Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 521. až 540. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Petrs01

Ja chvi domuuuu!

Kecáš! Chceš aby nepršelo a nebolely tě záda. A já bych ti to moc přála.

Fifi

Bryvecir vespolek.
        Cajdo
        Ty ses chudaky, fakt, vysnenej vylet a takovy pocasi. Silenost, ale ses tvrdak a vydrzis, zvladnes to. Az se vratis domki, nastane asi leto? 🙂

Dennyky
        Tobe preju krasnou, predposledni noc, kdy se v klidu s Konevem vyspite. Tyblazne, koukej referovat, az Blatnicek s Blbinou dorazi! 🙂

Edit – jdu rozsvitit a nejdriv mi prdne zarovka v kuchyni, posleze i v obejvaku? Jde o spiknuti, stavku?

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 5 měsíci uživatelem Fifi.
        Zlata

Tak predevcirem byl Tomáš chvíli venku,večer si dlabli s Čertem,ráno jsem ho nemohla najít,tak jsme prohlídku skříně,za gaucem,pak jsem ho našla zapasovanyho za kamny,celej chudák pocuranej,umyli jsme ho zinkou ,muž ho přitom choval,osusili,kocour se najedl,napil,chtěl ven,tak jsme byli chvíli na dvoře,zrovna svítilo sluníčko,pak si šel lehnout doma do košíku,krásně tam na něj sluníčko svítilo,odpoledne jdu za nim,že nevstava,Tomás už nedejchal.Tak dneska ho dáme pod starou jabloň,je tam Aymee,Maja,Zrzek,Mourek tak bude mít společnost.

cernej caj

Docitat vas n3stiham. Dneska mame ubyto, leharo, sprchu, spani dlouho a sezeni u casaku, pohodicka. Snad me to trochu nabije.

Denny
            Tak zitra uz ciciii?

Muz posilal fotku jak byli venku s ferinkou jak jim smazi slunicko! 😀 ja dneska asi jen 6 km a zitra se kus svezu busem, at nemusim znova fneska lozit ten krpal natezko…

MirkaD

Z-Zlatko,tak to je mi moc líto:-((((
              tak už bude za duhovým mostem z ostatníma kočenkama,chjo….
              blbá zpráva po ránu
              no ona byla blbá kdykoliv….
              byl nějaký nemocný,nebo stáří?

jinak rodiče jedou zMxem na veterinu,tu nohu přední má fest vykousanou
              máti si myslí,že dostane penicilinovou mast,já si nemyslím nic-to je divný jak člověk kurna musí mít furt na něco názor a něco si myslet…
              Max si tu nohu kouše snad víc jak půl roku,ted to má do -no strašně,kdyby máti tenkrát hned na té veterině jak se daly léky dodržela nošení límce,nebo něčeho aby si to furt nesundával-obvaz a všecko z toho neolizoval,a kdyby se tenkrát nevykašlala na kntrolu-protože dostanu nadaný,že nenosil límec a víc jak půl roku to neléčila všema možnýma bylinkama,olejíčkama a tinkturama,všude u pltu vzadu se válely kapesníky a obvazy….
              no nic-jsem jí řekla,že já bych k tomu měla jiný přístup,ona ho má taky jiný…
              tak jedou za jiným veterinářem…
              ale prej přišla na to,že když mu tam nechá polštářek z gázy tlustej tak si to nesundá-měl ho tam včera hodinu,než ho pustila ven-to mu to sundala sama…
              můj ty psí bože
              náhubek mu nedá-že je uraženej,
              límec Max nesnese,a všecko si z té nohy sundal a vylízal-bože proč su pejskař v této rodině,kde se mě furt ptají na názor a pak se jím neřídí??????????????????

Maya

Z
                to je mi lito 🙁
                ale mel u vas urcite krasny zivot a kdyz to jde pak takhle rychle, tak je to nejlepsi pro nej
                MirkaD
                od jineho veterinare ocekavaji neco jineho nez masticku a limec? 😀
                se tim nestresuj, jiny lidi nepredelas

Zlata

MirkaD
                  My nevíme,chutnalo mu,pil,tak asi přišel jeho čas.Potěšilo me,ze aspoň usnul na sluníčku.
                  Jo to máš těžký ,když stejně si to udělají podle sebe.To znám.Nic si z toho nedelej.

PetraK

RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Volám do zbroje, volám do zbroje- počítačový exprty a ty, co šécko najdou. protože fčéra mi Fifina povídala o Bukáčkovi – čápovi, který osiřel a lidi mu pomáhají s mláďatama. A dneska šup – hned jsem na tohle narazila

https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/dvojnasobny-capi-vdovec-pecuje-na-trutnovsku-o-ctverici-mladat-40361470#seq_no=5&source=hp&dop_id=40361470&dop_ab_variant=0&dop_req_id=DMwTH5QRf40-202105270810&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

a zároveň jsem v poznámce pod online kamerou

narazila na žádost pana Havrána, že by potřeboval píchnout s dostatkem krmeni – třebas mražený jednodenní kuřátka, myši a tak. A protože tohle se dá dneska koupit, chtěla bych mu to objednat, enemže – nemám teleféní kontakt. Nenašla jsem a na fakbůku nejsem – můžete holky dohledat? Najdete někdo?

