- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9.11.2021 v 11:01 #129723
cernej caj
EvaC
Jooo srazit!!! A pridat podizmni fotky tez:)PetraK
Jeee doufam ze si ponuchnala urco musis zjistit odkud spicka je:)9.11.2021 v 11:27 #129724PetraK
černej čaj
pomuchlala, hoooodně, musela Ferrata škytati převelice. Hnedle stála na zadních a že budeme spolu vybírat 😀
9.11.2021 v 11:43 #129733EvaC
cernej caj, PetraK
fotky vloženy..
s tím srážením bohužel taky budu jenom tiše závidět – rekonstruujeme sice jenom ložnici(takže s Brtníkama z Brtníků se nemůžeme vůbec srovnávat), ale i tak nestíháme (už jsem to psala myslím Fifi v nějaké diskuzi pod článkem, že nestíhám)… ale třeba příští rok by to mohlo vyjít..9.11.2021 v 12:11 #129734PetraK
Eva C.
jéééé nová ložnice!! Tu jsme před stěhováním taky měli novou. Brtnik se tehdy taky rozhodnul v tomhle čase nějak, že to předělá a pak mu to začlo bobtnat pod rukama ty nápady, co by mohl, co ještě a ještě…. a nakonec jsem se bála, že nebudu mít advent, což je období na který se těším hrozně moc vždycky. Ale stihnul to a byla moc krásná.
No a letos…… ??? Se bát nemusim, páč vím, že budem v bordelu ešče za hodně moc měsícůch, takže úklid nebude a zdobení budeeee takový jako asi velmni skromný. Takže se vyřádim venku 😀9.11.2021 v 12:33 #1297369.11.2021 v 13:03 #129737cernej caj
Maya
Mam 61% protoze se mi peltou ty seversky 3 staty a vsechny 3 havni mesta sem.dala do spatnyho statu:D9.11.2021 v 13:09 #129739Maya
cernejcaj
ja je kupodivu dala dobre, ale jinak se mi taky pletou, akorat Talin vim kde je, uplne blbe jsem mela Madrid a Bukurest a Kyjev9.11.2021 v 13:13 #129740PetraK
jak zvětšim tu mapu?
9.11.2021 v 13:18 #129741Milena z Prahy
Ahóóój, holky 🙂
Vylejzám z jeskyně, jste moc hodný, že na nás myslíte.
Je to asi zvláštní, ale já teď nemám vůbec na nic čas. Po synově smrti před třema týdnama jsem nejdřív napsala jeho bývalý úžasný přítelkyni Johance, co se stalo. A že nemáme žádný kontakty na jeho přátele, protože má zaheslovanej mobil i počítač. Johýs pak informoval spoustu synovejch kamarádek (chlapec byl vééélice oblíben) na jeho Facebooku. A ony nám začaly telefonovat. My jsme s každou dlouze mluvili, několik jich postupně pozvali do synova bytu na kafe a aby si odnesly nějaký jeho oblečení a věci na památku. A takhle se zpětně dozvídáme, jak poslední rok žil.
Mluvili jsme i s jeho nejlepšíma kamarádama, s jeho šéfem z práce, s psychiatryní, s psychoterapeutkou. Je to pro nás bolestný i očistný.
Nechtěli jsme pro něj klasickej pohřeb, to by se mu určitě ani nelíbilo. Proběhla kremace bez obřadu, urnu máme týden doma. V sobotu chceme jenom v nejužším kruhu osmi lidí udělat rozloučení. Trochu punkový a trochu šamanský. Říct mu na něm, co jsme mu ještě neřekli. Pak se volným krokem odebereme na oběd.
Jinak normálně pracujeme, akorát nám to trvá dvakrát tak dlouho. Na víkendy jsme už měli domluvený nějaký výlety s našima kamarádama, na ty jsme s chutí jeli. O synovi jsme vlastně ještě neřekli ani všem známým, budou se to dozvídat postupně. Chceme s nima mluvit, ne jim psát.
