Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,521. až 5,540. (celkem z 5,632)
  • Autor
    kachna

novy plastaky

přidávám se k milovníkůům nových plasťáků

Maya

kachna
        i zvirata maji gaussovu krivku 😀
        Denny
        bych se teda bala ze zapracuje genetika a chudaci kotata budou mit rogala 😀

cernej caj

Kachna
          Faaakt?
          Ja mela plastovou vanu a jak mela ty „zuzovaci casti“ ve spodni casti vany pro setreni vody tak sem se tam zadkem sotva vesla… to bylo na nekoho bez zadku rozmer… stara smaltovana ma.misto muzu jeste 100kg pribrat, do plastove by se v takovym pripade nevesla uz ta voda…

cernej caj

Pripomnelo mi to inzerat co sem nekde videla…

Fotka border kolie a pod tim nazev
            Hleda se Problem. Pes slysici na jmeno Problem se zabehl.

Proste jmenovat se problem tak se zabiham jen proto at je prdel

Denny

Maya
              chudaci kotata budou mit rogala
              rogala jseou žádaná 😀 navyšují cenu i o 5tisíc Kč 😀

To říkám pořád ušatá jsme celá rodina, takže se k sobě hodíme a já s Koněvem máme navíc i dlouhé sosáky 😀

PetraK

Dennyky
                ty ses asik šprajcla hlavou :-DDD

já sem byla tak malinká a tak moc jsem pospíchala ven, že jsem se narodila téměr na mostě 😀 , chtěli mě dát to inkubátora, ale řvala jsem tak, že si to rozmysleli. Ale prej mít ještě o něco menší porodní váhu, uuuž by mě šoupli do krabice. By koukali, co bych jim tam z toho uďála. Řikala máma, že přesně věděla, kdy mě vezou na krmení, páč sem řvala jako tur a přeřvala ty vostatní vánočky na tom povoze 😀 co nás na něm vozili.

Hele ale nebojíš se – teď bez legrace – že to zvětšování plachet není úplně pro ty zvířata pohodový? Stejně jako u psů, když se to žene za tím zveličit co nejvíc daný rys plemene?

kachna

Proste jmenovat se problem tak se zabiham jen proto at je prdel

Měla jsem králíka jménem Špuntkvaně. Utopil se mi

(A protože mi je jasný, že části z vás už v hlavě jedou nejrůznější scénáře, tak dodávám, že králík se tak jmenoval, protože byl extrémně maličkej a utopil se, protože byla povodeň)
                  Edit. ale ty podezíravý pohledy, když jsem to sem tam někde vyprávěla, jsem pochopila až dnes 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 7 měsíci uživatelem kachna.
                  PetraK

Kachna
                    a utopil se, protože byla povodeň
                    takže asi taklenc – kdybys ho bývala byla pojmenovala nějak chytře- třeba Vor – nemusely bejt povodně!!!!

PetraK

černej čaj
                      Ja mela plastovou vanu

naše plastová vana byla úúúúúžasně pohodlná, tahle nová taky je. Cos to měla za vanu? Já se prostě v tý klasický vaně nevotočim při sprchování. je mi to ouzký.

Petrs01

Špuntkvaně. Utopil se mi

VOLE! Se tady hlasitě řežu, to nejde, to fakt nevymyslíš!

kachna

Já se prostě v tý klasický vaně nevotočim při sprchování. je mi to ouzký.

při sprchování??? No a zkusila sis stoupnout? Páč jinak než vleže se tam šprajcnout nelze!

Denny

PetraK
                            ty vostatní vánočky na tom povoze
                            vzteknutá vánočka :-DDD

– že to zvětšování plachet není úplně pro ty
                            já nevím, v čem by jim too mělo nějak vadit nebo překážet.
                            Kdyby šlo o spláclý čumák, nebo uši visací tak budiž, ale tohle?
                            Navíc ty moje oproti těm, které jsem viděla ani velké uši nemají.
                            To se spíš zdá když si zvyklá na na obyč kočku domácí /evropskou

PetraK

Kachna
                              No a zkusila sis stoupnout?

😀 😀 jasně, když stojím, tak cajk ale když třebas sedím na bobku, aby voda nelítala po prostoru, tak prostě blbý nějaký. Já byla zvyknutá na svoje sedátko a to tetkonc nemám, prostě se v týhle vaně neumím nějak pohybovat. ale Brtnik to má taky tak a ten je hubenej.

Dennyky
                              hele, když mi nedaj najíst, sem víc než steknutá, sem nejsteknutější. A já, protože sem byla maličká, vo měsíc napřed narozená, sem měla mooooooooooooocinky velkej hlad, abych dohnala ty vostatní, co se narodili správně 😀

Myslela jsem, že třeba ta váha uší, ešivá nevadí – jako že ešivá je to nezatěžuje?

cernej caj

Petrak
                                Ja nechapu lroc by se clovek pri cupeni musel.otacet ve vane pro sprchovani? Ja se driv taky sprvhovala v cupu ve vane a neotacela sem se…

Jinak ta plastovka co byla v blansku mela.snad 55cm hloubku, smaltovana 40 let stara co mam ted ma asi 70cm…

cernej caj

Petrak
                                  Myslis ze hyenam.nebo slonum to vadi kdyz se s tim rodi?

Prirozene? A tohle pokud sou nejaky spesp kocky spis z africkyho kontonentu tak to bude asi kvuli ovhlazovani geneticky a ne vyslechteny?

Denny

Já jsem to až tak nestudovala, ale můžu se jich zeptat jestli jim to nevadí?
                                    Nevím já myslím, že zrovna ty uši váží 00 prt.

PetraK

cernej caj

Ja nechapu lroc by se clovek pri cupeni musel.otacet ve vane

já ti nevim, no. Prostě se tam vrtim nějak a chybí mi tam prostor. |Chtěla jsem napsat, že to zkusím vypozorovat, co tam dělám, ale už smolikof, stará vana fuč, bude až nová, takže výzkum nebude 😀 Ale je zvláštní, že i Brtnikovi to vadilo.

Myslis ze hyenam.nebo slonum to vadi kdyz se s tim rodi?
                                      hm nevim no, jen mě to tak napadlo, že to není tak nějak přirozený, fenek taky má velkoplachty třebas, ale to je – stejně jako u hyen, jinak posazený ucho, jsem si říkala.

cernej caj

Petrak
                                        Bych rekla ze tady ty kocky to budou kitbtaky prootze spu orientalky a teda ne evropsky takze spis geneticky na jiny prostredi puvodne…

Sakra ted me zajima proc by ses v ty vane mela tocit a ty to ani nemuzes analyzovat:D

Zlata

Moje babička říkala,čím ma kočka větší uši,tím lip chytá myši.

cernej caj

Z
                                            Protoze asi lip slysi 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,521. až 5,540. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.