Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,181. až 5,200. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

Petrak
      Tyjo jsi sikovma! A jeste mas novy haro to je fajn:)

Denny
      No on mi ji doporucil, ja pred navstevou ortopeda ortezu nenosila protoze bych ani nevedela jakou, ale cela za svoje no… ona asi ta chondropatoe pokud je jen 2stupen z 5 tak nikoho nezajima:D

Mirkad
      Ja mlhy miluju sou ponury a romanticky zaraz

PetraK

Myslím na Mílu a Roberta, dlouho tu nebyla, doufám, že vyjde sraz

Fifijová

doufám, že dneska už je Trololo bobek v min. trošku lepším podání?? Moc držím palce, ať se to srovná. Rumíček te´d jak bere ATB, tak první, když vyjde ven, nejde ani cvrdlikat, ale dojde se napást. Tak co teprv slinivkový pacient nebohej. A ešče málem bez léků! Máš to teď pěkně na nerv komplikovaný s tou léčbou 🙁

Pridrzte nam palce, pls,
        to si piš, že držím.

černej čaj
        3 TEJDNY, UUŽ TŘI TEJDNY TO JE?? já měla nějak za to že 14 dní. Někdo mi ukradnul tejden??? ale jste pašáci, jak pěkně postupujete!! Pašáci. Pičkůta bezlepkovýho pro Tebe i Ferinku i Karlose.

hele jak se charlie naucil chytat
        jeditííí, jeditííííí von je tak mocinky otomilouškej broušek. Pan Karel…….gott 😀 😀

Mirka D.
        do toho mi má bzorně vycvičená fena včera ráno k počítači donnesla v tlamě kus střepu-z výrazem-hele co jsem našla-chcu piškot!!!
        no ty vado! kdysi něco podobnýho udělala Bubrdle a mě taky málem švihlo. To jsou ty snaživý. To se Ti s madame Neochotou nestane, tam zas ale řešíš to, že sežere něco co nemá, tak si nepomůžeš 😀

tak jsem si vyslechla-zrcadlení,co se máš naučit?
        co si z té situace máš odnést?

jako došla jsem k poznání, že dávat tyhle rady, přesně v tenhle moment, nejni dobrej nápad. Asi by si z toho pak ona odnesla monokla 😀 ne to kecám, ale prostě chápu, že tohle chce říct jindy a jinak.

perličky
        hele vy si tam tyhle zákazníky snad klonujete, vás to nějak baví asi, že jo? to je fakt něco, chudero.

Petrs01
        jsem moc ráda, že VAšek – může bejt Neckář, kdy už tu máme Goťáka? 😀 – se takhle dobře drží, že mu to moc a moc chválim

Dennyky
        r, říkala Blaní

😀 😀 ta druhá fotka 😀 😀

aby měla rozhled
        drbna jedna vesnická! 😀

PetraK
          cernej caj

Petrak
            A je mouses kastrovanej?

PetraK

černej čaj

A je mouses kastrovanej?

jo je, ale on s tím nějak nepočítá 😀

cernej caj

PetraK
                Udajne kdyz se kastruje cca 3 mesicni kdy se ejste tolik netoula tak se ani toulat nezacne ale tak snad bude mouses rozumnej a bude se drzet od aut dal

PetraK

černej čaj

no jo, to bych zase ale neudělala takovýmu mimískovi. No zatím se jeví, že ví, co auta umí a dává si pozor, ale…….. člověk prostě strach má. nechápu, proč idiot jeden nemůže chodit jen po naší straně silnice, má tam takovýho prostoru, to ne, von to musí štrikovat sem a tam přes silnici.

PetraK

Jé hele holky t oje hezkýý, škoda, že nemám čas, ale mohla bych to uložit do odkazů, že jo, třebas by se to někdy někomu taky šiklo?

https://www.marianne.cz/marianne-bydleni/poradna/vyroba-vanocnich-ozdob?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=655311&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=Khmq8limOeY-202111081001&dop_id=14159842

je to jednoduchý a moc pěkný, že jo?

cernej caj

Petrak
                      Mas malo starosti s domeckem? 😀 jeste vyrabet budes? 😀

Maya

PetraK
                        vypada to hezky, akorat letos nejsou moc ty orechy

Maya

nevite nekdo, baterie u umyvadla maj vsechny stejnej prumer a jdou normalne vymenit a nebo se musi na to koukat pri vyberu?

PetraK

černej čaj

Mas malo starosti s domeckem? 😀 jeste vyrabet budes? 😀

😀 no právě, ale ono nemám stejně magtroš – myslím tu látku, provázek a vatu a ořechy seženu, ale tu látku ne. Kdyby byla……….tak bych si možná trošku zařádila, protože to není nic složitýho, moc se mi to líbí.

NO ALE HOLKY, KDYBYSTE NĚKDO NĚJAKEJ KOUSEK HEZKÝ VÁNOČNÍ LÁTKY MĚL …. tak bych se hecla 😀

Maya
                            my nějaký ořechy máme. I jsem Dennyky podarovala

cernej caj

Segra ny taky potrebovala orechy ale nejsou letos…

Maya
                              Muzou mit ruzny roztece pokid mas dve diry ve zdi stojankovy sou ani univerzalni…

Denny

PetraK
                                hezký huš jsem to někde viděla a moc se mi líbí i betlémek v oříšku 🙂
                                Chtělo by to ale ty větší skořápky vod papíráků 🙂

hele
                                https://www.sashe.sk/BioHandmade/detail/novinka-obrovske-orechy-kralovske-5-cm-s-lesnymi-zvieratkami

Denny

hele

PetraK

Jéééé oříškohraní! Já nutně potřebuju něco pěknýho vyrobit. No ale kdy, že jo, dneska budu spárovat.

Denny

Nic no

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem Denny.
                                      Denny

PetraK
                                        hele látku jakkokoukoliv a fix na textil, můžeš tam pak namalovat herz, nebo srdíčko, ptáčka, pejštý, domeček, čtyřlístek a slepila bych to jen tavnou pistolí.
                                        Nebo jen kousek mechu, olšovou šištičku, kusek režného provázku, na zavěšení, červenou pidi mašličku a krásná dekorace je na světě 🙂
                                        Kousek badyánu, hřebíčku, skořice a bude to i vonět
                                        Nějaký plody červený, mini i šípky atd…

Červenou puntíkovou látku nemáš? Ta by byla úžasná a tvoje milovaná

Maya

PetraK
                                          kdyz si skaknes do nejakyho obchodu s latkama a nebo koukni i na netu, mivaj maly zbytky za par korun, kupovala jsem takhle neteri na siti
                                          cernejcaj
                                          mam normalni stojankovou, tak to by melo jit, diky

tohle je teda strasny
                                          https://www.novinky.cz/krimi/clanek/spicimu-muzi-ukradli-v-metru-psa-po-ctyrech-dnech-nasli-lide-zvire-zranene-40377305#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=N7JQQ3K5gRP-202111081236&dop_id=40377305&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Maya
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,181. až 5,200. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.