- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12.11.2021 v 9:27 #129988
Maya
cernejcaj
ahaaa, ja to pochopila ze ti nesly otevrit dvere na zachod, ja mam pri patku asi nejaky delsi vedeni
ale ono ve vysledku je to jedno, proste nedostupnej zachod 😀12.11.2021 v 9:29 #129989cernej caj
Maya
Nene, ja byla v loznici uveznena a okno byla az posledni moznost ale muzi se to podarilo vyprostit a dneska smad najde nejakou vlozku co tam dame 😀12.11.2021 v 11:03 #129992PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak jsme náš páteční rituál, kdy se stavujeme na kafi, aby čék oddálil ten nástup do párce 😀 , vytunili. Už jsme si tam dali i snídani na prasáka.:D páč jsme si tam dali obří párek v rohliku. Fuj. Dobrý to bylo 😀
dneska jedem pro to líno! A ve sklepě už Brtnik osadil i to druhý vokýnko, takže tetkon už i ve sklepě jsou modrý vokýnka! A pan zednik fčéra ve sklepě, když ho prvně viděl, řeknul jenom Fíha, to je pěkný! Tak pochvala potěší dycky, že jo. Ešče to nejni dotažený do konce, ale pěkný to je. Jsem to i vyfotila. ael nemám to stažený do poče, tak si počkejte.Dennyky
Nejhezci cupka pod sluncem 😂🙈no ty vole! Dyk vona vypadá jak nasraná pavlačová drbna! 😀 ten rozkročenej křivej postoj k tomu. Chybí jí jen takovej ten drdol na šišce 😀 a ešče je focená tak, že vypadá dost blahobytně. jaks todle šécko dokázala vyrobit? Chudinko, máš hrozně vošklivýho psa! 😀
černej čaj
Tak paradni zprava muz je ***** nepohlidal si piskoty, zavrel psi ven, jekot, ten piskot asi zustal na zemi takze ho chtel charlie sezrat a prej oba trochu slintnuty a charlie kulhaa kuwa muž je vyloženě šikovnej 🙁 . Doufám, že Karlos už je cajk? Oni si to teda nějak spolu porovnaj ale, ešivá ho nežgrabla moc, když kulhá?
aaa hurá, už to čtu, že dobrý, tak to je fajnVtipna vsuvka
máte doma veselo, manžel chodí oknem, vyrážíte dveře – to vypadá skorem jak na sociální rodinu 😀Míla
natírali tam okna a do toho Žbirka zpíval: “Catherine, ja ťa veľmi lúbim…”
tak to tě obdivuju, žes byla s ním schopná natírat ty vokna. Já bych už asi natírala jeho rakef teda při mým přístupu.Petrs01
Já bych teda nejdřív vyskočila oknem ven a vykonala nutné.já bych se asi při výskoku už počůrala 😀
12.11.2021 v 11:32 #129996Denny
PetraK
jak nasraná pavlačová drbna!
TVL ABY SE MI TAK MĚNILA NA JEDNU ZE SOUSEDEK 😀jsem jí fotila z dálky a když jsem to v mobilu pak zvětšila, tak jsem našla tu krásu 😀
dyť si jí viděla vona není kozatá ani klustá, to jen ta fotka 🙂Šikovnej Brtnik 🙂
12.11.2021 v 11:34 #129997Denny
No aby toho nebylo málo, tak večer spala takhle
12.11.2021 v 11:43 #130000PetraK
Dennyky
No přesně, to budeš mít blbý. Drbna křížená se slonem – už jí ten chobot pěkně ve spánku vyrostnul! 😀dyť si jí viděla vona není kozatá ani klustá, to jen ta fotka 🙂
no neni právě, je to skalára. Nechápu, jak se ti tolikatě defektů podařilo vyrobit v jednom záběru. V podstatě vlastně ani nemáš vižlu 😀 nebo hodně vočklivou 😀 Pravda zase ale nemůžu říct, že tam vypadá jako kuní xicht. spíš jak klustá stará Vonásková, co čumí z tý pavlače.
