- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15.11.2021 v 6:44 #130134
kachna
maji chovatele opravdu radost, kdyz jim takhle majitele stenat pisi?
Mají, všichni co znám. Dokonce i králíkáři, jde-li o osobní odběry. Každej přeje svému zvířeti co nejlepší život.
15.11.2021 v 6:52 #130135cernej caj
Kachna
Tak to je fajn s kralikama prece jen tam je ten kolobeh jeste asi o neco rychlejsi, tak to u psu asi tuplem bude tesit. Diky.Ps jak dopad martinkuv kralicek a vymena?
Denny
Co je berous?Sla jsem se znamym co bydli kousek a kvuli me dojel autem k nam, bylo teda skarede oba dny i kdyz me to pocasi tak neva:D sli sme 26km za7h i s pauzama tak si chvalil ze takovy tempo sam neda:D bude mu 40 a rad by pristi rok pochod na pocest chrudimskym paraglanum – 70km za 20hodin terenem podle mapy a buzoly tak musi trenovat.
Je uz dneska lip? To te muselo odstavit pekne:(
15.11.2021 v 7:22 #130136Zlata
Denny
Když měříme muzovi tlak tak něco podobného.A to bere prášky.Doufám ze už je lip.To doufám u všech marodu.15.11.2021 v 8:16 #130137Denny
čajdo
Co je berous?
výplata 😀fajn, žes nešla sama..
70km za 20hodin terenem
pomoooctZ
jj už je líp, ono to trvá cca 10 min třeba, ale když nejsem v klidu, tak déle a potom je člověk hlavně vyřízený, jako když běžel.
Taky mám prášky Isoptin, páč se Mudrům nepovedlo když mi dělali ablaci najít to místo, kde to zlobí.
Víceméně mě nutěj abych na to šla znovu, páč na prášky si to srdce časem zvykne a bude zlobit zas a to se děje.
Nicméně nechce se mi do toho, byl to dost masakr.15.11.2021 v 8:37 #130138kachna
Ps jak dopad martinkuv kralicek a vymena?
Všechno jinak 😀
Nestíhala jsem, tak jsem musela s pravdou ven. Nový králíček se jmenuje Koťátko a máme zatím oba. Matýska asi vylifruju ke slepicím.15.11.2021 v 8:38 #130139cernej caj
Denny
Ale kdyz pudes tak ti dokazou efektivneji pomoct?Ahaa tak my berous az ve ct nebo pa 😀
15.11.2021 v 8:40 #130140kachna
Víceméně mě nutěj abych na to šla znovu, páč na prášky si to srdce časem zvykne a bude zlobit zas a to se děje.
Ach jo, to mě mrzí.
15.11.2021 v 8:54 #130141Maya
Denny
to je blby tohleto, doufam, ze uz je lip
teda ani by me nenapadlo, ze i na leky na srdce si telo takhle zvykne ze prestanou ucinkovat
cernejcaj
vim ze znami chovatele rikaj, ze jo, ze potesi, ze jim zas az tolik lidi nepise, asi vetsina teda
ja teda chovatelce Lokina napsala asi jednou nebo dvakrat, kdyz byl malej, ale se pratelime na FB a ona lajkuje kazdou fotku, tak uz mi to pripada zbytecny ji ty samy fotky jeste posilat
chovatelka Ferinky je urcite z tech, ktere to potesi15.11.2021 v 8:59 #130142cernej caj
Maya
Tak kdyz ste v kontaktu na fb, tak je to taky jiny. Od koho lokinka mas?Ja myslim, ze chovatelka feri ma fb chvili a prakticky nepouziva a su zvykla skoro.kazdy rok psat k narozeninam, loni covid tak sem.urco nepsala… ale obcas se ozvu, nekdy poslu psi prani na vanoce.
