Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,221. až 5,240. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

EvaC
      Jooo srazit!!! A pridat podizmni fotky tez:)

PetraK
      Jeee doufam ze si ponuchnala urco musis zjistit odkud spicka je:)

PetraK

černej čaj

pomuchlala, hoooodně, musela Ferrata škytati převelice. Hnedle stála na zadních a že budeme spolu vybírat 😀

EvaC

cernej caj, PetraK
          fotky vloženy..
          s tím srážením bohužel taky budu jenom tiše závidět – rekonstruujeme sice jenom ložnici(takže s Brtníkama z Brtníků se nemůžeme vůbec srovnávat), ale i tak nestíháme (už jsem to psala myslím Fifi v nějaké diskuzi pod článkem, že nestíhám)… ale třeba příští rok by to mohlo vyjít..

PetraK

Eva C.

jéééé nová ložnice!! Tu jsme před stěhováním taky měli novou. Brtnik se tehdy taky rozhodnul v tomhle čase nějak, že to předělá a pak mu to začlo bobtnat pod rukama ty nápady, co by mohl, co ještě a ještě…. a nakonec jsem se bála, že nebudu mít advent, což je období na který se těším hrozně moc vždycky. Ale stihnul to a byla moc krásná.
            No a letos…… ??? Se bát nemusim, páč vím, že budem v bordelu ešče za hodně moc měsícůch, takže úklid nebude a zdobení budeeee takový jako asi velmni skromný. Takže se vyřádim venku 😀

Maya
              cernej caj

Maya
                Mam 61% protoze se mi peltou ty seversky 3 staty a vsechny 3 havni mesta sem.dala do spatnyho statu:D

Maya

cernejcaj
                  ja je kupodivu dala dobre, ale jinak se mi taky pletou, akorat Talin vim kde je, uplne blbe jsem mela Madrid a Bukurest a Kyjev

PetraK

jak zvětšim tu mapu?

Milena z Prahy

Ahóóój, holky 🙂
                      Vylejzám z jeskyně, jste moc hodný, že na nás myslíte.
                      Je to asi zvláštní, ale já teď nemám vůbec na nic čas. Po synově smrti před třema týdnama jsem nejdřív napsala jeho bývalý úžasný přítelkyni Johance, co se stalo. A že nemáme žádný kontakty na jeho přátele, protože má zaheslovanej mobil i počítač. Johýs pak informoval spoustu synovejch kamarádek (chlapec byl vééélice oblíben) na jeho Facebooku. A ony nám začaly telefonovat. My jsme s každou dlouze mluvili, několik jich postupně pozvali do synova bytu na kafe a aby si odnesly nějaký jeho oblečení a věci na památku. A takhle se zpětně dozvídáme, jak poslední rok žil.
                      Mluvili jsme i s jeho nejlepšíma kamarádama, s jeho šéfem z práce, s psychiatryní, s psychoterapeutkou. Je to pro nás bolestný i očistný.
                      Nechtěli jsme pro něj klasickej pohřeb, to by se mu určitě ani nelíbilo. Proběhla kremace bez obřadu, urnu máme týden doma. V sobotu chceme jenom v nejužším kruhu osmi lidí udělat rozloučení. Trochu punkový a trochu šamanský. Říct mu na něm, co jsme mu ještě neřekli. Pak se volným krokem odebereme na oběd.
                      Jinak normálně pracujeme, akorát nám to trvá dvakrát tak dlouho. Na víkendy jsme už měli domluvený nějaký výlety s našima kamarádama, na ty jsme s chutí jeli. O synovi jsme vlastně ještě neřekli ani všem známým, budou se to dozvídat postupně. Chceme s nima mluvit, ne jim psát.
                      Moc vám všem děkuju, že na nás myslíte. Jsme strašně rádi, že jste nás vzali mezi sebe.

cernej caj

Milena
                        To zni moc krasne prestoze to je urcite moc bolestivy, tak se mi libi jak jste to pojali.

Evac
                        Jakou budete mit loznici? Predelavate i zdi a el a tak, nebo hlavne nabytek?

PetraK

Mílo!! Jsem tak ráda, žes zaskočila. Opravdu pořád na Tebe myslím a holky určitě taky. Nechtěla jsem ani psát emila, ať se člověk nepřipomene v nějakou chvíli kdy si momentálně duše uleví a nebloumá bolavým údolím. Myslím, že jste to všechno udělali moc dobře, že všechny ty kroky pomáhají aspoň trošku pochopit, trošku s tím začít fungovat. Jste oba moc moudrý, že Vás to takhle napadlo. Moc bych si přála, abyste to punkově šamanský rozloučení měli v takovým duchu, jako to proběhlo u nás s mámou 🙂 . Vím, je hloupý se v takovej moment usmívat, ale ono to prostě chytlo takovej švuňk tehdy, že dneska se u toho usmívat můžu. A přeju aby bylo krásný počasí, protože i když to je to poslední, na čem člověku v
                          ten den záleží, ale s hezkým počsím se tento moment, aspoň o malilinko snáz odžije, než když by mělo být ošklivo. Myslíme na vás dál.

Maya

Milena
                            myslim na vas, zni to hezky jak to popisujes, i kdyz je to smutny
                            preju at vam to samansky rozlouceni vyjde jak si prejete

Maya

PetraK
                              no ta mapa asi zvetsit nejde, v tom je asi ten vtip

PetraK

Maya
                                no jenže já tam nemám tu Evropu celou právě, nemůžu vokázat kupř. Slovensko končím tak v půlce

PetraK

Mayo,Tys takovej vyhledávač, kde koupím nejlevnější svítící obojky?

Petrs01

nejlevnější svítící obojky?

Když se stavíš u mne. Mám dva navíc – jeden starý na baterie (červený) a nový zelený USB. Sprateček už ho moc nepoužil 🙁
                                    Pokud by teda ohaříkům byly…
                                    Jinak SuperZoo s registrací.

Maya

PetraK
                                      ona tam neni cela ta mapa, jen cast co potrebujes a za dalsich par otazek se zas ukaze jina cast
                                      mam hledat ty obojky a nebo si vezmes od Petrs?

Petrs01

74%, bida

hmm, 65%. A nebudu to svádět na to, že mi to poskakuje jak splašená koza a hážou se přes to neviditelné reklamy.

PetraK

Jej holky, díky, tak já nakonec koupila za ani ne stovku někdo, protože když mi došlo, co jsem napsala, šla jsem to zadat do heuréky, snad to pošlou, když to stojí tak málo?? Obojek pod stovku jsem dlouho neviděla. Ale díky za nabídku . K Petrs bych se stejně nedostala. a koupila jsem tam rovnou takový obyč házedla za pár kaček, tak budou mít pod stromek a taky pro mousese hrkací kuličky 4 kousky za tři pětky, toho pod stromkem švihne, nebude vědět kam dřív a já taky, až budu chytat stromek 😀

EvaC

cernej caj, PetraK
                                            V ložnici naštěstí jenom měníme komplet nábytek…Ale i tak je to dost práce. To znamená rozmontovat ten stávající, vymalovat a doufat, že ten novej, co jsme si objednali na míru, bude takovej, jakej jsme si objednali… Nakonec jsme vybrali postel z dubu a skříně částečně z masivu a částečně z dýhy…My nejsme tak šikovní jako Brtník, kterej si udělá nejspíš skoro všechno sám, za pomoci své úžasné ženy…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,221. až 5,240. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.