Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,721. až 1,740. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

+ seniori casto neziji v praze/brme tedy v mistech se snadnou dostupnosti ockovacich center… az budete nejakej deda co musi jet do vetsiho mesta busem co jede 2x za den a on si zije ve svy dedine o 109 obyvatelich tak mu tezko vysvetlite proc by to mel mit…

Muj muz je zasadne proti protoze si neecha pichnout neotestovany sracky a ted ty stary lid spu jeste vic neduverivy ..

Jezisi to ssou cumacci!

Maya

Kachna
        Ano a nebo jako znama kdyz konecne asi po mesici dostala pin2, sla si zabrat termin asi za 10 minut a vse uz plno a ma si prej cekat na novej pin
        Ty pindy vlady jsou fakt uplne mimo
        Mozna to funguje v o2 arene, ale tam jaksi nemuzou vsichni

Milena z Prahy

Čajdo, není to neotestovaný, vychází to přece z těch vakcín proti MERS a ty už fungují dýl. Spíš se mi zdá, že tihle odpírači stejně neříkají ty nejvnitřnější důvody.

Maya

PetraK
            Ne obvodaci moc nefungujou a rozhodne neobjezdiji s ockovanim vesnice
            Jinde maji mobilni ockovaci tymy, u nas se na tj vykvakli

PetraK

Petrs01

Měl lehkej průběh a v tu dobu ji nechtěl moc straši

hm jasný, ach jo, se budete o ni bát, nešlo by to uhrát na nějaku „neférovku“ vyděračskou? jen nevim jakou. Navíc, to že jsem to nechytila doteď neznamená, že si to nepořídím jindy sakra. Nezávidm.

Jste lotři a lumpové, všici!

tady na slušnýho člověka nenarazíš, to je přece dávno známý 😀

Denny

Děcka, jelikože si budu kupovat nový mobilos, tak prodám
                Xiaomi Redmi Note 8T

https://www.huramobil.cz/recenze-xiaomi-redmi-note-8t–zatopi-opet-konkurenci-/blog-639/

stáří 18 měsíců, ve 100% stavu, barva krásně modrá jako v recenzi.
                Baterie drží 1,5dne když používám hodně internet
                (má zadní průhledný plastový kryt, přední nalepovací sklo, prostě na něm ani škrábnutí)
                Cena se pohybuje kolem 4tisíc, prodám za 1500Kč cena s poštou
                ještě půl roku v záruce

PetraK

černej čaj

az budete nejakej deda co musi jet do vetsiho mesta busem co jede 2x z

no tohle jsem myslela, že je nějak ošéfovaný, u nás třeba v pidivsi je, co já vím, asi jednou týdně „pojízdnej dochtor“

Muže tvýho moc nechápu – nesmíš nikam, abys to nepřinesla domů, ale očkovat se nenechá, to žije za barikádou a nechodí do práce? 😮

Maya
                  Ne obvodaci moc nefungujou

třeba obvoďařka u který byla máma, u ní tehdy několikrát byla

kachna

Mozna to funguje v o2 arene, ale tam jaksi nemuzou vsichni

v O2 jsme čekali dýl než týden, teď koncem června, oba 40+, děti 12+ do O2 nemůžou vůbec.
                    Termíny na výběr jsme měli asi čtyři s tím, že jak to protáhli na těch 42 dnů, tak už na to Michal samozřejmě neměl dovolenou… Fraška

Ne obvodaci moc nefungujou a rozhodne neobjezdiji s ockovanim vesnice

u nás obvoďačka nevím, jestli objíždí, ale určitě fungovala a vakcíny dostala.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 9 měsíci uživatelem kachna.
                    Denny

Petrs01
                      přišla ti ta čokoška v pořádku? Nebyla rozteklá?

kachna

Muže tvýho moc nechápu – nesmíš nikam, abys to nepřinesla domů, ale očkovat se nenechá, to žije za barikádou a nechodí do práce?

hnala bych ho koštětem až na očkovací centrum!!!

