Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,281. až 5,300. (celkem z 5,632)
  • Autor
    EvaC

cernej caj, Petrs01
      krásně vymakaný to máte s těma boudama a klecí… To my teda nemáme, páč Sinďule má klec ooobrovskou a hlavně má dvířka jenom z té užší strany a navíc je v místě, kde by a nástavba uděla nedala…

MirkaD

tak v pondělí k náma odpo přijel tatka-já dopo uklidila domeček,a šlapala si to k MUDr.od ní do lékarny,pak do knihy k Aničce na kafe,a do zverimexu na pro řetízek s náramkem-bižuterka-srdíčko s psí tlapkou s Avonu,
        pak s tatkem k nám dom,hned jsme vyrazily ze psama ven-ke křížku,od něj zpt ,a polama dolů k rybníčku a děsinou dom-Dafi se k rybníčku strašně táhla,ale kak jsme to otočily,valila klusem,donesla párkrát i plyšáčka s klíčem od domu,Žeryk míček,po vycházce jsme si s tatkem daly črecí odpo-on Karla GotA,já detektivku českou hezkou
        včera ráno jsem šla ze k hájence ráno,to se Dafi neskutečně táhla,pak podél lesa k lípě,pak do lesa,kde jsme udělaly kolečko a od hájeky dolů-to už se Dafi rozběhla a valila jak drak,Žeryk lítal s baldou a válel sudy,po vycházce vyčesat pséky a a válet se,po obědě do lékarny pro léky-takže zase do města,nmakoupit a dom,
        odpo jsme šli ze psama,s tatkem a s Betty na vycházku-ke křížku a zpět
        na zahradě jsem si pocvičila ještě s Betty a Maxem,doma jsem si zacvičila a jely jsme s tatkem a rodiči na večeři-večeře dobrá,zato kafe ulttra hnusné a krabička medu stála 10kč-to jsem se smála-jo ptaly se na očkování,papíry vidět nechtěly,
        po večeři vyvenčit psi a čtecí večer-Martin už spal,s námi jít nechtěl
        dnes ráno vyprat,ze psama ke křížku na pole,vichr,před tím,jsem je vyvenčila popocházením sem,tam kolem zahrad,na polích jsem rozházela do dály 3 hračky-kolečko,kong.míček-Dafi hledala,mnašla,donesla a pečlivě čmuchla,Žeryk lítal tím jeho stylem-někde to tady šmarjááá musí bý,musím fofrem zjistit kde,nebo mě okamžitě klepne!!!:D:D:D,načež nepříčtně líce po poli vrtí ocáskem a snaží se o hračku zakopnout,tak jsem poslala Dafi at mu pomůže,takže Žeky se vyběhal,našel hračky a šlo se dom,,s Dafi ždibec tanečních a nakrmit
        ted peru druhou pračku
        došel mě ježíšek pro otce a Martina a vera nám -mě a máti došla ta souprava s klimatexu-triko s dlouhým a gatě-mě je to přes pás těsně,stehna volný-míám xl,l mě škrtilo pod pažema a přs břicho
        máti je s tím spokojená,a soupravu od nich budu mít na narozky

PetraK

RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Toooo byla ale ráno ziminka teda. A ešče vjétčí fčéra, kdy u nás mrzlo. Ale bylo krásně.
          Čumim jako puk – řekla jsem Jéžiškovi, že nutně potřebuju a chci kostkovaný silonový/punčochový legíny, protože ty moje dosluhujou. Nejlíp černo-šedý a černo červený. A nikde jsem to nenašla????? 😮

Zlatka
          ,uvazuji stromek na tři body.
          jo to mi je jasný, že s tímhle exprtem to bude zajímací. 😀 😀 bože to bude klaunijáda 😀

Eva
          V ložnici naštěstí jenom měníme komplet nábytek…Ale i tak je to dost práce
          – no ono i to stačí, když má člověk všechno, vyndat, nějak uložit, pořešit nábytek starý a nový, vymalovat uklidit…….. dééj pokoj! 😀 😀

ale věřím, že podle našich představ 🙂
          bude, bude, určo to bude pěknej předvánoční dárek a pak si to tam výýýzdobíš!

