Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 561. až 580. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Petrs01

slevomat je bomba

Fifi

Zdravicko vespolek
        a klidny (posledni) vecir preju,
        zejmena jedny BEJVALY kamaradce. 😀 Pekny to tam UFA budou mit, hlavne, aby skrabadlo nezavrhly na prvni dobrou. 🙂
        Jsem dneska pobavila v kramu pani pokladni. Meli bataty, tak jsem jich zase pro Vorecha par nabrala. Pri vazeni povidala, ze kdyz jsou tak drahy, tak musej bejt asi i vynikajici chutove. „Jsou hnusny, ja to varim pro cokla, tomu chutnaji.“

Zlatko
        To je mi moc lito s kocourkem, sakra, co se asi stalo. 🙁 Ale lepsi nezkoumat a rikat si, ze se netrapil a tak, hladim vas po tlapce…

Cajdo
        Dneska mame ubyto, leharo, sprchu, spani dlouho a sezeni u casaku, pohodicka. Snad me to trochu nabije.
        Hura, odfrnes si, odhnusis se, uschnes, naberes novych sil – tak na dalsi km preju snad uz lepsi pocasi! 🙂

Mirko
        S Maxem je to divny, kor kdyz vet neudela poradny vysetreni a majitele nedodrzi prvotni pokyny. Chudak pesan a vlastne i chudak ty, ze se na to musis divat. Jak Dafca, ta je ok a uz ma novy grancle?

Esusko
        Z Bukacka je medialni hvezda, koukam. Ses zena cinu, parada, diky za kujatka pro Jaro. Oni jsou tam fajn, loni nebo predloni jsem tam volala, kdyz jsem nachazela mrtvy vrabcatka…

kachna

osobne bych radsi zainvestovala tisicku nez vyrabet neco mene vzhledneho a nejspis i mene ucinneho a hur pouzitelneho

Jo, mám stejný názor. Máme zvýšený záhon ze starých a nových prken a ten ze starých budeme muset předělat.

Fifi

Letos se seriky zblaznily, kvetou jak sileny. Tak jeden serikovy panacek, zdravi vas Troldik. 🙂

Milena z Prahy

Zlatko, Tomáše je mi líto, dušičky kocouří. Ale prožil u vás krásnej život, v dostatku, teple, mazlení, s výběhem na zahradu. A mně se líbí ta představa, že na nás ty milovaný zvířata na druhým břehu čekají a že se s nima jednou sejdeme.

