Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,201. až 5,220. (celkem z 5,632)
  • Autor
    PetraK

Dennyky
      Červenou puntíkovou látku nemáš?
      milý děfče, vidělas to u nás, já v současný době nemám ani šnuptychl a vrcholem bylo, že jsem našla ty boty, který nejsou zrovna malý lodičky, žejo 😀 😀

a hlavně – čas – kdyby mi dal někdo čas, musim spárovat, venčit ohaře, vařit, uklízet stěhovat, dělat pomocnou sílu na stavbě……… a tak jako podobně a přibližně

maya
      skaknes

😀 😀 já si skáknu tak leda do řiťky, každej den mažeme rovnou domů, příp. když jedeme dřív, tak nakoupit címent, obhlídnout lino… a tak jako podobně a přibližně

ten psí odkaz odmítám otevřít, děsil mě na seznamu už jen ten nadpis. Šmejdi nějaký.

PetraK

maya
        dík za odkaz schovám do odkazů, se bude hodit.

cernej caj

Muzu nekomu darovat kus latky modre s puntikama bilyma 😀 ze staryho povleceni co se zkratilo rokama prani a ted z nej striham zaplaty a co je potreba:D je takovy hrubsi tak je blby na hadry ze hur saje

Fifi

Bryvecir,
            tukam na vse, zatim je Pinditko jakztakz OK. Bobky drobatko lepsi (pro/prebiotika bohuzel nemuze mit), mozna mu vcera pomohl banan, pulka hodne zralyho malyho bananu. Tuklo me to do nosu, blbka jsem, banany jsou jedna z veci, ktery muze a na traveni ideal. Dneska dostal dalsi kousek, tak snad mu to pomuze. 🙂

Esusova
            Vy se nezastavite, porad frmol. Rumicek bere k atb neco na zaludek?
            Nevíte někdo, kde máme čepice a šály???
            Najdi obraz a budou i cepice a saly. 🙂
            Myslím na Mílu a Roberta, dlouho tu nebyla, doufám, že vyjde sraz
            Ja taky, moc se na ne tesim. 🙂

Dennyky
            To je modelina na sedacce. 🙂 A Konevka, drbna pavlacova, skvelou pozorovatelnu si ji vyrobila, budou mit zase ty cuzy sousedsky radost. 😀

Mirko
            -to jsem ještě nezažila-honila nás mlha!!!
            To muselo bejt pekny. Nas jednou honil roj divokych vcel a to nebyla takova romantika. 😀

Komu by se to nepricilo a nasel si chvilku, prosim o podepsani petice. Sice je cas, ale… Jde o dobrou vec.
            https://eci.ec.europa.eu/012/public/#/screen/home

Petrs01

podepsani petice

Jestli jsem to dobře pochopila, tak musím mít eID, což fakt nee.

Fifi

Nemusis, staci vyplnit formular vlevo.

Petrs01

Máš pravdu, ploutvičkám zdar! 😉

Fifi

🙂 Spis ploutvickam zmar, zalezi na uhlu pohledu. 🙂

PetraK

RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

TAK MÁME LÍÍÍNO MILÉ DĚTI, teda objednaný ho máme. Krásný klustý s filcem, dekór dřívího. Krásný klustý fošny, tmavší takový, sukovatý dřevo stoletý ve vodě ležící. Aspoň tak mi to přinde. Paradox je, že v PRahé jsme si nevybrali, na éšopách taky ne. A pak jsem objevila podlahovo dekorační krámek u nás v New Bubu a tam, fčéra! To vono!
                      Bude stejný v ložnici i v šatně, uvažujeme, zda pak ale do předsíňky v přístavbě nedat jiný, který by bylo stejný, jako v hlavní předsíni a na verandě.

PetraK

chjooo, já to odklikla dřív, než jsem to tu pročetla 🙂

Fifi
                        volám tiše hurá,
                        že bobek lepčí
                        a Pruhateci banán v ústrojí ty hnusy zbůrá!

