Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,401. až 5,420. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Denny

Nejhezci cupka pod sluncem 😂🙈

Fifi

Uz mate koupeny katata? 😀

Dennyky
        Krasavica inteligentni. Tyjo a ty kozi, kozi, kozi… 😀

cernej caj

Tak paradni zprava muz je ***** nepohlidal si piskoty, zavrel psi ven, jekot, ten piskot asi zustal na zemi takze ho chtel charlie sezrat a prej oba trochu slintnuty a charlie kulha…

Fakt su nasrana, kdyz zradlo je alfa a omega feri zivota a je proste nutny ho na milion % hlidat tak proste zapricini tohle venku vez dozoru

Fifi

Chtelas napsat kokot? To slovo obcas pouzijes, k mymu prekvapeni. Tak je teda. Nedivim se, zes nasrana. Zradlo je zdrojovy a mne by se tu taky rafli, i kdyz spolu zijou odmala, kdyby nasli jednu kost treba. Pritom si venku v ramci zabaveni klidne cmuchaj na zahrade pohozeny granulky, jen to nesmi bejt nic vyssi kategorie.
            Na druhou stranu zachovej klid, az to pujde, prohlidni tapatko Karlikovi, snad to nic nebude.

cernej caj

U nej kontrola tlapy docela nerealna snad rano jak bude rozespalej…

Sou spolu uplne v pohode, tak snad dobry a doufam teda tlapka bude v poradku.

Charliemu cip nenalezen ani jinym typem ctecky tak ma novej cip.

Milena z Prahy

Kuskusi,
                to je dobrá storka s Mekym.
                Mně se zase vybaví, jak si můj bejvalej ke mně našel ještě Kateřinu, jak jsme spolu (s bejvalým) byli na chalupě, natírali tam okna a do toho Žbirka zpíval: „Catherine, ja ťa veľmi lúbim…“
                A co myslíte? Pak jsem si našla Robču a s Catherine se skamarádila…

Fifi

Cajdo
                  Urcite budou v poho pohromade, psiska to maj vyreseny behem chvilky, nejakou drobnou neshodu.

Kuskus
                  Jsem vas docetla zpatky a to je mily vzpominani. Me jeho odchod hodne zasahnul, vyrustala jsem pri jeho pisnickach…

Milo
                  A co myslíte? Pak jsem si našla Robču a s Catherine se skamarádila…
                  🙂 Si dobra, zes to zvladla takhle s nadhledem.

Milena z Prahy

Fifi,
                    my už jsme byli oba z toho vztahu unavený.

Maya

cernejcaj
                      tak snad se muž tímhle poučil a příště si dá bacha
                      u nás to bylo stejný, žádný žrádlo na zemi, jediná výjimka byl tvrdej chleba, protože ten Loki moc nemusí
                      já co tak vidím, tak tohle má hodně psů, holt žrádlo
                      ideál prostě nikde nic neházet a dávat jen z ruky, i piškoty a tak, pak nikde nic není
                      tak snad bude Charlieho nožka v pořádku

Maya

Fifi
                        co Trolda? už je OK?

Fifi

Maya
                          Vcera, jak mi bylo blbe, jsem mu podala jen atb po zradle a zapomnela jsem na banan. V noci mel zase nepekny hovno, hlenovy, ridky a do oranzova. Dneska uz jsem vzorna a prozatim jeho stolice vypadala moc hezky. U nej resim hlavne tohle, takze diskuze o hovnu, kdyz se optas. 🙂
                          Odskrtavam dny, kdy este bude muset brat atb, ted je to necelej tejden a dalsi ho ceka. Hrozne se mi ulevi, kdyz to voresi organismus zvladne, domu dycky jedu po par hodinach s mirnym strachem, jestli bude nablito nebo nasrato doma. Kez by atb hlavne zabraly a listopadova kontrola (27.) potvrdila, ze hnusaky stafylokokovy a dalsi jsou zlikvidovany a nezhorsily se zadny dalsi parametry. Toz tak, OK je a neni, zalezi na uhlu pohledu. 🙂

