- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
7.11.2021 v 18:59 #129620
cernej caj
Petrs01
tak aspon vasik je na tom v ramci moznosti dobre a dal drzime palce trolitku aby zvladl ted to nejhorsi…7.11.2021 v 22:15 #129621Maya
Fifi
tak držím palce ať atb brzo zaberou
cernejcaj
krásnej článek a teda za 3 týdny docela mega pokrok
Petrs01
tak to asi vyděláváte jen na psí žřádlo ne? 😀 ale skvělý, že se tak drží7.11.2021 v 22:37 #129622Fifi
Mayo
Tak ony atb zjevne zabiraji, se uvidi, zda naopak nezpusobi dalsi problem. Palce drz, dik.8.11.2021 v 6:03 #129624cernej caj
Maya
Sou to dostatecny pokroky na o fous lepsi bydleni:)Fifi
Tak snad uz dneska bude lip…8.11.2021 v 6:22 #129625Denny
Dobré ranko,
eee to jsem kozena s tím vláknem, njn jsem to v mobilovi nepozorovala, ve kterém jsem chlífku 🙂
Zítra se jedu fláknout k ortoprdovi, tak navštívíme Decathlóna, nějaké kalhoty zateplené na venčení by se hodily..
A ve středu taky k zubákovi na preventivku, tak se modlím aby nic nebylo.8.11.2021 v 6:28 #129626Denny
čajdo
Oslavka krásná a ty výhledy, krása…hele voni bramboříci žijou ve volné přírodě?Video s Čárlím hezký, je šikula, nicméně jsem četla jak se takhle pejsek
udusil kouskem sýra…tím tě nechci strašit, jen jsou prostě věci, které člověk nedomyslí, až když se stanou.8.11.2021 v 6:35 #129627Denny
Nová sedačka prý super, říkala Blaní
8.11.2021 v 6:37 #129630Denny
A jediný trochen problém jsem měla s tím, že je trochen jiná než ta stará a musela jsem jí dát dál od okna. Tam vznikl prostor, ale jelikož je Connie naučená čučet z vokna hlavně když jsem v práci, tak jsem tam narvala súl, na něj deku a psí peřinu.
Hned ráno se tam připlácla aby měla rozhled 🙂
Co bych pro ty moje děti neudělala, že 🙂8.11.2021 v 7:00 #129632cernej caj
Denny
Si me s konikokovou rozesmala 😀Jojo, bramboriky hodne vidam takhle k podzimu a zda se mi, ze maji rady vlhky takovy mista s malo svetlem, hodne byvaj ve stranich s potokem, v prudkych svazich v lesich…
Mozna je tonale nejakej jinej druh nez na doma, to presne nevim poddruh:(Uzij si navstevu dekace! Ja vcera udelala dekac kes a vero, teda v sobotu, tak si odnesly boty, kratasy 😀
A doufam, ze zubar bude OK.
Ja tam mela chlapa, treti nejmilejsi zubejda na matersky, tak sem chlapovi rekla ze doufam, ze tam bude i priste protoze se zubaru bojim chodit tam nechci, a jeho neznam tak me to zas rozhodilo… jak mi vzal.kousek kameme tak mi zacaly tect slzy protoze me to proste na ty zuby bylo dost neprijemny tak to komentoval, ale nastesti byl v pohode ale ta 3. Zubajda mi chybi ta byla nejmilejsi nejhodnejsi a proste brala jako fakt ze se ji hrozne bojim.
Tak nastesti kaz nemam tak drzim palce aby si byla OK.
A na ortopedii pro jistotu nebo se ti zas zhorsilo kolinko?
8.11.2021 v 7:01 #129633cernej caj
Denny
Rikala i znama ze zas husi krky – nejcasteji operovana zasekla vec v traktu… pokud clovek nebarfuje, pac ty psu to ne vzdy pokousou dobre… takze tonsem taky prestala kupoval ale muzi nevysvetlis ze jim to nema hazet pul dne ale obcas kus sunky ci masa…8.11.2021 v 7:24 #129634Denny
čajdo
hm se zubařem to mám stejný, náš Toník je úžasný, milý, nicméně
už dlouho přesluhuje a pak jako nevím, jestli budu jezdit do Prahy, nebo kam, páč tady prostě zubaři nejsou a asi nejen tady.Kraťasy? 😀 měli slevy na letní věci?
Jinak jsem teď kupovala v Lídlovým e-shopu osušky, úžasné, měkkoučké, jednobarevné za 250Kč. Lídl mě v tomhle nikdy nezklamal.
