- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14.7.2021 v 17:39 #123616
Fifi
Brypodvecir vespolek.
Esusova
Máme vodu ve sklepě – resp. měli jsme , protože moudrý lidi to mají v domku udělaný tak, že ve sklepě udělali co? Vodtok.
Jj, stary fortelny baraky mely predchozi generace vychytany. Dobre, ze to u vas byla jen voda ve sklepe, na radaru to vypadalo nechutne.
jak to fšicí děláte? U nás bylo aktivisticky aktivno.
Asi mam empaticky psicky a kdyz videj, ze lekam dusnem, lekaj taky. 🙂 Ale ne, Troldovi vedra delaji hur nez pred slintafkou…Maya
Jak je po druhy davce cipovani? 🙂
u nas to je stejny vypozorovany, jak to je od Prahy, tak nic, stahne to Sazava, jak to jde od jihozapadu,
U nas v poslednich letech prijdou bourky z uplne divny, neobvykly strany. A to je pak srumec.Cajdo
Muj muz je zasadne proti protoze si neecha pichnout neotestovany sracky
To je vul. Pardon my French.14.7.2021 v 17:48 #123617Maya
Fifi
Cip funguje 😀
Zatim me boli ruka pres krk az na hlavu jako minule, jako novinka se k tomu pridalo koleno
Zejtra bude asi hur
Kdyz jsem sla z nemocnice, tak jsem mela to za sklem, blbej pocit, to minule nebylo, nastesti jsem sla jeste na nakup a nez jsem jela, tak to preslo, to bych se bala sednout za volant
A na sedacku v aute mi vytekla pkechovka birelu, normalne celej pack a jedna proriznuta, pritom kdyz jsem to davala do auta, nic nezeklo a vedle byl jen karton vod, vubec nechapu jak se to mohlo stat
Nastesti se to jarovou vodou zda se vycistilo, ale cely auto smrdi birelem
A zase hrmi14.7.2021 v 17:58 #123618Fifi
Maya
Kdyz jsem sla z nemocnice, tak jsem mela to za sklem, blbej pocit,
To znam, jak kdyz koukas na film v kine, vid. Tak at zejtra neni hur!
Birel plechovka na sedacce vytekla, to nasejri. Treba to bylo o vozejk nejak nariznuty a pri skladani to prdlo uplne? Vonavy auto mas i bez stromecku, hlavne, ze te nezastavili cajti a nemuselas dejchat. 😀14.7.2021 v 18:40 #123619kachna
Taky me sere
myslím, že naprosto oprávněně
kdyz nic jineho tak treba ty reakce na tohle ocko fakt nejsou bezny a
no ale to ani ta choroba a dlouhodobý následky.
Mně by ke spokojenosti stačilo, kdyby nás neřídila nemehla 😀 i v tom očkování.14.7.2021 v 21:46 #123699Maya
kachna
ale tak podobný choroby a dlouhodobý následky existujou
a prostě chápu, že některým lidem se nechce být pokusným králíkem co se týká vakcín15.7.2021 v 5:59 #123700Denny
Dobré ranko,
takhle nám to včera v podvečer malovalo za bytovkou…- Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem Denny.
15.7.2021 v 6:44 #123705PetraK
Dennyky
takhle nám to včera v podvečer malovalo za bytovkou…krása – muselas Ty a čajda dneska ráno v 5:40, když jsme vyjížděli, škytat. Od kapličky byl zase úchvatnej a kýčovitej pohled do výseku lesů a kopců, kde trůnil Řípa v nádherným ranním hávu. Bože to by byla fotka!!!!! Dokonalý barvy, dokonalý panorámata…chtělo by to zachytit, enemže já to neumim. 🙂
fčéra sem třebas fotila duhu a todle z toho vyšlo 😀 😀 😀 – ale můžu to vydávat za uměleckej záměr 😀15.7.2021 v 6:46 #123706PetraK
Jo a vlastně
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jsem tak vospalá, že sem zapomněla i pozdravit!! Mouses mě přepadnul po 4 hodině ráno v posteli, musela sem volat, že „POmooc přepadla mě kočkaaa“, protože sem ešče chtěla spát, enemže to pak už stejnak nešlo. Asi si jdu udělat kýbl kafe 😀 víc nic jinýho nezvládnu 😀15.7.2021 v 6:51 #123707PetraK
Maya
Kdyz jsem sla z nemocnice, tak jsem mela to za sklem, blbej pocit, to minule nebylo,taky? 😀 😀 je to divný takový, což. No podle mě lepší to prodělat takhle, než pak v plný palbě v reálu, to fakt nechci, aby mi ten sajrajt sežral mozek. Mám jen jeden.
Zejtra bude asi hur
možná ne, doufám, že ne. já na tom byla víc, než dobře.
Hele co birrel? Byl ovocňákovej a provoněl Ti interiér 😀
Fifi
na radaru to vypadalo nechutne.
no bylo to dost velký, navíc se to vracelo. Soused zaplavenou garáž, ten je pod námi . Snad to přesvědčí Brtnika, aby tam ten odtok nechal, jak jsem navrhovala hnedle od začátku, aniž bych věděla proč (ne že bych byla tak moudrá a stavitelsky zdělaná, ale nevím proč, prostě jsem to chtěla zachovat)Ale ne, Troldovi vedra delaji hur nez pred slintafkou…
brouček malej.
No, ohaříci prostě furt musej něco kutit -jako já 😀 , takže to je pak těžký s náma, že jo 😀- Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem PetraK.
