- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 12 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10.11.2021 v 22:17 #129888
Maya
Žbirky je mi líto, fakt měl některý písničky krásný
prej měl opakovaný zápal plic, poslední měsíc v nemocnici, to je často konečná10.11.2021 v 23:56 #129889Fifi
Mayo, mne uz je uplne fajn, telo si reklo o cesnecku a topinky nasucho s cesnekem. Takze nejaka 8 az 9hodinova strevni hnusota, rychla a dukladna. Radi toho kolem dost, tak to nemuselo bejt ani z jidla treba. Az jsem si, kdyz jsem se kroutila dopoledne, rikala, esli na me Troldas neprsknul neco, chcipacek muj pruhatej. 🙂
11.11.2021 v 7:17 #129890Denny
Dobré ranko,
jo mně vlastně taky Žbirky písničky provázely od mládí, poslouchaly ho mámy ségry, když jsme s nima bydlely jako děti…
Navíc měl o víkendech pořad na Radiožurnále, byl milý, vtipný a hodně toho o muzice věděl.
Pro hlívu jdu dnes, dostala jsem velkou dýni, takže to zapeču s nivou, masíčkem, česnekem, bylinkami, mňam a na neděli možná čínu s hlívou 🙂
Je o hodně větší než loni.PetraK
no jó Božka 🙂 já myslela, že to tehdy vytvořila nějaká tvá kamarádka…Fifi
ble, tak hlavně, že už Ti je líp 🙂11.11.2021 v 7:23 #129891cernej caj
Fifi
Dobre ze to byla jednorazovka nekdy to ak je ze to jen ryvhle projde ven a dobryDenny
Jj, u nas taky dost jel, meli sme kazetu ta hodne hrala i v aute… treba mam desne rada ti pisnicku o denise:DJo, byl to i prijemnej clovek…
Vcera volal vet at nejezdime, ze tu ctecku nema kde myslel (muz volal ze prijede) tak dneska repete, aby ctecku mel. Ale hadej se s nejakyma dementama.ze je 50 druhu ctecek a kazda cte neco jinyho…
Ps mirkad ma vycviceny podavace, to u nas se pri uklizeni pradla nwhne tlapou
11.11.2021 v 7:39 #129893Denny
čajdo
tak na tu bych úplně zapomněla 🙂Když píšeš o prodavačích, jsk jsme byli s kámošem v úterý v Lbc
(mě tam vezl) tak jsme něco málo nakoupili v Lídlu, já nákup asi za 450Kč
a on podobně a včera mi volá, jestli jsem si nekupovala květák? Že si doma prohlížel účtenku a měla tam květáky 3ks, jeden ks za 39,90Kč…tak mu říkám, no ani né, já brala v zelenině jen červenou řepu vekuovanou na Carpacio a jedny rajčata…co bych jako já dělala se třema květákama, že 🙂
Jen nějak nechápu jak se tohle může stát?Hezky hajaj chlupáčči 🙂
11.11.2021 v 7:42 #129894cernej caj
Denny
Asi vim.jak se to muze stat… spletes cislo v dlouhym kodu, nevsimnes si, a 3kvetaky mohli byt omylem za 3 rajcata treba… nebo za 3 chleby…
+ si neprekontrolujes uctenku u pokladny…Ono se splest v jednom cisle je snadny
11.11.2021 v 7:44 #129895Denny
číslo v dlouhém kódu, tu zeleninu tam asi zadávají ručně viď?
ale on to tam měl jako navíc, 3 věci ani od ničeho neměl a před námi taky nekupovali květák…kdyby to bylo 1x tak to chápu.- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Denny.
11.11.2021 v 7:45 #129896EvaC
Cernej caj
Tak tomu říkám symbióza – jsou tam krásně vyrovnání v zákrytu a je vidět jak si to váleníčko užívají 👍🥰11.11.2021 v 8:04 #129898PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr
Milý Meky – vzpomínat tady na Tebe bude spousta lidí, podle mě jsi byl normální a laskavej pán, tak ať má Tvoje duše klid. Bielizeň… darujem Ti bielizeň asi nikdá nezapomenu.
Spratek mourovatej mi dneska útočil na nohy pod peřinou, flákla jsem ho spací fuseklí a pak jsme se o ní poprali. Děsně ji rdousil. Za trest mu Rumouš umyl hlavu a měl ji úplně celou mokrou. A máme objednaný ty zásufky a vypínače. A do předsíňky cihlový, kde jsem čistila a čistila a čistila ty cihly, jsme vybrali mocinky pěknej odstín https://www.katypaty.cz/photos/product/medium/257.jpg?hash=II3FwrFBp0aBZCgHP9pXY7Fz7uBoOWC
to tam bude mocinky pěkný. Jsem zvědavá, jestli to fakt přijde do 72 hodin, jak říkal ten maník. Pravil, že oni s potížema počítali, takže si udělali zásoby.Tak jsem zvědavá. a taky mi řeknul, že kdybychom zjistili, že se nám ten odstín nehodí, obratem nám to vymění. ježiš neříkejte mi, že v dnešní době je ešče někdo normální 😀Fifiiiiiiiiiiiiii, co sis to chudero pořídila?? Proč si pořizuješ břišní týfus? Doufám, že dneska bude zas o něco líp.