Já takhle často na procházkách vidím v lese vřesy u nás je na bramboříky asi cholodno 🙂
8.11.2021 v 7:30 #129635MirkaD
tak já za sebou za poslední dobu FAKT PĚKNEJ VÍKEND!!!
v sobotu teda pracovní-ranní-od pěti hodin-byly jsme ráno 4-já dělala mražák,od sedmi na kase
ráno opět půjčený vedoucí,odpo taky…tako málo nás ještě fakt nebylo-nebo spíš jsem ještě nezažila,že by z vedoucích zbyl jeden
dopo dost lidí,nevím,kde se furt berou a kde na to berou
—- perličky-jedna paní otevřený gel na ruce-a říká mi-že,jestli můžu ten gel použít,že je jí to nepříjemný,když sem brala do ruky peníze a gel je dětský,nic mi neudělá-tak jsem jí řekla,že mi to nevadí,ale kdyby byla za kasou tak ji z těch lidí švihne-olizování prstů a tak…
-pak do mě hustila paní,že dělala celej život v obchodě,že dávání věcí navrch je nesmysl-nikdo vás nevidí-tak jí říkám-a ty kamery tady jako jsou asi proč?
že budu mít v 60 odrovnaný ruce/záda-tak říkám-to už mám ted
že nebudu kvůli tomu nocama spát-tak říkám-jo to znám taky
a dodatek-já dělala za 1000kč a za kolik vy?
a chlap za ní-na to kašlite-na mě-ona neřekla,že dělala za 1000kč,ale rohlík stál 30halířů,a moje žena dělala vedle v LIDLU a zesypala se po roce…
no nic
skončila jsem po druhé hodině,Martin mě hodil dom
dala jsem oběd a šla jsem ze psama pocvičit k rybníčkua zpět,Martin vysedával na terase,ale večer po DLOUHÉ DOBĚ!!!!jsme se společně dívaly a tv*on totiž bud večer spí-od osmi,nebo je na terase-v létě,
nebo čučí na něco jinýho
a nebo já mám odpo…
no tak jsme se dívaly na Star Dance-a já se rozplývala,jak ten pořad mám ráda-hezký písničky,tancování,hezký hadry,šminky,boty,všichni jsou tam milý
často vtipný…
no a taky si tam vždycky vybírám šaty:D-já jak chodím oblíkaná furt ve stylu-nepromoknešš,neprofoukneš,hřeje to a je praktický-tak mě někdy chybí vypadat fat jak ženská-strašně se mi líbí společenský šaty…
jasně,že tatka,kterej to taky odde mě slyšel,i Martin -tak řeknou-a kam bys to nosila?
no nikam,taky si je nekupuju,že:D:D:D
ale kochám se ráda
v neděli jsme ráno šli na zajimavou vycházku-to jsem ještě nezažila-honila nás mlha!!!
normálně jsme ráno vyšly-chladno,větrno,slunko-ke křížku-a že půjdem směr na Kojátky-šli jsme podél pole velkýho dozadu,pak dolů,no a pak zase nahoru-s tím,že tam je odbočka ještě kolem dalšího obrovskýho pole ke křížku-ale tam jsme nešli,že dost blátivá cesta,že půjdem navrch a do lesa a vylezem za lípou a dom
šli jsme podél toho pole navrch-a najednou!za náma-se valila obr mlha,za chvílu pole v mlze,my vylezly kopec,šli do lesa a za náma urt ta mlha!mazec,
pak jsme vylezly z lesa,kousek kolem pole,k lípě a dolů a za náma furt mlha a až kousek od baráku najednou frnk-a bylo slunko!
fantazie!
Žeryk lítal s klackem kterej si našel,a na začátku v mokré trávě válel sudy,Dafi pak běhala v lese+pařez si vyhopla,
doma vyčesat,umýt packy
pak jsem se válela,to jsem dělala celou neděli v lastně:-)))
no a odpo cvičící vycházka s piskama a na zahradě cvičení s Betty
a pak jsem cvičila já doma-na záda
no Martin vařil-asi 8 hodin kuřecí vývar,a kuře na paprice a bramboráky
večer jsem mu pouštěla písničky od Vojtaano-boží texty-den ve vaně často vystihuje mé rozpoložení:D8.11.2021 v 7:41 #129636Denny
čajdo
né kolínko se nezhoršilo, jedu pro druhou ortézu, říkal mi,
že když mi bude sedět, tak mi napíše i na to druhé koleno.