Divala sem se k ni na stranky a ta vlci z experimentalniho vrhu se dozila jen 5let… tak to asi zase udela radost ze se nekde ten pes ma dobre… pamatuju si jak mi psala tenkrat ze je nestastna cca v 7 mesicich feri ze ti jedni majitele uz na sestre maji naflakany bezpapiraky…
15.11.2021 v 9:21 #130144Denny
čajdo
Ale kdyz pudes tak ti dokazou efektivneji pomoct?
to nikdo neví, jestli se tam dostanou, to místo, kde vzniká ta arytmie ti jakoby vypálí, on mi to ten Mudr popisoval.
Měn tam tejrali 3 hodiny, ale ikdyž mi několikrát tu arytmii uměle vyvolávali,
tak nepřišli přesně na to, kde to je. Je tam prostě nejistý výsledek.
Navíc mi říkal, že už nechtěli jít dál do místa, kde by už mohl být průser v tom, že je to blízko něčeho, kde kdyby přepálili něco zdravého mohl by být problém a pak bych musela mít bypass…to podepisuješ i před zákrokem.
V Lbc jsou na tohle špičkoví, nicméně když jsem tam ležela, tak se jim ten stroj nějak potento a voni ho hodinu opravovali. A já kameru v tříslech, ležela jsem 3 hoďky bez hnutí na zádech, už jsem potřebovala i na wc, ale samo, nešlo to, páč ehm že jo v leže a na sále lidi…
Vše za plného vědomí, pak ležíš myslím 12hod na zádech máš závaží v třísle, aby se tam neudělala boule.
Kdyby to bylo v narkóze, možná, že bych do toho šla, ale takhle ehm…
Oni potřebují s člověkem komunikovat, takže to nejde.15.11.2021 v 9:25 #130145cernej caj
Denny
Rvl tak uz jen ty komplikace soubdesnej zazitek, k tomu jak to popisujes tak nic na co bys chtela jit znova.. to chapu, ze se ti tam nechce s tak nejistym vysledkem a navic tema zkusenostma:(15.11.2021 v 9:27 #130146cernej caj
Kachna:D
ZAjimavy jmeno pro kralicka:D15.11.2021 v 9:31 #130147Petrs01
Brr, Denny, to muselo být hnusný. I když arytmie jsou taky dost hnusný. Kdyby člověk věděl, že to vyřešej… Zas lékařská věda se průběžně vylepšuje… těžké rozhodování.
15.11.2021 v 9:40 #130148PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Děckáááá, já už nemám vanůůů. to bé legrajda. A taky tetkon mám nějak bloudící období, v sobotu i v neděli se mi to povidlo :D. To mě asi nakazila tůdle Dennyky. Čítám, že Taliprd začne vbrzku hárat, má měsíc zpoždění.A u nás v bezobalových Pěti švestkách mají neskutečně dobrý kešu ořechy, ale neskutečně. takhle dobrý jsem ještě nejedla.
Mílo
Naše dnešní rozloučení se synem proběhlo moc hezky.jsem moc ráda, že nedošlo k nějaký komplikaci a proběhlo hezky. Myslela jsem na vás a posílám pohlazení po duši v těchhle těžkých dnech.
Písnička je supr.taky jsem ji neznala, ale co čekat od Ramštajningnorantstva, jako jsem ´já 🙂černej čaj
jak to krůnik babo děláš, že i v tomhle počasí vykouzlíš takový pěkný fotos
přesně, jak píše Petrs: Ta prostřední přímo láká vyrazit!bazarky nebo aukce? mate napady?
zkusím se zeptat Vilmy, ale myslím, že už s tím skončila, že jí kočky dávaj tak zabrat, že už nestíhá.
aha – koukám, že už návrh padnul, tak fajnA me napadlo – maji chovatele opravdu radost,
u mě ano, jak u Ešátora-ostatně s Evou jsme v kontaktu dodnes, občas se po delší době i vídáme, tak třeba i u Rumíčka, Lucka byla ráda, že jsem jí dala vědět, co proběhlo a že je jinak fajn. OnaDennyky
Herz tam blikal jak o pomoc, bylo to mimo rámec jeho chápání.
🙁 tohle nerada čtu, jak je dneska? Lepší aspoň trošku?