MirkaD

Fifi-no,jako divný to je,ale co já už s tím….
                máti je spokojená,že to není nic vážnýho-o to jim šlo,
                Petrs01-tak on Max tlustej je i Betty-Max má dest kilo,a to není o moc větší než Dafi,jinak s pamlskama jsem to máti vysvětlovala-všimni si prosím slova-vysvětlovala,že není účel psa tím nakrmit,ale zabavit/unavit/zaměstnat-akže pidi pamlsky a pár ,a pak ubrat z dávky….jestli jsem to vysvětlila nevím…
                -já třeba občas místo snídaně do misky dám granulky do toho mopu cuckovýho-ten mopp obdélníček+pak třeba do bedny z novinama a pak už esdostanou do misky nic
                prostě tu dávku k snídani mají v hlavolamech-já dávám snídani čtvrtinovou,a večeři třičtvrtě…
                ono je nanic,kdž je pes víc pamlskovej,než hračkovej,protože u těch pamlsků se musí hlídat množství a tak
                a taky u malýho plemene obrazně řečeno -dáš 4 piškoty a pes je nažranej:D
                myslím taky v nadsázce 😀
                Fifi-ty granule Marp zatím nemá-jsem myslela,že se ozve ta paní ze zverimexu-jsme s ní byly domluvený,takže objednáme
                jinak Brita teda nejí,Martin jim právě minulý týden koupil pro plan purinu pro malý plemena-prý at má něco lepšího a kvlitnějšího,když nic jinýho nemůže…
                koupil jim to bez ptaní-prostě-at mají změnu….
                700gramů za 135kč-občas jsme tím krmily před tím,tak ted mají toto žerou to oba,bobky výstavní-dnes jsem tleskala po vykakání,dietu dodržujem,
                pár ždibců piškotu+granule,jinak nic
                celkem to zvládá v pohodě-když teda nemám jabko,jogurt,tvaroh….:D
                léky furt dostává po té půlce denně….
                jinak je v pohodě
                včera jsme měly oba ranní,já od 5-14.00-takže pečení+házení pečiva,pak hodně vybalování+kasa-vybalování palety drogerky-všechny prací prášky+desetikilový pytle granulí….,no málem mě upadla bedrní páteř…
                před třetí jsem dojela,vypustila pséky,přehodila hadry,rychle jsem vytřela,aby to zatím uschlo,vzala psy s kamoškou s basenžíkem ven
                basendžík byl zase v hradišti v úterý -sono,osátí vody ze srdíčka zase 7000kč v háji…,dnes šel zase na kontrolu tam+zítra jedou do Brna NA KLINIKU:-(((
                no nevypadá to dobře…tak jsem s nima šla hned po práci ven,k lípě,Dafi se táhla,tak jsme tam ani nedošli a šli jsme dolů,a kamoška s basendžíkem dom-ten se furt zastavoval…,no já s něma ke křížku a dom,doma odpadly jak kdyby bylo venku 30suonů…
                já rychle dala prát prádlo,uvařila oběd,nádobí,
                pak jsem seděla na terase,dělala spojovačky,k večeru jsme šli kousek ze psama za zahradu,Martin házel Žerykovi hračku,jako každej den….
                já si chvílu pohrála S Dafi,šla si chvílu číst,a najednou mě všecko ták rozbolelo,že sem myslela,že zdechnukoleno oteklý,záda v háju a přes bolest se cvičit nemá,ruka v háju všecko-bože já byla tak vzteklá a protivná,že jsem naznala,že bych měla mít něco na nervy…
                oni teda u pacientů s chronickou bolestí mimo jiné antidepresiva používají
                to mi říkala kdysi i revmatoložka,že ty lidi jsou tak hotový z toho,že je něco furt bolí,že skončí na psychiatrii
                tak jasně-nemusela jsem po prácí uklízet,nebo vařit,nebo jít ze psam,nebo…
                ale dokud jsem se hejbala tak to šlo-večer sednu a myslela jsem,že zešedivím….
                no nic
                dnes volno
                tak ráno vycházka do lesa-tak k hájence se vlekli,bo kopec,nebo co,
                v lese se proběhli,pak už Dafi docela rychle valila,já na rozcestí u obrázku ze sv.Hubertem pocvičila cviky ve stoje na záda-na sezení a cviky na zemi bylo bláto a mokro-občs jsem cvičívala v lese na záda…
                tak jsem pocvičila cviky ve stoje,psi zatím měli čekj,pak jsem-juchů záda přestali bolet!!!!!pak jsem pochodila po lese,Žeryk si hrál s klackemDafi dala ze 2 pařezy a šli jsme ještě kousek k vysílači,kde jsem na kousku trávy dala Žerykovi čmuchací čtvereček a pak k hájence od hájenky dom
                doma učesat Dafinu,uvařit,-tento týden furt vařím,su takhle často jsem vařila,jen když byl Martin v nemocnici,protože když je doma tak vaří on,ale od ledna su občas vařečka-když on má na ráno a já odpo,nebo volno
                furt nechápu co na tom koho baví-zabere to čas a je HNED FUČ+JE Z TOHO NÁDOBÍ!!!ne to nepochopím:D:D:D:D:D:D
                no odpo jsme se kousek prošly mezi polama,aby se psi provenčily a já pak zase spojovačka-fakt mě to baví:D
                Martin zase házel Žerykovi,Dafča se válela na polštářu,no a já pak šla zase cvičit na záda-napřed cviky ve stoje,pak v leže na dvoře-to Dafi natulená na rukcá,pak jsem ju kopla,když sem myslela,že tam není,a šla jsem jako jet na kole:-)pak mě lezla na břicho…no hrozná asistentka..:D
                ale tak jsem zase procvičila záda-huž su jak profi trenér-ráno a večer:-)
                pak jsem si chvilečku hrála s Dafíkem-zaházet činku,zaházet látkovou hračku do vody a potahat se o nia nakonec zaházet kramlíky…
                u Dafi vše házet kousek10kroků,hrozně u toho jásat,blbnout,hejbat se a šaškovat-tahat přejmně….-no nejvíc lítala pro kramlíky-ty užitečný lidský věci jsou to,že:-)
                a pak jsem se strašně přejedla-ale moc
                takže já dietu fakt nedržím….kamoška se mě ptala…

MirkaD

Fifi-jé ty máš hezký zátiší na fotky:D

Kuskus

Zlatko, je mi líto, že se Tomášek prohání už jinde. Asi vím jak ti je, Texík odešel před půl rokem a nesmírně mi chybí.