Moc vám všem děkuju, že na nás myslíte. Jsme strašně rádi, že jste nás vzali mezi sebe.9.11.2021 v 13:49 #129742cernej caj
Milena
To zni moc krasne prestoze to je urcite moc bolestivy, tak se mi libi jak jste to pojali.Evac
Jakou budete mit loznici? Predelavate i zdi a el a tak, nebo hlavne nabytek?9.11.2021 v 13:50 #129743PetraK
Mílo!! Jsem tak ráda, žes zaskočila. Opravdu pořád na Tebe myslím a holky určitě taky. Nechtěla jsem ani psát emila, ať se člověk nepřipomene v nějakou chvíli kdy si momentálně duše uleví a nebloumá bolavým údolím. Myslím, že jste to všechno udělali moc dobře, že všechny ty kroky pomáhají aspoň trošku pochopit, trošku s tím začít fungovat. Jste oba moc moudrý, že Vás to takhle napadlo. Moc bych si přála, abyste to punkově šamanský rozloučení měli v takovým duchu, jako to proběhlo u nás s mámou 🙂 . Vím, je hloupý se v takovej moment usmívat, ale ono to prostě chytlo takovej švuňk tehdy, že dneska se u toho usmívat můžu. A přeju aby bylo krásný počasí, protože i když to je to poslední, na čem člověku v
ten den záleží, ale s hezkým počsím se tento moment, aspoň o malilinko snáz odžije, než když by mělo být ošklivo. Myslíme na vás dál.9.11.2021 v 13:56 #129744Maya
Milena
myslim na vas, zni to hezky jak to popisujes, i kdyz je to smutny
preju at vam to samansky rozlouceni vyjde jak si prejete9.11.2021 v 13:57 #129745Maya
PetraK
no ta mapa asi zvetsit nejde, v tom je asi ten vtip9.11.2021 v 14:06 #129746PetraK
Maya
no jenže já tam nemám tu Evropu celou právě, nemůžu vokázat kupř. Slovensko končím tak v půlce9.11.2021 v 14:07 #129747PetraK
Mayo,Tys takovej vyhledávač, kde koupím nejlevnější svítící obojky?
9.11.2021 v 14:18 #129748Petrs01
nejlevnější svítící obojky?
Když se stavíš u mne. Mám dva navíc – jeden starý na baterie (červený) a nový zelený USB. Sprateček už ho moc nepoužil 🙁
Pokud by teda ohaříkům byly…
Jinak SuperZoo s registrací.9.11.2021 v 14:25 #129749Maya
PetraK
ona tam neni cela ta mapa, jen cast co potrebujes a za dalsich par otazek se zas ukaze jina cast
mam hledat ty obojky a nebo si vezmes od Petrs?9.11.2021 v 14:57 #129750Petrs01
74%, bida
hmm, 65%. A nebudu to svádět na to, že mi to poskakuje jak splašená koza a hážou se přes to neviditelné reklamy.
9.11.2021 v 15:16 #129752PetraK
Jej holky, díky, tak já nakonec koupila za ani ne stovku někdo, protože když mi došlo, co jsem napsala, šla jsem to zadat do heuréky, snad to pošlou, když to stojí tak málo?? Obojek pod stovku jsem dlouho neviděla. Ale díky za nabídku . K Petrs bych se stejně nedostala. a koupila jsem tam rovnou takový obyč házedla za pár kaček, tak budou mít pod stromek a taky pro mousese hrkací kuličky 4 kousky za tři pětky, toho pod stromkem švihne, nebude vědět kam dřív a já taky, až budu chytat stromek 😀
9.11.2021 v 15:36 #129753EvaC
cernej caj, PetraK
V ložnici naštěstí jenom měníme komplet nábytek…Ale i tak je to dost práce. To znamená rozmontovat ten stávající, vymalovat a doufat, že ten novej, co jsme si objednali na míru, bude takovej, jakej jsme si objednali… Nakonec jsme vybrali postel z dubu a skříně částečně z masivu a částečně z dýhy…My nejsme tak šikovní jako Brtník, kterej si udělá nejspíš skoro všechno sám, za pomoci své úžasné ženy… -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.