Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,461. až 5,480. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Fifi

Patulinek vespolek a krasavej vikend,
      Dennyky, twe co to je za megery, co to je za jednani? Brada mi spadla hodne nizko, az jsem si malem vyvratila pant. 😀

Cajdo, to je fajn, ze zadnej hlodanec nakonec nebyl a jsou spolu v pohode. 🙂

Maya

ježiš teď v Talentu mě totálně rozsekala ta blbost s růžovým králíkem, asi už jsem infantilní 😀

Maya
          cernej caj

dneska mlha a voda. nastesti vody bylo o neco min nez mlhy 😀

cernej caj

26 kilaku sloty 😀 nejak mi to dalo zabrat, su docela utahana a asi pujdu spat trochu driv

Zlata

Krásný fotky i pres tu slotu.Tady taky takový počasí.

Petrs01

Ta prostřední přímo láká vyrazit!
                  My dnes celý den na bazéně, sloučené dva závody, 8 hodin krok dopředu změřit čas, krok dozadu zapsat čas – asi mi upadnou nohy, zlatej dogtrek! A zatímco ostatní seděj v hospodě, já kmitala na tramvaj a venčit.

Milena z Prahy

Čajdo, fotky zase parádní 😀

Petro, na jakým bazéně se to konalo?

Naše dnešní rozloučení se synem proběhlo moc hezky. Naprosto komorně a civilně. Bylo nás osm. A pustili jsme mu jeho nejoblíbenější písničku od Neutral Milk Hotel. Tuhle: https://www.youtube.com/watch?v=1FeD16vu_qQ
                    Posílám i jeho fotku z léta 2019

cernej caj

Milena
                      Tezka vec malokdy muze byt „prijemna“ ale je dobre, ze ti vzhledem k situaci bylo takove, jake jste si prali.

Petrs01
                      Ani noha v lese 😀

Ale uzila sis to jinak hys to nedelala:D

Z
                      Dekuji, vyket byl paradni a dost me po dlouhe dobe utahal, 26km za 7h asi se trema pauzama…

A to sem jeste tech 15km ridila (s muzem jako podporou)

Petrs01

na jakým bazéně

Slavia – Eden. Krajské přebory nejmenších dětí a dlouhé tratě těch větších.

Maya

cernejcaj
                          u nás taky celej den takhle, odpoledne i s deštěm
                          Milena
                          tak to je dobrý, že vám to vyšlo jak jste chtěli
                          písničku neznám, pustím si jí pak na mobilu

Fifi

Milo,
                            nejak nevim co napsat, hledam slova pri pohledu na syna. Kluk jeden kudrnatej, vysmatej, achjo. Posilame pac a pusu vam. :*

Maya

no kdyby to někoho zajímalo, jak mi nešla na instalovat ta tečka, tak jsem si konečně něco vygúglilla, takže v apce google play do úložiště a smazat paměť a data a už to funguje

cernej caj

Dotaz – komu poslat cestopisy a nejaky psi knizky (jakymu spolku) kterej treba dela bazarky nebo aukce? mate napady?

FIFI
                                Nebo kdyz pojedete do tech skrivanku, nedelaji oni treba neco takoveho? sou to novy knizky, treba 1x cteny, ale nic co bych chtela mit naveky doma

Fifi

Cajdo
                                  Ve Skrivankach to urcite nevyuzijou, pani S. nema ani internet, bazarky neporada. Ale Esusova nekomu neco posilala, myslim, tak treba poradi.

cernej caj

Fifi
                                    vidis, to si vlastne psala ze ani web nema kdo updatovat tam… to mi nedoslo.

Maya

cernejcaj
                                      obchůdek má útulek Kralupy, ale mají tak takový jako rukodělný věci, jestli by vzali i knížky netuším, jinak nevím

Zlata

Čajdo
                                        Takový bazarek ted poradaji Dočasky Písek.Maji tam ted ze zrušené mnozirny 10 prcků.Jsou i na fb.Třeba by něco vzali.Je to dočasná a dlouhodobá péče.

cernej caj

Z
                                          Zkusim jim napsat, diky

Tak dotaz asi nejvic na fifi – feri ma v tydnu 12 let, tak jsem psala chovatelce mail, ze teda na tech 12 je vitalni a v dobre kondici, akorat pyometra nas potkala v lete a ze ma novyho kamose, poslala par fotek a ona mi podekovala ze si na ni vzdycky vzpomenu a ze zadna jeji fena se tak vysokyho veku zatim nedozila.

A me napadlo – maji chovatele opravdu radost, kdyz jim takhle majitele stenat pisi? Ze se obcas ozvou? Cimz nechci rict ze nemaji, jiste zprava potesi, ale kdyz maji treba 7 vrhu, to dela klidne 50 stenat v prubehu treba 10-15 let…

Denny

Morgen,
                                            tak dnes sice pondělí, ale alespoň berous 😀
                                            U nás bylo o víkendu počasí docela fajn, akorát v sobotu jsem měla 2x arytmii,
                                            takže pro mě nic moc..ale bylo to až po ranní procházce, takže Koníková si to užila aspoň ráno, odpoledne jsme byly asi jen hoďku.
                                            Františkovi jsem v létě k narozkám kupovala tlakoměr, který chtěl, takže jsem si snažila změřit tlak, no von to chuděra lékaská nedal, hlásil eror 5.
                                            Herz tam blikal jak o pomoc, bylo to mimo rámec jeho chápání.

Včera byla nádherná mlha po ránu, tak jsem se kochala.

Mílo,
                                            nevím co napsat….posílám alespoň objetí na dálku.

čajdo lesní cesta je moc krásná a tos šla sama?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,461. až 5,480. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.