Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Kecaci leto 2022

• Toto téma obsahuje celkem 2,611 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,561. až 2,580. (celkem z 2,612)
  • Autor
    PetraK

Petrs01
    na první pohled dobrý, ale….když já bych právě ráda měla ruce volný, ale aby se to moc “neblembalo” a když to budu mít přes rameno, blembat se to bude, to zas je výhoda tý debilní čelovky, že to světlo je tak furt jako stejně,

Petrs01

Tak si zkus koupit nějakou levnou alternativu – našla jsem tam i něco za cca 270,- a vyzkoušej to. Holt musíš zkoušet a vymýšlet co ti sedí. Taky jde mít nějaké strašítko na ledvince a druhou baterku v kapse, pro případ že si potřebuješ někam posvítit líp.
    Já u nás v lese chodila potmě… i běhala jsem tam potmě… ne, není tam osvětlení. A síla světla obojků když byly nabité mi přitom dost vadila, ale prostě potřebuju vědět kde ty psy mám, obzvlášť u hluchoňů.

MirkaD

Zlatko-dobrý autí-by mi ladilo k bundě,gatím i obojkům:D:D:D
    tůristi a tůrisčata-chci radu na tkaničky-v práci hodně času-krom hledání nože,zabiju tím,že su furt a stále dokola zavazuju tkaničky!!!
    plus narovnávám padající čelenku se sluchátkem…vlastně se divím,že mezi těmahle činnostmi stíhám občas i pracovat-protože ráno velice často hledánm svačinu-furt-protože od 5-7 průběžně u práce svačím,a tak se má sváča z domu dá najt u mražáku,u pečiva,na paletě se zbožím….-no prostě jak říkám-nemám tam skrz hledání/zavazování tkaniček,rovnání sluchátka ani čas dělat:D
    ale ze všeho nejvic mi vadí ty tkaničky,protože na vycházky ze psama mám asi 3 roky?takový těžký pracovní boty kožený kotníkový který nosím jakže pohorky-a jako xkrát za vycházku zavazovat tkaničky je fakt opruz…
    máte typ na tkaničky,který se furt nerozvazujou jak blbý?
    musí to být kulatý,protože ty boty mají ty pidi kovový očka,púlacatý se tam nevlezou
    Petrs01-tu obří baterku máme,chodit ny vycházky s tímhle by mě fakt nenapadlo!
    dobrý nápad!
    dnes jsem vzala všécky 4 psiska vratama hezky ke křížku,pak kus dolů podél lesa a zpět-vycházky svižným rychlým krokem,psi se proběhly,vyvenčily,nic jsem po nich po nikom nechtěla….boží…
    včra s kamoškou s tím basenžíkem,jsme na vycházce valily celou dobu,protože basendžíkem táhne jak kůn-a nebo se zastaví a vůbec nejde-i uptostřed silnice…,takže jsem za kamoškou supěla s jazxkem na vestě na tochometru 5 v očích smrt:D

Petrs01

dělej si dvojitou smyčku – vážeš normálně, pak vezmeš ty dvě “oka” a ještě je zauzlíš.

PetraK

Mirka D.

jsou to určo kulatý tkaničky, co?

Milena z Prahy

Denny,
    německýho Lidla v dochozí vzdálenosti závidím 😛
    Jak jsem ta žena s taškou 😀

MirkaD

PetraK-kulatý tkaničko-jo
    Petrs01-dělám dvě smyčky

PetraK

Milena
    sem četla s flaškou 😀 😀

Zlata

PetraK
    To se nevylučuje.Taška s flaškou🤣🤣

Petrs01

dělám dvě smyčky

a furt se rozvazuje? Tak to máš ale fakt hodně blbý tkaničky. Já dělám dvojitou jen když by rozvázání byl průšvih – blbej terén, běžecký závod atd. Jinak mám normální a nepamatuju si, že by se rozvázala. Tkaničky mám všude originál, nikde problém. Placatý tkaničky! vždycky se mi všude vešly, jestli to nejde tak vyhodit boty, to přece není možný. Si vůbec nepamatuju kdy jsem někde viděla kulatý. Ty placatý projdou i docela malýma dírkama, to nevím jak by musely být maličké aby to nešlo.

edit – schválně jsem přeměřila ďoury – 3-4 mm, to přece nemůžeš mít menší, dyť by neprošel ani ten pevnej konec!

• Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 2 týdny uživatelem Petrs01.
    Maya

MirkaD
    kulaty se rozvazujou vzdycky, jak jsou nekde v novych botach, okamzite vyhazuju
    ty placaty se zmacknou i do malejch ok
    Petrs01
    tak ja myslim, ze je uplne jedno, jeslti mas svetlo priplacnuty na ledvince nebo na cele, proste se otocis a nebo jak pises, druhou lze mit v kapse, i tyhle maly batercicky svitej hodne
    tahat takovej velkej kram by se me teda nechtelo

PetraK

Zlatka
    To se nevylučuje.Taška s flaškou🤣🤣

práávdááá! Moudrá to žena! 😀

cernej caj

MirkaD
    Ja zavazuju na dve maslicky – maslicku a pres to maslicku bez suku znova

Zlatka
    A to je ten nemecky obchod jak dala esuska odkaz?

Ja nosila baterku do ruky v ahlavnim nastavci s kusem papiru proyoze se mi to zas odrazelo od bryli blbe…

Maya

PetraK
    a nebo kdyz uz jste investovali do pelechu, tak muzes investovat i jinak 😀

Zlata

Čajdo
    Jj,to je ten eshop.Je to v podstatě Edeka.
    Pokud se chcete pobavit,dneska na Stream vyšlo Jak nás vidí svět,díl české lékařské objevy.Dva lidé z toho bych řekla normální,jeden jakžtakž,no a zbytek Pane bože do čehos tu duši dal🤗

PetraK

Maya
    no ty krááso , to by mi ale švihlo . ne z ceny, ale nesnáším už jen tu čelovku na makovici, natož takovýhle věci. Včera jsme brousili cihly a já si nasadila na makovici kvůli oku takovej ten bezpečnostní štít – co máš, když děláš třeba s křoviňákem. Netrvalo to moc dlouho a hrozilo, že mi švihne. Já prostě od malička nesnáším, když mě něco svazuje, omezuje. I s čepicí mám problém.

Maya

PetraK
    no ale zase ten rozhled a ani by psi nemohli pak mit svitici obojky, takze dvakrat super 😀
    Zlata
    ja koukam na vsechny ty dily, nejvetsi paka jsou vzdycky ty Australani
    super jsou ty dily jak byli tady v Cechach, letos taky

Zlata

Maya
    No dneska se pobaviš,nejvíc perlila slečna z Mauricia,Manishovo kamarád je taky super.🤣🤣

cernej caj

Vubec nevim o cem se bavite:D a nejlepsi je ze ctu zlatku “na steamu” coz je platforma pro PC hry a rikam si zlatka je parmen, jo? 😀

Pak sem de podivala znova kdyz zbytek vety nedaval smysl:D

Zlata

Čajdo
    Já umím na počítači akorát utrit prach🤣🤣

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,561. až 2,580. (celkem z 2,612)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.