- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky.
-
AutorPříspěvky
-
13.5.2021 v 21:41 #120797
Maya
MirkaD
tohle fakt jako nechápu proč má někdo potřebu prudit pokladní v supermarketu
se ti nedivím, že jseš na nervy, já bych asi některý ty lidi zabila na místě13.5.2021 v 21:44 #120798Maya
rozvolňujeme, děti začnou chodit do školy a lidi do práce, tak co?? udělají u nás opět komplet uzavírku, že tu nebudou zas jezdit busy a to až do října
středočeský kraj moc sexy na to udělat to dřív, když všichni seděli doma a nebo teď to udělat na semafory, na lidi sere pes
tipuju švagrová to ještě neví, protože ani nic neříkala, ono to totiž nikde není dozvěděla jsem se to náhodou na fb a bude to teď od pondělka
jízdní řády jsou furt starý, tak tam se to taky nezjistí, však lidi to vědět nepotřebujou, si můžou v pondělí čekat na bus do aleluja
tohle mě fakt tak s..e13.5.2021 v 22:02 #120800MirkaD
Maya-no ta ženská mě nemusí-dlouho mě nemusí,nevím teda proč,a dost mi to dává sežrat a dnes mi udělala scénu a já už nemohla,prostě toto ne
hele jednou za čas je npříjemnej zákazník,někdy i víc za den,ale tato baba po mě jde-já ju vidím a klepu se předem-to nejde už-já už nemůžu-bez přehánění,prostě nemůžu…
znáš ten vtip-jak borec říká bohovi-proč zrovna já?
proč?
a Bůh-já ti nevím,prostě mě nějak sereš…
tak bud je to podle toho vtipu….prostě ju seru,nejsu jí sympatická,něco jí na mě vadí,nebo je to od té doby,co na mě vylítla,že míá špatnou ruku a ty mlíka mě nenadzvedne a mám si to zvednou sama-na páse je neměla,
já přece nemůžu vědět,že toho bolí záda,ten má po operaci z rukou
tahle paní se tará o postižený děi 25 let-a když pozotrovala jednou debatu s jednou zákazníci tak říkala,že to je horší jak s postiženýma u nás…
tvl-já mám v prčicích klouby od 18let,revma a vymřela mě skro celá rodina-mám si tam dát teda životopis?když jako-jééé já mám neocný záda/ruku,já to zvedat nebud…
to jim to do těch vozejků krva-pardomn padá samo?ty balíky mlík a kastle piv….
nic no
k uzavírce…
v BK od zimy 2 roky nepojede vlak na Brno takže Žeryček bude mít smůlu z Blanskem….občas ho tam oba berem,když jedem oba
a mě to taky štve,radši jezdím vlakem než busem…14.5.2021 v 6:28 #120801cernej caj
Maya
Skoda ze nem9hli uzavirkovat kdyz je hodne lidi doma ze…Mirkad
To hlavne nechapu jak muzu mit potrebu se po nekom.vozit koho vidim 3 minuty v obchode? I kdyby mi prodavacka byla kdovijak nesympaticka tak nemam.potrebu nic vic nez dobry den kartou, ne, dekui, naschledanou…14.5.2021 v 6:39 #120802Denny
Bré upršané ale přesto krásné páč pátečkovéééé ráno 🙂
Vo půlnoi budíček, siréna, hašiši…
Ale kdyby jen voni, taky domácí moje živá siréna se vysoukala
zpod peřiny a začala výt :-DDD
Nějací DEMENTI zapálili klády u nádraží-tenisových kurtů.14.5.2021 v 7:00 #120803PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Prší prší enem se leje,
dneska nikam nejedeme,
pojedeme jen domu,
budem dělat flákárnu!😀
Dennyky- zaregistrovalas info o Rammštajním koncíku, co jsem psala, radši Ti zavolám, pipleto.
