to prezila, pak odpo jeste u segry ji poprat, pokecat…

je videt, ze jak sem celej den byla doma, varila caj a jel mi PC tak tu v pohode bylo 19st ale stacil jeden den v praci a prijit domu vecer a 16,8 😀 ono se to nezda, kdyz sme tu celej den se psama tak to prece jen asi nejakej stupinek hodi 😀

a dostala sem bozi dort co delala segra s holkama, pak vam ho sem poslu z placacky. + sem rano udelala holkam vanocni darky 😀 (chci to nechat zvetsit na A4 a namnozit kazde svoji sadu). INspirace na netu 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,581. až 2,600. (celkem z 2,612)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.