Fifi

Milo
                      A mně se líbí ta představa, že na nás ty milovaný zvířata na druhým břehu čekají a že se s nima jednou sejdeme.
                      To je jistota prece, jinac to bejt nemuze! 🙂

Kuskus
                      Neumim si predstavit bejt bez zvirete – co alespon kolena, o kolena, blizi se ti termin? 🙂

Mirko
                      vybalování palety drogerky-všechny prací prášky+desetikilový pytle granulí….,no málem mě upadla bedrní páteř…
                      Hele, treba bederni pas nemas? Dobra vec a pro tebe do prace by se asi fest hodila, jak na vybalovani, tak na sezeni u kasy. To si muzes poridit, zaridit, at ti je lepsi.
                      Zatisi na fotky bzuci pres den vcelama, kdyz dneska konecne moc neprselo. Zkusim nafotit tech sy letitych keru, mezi nima kalina. Letos diky mokru to kvete vsechno masakrozne, akorat jsem koukala na stary vetve seriku a jsou pokryty mechem, lisejnikem nebo co to je. Ocividne to zatim neskodi, ale mate, zahradnice, s timhle nekdo zkusenost?

Fifi

Zis, proc se mi sem zase zkopiroval Vorechus pruhatus? Sorry jako.

Maya

Fifi
                          Trolda peknej, není nějakej světlejší? nebo je to fotkou?
                          u nás šeříky zatím nekvetou, ale maj nasazeno, takže až to rozkvete, bude to pěkný, ani azalky zatím nic a to touhle dobou už jsou obvykle odkvetlý

Maya

jen odkazem, aby to šlo rozkliknout větší
                            moje connection, attitude a kdyby mi v anglině neuznali rum, tak break, tak nevím, co to mám za realitu 😀
                            https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/110796269_1885042678302774_8549586202285852407_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=OC3w5pXpkHQAX9GY5rM&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=43e316e1bf917f1a4a3b4844be033b19&oe=60D72033

Fifi

Maya
                              Seriky u vas este nic? Tak to se divim, tu bude za par dni po nich. Azalky maj sousedi xy keru a teda krasa, zahrada pestrobarevna.
                              Troldik ted lina ve velkym, denne pul tasky podsady z nej. Svetlejsi mi neprijde, zihani ma furt stejny na tele. Ale po ty hospitalizaci zesedivel v hlave a na rypaku vic nez jen tim svym sedivejicim genem.

Ja vidim breakthrough, purpose a strength. 🙂

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 6 měsíci uživatelem Fifi.
                              Maya

Fifi
                                u nás je celej květen kosa, zataženo a každej den leje, obvykle ve 4 odpoledne kdy to zapíchnu s prací a jdu ven, nerozkvetlo zatím skoro nic, akorát tráva roste jak zběsilá
                                když mi pak někdo říká, jaký mají sluníčko, tak akorát závidím
                                pravda včera chvíli svítilo, ale do toho lilo, jako byla pěkná duha a to je tak všechno 😀
                                tak to se zdá Troldík možná tou fotkou

Kuskus

Fifi … „Neumim si predstavit bejt bez zvirete“

🙂 Ó kolena, kolena mi spraví začátkem září (jedno) a jestli půjde všechno dobře zase bude kolem nějaká havěť.
                                  Mezilidské vztahy moc neumím, nějak líp si rozumím s němou tváří. Hihi, prý němou tváří, Texík nejen komentoval dění doma, ale hlasitě se dožadoval i plnění svých požadavků.
                                  Myslím, že přibude papagáj a uvažuji o starším, malém psékovi z útulku, možná podobně postiženém. Obrovský park máme hnedle před barákem…..
                                  Mám velké plány, ale malý důchod a veterina dneska něco stojí, uvidím, abych si v případě nějakého zdravotního průšvihu nemusela brát půjčku.
                                  Na druhou stranu, mohla bych se kapku uskrovnit, mlsná su jak koza a co sežeru sama za týden, stačilo by indické vesnici na měsíc. Rezervy by byly. 🙂