Maya
no tak se zdá, že očkování nebude taková spásatady bude asi odpověď- cituju
Vláda souostroví, které je z velké části závislé na zahraniční turistice, chtěla co nejdříve obnovit pověst Seychel jako bezpečné destinace. Proto si pospíšila a brala vakcíny, které byly po ruce.
Masivní vakcinace na Seychelách začala už v polovině ledna pomocí darovaných a řádně neotestovaných čínských vakcín Sinopharm. Poté země nakoupila vakcíny Covidshield, což je vakcína od AstraZeneky vyráběná v licenci v Indii.
nečetla jsem ten Tvůj odkaz – páč tahle stránka je děsnej šhiťák, tak nevím, zda to tam zmiňujou, ale důvod bude tuhlencto, řekla bych.
a samozřemě furt chčije a nebudu moct jít ani do KFC, to bude peklo
a jo, tys vlastně měla nějakou nehodu, nebo co se Ti to stalo? Já to nějak prokoučovala, to bylo asi o víkendu?musíš do lidlu 😀
Mirka D.
tak Dafi odpo dobře,
a jdete k tomu vetovi? co máti, už je jí líp?
mám z toho tedas nervy jak su hysterka
nejsi hysterka, mám to taky tak, neboj.
Bábu zákaznickou ubij něčím tupým, krůtu pitomou!Dennyky
moje živá siréna se vysoukala
zpod peřiny a začala výt
by si mohli střihnout duet s Rumíčkem, má taky dobrej hlasovej fond. 😀 Inu jedna rodina14.5.2021 v 7:45 #120812PetraK
Miluju rohlik! Ne pečivo, ale firmu 😀 😀
Tenhle týden se děsně hodí, že mi někdo nákup může zařídit a přivézt. Páč nebyla moc kapacita na nějaký nakupování. A tak jsem po tom sáhla. A výborný jest, že od objednávky do doby, kdy mi to zejtra přivezou si tam můžu narvat další věci, na který jsem zapomněla – páč takhle nenakupuju běžně, že jo. A taky – voni děkaj ekologický věci – třeba vratný obaly od jogurtů a tak. Objevila jsem jejich kouzlo a mocinky se mi líbí 🙂
14.5.2021 v 8:36 #120813MirkaD
lije,lije,lije
večer sem dala Dafčíkovi suchou rýžu jen,Žeryk maso s rýžoou
ráno na veterině-injekce +2krabičky léků,je to asi potravinová alergie,
takže 6-8týdnů NIC,NIC,NIC,NIC NIClrom granulí a ždibců piškotů za odměnu nežrat-maso,pamlsky,papriky,jogurty,prostě nic
dávky 3 denně na dest minut a sebrat,kdyby se mi něco nezdálo-volat,kontrola za 2-3týdny
a když to nezabere,za těch 8týdnů tak teda pak krev vyšetření a tak,ale asi to prý bude ta potavinová alergie a imunitnímu tomu čemusi trvá dlouho neže se cosi….ehm….chápete to,že?:D
no takže to bude psycho zkrmením+9psycho aby to VŠICNI DODRŽOVALI
rodičům sem to řekla,řeknu to tatkovi,+Martinovi,polepím ještě dveře papírama-on si to člověk taky hned neuvědomí
kloubní výživu taky zatím nedávat
tak uf se netěším teda…
to ude fuška-jídlo nechat 10minut a oddělat,zítra krmit 4krát a 30deka zhubnout
platily jsme pětikilo
tak ještě,že to není nic vážnýho-jako rakovina a tak,teda doufám
je fakt,že před rokem měla 2krát nebo třikrát antibiotika po sobě,to jí taky mohlo nabourat-teda možná nevím….
no su ráda,že jsem tam jela
dnes mi dojde další piksla výživy ta větší,tu menší teda mám zdarma….,
máti je furt divně,prý je tro klepší….14.5.2021 v 9:10 #120814Denny
14.5.2021 v 9:45 #120815PetraK
Mirka D.
oni tu krev nebrali už teď? To je škoda, že by se rovnou vidělo. ale je třeba pravda, že starej praktik pozná, podle příznaků a jde cestou nejmenšího odporu.
