Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,361. až 5,380. (celkem z 5,632)
  • Autor
    PetraK

Kus kus

Jednou vyzval posluchače ať mu dají vědět, co je u nich nového.

to je tak hezký! No dyk to řikám, byl to laskavej pán

cernej caj

Denny
        Tim jen chci rict ze se to vetsinou stane omylem a nechtene.

Ja si uctenky kontroluju obcas jen pro formu i pri nakupu drzim prehled cca o cene. I veci v akci si kontroluju ze maji akcni cenu…

Ale ja to delam i proto ze pak prodavacce nutim ze mi namarkovala jen 4 rohliky a ja jich mela 5 a nutim ji 2kc 😀

Denny

čajdo
          v pohodě, omylem a nechtěně tak jak píšu…mám tam ale pořád to ALE nicméně už to neřeš.

cernej caj

Kuskus
            To je krasny:) chapu ze ses stydela i kdyz vkastne nemel jak zjistit ze ses to ty:D ale zas je to moc hezky

Denny
              MirkaD

tak s nákupem
                děvčata ted píšu za sebe!!!
                xkrát jsem omylem přehodila číslo-takže z toho bylo něco jinýho-já to po sobě dost čtu,tak jsem to hned většinou opravila-namarkovat 100rohlíků-velmi jednoduchý-vedle 0 je tlačítko s 2 nulama,
                jednou jsem namarkovala 91 donutů jahodovejch-jahodovej donut 91 číslo,čokoládovej 90-paní měla čokoládový i jahodový-já to schomtala dohromahy-a
                jako měl být jeden čoko-90
                jeden jahodový 91
                a já to dochomtala,že měla 91 jahodových-to došla i s manželem-
                já si přečetla účtenku,-hned mi došlo,že kravina ode mě,omluvila jsem se zavolala vedoucí a začali jsme to řešit-peníze se vrátily-chlap když viděl,že hned se omlouvám a jdu to řešit,tak šel hned pryč,nevím,jestli to bylo ten den,mnebo další
                15 chlebů si taky nikdo hned tak nekupuje…
                takže to když se někdo splete,tak mu to taky vracíme-to měly být rohlíky
                zelenina,ovoce,dopek,pečivo se dávají ručně….
                bud šáhne omylem na jiný tlačítko a dá to třeba místo 3 rohlíků,nebo si splete PLU
                to já tzaky dám jabko místo citronu a nahlas řeknu-jo vidím,že to není jabko…
                holt číst si hned účtenky-já to teda nedělám….jako záakaznice chcu být rychle pryč…:D:D:D
                Černejčaj-ehm-u nás se maká za pamlsky!!!!!!!!!a umí to jen Dafča,Žeryk ne
                tenm mě ted nassral….
                ale naskládaní jjsou tam pejsci moc pěkně:D
                Žbirky je mi taky líto-byl to gentleman

Maya

Denny
                  tak to asi Mirka bude nejspis vedet
                  ja mam uctenku vzdycky dlouhou jak tejden, tak to radsi ani nekontroluju
                  PetraK
                  mam cerny a nedam, bych si pak nerozsvitila 😀
                  koukam na ty tvoje punchochy bez tapek, ale kde nic tunic
                  nejbliz asi tohle
                  https://www.calzedonia.com/cz/product/leginy_total_shaper_s_kozenym_efektem-MODP1075.html?dwvar_MODP1075_Z_COL_COLLD=445C

Maya

koukam ze zitra zase nejspis pristrihnou kridylka neockovanym
                    celkem se mi tohle sortovani lidi nelibi, zvlast kdyz to navyseni vlada dela sama tim, ze neposila ockovane na testy ani do karanteny

Denny

MirkaD
                      jo že se někdo splete, to chápu taky jsem dělala na kase, ikdyž ehm v roce asi 1991 takže to byla taková ta krásná tlačítková kasa a jdenou se jednomu pánovi namarkovala 2 horalky místo jedné a málem mě zmlátil, psychopat.

Maya
                      eeee ty lesklý jsou hnus, ale tak každý to má jinak

Denny

Maya
                        ano mně, se to sortírování taky nelíbí, akorát dělají zle mezi očkovanýma a neočkovanýma….dokud jsou tam 🙁

PetraK

Dennyky

jojo, Tilda to rozjel. Já zatím nevím, minule to pokazilo dost ozvučení, tak v současný situaci nevím,

Maya
                          ku vzdycky dlouhou jak tejden, tak to radsi ani nekontroluju

taky ne, páč to bych tam byla tejden.

a nedam, bych si pak nerozsvitila
                          Joo ho používáš? To je doobře, to je doobře, jsou pěkný.

Moc to s těma očkovanejma nechápu, testovat by se mělo taky, když je tam kontakt, a o karanténě nemluvím. To je vůbec hovadina.

