Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,301. až 5,320. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Zlata

PetraK
      Když nesijes tak se poptej třeba v NewBubu po Vietnamci,třeba tam nějaký opravuje zipy a tak,tady taky takhle funguje.A když nesijes,viděla jsem polštářky třeba z rukávu nebo ze svetru,to jen obsijes nebo obhackujes.
      Milo
      Jsem rada ze jsi se ozvala,budu muset dávat pozor na hrubky.
      Mirko
      Hlavně ty prášky ber.

PetraK

Dennyky

no jsou to normálně jako legíny ale silonky (nebo ten matroš z čeho se dělaj punčochy – možná o trošku silnějí v některých případech)

Denny

PetraK
          JÁ MYSLÍM, ŽE BY SIS MOHLA KOUPIT TYHLE
          https://miaushop.cz/cs/puncochace/251-puncochace-kostra-kosti-cernobile.html

cernej caj

PetraK
            Pro me je designovka naopak vse co nema jen ten nejjednodussi funkcni design. Takze hranata seda zasuvka je za me „zasuvka“ a tvoje zasuvka je designovka protoze je barevna a clenita 😀

Stejne jako modry rifle sou rifle a rifle s dirama sou designovka 😀

Jakoze obycejny silonky se vzorem? To snad nekde sezenes

Denny
            Ajajaj, nepomohla by bila? Ja mam.jednu bilpu obri se bala ze prijdu o zun a amalgan by mi ho roztrh tak mam bilou a covece uz skoro 10 let. No hlavne aby byl zoubek OK a moc to nezlobilo!

Me prisly zatepleny narozeninovy leginy tak je ozkousim na vylete v sobotu. Ale ja su na ty spatny kolena desne citliva na chlad:(
            https://www.utopy.cz/damske-leginy/leginy-nuclear-power/

Denny
              Denny

Čajdo co vím, tak bílé nedržej a tohle je stolička,
                před moudrákem.
                Zlobit to snad nebude, dobře to snad zabrousil, aby mě to neřezalo do jazyku a do huby.
                No překvapil mě, jsem myslela, že to bude bez práce.
                Ale myslím, že je to zub, který jsem si kdysi ulomila když jsem jedla müsli s ořechama a byla tam skořápka.

cernej caj

Denny
                  Muj tata ma bilou plombu co mu delala jeste moje mama tesne po atestaci:D ta plomba tam.je pres 30.let:D a ja mam.tuhle velkou 10 let. Prijit k zub nebo to risknout…. tak sem to riskla:D

Jo ty skorapky sou pech…:( od ty doby nejim bombus, po skousnuti do nevim ceho ulomenej zub… brouseni na pohotovosti v noci pred ukrajinou… mam z toho dost strach

Denny

čajdo
                    dobře no, ale já přece nemůžu říct zubaři, co mi tam má dát 🙂

cernej caj

Denny
                      To nerikam:D jen sem se ptala protoze sem mela.zub na odpis co mi od spatne spravenyho kazu od stare zubarky celej vyhnil a rikala mi nova ze o nej asi prijdu ale ze amalgan ho roztrha a jedina sance ho zachranit bez nejakych mustku sracek a nastrelemych zubu je bila…

Tak se jen ptam. Hlavne aby si ho mela pak OK a.nezlobil 🙂

Maya

Denny
                        ono asi jak kterej zub, ja mam dve stolicky skoro cely dostavovany bilou, dali takovou jako ohradku kolem toho zbytku zubu a zalili plombou a drzej uz leta a pak mam dva zuby, kde prej by se taky rozpadly a dostavet nejde a bude mi na to delat korunky, snad pristi rok, az nasetrim 20 tisic

Maya
                          PetraK

Dennyky
                            KOUPIT TYHLE

😀 😀 výborný. Vidím jak s tím jdu na poradu 😀 😀 😀 😀 hííílf mir, hííílf míír! 😀

ty druhý – dík , vezmu je , pokud neseženu vyloženě legíny, já právě v zimě nosím ty legíny, protožeee mám spešl fusky do svých botek a tak mi vyhovuje, že se mi nepotí noha v nich.

dobře no, ale já přece nemůžu říct zubaři, co mi tam má dát 🙂

to ne ale třeba se zeptat? může být, že je to třeba dražší a on nepočítá s tím, že by si o to někdo řekl?

černej čaj
                            Pro me je designovka naopak vse co nema jen ten nejjednodussi funkcni design. T

a jo taklenc, možná máš pravdu, že vše co se odliší od základu je to.

Pěkný , dobřes koupila, ono prostě co je bolavý, tak chlad vadí.

Hele co jsem holky objevila při hledání -jsem netušila vůbec, že něco tkovýho je
                            https://www.ochranastehen.cz/

PetraK

Maya
                              jestli by stacily takove co nemaj kostky pres zadek

tyhle jsem taky našla, enemže to jsou právě punčošky a já bysem ráda legíííny, co nemaj tu ťapku, páč jak jsem psala, do svých botek nosím spešl fusky, kde se nepotí noha a v punčoše jo.

takže prostě punčocha bez těch ťapek je to vlastně. S kostičkama nějakejma.

cernej caj

Petrak
                                Zakazuju odkazy na carese pac maji nej vandro podprdy na svete za 2400 😀 mam 2 ze sekace vinted kvuli tomu radsi 😀 pac 1 od nich je malo:D

cernej caj
                                  PetraK

černej čaj
                                    ani s kytí nemaj 🙁 Já jich pár mám, třeba s ozdobným lemem, s čárama svislejma, jako je dělící čára na silnici a tak. Ale kostkovaný miluju nejvíc a ty mi odcházej a já budu neščastná. Páč jsou božanský.

Denny

PetraK
                                      https://www.fler.cz/shop/klara-blahova?ucat=418725
                                      tak jsou dražší, ale jsou to legíny, ne punčocháče a
                                      jestli chceš písnu té paní jestli by nebyly kostkované k mání
                                      má tam i zateplené

PetraK

Dennyky

hezkýý hezký jsou. Já si to promyslím – ešivá i mimo to, co chci -páč primárně právě fakt ty silonky – bych je nebrala. Díkec to já bych jí napsala i sama, už jsem na Fléru cosi zařizovala. Byl to dárek pro jakousi Dennyky 😀

Denny

PetraK
                                          -jsem netušila vůbec, že něco tkovýho je
                                          to ty raději votravuješ pocestný, jestli nemaj mastičku, viď ? 😀

Byl to dárek pro jakousi Dennyky
                                          si nepamatuju, esli si jí ten dárek předala vůbec? 😀

Petrs01
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,301. až 5,320. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.