Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Kecaci leto 2022

• Toto téma obsahuje celkem 2,611 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 2,612)
  • Autor
    cernej caj

Tak fifi se chve stehovat do tepla tak to ma mit:D

Zlata

Čajdo
    Jses úžasná.
    Čeká nás zase parak.Nám mají dneska přivézt uhlí.🤓

Denny

Morgen,
    tak ještě se dá dýchat, šla jsem do práce na 5 😀
    Odpoledne asik písnu kámošovi a hurá na zahradu do stínu na pivko 😀
    Včera jsme byli s prťavkou na očkování, sestřička si jí fotila,
    pan doktor mudlal, až když mu začala šplhat po zádech tak jí řekl, že není strom a já mu jí musela z těch zad odšpendlit 😀
    Cestou zpět jsem nakoupila v NDR, kočkám mleté hovězí, sobě bílej jogurt a zeleninu mraženou. Taky tem dost podražili, jogurt 1kg stál 1,69€ teď 2,19€.
    Pořád levnější než u nás. Kilčo hovězího mletýho 10€ což je 250Kč u nás v masně 350Kč.

Maya

ono asi zdrazuje vsude

Denny

Maya
    jo jasně, já vím, jen hlásám, ale vzhledem ke kurzu je to pořád gut 🙂

Maya

Denny
    levnejc je asi v Polsku, ale tam to taky nebude dlouho trvat nez ty opatreni skonci
    ale ja to mam vsude z ruky, tak alespon vy tam na konci sveta mate nejakou vyhodu 😀

Denny

Jojo František jezdí z Lbc přes PL, ale jelikož je to v pohraničí
    tak fronty a navíc je tam téměř pořád vyprodáno.
    Ale jinak maso a vůbec, se nedá srovnat.
    IKdyby to kuřecí bylo jen pro Connie.
    Takže tam teď jezdí tam hlavně pro cíga do IQOS, na kartonu ušetří myslím 300Kč.

Maya

Denny
    ja to videla v telce odnekud z Ostravy, jak tam jezdej do Polska davy, ani se nedivim, mit tu moznost tak taky jedu
    Polaci jsou nastvani, tem se taky nedivim, ze jim to tam kobylky z Cech vsechno vykoupej, holt volnej trh 😀

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Asi popravim tu krůtu flekatou, začla přicházet s překvapivejma věcma. Jako že třeba začne honit motorky po silnici 😮 :o, druhej den půjde řvát na důchodce s holí 😮 😮 a místo usednutí za brankou, bude třetí den přebíhat silnici 😮 😮 :o.
    Ano , Tali evidentně jeblo – pardon – takže – Evooooo, nejsi v tom sama, končíme po šesti letech zpět na vodítku? 😮 😮 😮
    Musím říct, že to není vyloženě potěšující zpráva, ani stav. Moje notně opotřebovaná nervová soustavička si s tím asi bude muset nějak poradit, ale je mi jí upřímně líto. Nějak se teď sešlo povícero věcí od minulýho víkendu a tohle do toho úplně nepasuje. No nic, jedeme dál.
    Tímto jsem odpověděla na dotaz Čajdy a Fifijový.
    A aby bylo něco optimistickýho – fčera sem vynalezla výbornej recepís – navíc použitelnej i pro Čajdu – tím, že je jednoduchej a BEZLEPKOVEJ. Původně jsem chtěla vytvářet rajskou – takže základem bylo hovězí přední uvařený a vývar z toho vzniklý. Pak mi přišlo, že rajská bude moc fádní, takže jsem na cibulku, kterou jsem opražila se solí, oregánem, pepřem a pak to zakápla balsamikovým octem , hodila pár nakrájených sušených rajčat, zašmrdlala tím chvíli, přidala červený fazole z psikly, neboli konzervy, přidala konzervu rajčat krájených, dolila trochou vývaru /ze zbytku poliftku udělala/ , dosolila, přidala trošku pálivý papriky, ať to má šmrnc a na závěr tam hodila pokrájený to maso. Je to výborný, je toho kotel a bude to dobrý jak s rejžou, tak špeclema nebo klidně i s bramborem.
    A asi radši půjdu, nejsem úplně v gůd můd.

Maya

PetraK
    asi ji rozhodil novej prirustek? se casem zase urcite srovna

Denny

PetraK
    nemůže to být taky třeba kastrací?

Maya
    Polaci jsou nastvani,
    můžou bejt rádi, že prodají, ne 😀
    My tadyk nemít soudruhy z NDR, tak tady máme prt, takže jsem ráda.