Denny

Tak my jeli do Rbk na očkování a teď v díí píí Mudr. nabízí
                          Modernu že má asik 150ks dávek.
                          Z opravdu starších lidí 70+ neznám nikoho, kdo by na očkování nejel/nešel.

neotestovany sracky
                          to je úžasnej argument :-DDD

rozhodně je to menší sračka než Covid, u kterýho nevíš,
                          co ti přinese třeba za rok poté, co onemocníš.

Ale tak je to každého věc…

PetraK

kachna
                            hnala bych ho koštětem až na očkovací centrum!!!

no přesně. A navíc to není jen o jedinci, ale o tom, že čím víc bude lidí naočkovaných, tím míň bude těžkejch průběhů a tím to zasajrajtí zdravotnictví, který už si to užilo dost. Mě tohle sobečkovství fascinuje. čajdo promiň, to není mířeno na Tebe, vůbec, ale prostě nejdřív tady vyvádí hystericky, že nesmíš pomalu ani vynést koš a pak to má takhle vymyšlený? To už jako když vláda rozvolnila, tak to znamená, že kovid najednou jako nejni?

Edit a nebo ne, nehnala bych ho na očkovací centrum, ale nesměl by z domu, jako čajda před tím. protože to von jak ji ohrozit může, jo? To je jiný kafíčko, než to bylo obráceně, jo?? grrr.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 9 měsíci uživatelem PetraK.
                            cernej caj

Denny
                              Kolik ram a vnitrni pamet?

Kachna
                              Taky me sere

Milena
                              To sou prave lidi co doktori lzou, nelecinjen tahaji z lidi penize a vakcina je na to aby zabijela.lidi

Petrs01

Nebyla rozteklá?

Moc jsem to zatím nezkoumala, ale vypadá velmi dobře. Roztekly se mi oči když jsem uviděla tu psí medajli a víc jsem to v práci probádávat nechtěla. Ono to bylo v bublinkáči a ještě v těch polystyrenových kouscích, tak asi i dobrá izolace.

Denny

Petrs01
                                  Roztekly se mi oči když jsem uviděla tu psí medajli
                                  chápu, je to hodně čerstvý…

V neděli to byly ti roky co není Bukáček a občas si ještě pobrečím 🙁

PetraK

Petrs01
                                    Roztekly se mi oči když jsem uviděla tu psí medajli

to je dobře, emoce musej ven (já vim, v práci) . Jsou období, kdy čokošky nejni asi nikdy dost.

Ešus už to není dlouho a stejně to někdy přijde. Zvláštní je, že Bubinka mi stejskání udělala takový měkčejší, nebo jak bych to řekla, není to o tom, že by mi někdy nebylo smutno, ale jak vona byla ta čarodějná víla, tak i tohle začarovala a prostě je to měkčejší stejskání.

Denny

Jsem vám anik nepsala, že jsme fčéra byly s kámoškou a Koněvem
                                      na sushi a bylo to mňam 🙂

PetraK

Dennyky

naši ohaři taky měli suši – sušili hubu 😀

Maya

Denny
                                          Co rikala konef na susi? 😀
                                          Lokinkovi by asi chutnalo, ale me ne, tak ma smolik a musel se dneska sookojit s kouskem pizzy
                                          PetraK
                                          U nas teda zadnej doktor nejezdi, jako prej ockujou, ale ve meste v ordinaci
                                          Ja ty odpirace celkem chapu, kdyz nic jineho tak treba ty reakce na tohle ocko fakt nejsou bezny a uz to odrazuje, k tomu to, ze fakt dost lidi ma problem zaridit si c pripade tech obtizi nejaky volno a vubec se spoustoz tech argumentu souhlasim a jsem asi odpirac taky, akorat ty vopruzy bez ocko prevazily, nebejt toho, ze se z nekckovanych delaj obcani druhe kategorie, asi bych taky nesla

cernej caj

No ja bych taky s ocko treba povkala rok dva, nespecjala bych zbytecne no jenze… je to proste i trochu sluzba spolecbosti a min voderu kdyz budu ocjovana a na druhou stranu ten rok uz stejnr asi nic nezmeni

Maya
                                            Kousek pizzy bych si taky dala rafsi nez susi

Denny
                                            Ale vypada to moc dobre:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,721. až 1,740. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.