Míla
          , jakejže švuňk chytlo vaše rozloučení s mámou
          😀 😀 a k tomu ta tklivá ohaří muzika….. 😀 😀 Hezky to proběhlo. Tak popřeju sílu a takový ten hluboký pokoj v duši – to nevylučuje smutek, stejně jako smích, který může z takových situací jako u nás vzniknout.

černej čaj
          Jak moc boli nacipovani psa

vižla je trpitel, ale nikdo z našich ohaříků to neřešil. Doufám, že muž se k tomu odhodlá.
          e i s tim citem na ten design
          my oba s Brtnikem potřebujem útulno a domov co má srdce. Aby člověk, když přijde, na něj ten domov dýchnul. Naštěstí to tak máme oba, on je šikovnej, baví ho to, takže to všechno do sebe zapadá.Mně štve, že nejsem tak šikovná jako on a furt koketuju s myšlenkou, ešivá bych si jako rukodělnej idiot poradila s tím, že bych koupila v Lidlu obyč šicí stroj a ešivá bych dokázala ušít na něm takový jednoduchostě jako polštářky, a jiný dekorace. SE bojim 😀

Fifi
          mirne mdlo

😀 to nesmíš člověk takhle vidět na jedný hromadě, však co, až bude tohleto, tak to bude, pak se udělá támdleto. Tetkon si děláme radost tímdletím

https://www.katypaty.cz/e-shop-detail/roo-soliter-vypinace-2-klapka-pnoe-mentol-125/

mile mě tam překvapili, prý není problém dodat – počítali dopředu s tím, že budou nastávat komplikace, tak se na to připravili, prý – dodají do 72 hodin. Tak jsem zvědavá, budem tho objednávat habakůůk. Páč to máte vypínače, zásufky, dvouvypínče, zásufku na telku……. 😀

neberes
          sem měla vypnutý zvonění 🙁

Maya
          právě že může, nefunkčnost čipu totiž ten zákon vůbec neřeší

z tohodle mě může švihnout! KOmbinace tohodle a debila co drží čtečku a nemá ponětí, to by mě švihlo.

Petrs01
          a pak postupně vymazlovat,
          jojooooo, než my budem vymazlovat, ešče chvíli potrvá 😀

MirkaD

TAK OBĚD SE VAŘÍ
            k pondělnímu psychiatrovi,kam jsem se od léta konečně dohrabala-
            doktorka se dopodrobna vyptávala kdo se kdy u nás doma s čím léčil,na co kdo umřel,chtěla vědět,co mě přinutilo jít v létě k doktorce,
            co se mi stalo,furt chtěla vědět jak většina lidí-ten jedn moment,byla jsem 45 minut
            změnila mi léky,mám mirzaten-na večer na rozpuštění,pak neurol,ten mám brát příležitostně,když bude blbě
            objednala mě na 17 prosince,a že mám mít psychologiské vyštření,
            tam su objednaná na leden,
            říkala,mi,že to,,že jsem nedošla dřív,že jsem si tím uškodila,že antidepresiva jsou většinou na půl roku až rok
            jako já si do čtvrtka myslela,že to mám dobrý,ale minulej čtvrtek zase večer panická ataka+chut se říznout
            takže to zas tak dobrý ještě asi není….
            je mi to sem blbý psát….
            ale holt tak to je…..
            říkala mi,že po sebepoškození, se v těle vyplaví jakýsi fajn látky-takže pak si na to člověk zvykne a děláto proto zas…
            to jsem nevěděla….,
            takže tolik k mámu zdravotnímu stavu no…
            fakt je mi to tady blbý psát,ale je to tak jak to je….