Jé hele čajda!!
                    Docitat vas n3stiham. Dneska mame ubyto, leharo, sprchu, spani dlouho a sezeni u casaku, pohodicka. Snad me to trochu nabije.

tak si odpočiň pěkně, užij si civilizace a a´t Ti to dál pěkně šlape. Co ty záda?

Zlatko!!!!!!!!!!! Zlatko !!!!!
                    Co to čtu, co se stalo Tomáškovi? Takhle zničehož nic? Kolik mu bylo, broučkovi? Je mi to moc, moc líto. Hladím po duši.

PetraK

Mirka D.
                      kde se mě furt ptají na názor a pak se jím neřídí?
                      chtěj slyšet zázračnou radu.

Zlatko

My nevíme,chutnalo mu,pil,tak asi přišel jeho čas.Potěšilo me,ze aspoň usnul na sluníčku.

To je ten nejlepší odchod, takhle rychle. Když už mají odejít, tak ať je to takhle.

Petrs01

Zlatko, je mi to líto, ale zas Petra má pravdu, že takhle je to nejlepší. Bez bolestí, bez trápení, na sluníčku ve svém pelíšku.

furt ptají na názor

Bych jim ho řekla – že kdyby se na to nevy***, tak už by pes byl dávno v pořádku, takhle ho půl roku trápěj kdovíčím, bůhví jestli mu to ty různé pokusy nezhoršily. Vašek mi taky límec nesnese, Rumíček měl teď operační ránu tak, že límec mít nemohl – tak si to holt zařídím jinak, ale postarám se o to aby léčba probíhala tak jak má.

Zlata

Jj,holky me těší že aspoň to sluníčko mu svítilo.
                          Ten věk přesně nevíme.Já ho dostala jako dospelyho,nechtenyho.Paní co ho přivezla tak říkala tak 1,5,u nás byl necelých 9 let.Muž ale už tenkrát říkal,ze vypadá starší.
                          No měli všichni 3 zase v červnu obvyklý každoroční očkování.Tak ted budou jen dva.Čert a Andy.

PetraK

Tak huuuuž jsem domluvila s mým oblíbeným Žufríkem dodání pro čápata. Čekám jen na spojení s panem Havránem, zda mu to bude vyhovovat. Žufrik je boží, vezme to tam s něčím jiným a předá. Juchéé Bukáček bude mít zásobičku- na jak dlouho nevím, teda, se zeptám. Mám v plánu tam poslat deset kilo kuřátek a nějaký myše.

Zlatko
                            jste hodný, že jste Tomáškovi dali domov a mohl si tam spokojeně a hezky s vámi žit. Odešel rychle, ale bez dlouhýho trápení, to je dárek. Spinkal na sluníčku a usnul hlouběji.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 5 měsíci uživatelem PetraK.
                            Maya

Dneska jsem si overila, ze Loki pozna u cloveka co vyleze z baraku na dvur, jestli jde jen na dvur a nebo do mesta. Jediny co me napada ze je jinak, je kabelka. 😀
                              PetraK
                              tak jsi nejak sehnala kontakt? ja koukala po tom tlf, ale nikde jsem nic nenasla, ani na fb

