- Toto téma obsahuje celkem 5,630 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13.5.2021 v 9:11 #120714
PetraK
Dennyky
takové pěkné z Decathonu s jelenem.
zvlášní, nosit s sebou do lesa prací prášek!
- Odpověď byla upravena před 2 roky uživatelem PetraK.
13.5.2021 v 9:18 #120716cernej caj
Denny
Je o triku s jelenem.si myslim.psala tak skoda:(Nojo, ale batuzek.o 18 kilech to bych potrebovala 10xxl:D spis stan no
13.5.2021 v 9:28 #120720Denny
13.5.2021 v 9:30 #120722Maya
Denny
Konef se boji litaciho motyla?
no nevim teda co bude rikat na ty dva netopejry 😀u nas taky od rana leje a ma lejt i zejtra, coz je blby, protoze budu cekat ve meste 2 hodiny na auto a ani nemuzu do hospody
13.5.2021 v 9:32 #120723MirkaD
včera tu bylo teplo a hezky,já volno,tak ráno ze psama k hájence,Dafi se ne s k u te č ně -neskutečně vlekla,pak okruh polese kolem obrázku a před tím kousek směr Nevojice a od lípy dolů,to už pak valila
potřebovala bych zkistit jetli jí vadí ty kopce,nebo co,přitom,když jsme několikrát ráno jeli s ní do Ždánskýho lesa,okruh tak lítala celou dobu-pařezy,klády,hurááá
tak nevím….už su z ní fakt nervní
no obhlídla jsem konvalinky,něco vyfotila,ale sucho,tak to není ono
odpo jsem sjela na otočku do Kiku,kolegyně tam nakoupily strašně levně,ale oni měli v pondělí všecko hodně slevněný,já jak chodím všude pozdě tak už slevněný 2 stojany venku-to jsem čapla bílý triko do véčka-ehm potáhne mě na krk-su roláková,za 25kč+za 25kč pánskou flísovou modrou mikinu přes hlavu a pak 2 trika už za normální cenu-bílý s ptačíma pírkama žlutejma s krátkým a cihlový s prostříhanýma ramenama trošku,obě zdibec volnější,takže trika na slušno doplněný,mikina na doma,halenka bílá pochopitelně na doma není,že…
odpo jsem šla na chviličku vyvenčit pséky a ke kamošce knihovnici-té co se jinde než v knihovně nevidíme:D,tak k ní na narozky,předala jsem dárky,daly jsme kafe,čaj,víno,chlebíček,zákusek a za 3 hodky dom
doma jsem chvílu ggepěla na terase z Martinem a pak hají
dnes ráno poprchalo,ze psma ke křížku a zpět
doma jsme s rodičem zbalily Bttynu a sjeli s ní na veterinu,po včerejším očkování vztekliny jí bylo blbě
zatatý zubly,nejedla,schovávala se,tak dostala injekci na alergii a kdyby se to nezlepšilo tak mají dojet….
venku lijeDenny-jé tak pláštěnka boží-a fakt se vejde do kapsy a je trošičku pevná?
že bych bleskurychle objednala,protože ty obyč igelitový se trahají a obr velkou zelenou co mám přes 30let,tak ta zabere půlku batohu a je těžká
pončo žlutý taky těžký a zabere kus batohu
PetraK-tak to je dobře že je po očkování už dobře-máti je furt blbě,ted to bude zítra 2 týdny co se očkovali,a je jí blbě od soboty,potíže s dýcháním,všechno ju olí,….únava,k MUDR jít nechce,že nemá teplty…
snídani máš boží….13.5.2021 v 9:32 #120724Denny
Maya
no vona není zas tak úplně jako frajerka odrzlá, někdy se taky bojí 🙂13.5.2021 v 10:14 #120738MirkaD
no tak výživu mi pošlou ještě jednu tu větší,tu menší si mám nechat zdarma….
ted je blbě Dafině,jenže bez auta se na tu veterinu moc nedostanu,tak
odpo nic a ráno mi blije večeřu:-((((13.5.2021 v 10:18 #120739Denny
Mirko
mně se ta pláštěnka zdá gut, mají jí i dámské a barevné 🙂13.5.2021 v 10:19 #120741Maya
13.5.2021 v 10:23 #120743Denny
Maya
tak možná podle písma ehm 🙂
Prosímtě nebrousí si Loki na těch parůžkách špičáky?
Já je asi dávat nebudu kvůli zubům13.5.2021 v 10:38 #120744Petrs01
Kdo z vas?
No kdo tu asi papkal jelena, že ano 😀
Si vždycky vzpomenu jak jsme šli s Barouškem a našel čerstvej parůžek – tak pochvala, dobrý, a on furt značil že tam něco má – ne, už jsi ho našel, šikovnej, už tam nic není… No nakonec jsem ho nechala, ať si teda sám zjistí – a on tam byl i ten druhej? Na stejným místě???
Tohle jsem na něm milovala, že si dokázal trvat na svým když věděl že tu pravdu má on. A to vybalancování aby fungoval když mám pravdu já 😉13.5.2021 v 10:51 #120745MirkaD
tak zítra mě veze ráno rodič naveterinu s Dafíkem,je jí blbě
asi je jí blbě po masu….,kuřecí jí vadí,včera nletý,taky nic13.5.2021 v 11:06 #120746PetraK
Mirka D.
to je dobře, že jedete s Dafulí, už je to moc dlouho, držím palce.Stejně tak Bettce, to neznám takovouhle reakci, chuderka malinká. Se vám to teda sešlo 🙁 Tak ať jsou holky co nejdřív v pořádku.
