- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
-
AutorPříspěvky
-
3.11.2021 v 22:18 #129392Maya
PetraK
klika pěkná, já bych je koupila, zas kliky jsou věc co kupuješ skoro tak jednou za život, tak se vyplatí investovat
cernejcaj
teda to jste sfoukli rychle
a pet pas jste k němu dostali?
pokud chceš mít přečipování ofiko, je potřeba se dohodnout s klubem a s plemenkou3.11.2021 v 23:42 #129393FifiMaya
Tak u Karlika, kastrata, je ofiko precipovani uz fuk, ne? Kor v jeho veku, este resit neco s plemenkou… 😀
A mas recht, ze mit pekny kliky jednou za zivot se srdickama, Esuskoo, poridte si je! 🙂 Ale to chce pak i wc prkynko srdickovy a tak, at to mate opravdu vytuneny.Jsme se akosi pri nocni vychazce borili do bahna, nezvyk, jak v po v noci lilo. Ruzena svedla lity boj s osamocenym celerem, nesel ji vyrvat ze zeme. Troldik byl zachlistanej az za usi, nechapu, jak to dela pri svem lehkonohem cvalani a klusani. Jo a mam novou baterku darem od nasich, tu jsem zapomnela vychvalit, to je nebezpecna zbran, lze ji pouzit i jako obuch a sajni vesmirne nesmirne, ted se tuze hodi.
4.11.2021 v 6:21 #129394cernej cajJa nemuzu najit odkaz na ty kliky???
Fifi
Jo chudaci psi oni pak nemuzou:DPetrak
Davej si u klik bacha kdyz chces vnitrni a venkovni stejny at sou vhodny ven, jinak budes resit problem zlnaprsi zamrzne a mas po klice..Maya
Muzes mi k tomu dat vic info? Jakoze kastrat stejne? Je to vlastne pes,u nehoz nemas JAK overit, co je to za psa. Treba to vubec neni 9lety eliot… vis co tim chci rict? Ps napises mi treba do mailu kam s tim dotazem mam napsat mail? DekujuPetrak
Jj kravicky, kone, cunici… tady ses na hluboke vesnici, mezi hromadou vesnic a klasicky kliniky sou bliz brnu nebo ve mestech, treba v tech hustopecich. Tady se picha vzteklina psum na namesti 1x za rok po vyhlaseni rozhlasem prijede veterinar opicha 40 psu a nikoho z nich rok neuvidi do pristi pichaci akce4.11.2021 v 8:03 #129395DennyBré ranko upršané,
tak nefím, eslivá vás dočtu…zkusím aspoň kousek.
Od pindělí jsem f práci, páč jsem musela, podklady pro vyjplaty, taky nějaké objednávky maeriálu atd….
Pořád nějak nic moc, kašlika a celkově mi prostě není dobře.
No nic, nebudu to tadyk šířit, ať neonemocníte taky.4.11.2021 v 8:24 #129396PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak sice nemáme „nový dveře“ , páč pán neumí pravá – levá /prodával levý, co potřebujeme a jsou to přitom pravý/, ale zase to vypadá, že pan zedník bude snad nejen spolehlivej ale i šikovnej. Fčéra začal štukovat a …. jéjee, to je to pěkný! I Brtnik je spokojenej. Doufám, že to tak i zůstane. Pan zedník sám od sebe na nás počkal, aby si to mohli s Brtnikem probrat a to se mi moc líbí. Tak snaaaaaad jsem našla dobře. A co je taky dobře, že by se pak podílel i na tý další rekonstrukci, až se tady skončí, tak na to Brtnik nebude sááám!! Hurááá. Ale ticho, ať to nezakřikneme.
Měla jsem po ránu po sto letech chuť na něco sladkýho a šla do kantošky, kde zpravidla nemívají nic, tak jsem spolíhala na to, že odejdu s prázdnou. Měli FRGÁLE!!! Tak jsem si čtvrtku – nebo t oje osminka?? asi osminka, že jo? 😀 – borůvkovýho koupila.´Překvápko, že naše ušmudlaná kantýnská cosi takovýhodle vymyslela.ad kliky – jo, já si taky říkala, že to nakonec není taková darda, i Brtnik mi to odsouhlasil, ale jemu se zase tak moc nelíběj, nemá rád tohle černý kování. Tak nevím ešivá to vybojuju, mně se ale líbějí moc teda. Hlavně tím detailem, protože srdce se mi vždycky prolínalo interiérem i zahradou – mám třeba na chalupě i kamenný srdce, který jsem našla v Novohradkách. Je úžasný. Nu tak uvidíme, jak lítej boj svedeme 😀 on má radši takový ty mosazný, klasický venkovský.