cernej caj

EvaC
              Pro nas jedina moznost mit kus skrine… ziju ve 13m2 to proste neni uplne misto ve kterym by clovek skladoval pohodlne 100% svyho majetku vyjma nadohi a rucniku:D takze jedina moznost mit nabytek i klec…

Petrs01
              Takovy roztomily boudicky:D

Maya
              Myslim to tak, ze ne ze by vet rucil za funkcnost cipu ale pokud by vet nemel.u posledniho ockovaji zaznam o funkcnosti tak bys proste dostala flastr s tim ze povinnost nacist cip a nechat si to treba zapsat do ockovaku bys mela ty, a pokud bys zaznam mela tak bez flastru s tim ze precipovat jinak flastr nebo flastr rovnou…

Porad je nedodrzeni rychlosti tvoje chyba ackoli je takovej radar prasarna s jasnym cilem, tak je to.neco kdy VIS ze porusujes pravidla.

Neco jako kdyz ti pri jizde praskne svetlo ale doma svitilo… dostanes 200 jako tytyty a kdyz te zitra lapnout bez nej zas tak nasrat a 2t… a ne ze 2t za to ze ti pred 3min odletelo od auta pred tebou kamen a sundal ti svetlo…

Du cist mirku a esusku

cernej caj

MirkaD
                Me se teda po sebeposkozovani zadny fajn latky nevyplavuji ale su tak silene mozkove pretizena ze bud mozek musim okamzite stopnout takhle nebo skocenim pod vlak.

Super ze budes mit paradni soupravicku:)

Petrak
                Tak asi rafsi 70 vypinace nez ty tvoje:D jako verimze si je uzijes ale asi su stastna ze to mam s muzem.taky stejne a staci fubkcni klaiska, tohle mit doma tak… 😀 jako designovy to je, ale je videt ze ten styl mame fakt jinej:D

Zrovna polstare sou lehky, to je jen „rovny siti“ to bys zvladla:)

PetraK

černej čaj
                  ale je videt ze ten styl mame fakt jinej:D

😀 fšak jo, sto lidí, sto přístupů, důležitý je, pokud se jede ve dvou, aby to v tom páru měli oba stejně. My právě ani jeden nejsme dýzajnovci a trendovci. Chceme mít prostě útulno a máme rádi starý a venkovský věci.

Zrovna polstare sou lehky, to je jen “rovny siti” to bys zvladla:)

no to si taky říkám, ale …. hm, znám se 😀 😀 já rovný věci neumím, když něco stříhám, vypadá to jak huba vod krokodýla 😀