fajn, že máti teda už je lípDennyky
Ták konečně to někdo potvrdil, ještěže ty vědce mámeseš ščastná, viď? Ešče aby někdo takovoudle štůdyji uďál i na prosecco 😀
14.5.2021 v 9:57 #120816MirkaD
Denyky-no,hlavně at to nikdo neřekne Martinovi-s tím pivem!!!!!!!!!!
to by byl zas na koni,chjo
PetraK-ne krev hned nedělal,za těch 8týdnů kdyžtak,ted jsem počítala datum -8týdnů,a píšu to všude na dveře-taky abych si to pamatovala,že jo:D14.5.2021 v 10:12 #120817cernej caj
Treba s vyzsazenim lepku az po 3 mesicich dojde k ocisteni tela od lepkuntakze muzes mit porad lepkovou reakci i kdyz si mesic nejedla.lepek… az po 3 mesicich muzes prohlasit telo za bezlepkovy ve strevech protoze spu dlouhy a nez se ocisti… tak potravibova alergie neni tezky dodrzovat ale podle ceho se hleda.spoustec… to z krve uplne zjistit nejde ne?
14.5.2021 v 10:23 #120818MirkaD
Černjčaj-noo já to pochopila tak,že z krve alergii asi ne,proto říkal,že by ji vzal když by to nezabralo,-to by pak byla krev vyšetření a tak-dnes ju pochopitelně taky prohlídl,
-takže prostě za 8týdnů se uvidí-jako já se toho děsím-se 8 týdnů uhlídat brrrr
-asi se začnu stravovat jinde…:D
jako budem to dodržovat,tý jo aby to nevyzbělko blbě zas!!!
ale víš jak já snědla půlku jogurtu-půlku ona ze lžičky-kvůli fousům,
já si šla pro jabko a a podělila se s ní
jako nekrmím u stolu a tak,ale třeba tekutý věci-tvaroh ,jogurt a tak prostě dostávala ode mě-tak to čekla fakt u mě-to jsem z misky nedávala,
no,tak tyto věci teda budu jest zavřená někde14.5.2021 v 10:32 #120819cernej caj
Mirkad
To tak nemyslim, ale ze uhlidat jidlo se naucite..A lure je u psu nejcastejsi alrgen. Mam.kamosku s velkym knirem a jeji pes muze brambory a lososa…
14.5.2021 v 10:52 #120820MirkaD
Černejčaj-to je hustý-a to krmí těmato 2 věcma-nebo má ještě spešl granule?veterinární třeba?jiný asi ne
14.5.2021 v 10:53 #120821PetraK
černej čaj
Mam.kamosku s velkym knirem
14.5.2021 v 11:25 #120822cernej caj
Petrak
😀 tak velkyho knira zas nema :D:DMirkad
Takovy granule ani neexistujou…14.5.2021 v 13:32 #120823Maya
MirkaD
A to ti doporucil nejaky grancle? Protoze obvykle se vylucovaci dieta dela s rejzi, ne s granclema ve kterych je kde co
PetraK
Povinnej servis, kd minuleho tejdne trochu urazeny zrcatko a ted jak jsem jela v desti, tak mi jeste kvikaly sterace, takze vymenit listy, pekna sumicka to byla a jeste mi kokoti rozstelovali sedacku
Ale byla jsem alespon po letech v kauflandu a meli tam krasny kresilka na balkon, jrste ze uz mi dosly prachy 😀14.5.2021 v 13:37 #120824PetraK
černej čaj
ak velkyho knira zas nema :D:D
třeba časem? 😀Maya
s těma granclema mi to taky přijde divný.
pekna sumicka
jo tam vždycky člověk utopí dostatek peněz 🙁uz mi dosly prachy 😀
mně zas došla karta – nevím kde ji mám 🙁14.5.2021 v 14:10 #120827PetraK
Tak co přátelé? Víkend a……….někomu hodně dlouhý volno!!! začínáá!
tak si to užijme! -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.