Maya

Fifi
                            no ale je to zajímavý, že banán tohle udělá
                            ještě že ti ho teda žere, banán mi nikdy nežral žádnej pes

Fifi

On ho driv taky nechtel, ale ted vali bulvy. Na hodne uzralej, kterej mu namackam do dlane, jak kdyby vedel, ze mu to pomuze. On naky dalsi pro/prebiotika nemuze kvuli svy zacykleny diagnoze, mlecny vyrobky na atb taky ne. Takze mi z toho vylezl banan coby reseni, kdyz jsem dumala. Banan je na traveni skvelej, staci poguglit. Snad to Prouzkum takhle vydrzi.

cernej caj

Tak oba jen oslintany limce, charlie asi mel kudlibabku, kdyz je muz vytahl cestou na veterinu ven, takze po lizovaji a osetrovani si tlapy na kterou si nenechal sahnout sme pak nasli vyhryzanou kudlibabu a teda tlapa po zbeznym ohledani vypada ze max ho lehce stiskla.

Fifi
                                Asi citi ze mu zralej bananek dela dobre 🙂

Milena
                                To je taky teda docela nakonec zajimava vzpominka

Vtipna vsuvka
                                Byla sem vcera se spoluzakem z gymplu asi po 2 letech v cajovne, hromada zelenyho caje… (na doporuceni lymfo uz nepiju skoro) a v noci to na me prislo… a ja stiskla kliku ale ona nesla jak by mela a zobacek zustal zaskocenej… lomcovala sem dverma a tahala k sobe, pak vzbudit mobilem muze, pod jeho vahou dvere odmitali povolit tez, tak prisel v noci oknem (dverma na nej chatlie steka a oknem prej v klidku:D a nakonec me.zachranil protoze haluzove v miste zapasky je vydrolena omitka od feri ktera ji vyskrabala.ve snaze pochopit vokounovo otvirabi klik tak se tou dirou nejak podarilo vycvaknoun z druhy strany zapadku 😀 se to proste rozbilo:D

Denny

Morgen pátečkovej,
                                  ani nevím, jaký má být o víkendu počásko…
                                  Včera jsem byla pro tu hlívu, měla dohromady cca 3kg, nicméně tam ještě pidi hlavičky zůstaly, třeba doroste.
                                  Takže zítra bychom mohli zajet do NDR do Lídla pro špecle a to bude žrasó.

čajdo, no co na to říct, tohle si člověk neuvědomí, než se to stane, ikdyž mu to řekneš 100x.
                                  Tak snad se opravdu nic nestalo, no vony jsou ty čubky fakt chamtivý, jak mě holky upozorňovaly, než jsem si jí pořídila.

Denny

Fifi
                                    Kez by atb hlavne zabraly a listopadova kontrola (27.) potvrdila, ze hnusaky stafylokokovy a dalsi jsou zlikvidovany a nezhorsily se zadny dalsi parametry.
                                    moc na vás myslím….

cernej caj

Denny
                                      Tak to je slusna obluda:D to si posmaknete:)

Jak rikas, muzes to 100% rict tak snad uz si to bude hlidat

Petrs01

tak prisel v noci oknem

týýýjo, čajda měla romantickou noc!
                                        Já bych teda nejdřív vyskočila oknem ven a vykonala nutné.

Maya

Petrs01
                                          ja bych teda asi normalne sla dverma na zahradu, okno jim myslim vede na chodnik 😀
                                          ale jinak teda fuj, to je uplna nocni mura 😀

cernej caj

Maya
                                            No ale ja se nemohla dostat z loznice 😀

Petrs01
                                            To bych taky udelala kdyby pod oknem nebyla skladka cihel, dreva, jineho bordelu a prorostla bylim… trochu sem se v pantoflich bala ze si zlomim nohu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,401. až 5,420. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.