MirkaD

-ještě k těm ezořečem,jak jsem tu minule popisovala po návštěvě čtvrteční knihovny-mám 2 kamarádky-jedna má obchod s oblečením,druhá je zdravotnice,dříc jsem s ní chodila na vycházky bez psa teda,
                    no a obě,kdykoliv je člověk vidí,a řekne,že nějakej problém
                    tak-se dozví-co ti to zracadlí?
                    co ti ta situace chce říct?
                    co si z toho máš vzít?
                    proč seš v toxickým vztahu?proč seš v té práci,běž do jiné-a ty si v tom libuješ a užíváš si v tom,jinak by soi v tom nebyla!-zvěr
                    tak kdyby to bylo tak jednoduchý…
                    -jedna ve všem slepě poslouchá Hnízdila,druhá jede zase jiný knížky
                    aler poiunta je v tom,že se s něma nedá vůbec normoš bavit-na všecko-co ti to zracadlí?
                    co ti to chce říct?
                    což když se prostě v práci nakupí neschopenky-jak u nás-z toho s hednou se dlouhodobě počítalo-operace
                    druhá je těhotěnství-další jsou v této době třeba nachlazení
                    tak tatro situace mě chce jen říct-jadna kolegyně chtěla ddruhé mimi-a tak fajn
                    u drhé se ted konečně našel termín na operaci a další-holt nachlazrní-podzm no a tak….akorát se toi ted sešlo no….
                    a na mě toho v ten čtvrtek bylo dost
                    jako v každé práci jsou někdy neschopenky,otěhotnění…
                    akorát když se to nakupí tak je to úlet
                    -tak nevím no-mě prostě tato situace jen řekla-u jedné kolegyně-hurá povedlo se
                    u drhé-tak art je všecjo v pořádku
                    a u dalších-no tak se vyleží a za týden dojdou no
                    jasně podle Hnízdila-nemoc-NE -MOC jakože nemám moc nad situací,uteču si do nemoci,…
                    jasně….
                    no a poslouchat tyto ezo řeči,když jste vyfluslí,není vám dobře tak to je fakt na přes hubu….:-)
                    a ji mám doma knížky od HNÍZDILA,od Jordánovíé,su věřící,mám napsaný citáty od Dalajlámy a nevímn co všechno,zajímá nmě ezoterika psychologie,není o to o tom,že bych si o těch kamoškách myslela,že jsou trhlý,nebo tak,ale
                    v ten večer jsem jen potřebovala vyslechnou a tečka a at se baví třeba o knížkách,chlapech…vaření,nechcu psychologickýá rozbory když nejsu zrovna v dobré kondici.tož tak…

PetraK

Mirka D.
                      když nejsu zrovna v dobré kondici.tož tak…

to je jasný 🙁 a nereagovaly by dobře na prostý „Hele já na tohle dneska nemám? POtřebovala jsem jen vyslechnout, nic víc?“

cernej caj

Mirkad
                        Jo nekdy si clovek jen potrebuje postezovat… az budu chtit poradit jak se pise zivotopis tak se zeptam prino, ze…

Petrak
                        No me to prave vubec neprijde jednodchy ale desne slozity a naopak vidim tu designovku:D

Ale su docela zvedava na celkovej dojem. Tu loznici si taky mela vlastne vymazlenou jen „chvili“ ze sis nestihla ani uzit…

Jo ja kdyz prijdu dom, chci at mi de elektrika a internet:D

Maya

PetraK
                          me se ty vypinace libej, ale tohle ja resila, ze jsem dosla do naseho jedinyho kramu a koupila co meli 😀 me nebavi to shaneni tech veci
                          k sicimu stroji, sit na stroji je pomerne jednoduchy, to jsem zvladla parkrat i ja, ale celindz je dat tam spravne ty nite, to kdyby mi mama neukazala jak se dela, tak to bych nedala a ted uz to zase neumim 😀
                          na strihani latek je nejlepsi koupit krejcovky nuzky, ty nepizlaj
                          MirkaD
                          to vubec neni blby, naopak je to super ze tam chodis a beres prasky, kdyz to pomaha
                          ono jako tyhle prasky bere hodne lidi, akorat se tim nikdo nechlubi, tak to okoli ani nevi
                          ja ted posloucham ceskou detektivku a je to teda des a hruza nudny, ale uz to teda doposloucham

cernej caj

Maya
                            Jo nite zvladnu ale to chce si treba natocit na video s komentarem… 😀

Zas ja taky nejedu nijak jakonrovne ale kdyz se ro strihne s rezervou tak ze ta nit neni podle.pravitka je fuk kdyz se do obalu vejde obsah to neni stejne poznat:D

Petrs01

si děláme radost

Docela drahá radost při tom, kolik jich asi tak potřebuješ.