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 2 týdny uživatelem Denny.
    PetraK

Denny
    Maya

jo, obojí je možný, jen forma kterou zvolila – je dost blbá. Já počítala s tím, že třeba ohluchne, bude hůř ovladatelná v lesích, loukách, ale že začne provozovat tyhle věci, to mě teda zaskočilo, protože to už je nebezpečný. Všechno. Pán se rozhodně necítil komfortně. Já u tohodle přímo nebyla, to si užil Brtnik, já si fásla ten třetí den a viděla jak vylítla za tou motorkou, všechno velmi nečekaný. No takže prostě musí to být zase na pojistku, ale otravný to je, to se přiznám a opět ne zrovna motivující. Řešíme teď trochu jiný věci, je toho fakt víc a ona si umí vybrat správnej čas. jasně, že všechno souvisí se vším, ale prostě normální pes funguje normálně a ona bohužel normální není, no. Tak ale jedna pozitivní věc je – pokud to čte Eva, tak vidí, že vono to zase tak ideální u nás s Tali není, jak se může zdát 😀 a tím pádem v tom jedeme s ní. Jako s Evou, myslim.

Denny
    Petrs01

krutoprisnej rozhodci

Školení na to má a praxi bohatou.

Já si v neděli dala jednu z těch skvělých věcí na ú…, naštěstí to nebyla taková síla jaká se mi podařila kdysi, ale jako úplně v cajku ještě tělo není.

krůtu flekatou

Ježiš to je koza. Tipla bych že vypozorovala, že se musíte víc věnovat Bubišce a vzala to po svém. Najela bych na důslednost a víc pozornosti na ni. Pokud to nepůjde s oběma, tak holt oddělený procházky, což chápu že na to úplně není prostor, nebo aspoň střídat holky na vodítku, tak aby ses vždycky mohla VELMI věnovat té co bude navolno.

PetraK

Dennyky
    divizny
    🙂 ňuňůů

a tohodle joudu pošahanýho máte u vás 😀
    😀 😀 😀

Odetta

Fifi
    My jsme teď zasmyčkovaní – očkování nesmí být s odčervovadly a odčervovadla s antiparazitiky. 🙈 Tak mám čas si to rozmyslet, než tenhle cyklus ukončíme. Jinak podle mě rozdíl mezi tabletou a kapičkou je – sice ne v účinné látce, ale tableta prochází trávicím traktem, kde může nadělat paseku. Kapka se dá částečně do určité doby vymýt v případě prudké reakce.

Denny
    To tam máte nějak neúměrně draho. Mleté hovězí občas koupím v Lidlu, protože mají bio, a za to chtějí asi 220 Kč/kg. U řezníka jsem ještě mleté nebrala, tady na vesnici melou na požádání, a kusové hovězí je tu velmi drahé. Na druhou stranu ale třeba harfy a morkové kosti na vývar mají za 30 Kč/kg. Lidl chce za hovězí kosti na polévku v akci 129 Kč/kg.

PetraK
    Není to jako u dětí regrese po příchodu nového sourozence? Zkus si s ní dát víc času 1:1, třeba jí to pomůže. Beruška je asi zmatená, že se teď hodně věnuješ Bubince? A že nějaké Bubi-chování generuje zvýšenou pozornost…?

Denny

PetraK
    a to je správnej kretýnos 😀

Odetta
    ano, kvůli tomu že jsme na hranicích, máme draho.
    Prostě to sebou nese výhody i nevýhody.
    Lidl nejbližší v ČR je 25km, na velké nákupy prostě nejezdím.

Odetta

Denny
    To je tedy hrozný. Zase ale nákupy v NDR by mě bavily, že jsou tam třeba trochu jiné potraviny. 🙂 Od nás je nejbližší Lidl asi 15 km, my naopak neděláme – vyjma řezníka – malé nákupy, ale jen jednou za týden nebo za dva velký nákup. Sice tady máme malou samoobsluhu, ale je hodně drahá a všechno v ní je od Babiše, což mi dost vadí.

PetraK

Dennyky
    a to je správnej kretýnos
    😀 😀 no a tenhle poklad je váš 😀 😀 😀 😀

Odetta
    Zkus si s ní dát víc času 1:1, třeba jí to pomůže.
    😀 😀 😀 dávám času 1:1:1 všem. každý má svůj prostor a čas, který mu věnuju. Bubrdli nevěnuju víc než ostatním, poctivě je střídám. Paradoxně Tali má vlastně tý pozornosti nejvíc, protože jí mažu 3x denně ten její syfl, kterej už vypadal, že jsme za vodou a vijolá, hóplo to zpátky, takže mažu, bandážuju, pečuju o ní asi nejvíc páč to není nikdy o tom, že namažu a fertig.
    Každopádně, jasně, že jak jsem psala, to souvisí a asi třeba i s tou kastrací, ona prostě je pohrkaná. Já jsem i očekávala, že k něčemu dojde, ale tohle vzala teda z úplně jinýho konce. A poctivě přiznám, že po těch letech jejích excesů se těžko hledá dostatek trpělivosti , aby ji člověk nezabil. Takže Beruška dostane přes držku a bude ráda, že nedodejchala 😀 😀 (kecám, potřebuju si jen ulevit)

Odetta

PetraK
    Tak asi jedině namlít do salámu, no. 🙈😂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 2,612)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.