MirkaD

tak Max dostzal za tisícovku injekci aby si to neolizoal+penicilonovou mast
                                a že nic vážnýho to není,že to dělá z nudy….
                                že tak hodinu po namazání má mít náhubek
                                je jsem teda máti ukazovala nějaký hlavolamy na internetu,
                                belgičáka malináka-má tam asi tak 4 dřevěný hlavolamy+čmuchací dečku
                                máti se to líbilo,že by mu jeden nechali udělat
                                +se dívala na další idea s domácíma hlavolama-ručníky,srulovaný ručníky a tak
                                s tím,že já jsem jí říkala-a nebudu tu hubu držet a nebudu:-((((
                                že když rád čmuchá,tak na vycházce bych dělala čuchací čtvereček+doma víc těch hlavolamů-bud z obchodu,jako nějakej náročnější/složitější třeba,nebo domácí hlavolamy
                                -krabice v ní zmačkaný letáky
                                -obdélníček na mop s těma cuckama-a mezi to
                                -srulovaný ručník a do toho to zamotat
                                -a ručník a udělat mu hodně hrbů nanahnat a do něj…
                                -já používám s Žerykem čmuchací čtvereček-at namáhá hlavu a né furt nohy
                                a doma obdélník z mopu+ty zmačkaný noviny v misce
                                -ale já s něma hodně cvičím tanec+poslušnost a tak-takže hlavolamy dělám jednou za čas-at je nesedřu:-)
                                ale u psa typu Max-aportovací není,hrací není,cvičení ho nebaví-ale i kdyby ho bavilo,rodiče by s ním stejně necvičily-protože je nebaví ze psem něco dělat,stejně jako to nebavilo mýho rodiče,máti+bráchy a hromadu majitelů psů…
                                tak myslím,že toto by Maxe zaměstnalo,když nic jinýho-tak by trochu něco dělal-nejen vycházky a lítání po zahradě
                                jinak mají s Btty míček na pamlsky,tak s tím se zabaví-míček,ze kterýho si musí vykutálat pamlsky
                                jako říkala jsem máti,že nevím jestli to zabere,ale za zkoušku nic nedá
                                určitě ho 3-4 hlavolamy zabaví/unaví víc než jeden…a rodiče se u toho nenadřou
                                jako nevím,jestli si pak díky tomu přestane kousat nohu…
                                ale prostě POKUD to máti bude dělat-dát víc hlavolamů za sebou-tak si myslím,že když nic jinýho zaměstná/unaví se tím víc
                                vidím to u svejch psů-když dám za vycházku-kroky,otočky,couvání,packy-jen jako rehabku na prohejbání zad/páteře-cviky na protáhnutí
                                a když si řeknu-nikam se mi nechce chodit,bude cvičící vycházka a psi mají x různýc tanečních sestav-chůze u levé/pravé nohy-kroky na místě,do boku za chůze,couvání u nohy,přede mnou…,nebo delší cvičení poslušnosti tak o nich doma nevím
                                taky jsem máti říkala,že je to jejich pes,at si dělá co chce,že…
                                mimochodem jeho brácha Dan to dělá taky a stejná noha…
                                -no u Dana se nedivím-výchova žádná,neumí NIC slovy nic,nic se po něm nehce,a mají ho jako tututnunu…
                                jako neříkám,že jsem jí poradila dobře…ale nic jinýho mě nenapadlo…

PetraK

Maya
                                  tak jsi nejak sehnala kontakt? ja koukala po tom tlf, ale nikde jsem nic nenasla, ani na fb

sem dedektýf Kolumbus a právě jsem s panem Havránem mluvila. Jsen jsem si říkala, že vy to přes ten fakbůk třebas dokážete rychlejš. No zavolala jsem si na tu firmu Satan a uuuuž to jelo.
                                  Pan Havrán říkal, že zatím mají dostatečný finanční krytí, že se pomoci sešlo tolik, že z toho zbyde ještě fůra pro záchrannou stanici v Jaroměři. A tak jsme se dohodli, že prozatím svoje kuřátka taky pošlu tam, páč von je Bukáček na hnízdě nechce a háže je dolů – což je tam i na tom prvním vidět 🙂 . A zdroj myšiček a financí na ně mají zatím taky dost, takže moje kuřátka poputujou do Jaroměře

Záchranná stanice pro handicapovaná zvířata

která jest jim rádcem.

PetraK

Mirka D.
                                    a že nic vážnýho to není,že to dělá z nudy
                                    vzal někdy někdo stěr?

Denny

Brej,
                                      jsem fčera gruntovala, aby z koťat nebyly prachovky 😀
                                      A kdo mě zná, ví, že mám doma ehmmm ne-pořádek, takže to ešče není úpá hotový,
                                      zatím jen ložnice a taky jsem sestavila barák 🙂 Heleee
                                      Jo a domluvila jsem s pánem Bobajzem stárostou, že mi dá klíče vod bíčvolejbalového hřiště a já si tam budu moct ťapat po písku, kdy budu chtít.
                                      Dobrý ne? Volal mi, že je ale na chození naboso asik ještě zima, tak jsem mu říkala, že to není potřeba hned, ale že mně jako zima není.
                                      Jsem mu taky slíbila, že mu tam nebudu dělat nepořádek, ale má to pletivo
                                      asik 3metry, tak by tam mohl být kočičí výběh, ne?

Z
                                      to mě mrzí 🙁

MirkaD

PetraK-ne stěr ne

Maya

PetraK
                                          jsi akcni deva 😀
                                          tak v zachranny stanici to taky urcite uzijou
                                          MirkaD
                                          nejjednodussi zpusob jak zjistit jestli by to Maxe bavilo je nasypat vicka od petflasek do plastovy krabicky, do toho zamichat mlsky a nechat ho hledat
                                          nebo plata od vajicek, do papirovych nahazet, do plastovych mozno dat platkovy syr, ktery se tam trochu pricucne a musi si ho vydolovat nebo formy na mufiny, je taky prodavate v penny, jsem ji tam myslim koupila za par korun

Denny

Tak tadyk no

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 521. až 540. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.