12.11.2021 v 11:44 #130001cernej caj
Denny
To sou pozice:DPetrak
Budeme se teism na fotky sklepa a nejen sklepa:)12.11.2021 v 11:46 #130002Petrs01
TÝÝÝVOLE TO JE FOTKA! Denny, jsi si opravdu jistá, že to co máš je pes? Jestli vono maminku ohařovou třeba neobskočil v lese nějakej ten divokej vepř. To by pak vysvětlovalo i proč je tak ujetá na ty šišky. 😀 😀 😀
12.11.2021 v 11:49 #130003PetraK
Petrs01
třeba neobskočil v lese nějakej ten divokej vepř.😀 😀 😀
12.11.2021 v 11:59 #130005Denny
PetraK
spíš jak klustá stará Vonásková, c
stará Havlíková a stará Přibylová přesněji :-DDDPetrs01
v lese nějakej ten divokej vepř.
hmmm to by mohlo být, i v kališti se válí…
a šišky NO COMMENT 😀12.11.2021 v 11:59 #130006Denny
PetraK
bacha aby se z Brtnika nestal ouchyl12.11.2021 v 12:39 #130010Maya
ty jo o vyrech
https://www.myslivost.cz/Casopis-Myslivost/MYSLIVOST-Straz-myslivosti/2020/Cerven-2020/Vyr-velky-III
V potravní zásobě byly na hnízdech v oblasti Vysočiny zaznamenány úlovky o nejvyšší hmotnosti 1400 až 2300 g u těchto druhů, 1x štěně německého ovčáka, 6x sele prasete divokého, 42x zajíc polní a 2x housata labutě velké.12.11.2021 v 12:46 #130011EvaC
Denny
..no a večer spala takhle
Mně připomíná princeznu Bosanu ze Tři veteránů 🙂12.11.2021 v 12:48 #130013PetraK
Dennyky
stará Havlíková a stará Přibylová přesněji :-DDDa maji ty dámy takovej ten umaštěnej drdůlek? 😀
bacha aby se z Brtnika nestal ouchyl
😀 😀 tys fakt kretén extratřída 😀
12.11.2021 v 12:51 #130014Denny
Maya
hm hezký, to je docela dobrej predátor 😀EvaC
připomíná princeznu Bosanu ze Tři veteránů
😀 TO UŽ JSEM JÁ SE SVÝM RAŤAFÁKEM 😀12.11.2021 v 12:53 #130015PetraK
Maya
ty jo o vyrechno bať :-(, však hmm na fauně přece řešila, že ji zmizly ty tři kočičky naráz a v podezření je puštík bělavý, který je menší, než výr. Výr je obrovská kráva, vidělas to někdy na živo? A ten zobat a pařáty. Jen jsem netůchala, že si zaloví asi i ve dne. drsnej predátor. A Brtnik se mi směje, že při procházkách dozoruju Mousese. grrr.
12.11.2021 v 13:11 #130016Denny
TAK JSEM SI CHTĚLA OBJEDNAT BYLINKY A DOPADLO TO VYHROŽOVÁNÍM
Kdyby se někomu chtělo číst, jsem to okopčila z mesengeru- Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem Denny.
Attachments:
12.11.2021 v 13:22 #130019PetraK
Dennyky
Kdyby se někomu chtělo číst, jsem to okopčila z mesengeru
co to je??? 😮 😮 proboha!
KOukám, že to nějak poslední dobou jede. Já se předevčírem ráno dozvěděla v tramvaji zase, že jsem kráva! A to jen proto, že jsem dobíhala tramvaj a byla rychlejší než nějaká ženská. Vběhla jsem do tramvaje před ní dostatečně před ní, nijak jsem ji neomezila, předběhla jsem ji ještě před tou tramvají- nevím, nepřijde mi ráno jako dobrej nápad čekat, až se někdo druhej dohrabe a pak nastoupit za ním 😀 , nebo jak si to představovala, zbytečně bych tím zdržovala tramvaj, takhle jsem vběhla a ona nastoupila po mě, řidič mohl zavřít a jet. No a pak jsem si šla sednout a paní asi měla namířeno na stejný sedadlo jako já, nebo co jinýho způsobilo její projev, to nevím, ale prostě sedla jsem si, ona došla a když procházela kolem mě, sdělila mi, že jsem kráva. Nenakouřila jsem ji jednu pěstí, ale s úsměvem jsem se jí zeptala, jestli je v pořádku, nebo co ji jako trápí 😀 . Vypadalo to, že to s ní flákne o zem. usmála jsem se ešče o trošku víc 😀12.11.2021 v 13:28 #130021Denny
PetraK
kontaktovala jsem jednu známou, která je taky v té skupině na FB…
Prý má s nima podobnou zkušenost.
Jako nejraději bych to poslala do Černejch ovcí, nebo nějak kontaktovala lidi, aby se nenapálili…
Jestli nějaký ten lektvar vůbec ještě příjde, tak ho rozhodně pít nebudu, ježibaby Bůhví co tam namixujou, možná tak poslat ot někam na rozbor., jestli je v pořádku, nebo co ji jako trápí
muheheeee :-DDD12.11.2021 v 13:29 #130022Denny
Pro ty, kdo má rád vlky
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.