Peťan se v tomhle vyblbnul zadarmo. Případně teda za prachy, ale ta barvička je tam jako bonus. Ty hodiny taky byly origo průhledný…

cernej caj

My meli zasuvky zadarmo z „ruseni kancelarskych prostor“ a vystacili na vetsinu bytu:D i 4zasuvkovy listy i par vypinacu a dokoupili sme jen par vypinacu a zadarmo 😀

Jo ja to mam asi dost jinak nez prumernej obcan, no

Petrs01
                                Ta zelena je takhle docela zajimava, zadarmo bych si taky zvykla 😀 ale ja nemam rada ruzny clenity, zahnuty, hrbaty.. proste hezky rovny 😀

PetraK

černej čaj
                                  Tu loznici si taky mela vlastne vymazlenou

🙂 jojoooo, ta byla velmi příjemná. tahle bude taky. O to víc, že nebudou skříně, všechno bude v šatně, bude tam jen jedna komoda.
                                  Nás právě tohle vymazlování baví. Já beru význam designovky tak, že to je něco, po čem fšicí jdou. A my hledáme něco co má ducha. Aby to dávalo celkovej dojem, nehledáme to co je momentálně in (takhle já vnímám právě design v celkovým kontextu.), ale co se líbí nám. My bychom to kupovali i kdyby po tom neštěknul pes. 🙂

Maya
                                  me nebavi to shaneni tech veci

jo to je vopruz, ale když něco člověk chce, tak halt není zbytí. Ono by se to dalo sehnat i jednodušeji – ve specializovaným krámě, kde jsme byli, ale tam je to mnohem dražší.

ale celindz je dat tam spravne ty nite,
                                  no prááávě!! 😀 😀 jako furt nad tím dumám, že by to třeba šlo, ale…. ty jo já jsem fakty matla.

Petrs01
                                  jako není to nejlevnější, to uznávám, ale člověk rekonstruuje jen jednou a to od základu a tak prostě se vším všudy, chceme aby měl Domeček svýho ducha a tak holt se nedá nic dělat.

PetraK

Holky to přece neni možný, že se nedaj sehnat silonový /punčochový legíny kostkovaný????

Petrs01

Mě dost baví právě takovéhle ptákoviny co moc nestojej, ale vylepšej ten prostor. Přidané světlo v předsíni, tyč na ručníky, podsvícení monitorů. Věci na míru vymýšlené postupně podle potřeby a prostoru. Dost se nám líbí třeba tahle police v hluchým místě za dveřma.
                                      Kuchyň byla původně bílá a furt mi to nesedělo ale nevěděla jsem co s tím. Pak mě napadl zelený strop a všechny doplňky do zelena a sedí to tam. Vůbec barva na stropě má v některých prostorách zajímavé kouzlo. A vymalovat stejně občas musíš, tak jenom sáhneš po jiné barvě.
                                      Jediné s čím se nekamarádím, tak stmívač na světlo v ložnici. Myšlenka dobrá, ale nemáme se rádi. Je dotykovej.

Denny

Hojky, pomoct, 3,5hoďky u supaře.
                                        Velkou plombu chtěl dát, ale prý by praskala, tek jsem dostala do huby nějakou měděnou destičku, bléééé, na konci listopáda na kontrolu, chce to prej vidět a asi to sundá.
                                        Ale já ho už vidět nechci, ble nechci zubaře.
                                        Ikdyž von je ták zlatej automechanik můj malej milovanej
                                        V Lbc jsem 2hoďky čekala v čekárně…ale tak zařízena ortéza a vložky do bot.
                                        V Decathlonu nic moc, už téměř vše zimní a já zateplený gatě nechci, bych se v nich pařila.
                                        Takže takový elasťáky za 300Kč jsem uloupila.

Denny

PetraK
                                          ČO TO TAKÉ SILONOVÉ PUNČOCHY? Kefalín?
                                          Jako hrubší silonky, nebo so?

PetraK

Dennyky
                                            chudero zubařová, co to je za destičku??, 😀 a co pak bude stím žubem dělat?

Takže takový elasťáky za 300Kč jsem uloupila.

se máš, já právě sháním náhražku za svoje oblíbený silonový legíny a prt 😮

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,281. až 5,300. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.