Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,701. až 1,720. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Maya

PetraK
      jinak pro pripad tmy a nasledneho cteni atd. je lepsi nez baterka ledkova svitilna, maji ted treba v penny a nebo mivaji v potrebach pro karavany
      hledej led prenosna lampa
      treba tohle mam z alika a sviti to super
      https://www.obi.cz/camping/prenosna-led-lampa-na-baterie-mix-barev/p/6094403

Petrs01

zadnej pes nikdy nechtel bejt prikryte

Vašek na tom naopak trvá (teda teď v těch vedrech ne, ale jinak furt)

PŘIZNEJTE SE KDO TO BYL!!!
        Mi akorát zazvonilo GLS, tak jsem na něj koukala, na balík jsem koukala, přece nejsem úplnej trotl, dyť jsem teď nic… no jasně že já ne! Kterej lump? Nebo zase všichni?

Denny

Maya
          Milena z Prahy
          svazky z větší části daruju, některé zavěsím jen tak do bytu…
          Mám ráda tu vůni…
          My máme minipole levandulové u práce, krásně to tu roste, lítají na to včelky
          a motýli, já sice naškubala plnou krabici, ale v políčku to vůbec není vidět
          takže hmyzákům zbylo dost 🙂

Maya
          tady se o to nikdo nestará, jen je prostě na dobrém místě, kde je téměř celý den slunce a asi má i dobrou půdu.
          Na jaře vysadilo město levanduli i ve středu obce a jde parádně.

PetraK

Petrs01

bydlej na předních sedačkách.

a to bys nevěřila, jak se takovej obří pes dokáže zminimalizovat

PetraK

Maya
              my se uz kolikrat pokouseli mit levanduli na zahrade, ale vzdycky to chciplo

taky máme levandulovej záhon, nijak se o to nestarám, jen po odkvětu ostříhám a pak znovu na jaře, až dolů a dobrý.

My máme takovou supr baterku – je na magnet, dá se z ní udělat lampička, svítí ze dvou směrů, podle toho jak to přepneš. Já hned jak se to začlo šinout, rozsvítila svíčky, abychom měli světlo, než to uďělá bum a bylo to přesně na to bum 😀

Dennyky
              My máme minipole levandulové

četla jsem minový pole 😀

Maya
                Petrs01

dokáže zminimalizovat

a to já vím, Vašek se dokázal srolovat do kočičího pelíšku, ale není to na to aby tam 9 nocí spal.
                  Vašík

ježiši, Barouš tam byl taky!
                  Barry

Petrs01

PŘIZNEJTE SE!!! a nezamlouvejte to tady!

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 9 měsíci uživatelem Petrs01.
                    • Odpověď byla upravena před 4 roky a 9 měsíci uživatelem Petrs01.
                    PetraK

ježiši, Barouš tam byl taky!

jasně, protože: tim mentí, tim vic adidas

😀

PetraK

Maya

no ale proč jsou ti senioři nenačokovaní? vakcína je, ne? třeba nechtějí?

Petrs01

třeba nechtějí?

Nechtějí, nevidí důvod. Seniorům se blbě vyhrožuje, že nebudou moct chodit do práce (nechoděj tam) či do hospod (tam taky nechoděj). Jsou přesvědčení, že oni to přece nikde chytit nemůžou, když nikam nechoděj, tak proč by do sebe nechali píchat kdovíco.
                          Včera jsem o tom půl hodiny přesvědčovala mamku, brácha, který kovida měl ji přesvědčuje už dlouho a výsledek – nejsem o tom přesvědčená, nemám důvod, nejdu.

Milena z Prahy

PetraS
                            A o co maminka opírá svý přesvědčení? Vychází z nějakejch informací odněkud, nebo je to čistě její umíněnost?

Petrs01

opírá svý přesvědčení?

No z internetu, pochopitelně (co všechno na netu najdeš netřeba popisovat). Ale ono hlavně chybí důvod proč ANO, pak nepotřebuješ hledat důvody proč NE. Nezemřel jí nikdo „těsně vedle“, nechytla to doteď, tak proč nějaké očkování? A „když jsem se jednou nechala očkovat proti chřipce, tak hned potom jsem ji dostala“. Taky argument.

Maya

A nebo nemuzou, nemuzou moc chodit, nikoho nemaji kdo by je odvezl a presne jak pisou v clanku, za nima nikdo s injekci neprijde

PetraK

Petrs01
                                  brácha, který kovida měl ji přesvědčuje už dlouho

tak ty jo tohle úplně nepochopím, když její vlastní dítě onemocní, že jí to nepřesvědčí, vždy´t přece musela vidět a nejen u něj, že to dokáže bejt pěkná srágora, určitě slyšela i od Tebe, že v Tvým okolí několik lidí umřelo a z toho když vezmeme toho jednoho pána, i někdo, kdo byl echt zdravej. tady přece nikdy neví, co si vylosuje, to není blbá chřipka.

Maya
                                  nebo nemuzou, nemuzou moc chodit, nikoho nemaji

ale vždyť tohle se snad nějak řešilo přes obvoďáky nebo ne?

kachna

pravda pravdouci tohleto

no a stejná fraška je očkování kategorie 12+. Než při tomhle tempu Lucka vůbec dostane pin2, bude jí těch 16 a já do té doby budu platit povinné testy a poslouchat, jak si za to můžeme sami, protože kdo se chtěl naočkovat, je naočkovaný.

Denny

Petrs01
                                      PŘIZNEJTE SE!!! a nezamlouvejte to tady!
                                      přiznávám, všici!!!!!

Petrs01

vlastní dítě onemocní

Měl lehkej průběh a v tu dobu ji nechtěl moc strašit, takže to spíš vyvolalo dojem, že je to vlastně pohoda. Jeho bývalému příteli to vyvraždilo půlku rozvětvené rodiny, Peťanovi dva ze tří spolupracovníků, ale to nic, veškeré argumenty bez účinku.

Petrs01

přiznávám, všici!!!!!

Jste lotři a lumpové, všici!
                                          DĚKUJI

cernej caj

Petrs01
                                            Vzfyt ty vzdycky chcrs nejaly problemaky co nikdo nechce a nedovedu si te predstavit ze pak zadnyho nechces ale chapu to

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,701. až 1,720. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.