Maya

PetraK
                            no nechtej ockovany prudit, aby se lidi chodili ockovat, takze ockovany vesele roznasej a jsme zas tam kde jsme
                            celkova nasranost se jeste zvysi, jestli to fakt zejtra schvalej, asi jo, na Slovensku se s tim nemazou jeste vic
                            tohle me stve vic nez cela pandemie
                            jo vypinac pouzivam, ale tak tyhle vase s prepinacem jsou praktictejsi nez ty otocny

PetraK

Maya
                              no je to hodně o odpovědnosti každýho z nás a ohleduplnosti k ostatním. a tu tady hledat marně.

ty otočný se mi taky ale právě líbí, je pravda, že přepínač je praktičtější. Ale jsem ráda, že jsme něco takovýho našli. Ta barva s oknama padla jak zadel na hrnec. Bude to takovej drobnej spojující detail.

Maya

PetraK
                                tak ono vetsina lidi nemuze jen tak do karanteny, kdyz musi do prace a deti do skoly, to uplne staci, ani nemusi nikde lozit po hospodach
                                jo, ladit vam to bude pekne, ja si akorat tenkrat koupila takovy lepsi vypinace s tmave oranzovym rameckem kdyz mam svetle oranzovy zdi, aby tam nebyly jen bily

PetraK

Maya
                                  nejbliz asi tohle

no já lesklý právě nerada, ale díky moc, je to divný, že taková věc není, když jsem ji koupila 😀

Maya

PetraK
                                    asi si kazda dava ponozky pres normalni puncochace 😀

Maya

PetraK
                                      jinak maji takovy bez slapek, ale jen cerny jsem nasla

MirkaD

včera fučák odpo,nějak jsem ze psama pochodila vycházku-Dafča nebyla ve své kůži
                                        dnes už dobrý odpo jsme udělaly napůl s tatkem roštěnky,
                                        dnes jsme je dodělávaly
                                        zas je tu fučák
                                        jsem šla ráno ze psama ke křížku a zpět
                                        a jelikož to je krátká venčící trasa,kterou většinou natahuju cvičením,hraním
                                        tak jsem na zahradě udělala obíhačky stromů
                                        doma pár rehabilitačních cviků-pro oba psy-kroky,otočky,packy,ciuvání
                                        no a místo snídaně do misky dosstaly granule do hlavolamů-Dafi misku z naškubanýma novinama
                                        Žeryk ten mopovej obdélníček,mezi ty cucky granule,
                                        no a když mu tam jedna zbývala,a já že mu ju ukážu-tak po mě vystartoval-jako nerafl,
                                        hned mu asi došlo,že přestřelil,já na něj 3krát zařvala at vypadne
                                        no nasral mě chlapec,6 let ho budem mít a furt mu člověk nemůže věřit
                                        jako jasně-mohla sem tu granulu vyklepat,
                                        neukazovat mu ju,asi to zase byla má chyba…
                                        ale…
                                        no tak nic
                                        umyla jsem si palicu,dodělaly jsme s tatkem roštěnky,rýžu a čeká m odpo
                                        Martin začal chodit za 20kč na obědy
                                        -s těma očkovanýma-je to mazec-zbytečně dělají meti lidma peklo
                                        a furt apelujou na očkování,místo,
                                        aby třeba hlídaly dodržování nějakejch opatření-krý nikdo nedodržuje,nebo at si ty opatření zruší a bude klid
                                        a v práci se nebudou mezi sebou zákazníci štěkat kvůli rouškám-ktrý půlka nenosí,půlka pod nosem,zbytek pod bradou,na ruce…
                                        -jo k těm punčichám včera,cp tady nbyly okazy-tak teda -mě z nich úplně svěděly nohy:D
                                        mě totiž většina punčoch,legím kouše/chladí
                                        akorát podvlíkačky od Čajdy nekoušu a ty jelí legíny černý lesklý-nekoušou/nechladí,nestudí+elastáky s klimatexu
                                        jinak mám zateplený punčochové legíny černý obtažený-ze kterých bych pod gatěma zdechla-teolo střídá zima po 2 vteřinách na střídačku-brrr
                                        a elastáky z lidlu termno-taky-studí/koušou na střídačku pod gatěma nepříjemný
                                        brrr su divná…:-()
                                        Fifi-ještě,že je ti huž dobře,sousedka z povelama pobavila teda-ty cizí lidi vůbec rádi ty psy povelují:D

Denny

PetraK
                                          máš přece známé na západě, takže :
                                          Karierte Strumpfhose
                                          hledej klíďo v NDR na Amazonu, na Ebay, kdekoliv najdeš Ilča objedná :-))

Maya

Denny
                                            akorat dat bacha, vim ze uz si lidi stezujou ze na amazonu i ebay jsou hodne cinani a posilaj to pak z ciny, coz ted uz znamena naklady a vopruz navic s clenim, jak je tam dodaci doba vic jak 2 tydny, tak zbystrit

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,361. až 5,380. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.