A taky recepís na ty nové vložky do bot, mám nárok po půl roce 🙂8.11.2021 v 7:45 #129637Denny
Mirko
uááá miluju tyhle chytrý lidi…co bylo před xx lety, chjo 🙁No vidíš a já ty mlhy naopak vyhledávám, na fotkách vypadají úžasně,
takže já je honím, ale nikdy nedohoním..8.11.2021 v 8:35 #129639cernej caj
Mirka
To je vtipny s mlhou:D jo za 1000kc ale pred 40 lety ze…Denny
Ja sem udelala decathlon holkam ze svy skrine:DTak super, orteza a vlozka se budou hodit. Ja mam ortezy taky 2, ale bohuzel bez naroku na pojistovmu, 1600 jedna, pak sem pribrala tak 1600 druha jako super… nechapu jak se ty naroky uplatnujou
8.11.2021 v 8:57 #129640Denny
čajdo mám tuhle, doplácela jsem cca 500kč
https://www.donjoy.cz/ortezy-na-koleno/vazova-poraneni/detail-orteza-reddie-brace-300/vono to dost záleží na ortopedovi, co ti předepíše a tys s ním o tom mluvila?
Já mám ty kolena vykotlaný obě, tak proto…olkam ze svy skrine:D
aha to jsem nepochopila…8.11.2021 v 9:02 #129641MirkaD
Denny-ano já vím,že mlhy na focení jsou super,a mám pár fotek v mlze,a milujju to
ale toto jsem fakt nezažila-jako,že jdu do mlhy-jo
že se mlha pak zvedne-jo
že je mlha někde,a někde ne-to taky jo,ale nás ta mlha regulérně pronásledovala:Djak jsme slezli z toho kopca-tak mlha za náma,a kam mi,tam mlha,a všude mlha,a bylo to strááášně strašidelný,a podivný:-()
a já sse bála jít dál do lesa,že nemáme nikdo reflexní prvky na ničem,a že kdyby tam jelo autí,motorka,.čtyřkolka,a kolem pole-lípa-hájenka to jezdí,
tak by mě přejely pejsky-toto byla mlha,že i ptáci chodily pěšky
Martin to přirovnával k nicotě v tom strašidelným filmu, Nekonečný příběh-jsem se u něj vždycky bála
Dafina je zas divná,furt chodí,furt,mě hrábne…
ráno jsem ju byla vyvenčit,a jelikož chodit se jí venku nechtělo,tak si chodí doma a já bxla pak kousek k lípě a zpátky a pořádně si pocvičila a pohrála s Žerykem,daly jsme si kroky,otočky,couvání,packy,sedni lehni vstan,obraty a chůzi u nohy,odložení ve stoje a hráli si…
já u zubaře tak ehm ze dva roky nebyla…su ostuda…8.11.2021 v 10:10 #129643Maya
Jestli se to ukaze, novy veverci krmitko pochopila veverka hned
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4721790117938464&id=1000032256778398.11.2021 v 10:12 #129644Denny
Maya jo vidím, jéé ta je úžasná a šikulka 🙂
8.11.2021 v 10:22 #129645PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Náááážďááár prdíííci! Huž zase rachotime za strojema. Bylo krásně o víkendu což? Teda v sobotu určitě, to jsem si mocinky moc užila procházkování. Fčera odpolko už krapítek fučelo, i jsem si musela nasadit kapucku. Nevíte někdo, kde máme čepice a šály??? Já sem úpla v háji, nenajdu už nic.
A musim se pochlubit v sobotu jsem vyrobila lůkcusní variantu na maso v kapustě. V mým oblíbeným stánku měli krásnou kapustu, tak jsem si vzala půlku obří hlavy, vytáhla vepřovou panenku, vzala balíček šunkový klobásy, červenou papriku, pálivou zelenou papriku, cvíbl a sádlo a pustila se do toho. Vyšlo z toho něco tak moc dobrýho!! Já obyč dělávám jen prostě maso v kapustě a tetkon jsem se nějak rozdováděla a ty chutě dohromady byly vynikající. A se šťouchanejma bramborama………hmmmm se musim pochválit. A taky jsem si stihla obarvit vlásky, páč se blíží doba, že budu bez sprchováního, takže to bude smolikof. Už mám přichystanej koš na prádlo /bez dírek, je plnej, kdyby některá z vás chtěla nemístně ftipkovat na mou adresu/, ten mi bude suplovat vanu a sprchu bude suplovat rychlovarná konvice. Dobrý ne? 😀 No a dneska ráno se mi tak brutálně spustila krev z nosu zase, že už takhle dlouho ne. Blbě se člověk chystá do práce, když si jednou rukou mačká nos a hlídá, aby někde neprotejkala kref 😀 ohaři jsou zničení, spinkají a Mousese jsme při odjezdu do prasé nachytali tak daleko, že jsem teda čuměla 🙁 . Snad si dojde domů na pozdní snídani, vypadnul v půl pátý ani se nenajdedl.
Jdu vás dočíst, jo? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.