- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
-
AutorPříspěvky
-
13.5.2021 v 11:33 #120755Denny
Maya
já to právě nedávno četla. Proti kosti je ten parůžek prostě o dost tvrdší.
https://www.svetmyslivosti.cz/zpravy/paruzky-na-zvykani-jsou-pro-psy-vhodneJežíšky tak magora, kterej by kousal kameny a kov to jsem bohudík neměla.
Ale od doby, co se to stalo Bukáčkovi jsem opatrná.13.5.2021 v 11:38 #120759DennyPetraK
tak ona to moc nerozebírala, Petr psa taky nikdy moc nedával,
nechápal, že štěně nebude samo v kuchyni bez toho aby řvalo.
Navíc jak jsme si ho brali brzo, tak byl hroznej ubulének když
byl doma sám, asik 3 měsíce.
Abych pravdu řekla, nějakou dobu jsem tky přemýšlela nad tím, že ho dám
někomu, kdo s ním bude doma, páč mi to rvalo srdce, když jsem odcházela do
práce a slyšela jak brečí 🙁13.5.2021 v 11:38 #120760cernej cajPetrak
Nojo ale zase ti to kreje ruce jen tak po lokty protoze to nema rukavy…Jjakoze vsechno ma svojr plusy a minusy no…
13.5.2021 v 11:48 #120761PetraKčernej čaj
jo aha, t ojsem si nevšimla – podumám, ale asi zase, když to hodíš přes bundu… přijde mi to jako dobrá varianta, protože rukávy od bundy nepromoknou tak rychle jako kalhoty?
Dennyky
no jo, to je právě to, že se psem a soužití s ním musí bezvýhradně souhlasit oba. Ne že to někde bude drhnout, protože ten druhý v podstatě nechce. Pak z toho může být průser . pro toho psa, pro ty lidi.
13.5.2021 v 11:51 #120762cernej cajJe to proste ponco… vsechno ma.svoje minusy a plusy
13.5.2021 v 11:52 #120763PetraKDennyky
páč mi to rvalo srdce, když jsem odcházela do
práce a slyšela jak brečínjn, se musej naučit prdíci, že budou pak doma samotný. Všechny naše psy jsem to učila já, až když přišel Rumíček, zapojil se i Brtnik a vzali jsme si každej tejden dovči – po půl dnech, takže to vyšlo pěkně na 14 dní a učili jsme ho. Já měla dopolední, Brtnik odpolední 😀 . S Tali pak už taky. Ale tam to šlo kupodivu docela dobře, čekala jsem že přechod do bytu bude u ní v tomhle problém. ale zase jak ona nebyla na nikoho vázaná, tak jí bylo v podstatě fučík, že jdeme pryč. To spíš teď třeba pípá, když jde člověk jen s Rumouškem – jako teď na veterinu. tak si za dveřma zakníká, že svět je nespravedlivej a my jí na ten mejdan nevezmem 😀
13.5.2021 v 11:52 #120764PetraKčernej čaj
zas ale nějaký rukávy to má, takže kus ruky krytej je a nebo člověk může ruce úplně schovat , ž ejo13.5.2021 v 11:53 #120765Petrs01musí bezvýhradně souhlasit oba
To bych ale neměla Spratka Atomovýho.
13.5.2021 v 11:54 #120766MayaPetraK
dorucovatelka asi nic, brala to mama a nic nerikala 😀
no bylo tam razitko Praha, tak jsem si jen rikala, ze od denyky to nebude, ze ta ted v Praze nebyla 😀13.5.2021 v 11:57 #120768MayaDenny
tak kousani kamenu a nalezenych sroubovaku nezabranim, takze nejaky paruzky…
musim doufat, ze se nic nestane
to jsem se vic bala nez to okousal, ze se bud propichne Loki a nebo ze si na to najedu autem a propichnu si pneu, jako ty konce byly docela ostry, jsem i premejslela jestli to nemam orezat
ale uz jsou ohlodany, tak uz dobry 😀13.5.2021 v 12:03 #120771PetraKPetrs01
To bych ale neměla Spratka Atomovýho.