Hele, my se nezastavíme ještě hodně, ale hodně dlouho 🙂 . Jsme pořád na začátku, práce je tam na sto let. Jen než se dohrabeme k tomu předělat střechu. A než bude Domeček zaizolovanej. Pak se musíme vrhnout na dílničku a přistavby a následuje úprava terénu vč. zakopání nádrží a přípravy na potůček s jezírkem a……… výstavba opukové zídky místo plotů a…..výstavba opukové zídky uvnitř, podél příchozí cesty, ….a výsadba květeny…. výroba potůčku, aby mělo zvířectvo v zahradě vodičku, protože v okolí hned po ruce nic ptáčci nemají….. jooo nezastavíme se.

Najdi obraz a budou i cepice a saly. 🙂

paradoxně obraz mám, jenže za ním to není, za ním je další obraz, další obraz a pak gauč 😀

Maya

Fifi
                          super, ze Trolda je lepsi, tak snad bude brzo uplne OK
                          PetraK
                          se nezastavite nidky, nez dodelat tohle, budes moct zas zacit od zacatku 😀

PetraK

Maya
                            e, budes moct zas zacit od zacatku
                            to jsem ani nechtěla právě psát 😀 , ale je mi to jasný

PetraK
                              Maya

to je hezky clanek

jinak zajem o ockovani asi uz moc neni, mama chce jit, vcera jsem ji zaregistrovala u nas, dneska ji prisel pin a meli i jeste volny jeden termin na zitra, se ji to nehodi, tak pujde 23., to ja jeste v lete cekala nekolik tydnu

EvaC

Aby jste si nemyslely(chlapi sem asi žádný nechoděj) – já to tady průběžně sleduju, jenom nějak nemám čas psát komentáře.
                                  Ale mám obrovskou radost z Charlieho, že se zabydlel a zvyká si na normální život…
                                  Taky moc držím palce všem lidičkám a čtyřnožcům, kteří nejsou úplně zdraví nebo je něco trápí, aby se dostali zpátky do kondice a bylo jim dobře na světě.
                                  Nesmírně obdivuju Petru s Brtníkem a jejich neutuchající energii při úpravách Domečku a přeju jim, aby všechno zvládli – protože až to bude hotový – bude to kráááásný..
                                  Obdivuju fotky Denny – netopýrci jsou teda fakt kouzelný a příroda taky(i madam Koníková samozřejmě).
                                  Když najdu chvilku, zkusím dát do Sindibádčina vlákna nějaký fotky abych trochu přispěla k podzimní atmosféře..
                                  Krásný den všem přejeme….

PetraK

Jo a víte co, víte cooo? Já vám zapomněla říct jednu důležitou věc! Jak jsme kupovali to lino, tak nám ho prodávala………………krásná……….vlčí špicka! Boží byla, mlaďounká, ňuňuuu mazlivá, až jsem ji při vybírání musela říct, že se s ní nemožu furt ňuhňat, jinak nic nevyberu. tak šla požalovat pánikovi a lehla si ke kase 😀

Maya

PetraK
                                      ona tam nedaleko je chovka, co mela i kachna odtamtud
                                      akorat ted uz chova mimo FCI

PetraK

Maya

no vidíš, tak třeba je odtama, můžu se někdy zeptat, až tam zase budeme. Feňule je děsně milá, krásná. Dokonalej péf do obchodu 😀

Petrs01

průběžně sleduju

a co se s námi průběžně srazit? Viz vedlejší vlákno.

PetraK

Eva C.
                                            zkusím dát do Sindibádčina vlákna nějaký fotky abych trochu přispěla k podzimní atmosféře..
                                            Krásný den všem přejeme….

jojojooooo to je nápad. No a to srážení se, taky není marnej nápad. A já budu moct závidět.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,201. až 5,220. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.