Měn tam tejrali 3 hodiny,
strašný, strašný, to jen takhle číst!!kachna
Nový králíček se jmenuje Koťátko😀 😀 kachna co má doma králíka jenž se jmenuje Koťátko……….. to asi nemá cenu dál rozebírat, že je to světovej unikát .d
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem PetraK.
15.11.2021 v 9:47 #130151Denny
Člověk časem zapomíná, že…ale tohle mám dost v hlavě pořád.
Já nechci abych vypadala, že něco zveličuju, on to pan Mudr.Kučera říkal,
že mám smůlu, co se dělo na tom sále, že se to stane jednou za x let.
Prý jak je tady někdo od někoho známého, většinou je problém.
Já tam mám známou tu vrchní sestru na kardiu, nebýt jí tak bych se tam asi nikdy nedostala.
Hezká je taky vedle vás taková veliká telka, na ktré vidíte tu kameru, jak jí máte v tepně i s tím „vypalovátkem“ pak si vidíte i srdce.
Nato to jsem se nejdřív nedívala,nemusím mít všechno…až když opravovali ten přístroj.Bylo to ale o 80% lepší než to bylo před ablací, nicméně se frekvence arytmie zase zvyšuje.
Není to životu ohrožující to je hlavní.Nejsem chovatel, ale myslím, že to potěší, taky chci být s lidmi v kontaktu, když si budou brát koťátka 🙂
15.11.2021 v 9:52 #130152Denny
PetraK
si zabloudila na vycházce?dobrý kešu ořechy
jsem diuná, mně nechutnaj 😀háráníčko bude i u nás, myslím tak v prosinci 🙂
Lepší aspoň trošku?
jo v pohodě, to bylo jen v sobotu 🙂kachna co má doma králíka jenž se jmenuje Koťátko
hodící se skvěle do této party 😀15.11.2021 v 10:24 #130153cernej caj
Denny
Planujes s jistotou kotata nebo spis kdyby naahodou?Petrak
Jaktoo ze nemas vanu? Doufam ze budes mit aspon lino! 🙂Knizky zamluveny
15.11.2021 v 10:25 #130154Denny
čajdo
plánuju krytí na jaře 🙂 pojedem do Šaratice15.11.2021 v 10:27 #130156Denny
Dotaz:
NEMÁTE NĚKDO NA SEDAČCE TEN NAPÍNACÍ POTAH ? A POKUD ANO OD JAKÉ FIRMY A SPOKOJENOST?Díky
15.11.2021 v 10:34 #130157PetraK
Dennyky
Nato to jsem se nejdřív nedívala,nemusím mít všechno…až
no neeee, nenenenene todle ne.si zabloudila na vycházce?
No! se ptáš zrovinka Ty jo? 😀 Dyk si to tady sama zavedla 😀nechutnaj
tyhle byly výborný, čerstvoučký, jak máslíčkojo v pohodě, to bylo jen v sobotu 🙂
aspoň, že tak. chůdě nebohý.pojedem do Šaratice
😀 😀 pardon
chudák Koněf, takovejch netopejrů doma!!!černej čaj
vana nebude proto, že už došlo na kópelku. V pátek udělal pan zednik na stěnách stěrku, teď podruhý dá spešl penetraci na zem – nějaká echtgold, který nepustí vodu, ani kdyby nevim co a tím pádem už se na to-do doby, než bude dělat dlažbu nemůže ta vana dát, aby se tam s tím nešoupalo sem a tam, zatím jsme ji tam vždy vraceli. Teda Brtnik ji tam vracel. No takže teď budu pěkně do tý doby, než se udělá obklad a dlažba bez vany a koupat se budu v umyvadle. resp. v prádelním koši (bez dírek), to bé dobrodrůžo. Lino mají dovalit zítra, ale mezitím Brtnik objevil ještě lepčejší 😀 😀 tak jsem zvědavá, jak si s tím poradí. Ale tak míst, kam by se tohle mohlo dát je habakůk. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.