Zajímalo by mě, zda to jde opačným směrem – ze psa na lidi. Že pes od člověka něco chytí, to vím, opačně by mě to taky zajímalo. Mňam, topinky nasucho s česnekem jsem dělala tuhle. Jako sváču, jen jsem je tedy potřela sádlem. Miluju topinky nasucho. A česnečku taky. Tuhle jsem slejvala brambory, tak jsem si tu vodu schovala, dala zmrazit a – vijoláá, když byl nedostatek políftky a byl fofr, sáhla jsem do mrožáka a vyčarovala česnečku s topinkou.11.11.2021 v 8:07 #129899PetraK
černej čaj
to u nas se pri uklizeni pradla nwhne tlapou
😀 tvl to sou ale pracanti!!! Nicméně myslím, že Karlos by se vycvičit dal, a ešče by si u toho šmrdolil tou svou huňatou oháňkou 😀Dennyky
někdo má dvě kapučína, někdo tři květácí!11.11.2021 v 8:17 #129902Denny
PetraK
a trest mu Rumouš umyl hlavu
jo? Tak jako u nás, Konice taky žere koťata od hlavy 🙂
Né blemcá je 🙂tvl krásný vypínače, úžasná barva!
dnešní době je ešče někdo normální
ještě je nemáš doma11.11.2021 v 8:20 #129903PetraK
😀 😀
Dennyky
jo jsou krásný, tak doufám, že to klapne. Četla jsem na ně recenze a dobrý. A maník byl příjemnej11.11.2021 v 8:25 #129904Maya
cernejcaj
super fotka, lezej jeden jak druhej
PetraK
tak 72 hodin jsou 3 dny, to ma spousta e-shopu
ale vypinace pekny, je to takovy upgrade z tech retro starych otocnych, ktery jeste mame 2 doma 😀
Denny
vzala si prodavacka kvetaky pro sebe?11.11.2021 v 8:27 #129905cernej caj
Denny
Zkuste zavolat ale je otazka jestli zpetne vam to porplati a jestli se vyplati cesta…Ja jednou koupila v albertu proslej hermelin za cca 50kc pac to dvpubaleni.. doma sem to zjistila tak volam a pry „kdyz prijdu dnes“ tzn v den nakupu tak mi vrati penize, tak se mi samo nechtelo stravit skoro 2h cestou do brna a zpet, ze… ale zrovna tak draha vec 3x je proste naprd:(
11.11.2021 v 8:30 #129906PetraK
Maya
to ma spousta e-shopu
to jako jo, ale že to mají na skladě, těch barev je spoustu, když se tam podíváš, a víš, že shánět dneska cokoliv nestandardního, když člověk staví…… nepočítala jsem s tím, že by to mohlo být takhle rychle.No my právě chceme retro, aby to zapadlo do kontextu toho domu – starej poctivej venkovskej domeček – Rozmarýnovo levandulovej. Těším se,až to pak bude hotový, bude léto, dům bude otevřený a bude vonět levandule a rozmarýna!
edit máte bílej, nebo černej ten vypínač? A víš, že to můžeš prodat? 😀
- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem PetraK.
11.11.2021 v 8:49 #129908Denny
čajdo ne volat tam nebudem, Lbc je na takovouhle kravinu daleko,
já jen přemýšlím nad tím, jak se to mohlo stát.
Dobrá koupím si 3 chleby, tukne tam jiné číslo, jsou z toho 3 květáky…ale takhle?
Třeba nám to Mirka vysvětlí.
Maya
to by byla dost blbka, jako, páč v nákupu za 1500Kč by se to ztratilo,
ale v těch našich pidi nákupech moc né.11.11.2021 v 9:01 #129909cernej caj
Denny
Nic vezym ale evidentne se to ve vasem.pidi nakupu ztratilo taky kdyz ste si nevsimli ze to mate o kilo mimo cenu…Jakoze kdyby to bylo naschval, tak uz ma 3 kvetaky v batohu, spis cekam proste chybu a protoze ste si ji nevsimli pro reseni hned, tak je to chyba na oboy stranach… ona ze se spletla a na 450 nakupu se nechat natahnout o kilo je taky umeni 😀
11.11.2021 v 9:03 #129910Denny
Mrkněte jak se může pes otrávit nejen vlašskými ořechy 🙁
https://www.facebook.com/PrvniPomocPES/Myslím, že je to zajímavý odkaz, kde je spousta odpovědí na spousty otázek
11.11.2021 v 9:04 #129911Kuskus
Kdysi v pravěku jsem chodívala z práce kolem jedné v noci a usínala s Nočním proudem. MMŽ (milovaný Miro Žbiro) sám skvělý hudebník totiž pouštěl úžasnou zahraniční muziku a písničky prokládal vtipnými komentáři. Jednou vyzval posluchače ať mu dají vědět, co je u nich nového. Tož jsem mu napsala mimo jiné, že se Šokině na Bílém Kříži zase narodila štěňata (debil páníček ji opět neuhlídal) a kdyby měl Miro zájem….. že jsou roztomilá, byť vzhledem i původem stejně šokující jako maminka. MMŽ se smál, kus mého dopisu přečetl do éteru a já seděla (sama) u rádia, červená až na prdeli a tak jsem se styděla, že si ani nepamatuju jakou že mi to poslal písničku.
Včera jsem jen nevěřícně zírala do počítače a brečela.
11.11.2021 v 9:05 #129912Denny
čajdo
mate o kilo mimo cenu…
tak ano ztratilo, ale kdyby to někdo chtěl udělat úmyslně, tak
to udělá jinak.a 450 nakupu se nechat natahnout o kilo je taky umeni
prostě to ten známý nepočítal….každej to nedělá, já taky nejá teď proboha neřeším peníze, jen to, jak SE to mohlo stát,
neobviňuju prodavačku, páč když to namarkovala, tak ty prachy stejně musí odevzdat.- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Denny.
- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Denny.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.