15.7.2021 v 6:54 #123709Denny
PetraK
hm vony to mají ty micky asik všechny stejně,
kolem 4 hodiny budíčeeeek 🙂Já teda neškytala, páč jsem rocehn zaspala a vstala v 5:44 🙂
Ale chápu tě, taky se snažím to zachytit, většinou to prostě nejde,
ale tak hlavně, žes to viděla ty 😀Jo a ve středu asik přijede na dva dny Brutice, tak držte palčáky, ať to výjde 🙂
15.7.2021 v 7:41 #123712PetraK
Dennyky
kolem 4 hodiny budíčeeeek
no, to jsem ho, prevíta jednoho mouratýho, vyprovodila ven, aby si šel courat. A to jelito vobešlo akorát tak barák, vyvenčilo se a pak se záhadným způsobem dostalo do ložnice otevřeným oknem. který ovšem je poměrně dost vysoko. Doteď ho používal jen jako východ – dneska ráno to nějak vytunil a dostal se tadyma i dovnitř 😀 😀 Vyděsil mě 😀ale tak hlavně, žes to viděla ty
jo to jo, jen bych se chtěla podělit, je to opravdu kolikrát neskutečná podívaná ta hra světla, kopců, mlhy, mraků a dominuje tomu Řípa 😀asik přijede na dva dny Brutice, tak držte palčáky, ať to výjde
fáákt ? Tajnůstkářka, nepochlubila se. Užijte si to.
15.7.2021 v 7:48 #123714kachna
Mám jen jeden.
😀
le tak podobný choroby a dlouhodobý následky existujou
1) no dobře, ale nechytne to 20% populace, jen to fikne
2) myslíš, že obava z následků vakcín, není spíš nadbytkem informací? Co se týká běžných dětských očkování, nemáš totiž ani zdaleka takovou možnost rozporovat nebo se vyjadřovat k trvalým následkům (ano, novost vakcíny vnímám).
Jsem spíš příznivce očkování, jen bych potřebovala větší možnost v rozkládání dle svých potřeb. Třeba to, že jsem si vakcinaci mohla posunout na prázdniny. A taky by mi vyhovovala ta očkovací centra, teda.
(debatu beru spíš obecně, vztah ke koronaviru mi teď přijde nedůležitý)15.7.2021 v 7:55 #123715cernej caj
Denny
Krasny fotky jako vzdyMaya
Dobre ze po vakcinr OK. Kamosovi orasklo pivo v krosne v sobotu a polilo mu pulku veci…Fifi
Dneska mwbo zitra dorazi calming mam.jen ten obyc ne forte ale i tak dougam ze uz bourky nebudou15.7.2021 v 7:56 #123716PetraK
KACHNAAA??? JAKO CO??? POCHYBNOSTI MÁŠ NĚJAKÝ????? BACHA NA TO, CO ŘEKNEŠ!!!!!
😀 😀
EDIT ve svým svatým rozhořčení při obraně mého mozku jsem zapomněla dodat, že
jak bod 1, tak bod 2 naprosto odsouhlasuju.- Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem PetraK.
15.7.2021 v 8:02 #123718Denny
15.7.2021 v 8:04 #123721Petrs01
Všem horlivým zastáncům očkování doporučuji knihu Toma Clancyho Duhová šestka (lze najít na uloz.to). Na aktuální situaci přímo jak dělané. Napsáno 1998.
Jsem očkovaná, v pondělí jdu na druhou dávku, ale to je důsledek reálně (snad) zhodnocených rizik a zejména očekávání zvyšujícího se nátlaku na neočkované.15.7.2021 v 8:44 #123722PetraK
Dennyky
A DEPAK BYLO SMUTNÉ DENYKY PŘED TŘEM LÉTY, KDYŽ PŘIŠLO
O NEJLEPŠÍHO KAMARÁDA….V ozdravovně U Dvou ohařskejch terapeutů 😀
15.7.2021 v 8:46 #123723kachna
JAKO CO??? POCHYBNOSTI MÁŠ NĚJAKÝ??
nemám nejmenší pochybnosti
Všem horlivým zastáncům očkování
Ne, to rozhodně nechci, po dlouhém váhání jsem souhlasila u dítěte, kde vidím tak 51% výhod ku 49% nevýhod a ta doba čekání mě nutí nad tím přemýšlet, to mi stačí.
Co bych jako fakt nutně potřebovala, je rada, co a jak daleko dát jako nivelační latě při betonování podlahy.15.7.2021 v 8:47 #123724PetraK
Petrs01
horlivým zastáncům očkování doporučuji knihujá se v ničem už šťourat nebudu.Já nevim, jakej ten pán má názor teda. Mně očkování dává smysl-teď mám na mysli ty vakcíny, který jsou za desetiletí odzkoušený. Tady u tý jsem v rozporu, nicméně jak jsem tu psala, to co mi popsala kolegyně vážně nechci – a te´d nemám na mysli „jen“ průběh nemoci, kdy je člověk chřipkově, ale to ostatní kolem. A taky je tu ten aspekt společenskej-zdravotnickej.
15.7.2021 v 8:50 #123725PetraK
kachna
nemám nejmenší pochybnosti
to zní hezky. Takhle na první pohled, enemže já Tě znám, Ty seš škudibik děsnej a čék nevi, jak si to dovopravdicky přebrat, že jo….. 😀a ta doba čekání mě nutí nad tím přemýšlet, to mi stačí.
věřím. Pořád si říkám – sakra být to já nevim – v sedmdesátých letech, bez intronéta- tak asi budem těžko takhle mudrovat. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.