Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,321. až 5,340. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Denny

Petrs01
      tak takový asik nechtěla 🙂

Petrs01

tss, víš jak by na poradě zářila?

PetraK

Petrs01
          tam přímo i kostkované má

jojojo, viděla jsem právě 🙂 . ale primárně zatím právě sháním ty silonky, jsou tenčí, líp to pod tou sukní vypadá.

Dennyky
          esli si jí ten dárek předala vůbec?
          to nezapřeš, máme na to i fotodokumentaci 😀

PetraK

tss, víš jak by na poradě zářila?

jak pod rentgénem 😀

Denny

jeeee no joo to uz je let 🙈 heleee to je uzasny nalez kousek za bytofkou jako loni 😍

PetraK

co to je za hubu?

Já člověče myslela, že to bylo už ve 2019 a nemohla to tím pádem najít. netušila jsem, že jsme se stihly scuknout ještě před kurvavírem

Petrs01

Holkýýý, jste pořád spokojený s Božkou? Uvažuju jestli ji vzít mamince na chatu, ať nesekyrkuje. Hlavně bych nerada aby si s tím případně ublížila 🙁 (blbá není, ale mladá taky ne)

PetraK

Petrs01

Já jsem s ní spokojená stopro. Je lehká, jasně, nemůžeš s ní řezat polena, ale píšou průměr pět – my s Božkou dáváme rozhodně víc, jen pak tak dlouho nevydrží nabitá. Já jsem ráda, že jí mám. je to podle mě bezpečnější, než pila, co ji musíš držet oběma rukama. |nebo aspoň mi to tak vyhovuje. Za ty prachy dobrá muzika. Prkýnka to nařeže, silný větve taky.

cernej caj

jee ja premyslela co to denyky dostala a ona bozkuuuu sem uplne zapomela apak pise petrs o bozce a ja jako premyslim co se na kvetnaku muze rozbit 😀

Denny

Je to hliva 😊

cernej caj

zacina tam byt nejaka ziminkaaaa 😀 sem ted byla hodinu venku tak na leharko pomalu v takovy lehky zimni bundicce na postavani cmuchani jen tak prochazkovani s ferinkou a myslim, ze byl dobrej napad uz si ji dneska vyzkouset a vzit 😀

denny
                          vidis to sem chtela rictr ze ta houba je desne obri a zda se i k jidlu 😀

Denny

cajdo u nas je taky vlezlo.. byly, jsme venku 1,5hodky. Žbirka umřel 😥

cernej caj

Denny
                              toho mama rada poslouchala… jdu si neco pustit na jeho pocest. vek mel, ale i tak… 🙁

Fifi
                              tobe nebezi webovky sem ted zjistila?

Fifi

Mne nekdo ukradnul stredu. Od 7 rano kreckove ve strevech poradali party, kroutila jsem se az do odpoledne jak zizala, docela ocistec. Jestli mi nesedla bolonska omacka, kterou jsem vcera uklohnila, chutnala luxusne, pripadne kousek hermelinu? Nevim, ale bylo to narocny.
                                Jste toho nakrafaly, mela jsem co cist. Mirko, jen dobre, zes zasla k doktorce a mas dalsi termin.

Miro Zbiro, ach jo. 🙁

Fifi

Cajdo
                                  Nebezi, ale prehodnej Netopyr mi neco vymyslel, ted to musim ja domyslet. Ale jsem trochu lost, neb s WordPressem umim velky kulovy, musim se to naucit. Jen ted s Troldou jsem na to nemela moc naladu. Libi se mi design, co je tady na Zrzavcich, jen nevim, jak ho dosahnout. 🙂

cernej caj

Fifi
                                    jo, to je asi jak sem ti tenkrat psala, ze u kamose bys to mohla mit jak esuska a ja ale na WP… a tys myslim nechtela a nakonec to stejne dopadlo tak, ze to budes muset prekuchat:(

design na zrzavcich je ciste sablona od WP. to te pak muzu navest kdyz treba nekdy zavolas, ze se muzem spolu na to podivat?

pripadne kdyz sveris pristupvy udaje ten muj kamos s WP umi docela dobre a umel by tam nastavit i nejaky veci.

Lity lity s utrovama, doufam ale, ze uz je trosku lip? staci jeden pacient bych rekla… natoz dva… doufam, ze ta cerna dablice na vas dohlizela laskavym okem 🙂

Fifi

Cajdo, jj, migrace se nepovedla, neni co migrovat, takze pekne predelat sakumprdum. Bezva, dik za nabidku, az Troldas dozere atb, nejak se domluvime. 🙂
                                      Cerna dablice rozhodne laskavym okem nedohlizela, byla naprdnuta, ze nevstavam. 😀 Ale bricho uz je lepsi, nevim, co to bylo, podobne jsem se citila, kdyz jsem byla priotravena bedlama, jenze tam to slo i vrchem. 😀

Fifi

Jo a pobavila me sousedka, nesla neco na ten prokletej kompost za plotem. Cokle samozrejme hlidaj, tak na ni jeceli. Kdyz se vracela, tak na ne v brance zacla dost hlasite „Dost! Dost! SEDNI!“ Twe, takhle nasratyho Troldu jsem este nevidela, najezenej a sel by natvrdo pres plot, Ruzice samoze nezustala pozadu a je stesti, ze plot je tak vysokej. 😀 Milackove moji. 🙂 Zrejme to pani zkousi castejs, bezne se takhle nechovaj.

cernej caj

Fifi
                                          v kazdym pripade to predelat bude asi docela dost prace… 🙁

tak dobre, ze je lip, no dablice asi chtela dablit 😀

Maya

Fifi
                                            už je líp? stane se občas, že něco nesedne, já už mám doma v zásobě smectu radši furt
                                            chytrej Trolda, však cizí člověk ho nemá co povelovat 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,321. až 5,340. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.