At máti – no a nevzala ona v potaz, že by taky mohla být klidně nakažená? To mi přijde spíš, než aby to byla reakce takhle po týdnu jak jsi předtím psala. nakazit se může i očkovaný člověk. k tý doktorece by rozhodně jít měla teda.
Maya
no a nepsala jsem, že věštím, že jeden z našich psů bude mít radostný překvápko?? 😀
13.5.2021 v 11:09 #120747PetraK
Dennyky
furt míň zvlaáštní, než ho jíst 🙂jako guláš, když to dobře vokořeníš, to má náhodou grády! 😀
Hele dlouhosrstý pižloň
moc líbíjá nevím, ešivá líbí, v podstatě je to špatně, v chovu se jedinci nesoucí gen dlouhochlupatosti vyřazují a i se uvádí u štěńat, že rodiče nejsou nositelem tohoto genu. Mně se moc nelíbí právě ani dlouhovlasej výmar. Já mám ráda vižlu hladkou, nejvíc. A pak trošku připustim, že dráťanda.
13.5.2021 v 11:10 #120748PetraK
Petrs01
Tohle jsem na něm milovala, že si dokázal trvat na svým když věděl že tu pravdu má on. A to vybalancování aby fungoval když mám pravdu jájo pes profesor je zážitek.
13.5.2021 v 11:19 #120750cernej caj
Mirkad
Tak suoer ze s obchodem to vyresili to je slusny:) a dafik at je OK.Maya
😀 vazeny pan loki:DJa mam plastenku za 200
https://www.army-shop.cz/produkty/plastenky—ponca/plastenky—ponca/poncho-vinil-rothco-khaki/13290.html
Neco na tento styl, ma to i kapsu kam se to da zbalit a prave to de i pres.batuzek.a.trochu nohy a par let to vydrzi taky. Bunda zas neprsi na ruce ale hur vetra13.5.2021 v 11:25 #120751Maya
Petrs01
a to me vlastne vubec nenapadlo
Loki jako stene taky nasel paruzek, ale pak jsem mu ho musela vzit bo s Dorinem dohromady to by neslo
PetraK
tak ja myslela, ze tvoji psi budou mit nejaky prekvapko
tak diky diky moc, to teda byla prekvapko pro me i pro Lokiho 😀
Denny
ja mu zuby nekontrolovala a vzhledem k tomu, ze obcas prezvykuje i kameny a kdyz neco najde, tak klidne i neco kovoveho, tak bych stejne ani nevedela, z ceho pripadne nejaky poskozeni ma
ale me teda paruzky nepripadaj jako neco co by znicilo zuby a spousta znamejch paruzky dava a nikdy jsem neslysela, ze by to udelalo neco se zubama
neni to tak tvrdy jako kamen, Loki normalne ty od tebe uz castecne ohlodal13.5.2021 v 11:30 #120752Denny
PetraK
jo já vím, že se dlouhosrsťáci nehodí do chovu, zrovna tenhle jedinec má něco z Bukáčka, takovej výraz neviňátka, tak proto se mi asik líbí.
Dráťáci jsou super.
Zrovna včera jsem mluvila s Hankou, od které mám Koněva, štěňátka už mají cca 14 dní pryč a zase se jim vrátila jedna fenečka, chlap prý spal na zemi a žena na posteli se štěnětem, nějak to zas nedávali, tak jí vrátili…chjo 🙁
Vždy se jí vrátí aspoň jedno štěně z vrhu a to může vybírat jak se dá.13.5.2021 v 11:31 #120753PetraK
černej čaj
přesně něco takovýhodle právě hledáme, aby v tom byl člověk dost krytej při venčení, tak jestli je to taky takhle dobře skladovatelný, jdeme do toho, díkec! Ta od Dennyky vypadá dobře, ale je krátká a my uvažovali o něčem dlouhým a pevným.vazeny pan loki
😀 dobrá adres co? Zajímalo by mě, co doručovatelka na to 😀Maya
tak diky diky moc, to teda byla prekvapko pro me i pro Lokiho
😀 no bať to byl právě účel. Našla jsem to u nás na lukách, ohařiska jako, že dobrý, ale……… tak jsem si řekla, že Ti to pošlu, tuhles před časem psala, že ho to bafčí, tak to splní účel. Jen jsem doufala, že to Brtnik pošle od sebe z prasé a nebudeš tušit vůbec nic 😀13.5.2021 v 11:33 #120754PetraK
Dennyky
, chlap prý spal na zemi a žena na posteli se štěnětem, nějak to zas nedávali, tak jí vrátili
co že? 😮 tohle je jako problém? To oni nevěděli, jak to budou doma mít, až přijde štěně, Já nejdřív myslela, že jako chlap spal na zemi se štěnětem, ale chápu dobře, že ženská si vzala štěně do postele a chlapa vykopla a hrozil tedy nejspíš rozvod?? Ach bože, psí bože, psí hvjézdo Sírie, proč každej debil nabude dojmu, že musí mít psa?????
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.