nu ano. A Tali by nebyla u nás. Ale ne každej je odolnej a ne každej ví o čem pes je. Což ani v tvým ani v našem případku neplatí. Peťan věděl o čem pes je a já zas věděla, že s Tali se řítím do průšvihu. To už je dobrovolný rozhodnutí, když nedá ten druhej opravdovou stopku.Maya
dorucovatelka asi nic, brala to mama a nic nerikala
tak ony už dneska budou zvyklé na všechno, dávno jsou ty doby, kdy pošťačku rozebrala naše adresa na pohledu pro kamaráda, kdy jsme neznali celou jeho adresu a tak jsme napsali jen obec, ulici s otazníkem a dodatek, že číslo brabci vyklobali 😀 Došlot to- čest paní doručovatelce 😀13.5.2021 v 12:07 #120772DennyPetraK
u nás nestačilo ani 14 dní….pak ho začala brát ven sousedka důchodkyně jen před bytovku k lavičce a postupně vracela po chvílích domů…
Vždyť víš, že některí psi to moc nedávají. Pak už bylo dobře.
A po x letech místo psa odešel Petr :-DDDD a je klid!
Hlavně má teď přítelkyni, která je moc fajn, ale mají retrívra, rybičky, kočku, želvu a malá Terka chodí s mamčou jezdit na koníkách 🙂13.5.2021 v 12:35 #120778Petrs01dobrovolný rozhodnutí
Dobrovolně dostal do mejlu fotku Spratka v našem obýváku 😀
13.5.2021 v 13:20 #120782Denny13.5.2021 v 14:27 #120788Mayato je teda oskliva kocka
13.5.2021 v 14:47 #120789Maya13.5.2021 v 16:15 #120792cernej cajMaya
mozna, ze nechces dostat flast za to ze podnikas na uzemi mesta bez najmu na flek 😀13.5.2021 v 20:46 #120794Mayano tak se zdá, že očkování nebude taková spása
https://echo24.cz/a/SRjqV/nejproockovanejsi-stat-sveta-zaziva-novou-vlnu-koronaviru-zahadu-resi-uz-i-who?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=552461&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=fUxDRO2BvAd-202105131944&dop_id=1170236613.5.2021 v 20:47 #120795Mayazejtra budu čekat ve městě 2 hodiny na auto a samozřemě furt chčije a nebudu moct jít ani do KFC, to bude peklo
13.5.2021 v 21:23 #120796MirkaDtak Dafi odpo dobře,i csi hrála s Žerykem a tak,jest chtěla,všecko dobrý,ale to bylo včera taky a před týdnem taky-před týdnem teda jednou ta týden
a prostě,prdel je,že kdybych něměla odpo tak bych skoronnic nezjistila,protože ono je jí blbě dopo,když se nevyb,ije doma jak dnes,tak nic vlastně nevím
-tak jedna z výhod odpoledních
jinak máti si myslí,že jí vadí maso,je fakt,že vím,že jí vadí kuřecí,to už i tatka v BKmíváí pro ni nachystaný hověí z polívky a to je dobrý,játra nevadí
no zítra ráno uvidíme
jako nakonec jsem máti řekla,že kdyby jsme měli třeba oba ranní,a něco se jí u psů nezdálo tak at mi to řekne
ted je veselá nosí si věci a tak,to včera večer taky tak
no uvidíme
mám z toho tedas nervy jak su hysterka
v práci odpo
hodně vybalování+vybalování zbytkových palet,+hodně lidí-akce+po výplatách
večer ještě větší úklid,scéna s jednou paní,která mě strašně dlouho nesnáší a dává mi to sežrat,se klepui jen ju vidím
no tak scénu jsem ustála,pak storno,že jsem chlápkvi dala o igelitku víc,za ním se rozřechtal pootichu borec,tak jsem mu ironicky řekla,ře jestli je to teda taková sranda at si to jde zkusit-tak že ne
a pak jsem šla do skladu,kde jsem 15 minut hystericky brečela,že tuhle paní už nikdy neobsloužím,a když bude u mě ve frontě tak se s někým vyměnímn,konec jako se mě klepou furt ruce pak se mi klapli x hodin i nohy…. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.