MirkaD

KUSKUS-jako malá indická vesnice toho spapáž?
                                    to mě dostalo:D:D:D:D
                                    jink přeju at to z kolínkama vyjde !
                                    u nás je veškerá němá tvář strašně ubéékaná
                                    Dafi -to její ječení u vítání je tragoický,Žeryk ten fnundá-knučí kdykoliv něco chce-házet hračku,jít ven,jít dom….jak se mu něco nelíbí tak knučí,že si to vynucuje,když se mu něco nelíbí hodně tak vrčí…
                                    Max s Betty jsou uštěkaní,Norinka kočenka ta furt mnančí a tím si s tebou povídá-ahoj Nori jak se máš?mnaůů-ahá dobře,co myši nezlobí tě?mnaůůů,a tekhle debatujm,no a andulky to je taky kapitola sama pro sebe…
                                    takže u nás je veškerá němá tvář velmi uřvaná:D
                                    jinak s položkami na veterinu-my v tomto měli OBROVSKÝ ŠTĚSTÍ,že za všechny zvířata co jsme měly at tu nebo v BK jsme dávaly jen peníze za očkování,odčervení,a občas za nějaký blití,průjmy,osina v nozea takke stáří toho bylo víc,léčení Duxe posražení autem celkem asi několik 1000 bylo,ale tam to vyřešila amputace nohy…
                                    takže jak to někdde čtu jak někdo narval šílený částky za veterinu,tak to se nám naštěstí vyhlo,no co se táká výstroje-tak taky-já mám obojky,vodátka z obyč zverimexu-žádnej zvěrokruh a tak,takže vše tak do dvou set,i postroj,
                                    a můžeš mít přes inetrnet z dražších obchodů,pelíšek může být složená deka,nebo starej polštář-nebo věci z bazaru-deky,polštáře-to máme tak v BK a tu na terse,a nebo molitanová bouda,co pořídil Martin Žerykovi za 2000,a Žeryk v ní spal přes líto,jaro,a přes zimu ne a ted zas….fakt se tam asi schovává před muchama,
                                    no akorát na jídle pro zvířátko by se šetřit nemělo….
                                    ale když si vzpomenu co jsme dávaly na jídlo prvích 7 let našemu psovi-ehm-párky
                                    a dalších x let denně vařený kuře…:-()tak jako mazec a dožil se skoro 15let…
                                    Maya-u nás teda šeříky všude kvetou nádherně+v lese konvalinky+pole plný řepky…..děs běs…

Denny

Morgen,
                                      máme páteček a navíc Denyky ještě půl hoďky a valí dom 🙂
                                      Včera se za námi byl mrknout malej Rumun z NDR, je boží, takovej ovčákochrtoid,
                                      samá ruka, samá noha, ja má vysoký ty nóžičky, tak je ještě neumí pořádně ovládat, takže když chytl rapla, tak se neuměl zastavit, nebo upadl na čumec.
                                      No správnej je a holky o něj úžasně pečují…má tu nej rodinku 🙂
                                      Jinak u nás od rána prší, Vlaďka si za chvíli příjde pro Koněva, já budu
                                      čekat na ty dva andílky nechám je trochen rozkoukat a pak bude seznamovačka.
                                      Takže mám připraveno asik 5kg pamlsků pro Koněva, aby viděla, že seznamovačka s koťaty je ta nejlepčí věc na světě.

Denny

Jé Troldíkojc jak pózuje pod šeříkem ahoooj
                                        U nás začínají šeříky pomalu kvést.
                                        Fifino tobě fakt batáty nechutnají? Divná jseš 🙂

Kuskus
                                        nějak líp si rozumím s němou tváří.
                                        asi to mám podobně, ikdyž vlastně je to podle nálady.

Zlata

Kuskus držím ti palce at to s koleny dobře dopadne,já tu naštěstí mám ještě Andyho a Čertika.
                                          Jedno dvojče seshora mi přinesla piškoty v ubrousku ať mám radost.
                                          Všem dekuju ze se me snažili potěšit .🤓

.

Petrs01

v případě nějakého zdravotního průšvihu

Zaregistruj se sem, proplácejí výdaje nad 5000,-

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 561. až 580. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.