černej čaj
no joo, vono to zmizlo ten odkaz na kliku, zkusím to znovu a odjinud
https://i.pinimg.com/originals/06/8f/fc/068ffc075bde60f36bec2603a13835e4.webpMyslíš,že by Karlos nemusel být Karlos???? 😮 😮 Ale papíry od něj asi budete mít, ne?
… tady ses na hluboke vesnic
takže jako u nás a u pana Herriota. taky jsem si říkala, ešivá něco podobnýho je i u nás? 😮 Ve vedlejší vesnici vím, že tam měli něco na nástěnce, musím se zeptat Olinky. Každopádně to je supr, že je máte takhle při ruce na takový to běžný základní. ale oni někdy i tihle „bězný očkovací veti“ jsou dobrý praktici na ten základ, a mají i dobrej vztah k těm zvířatům a netahají z člověka prachy, když by to mělo být v neprospěch zvířete.Fifi
pak i wc prkynko srdickovy a tak,
toooo neznám, jdu se podívat, ale … ono všeho s mírou, já zas nejsem vyloženě romantik, co má ty srdce s volánkama všude, je tak jako právě decentně a leckdy i utajeně. Ale loni jsem dostala od Brtnika ooooooooooolbřímí srdce ze dřevíček, takový moc pěkný, to se mi bude líbit v předsíni nad věšákem. Budeme mít nějakej takovejhle s tou štokrdletí, aby si čék mohnul svý unavený tělo na obouvání posadit a měl kam strčit rovnou boty, to se mi líbí moc. je to jednoduchý a praktický.Maya
hele, kdybys nešla do emila, potřebuju vědít, že jak je myšlený to: vaše dopisy. Je to vykání, nebo se píše vícero osobám? Germánština to rozliší.4.11.2021 v 8:25 #129397PetraKDennyky
No nic, nebudu to tadyk šířit, ať neonemocníte taky.hurá, chystlala jsem se Ti volat, ešivá žiješ, páč emily za TEbe klidně může psát Željko, že jo a Tebe třeba mohl ubytovat v mrožáku, že už Tě měl plný žuby žahnutý za ty kecy co máš na něj 😀
4.11.2021 v 8:29 #129398DennyA trochen vám tu zaspamuju s fotkama jo?
V pátek přijel kemoš, jeli jsme do pizzerie, úplně top pizza a to okolí 🙂- Odpověď byla upravena před 3 roky a 1 měsícem uživatelem Denny.
4.11.2021 v 8:31 #129404DennyA dál něco z procházek ranních víkednových
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 1 měsícem uživatelem Denny.
4.11.2021 v 8:33 #129410DennyA něco ze fčéra taky na předposlední hledej Koněva a na poslední plot do NDR
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 1 měsícem uživatelem Denny.
4.11.2021 v 8:34 #129414PetraKDennyky
mňáám Picááá! a vypadá lůkcusně. ta fotos Koněva, to je tam u toho rybníka brčálníka, co je vlevo u cesty?
4.11.2021 v 8:39 #129418DennyPetraK
ahnutý za ty kecy co máš na něj
já na něj? Já jsem ták odnáááá!
Dokonce jsem zařídila, aby mi o víkendu dovezl z Ústí sedačku…ať se taky trochen projede 🙂hele ta pizza je opravdu luksusní, ještě lepší než vypadá. A je kousek vod slepičárny 🙂
Rybníček brčálník to je jinej, ty myslíš určo ten v Karlíně, tohle je u našho posledního rybníčka v DÍÍ PÍÍ
4.11.2021 v 8:46 #129419PetraKDennyky
ať se taky trochen projede 🙂
😀 😀 ty si fakt krááááááva strakatá! 😀 😀 Von chudák už dlouho neseděl za tim volantem, tak si na něj taklenc pěkně pamatovala. Že mu vzkazuju, že s nim hluboce soucítím a že jsem si vědoma toho, že je Sv. Anežka zaživa 😀 😀
A je kousek vod slepičárny 🙂
za kterým stromem? Dyk tam nic nejni? Máte nějakou perníkovou chaloupku tam 😀 😀
ale vypadá fakt skvěle, musíš nás tam vzít, až jednou…. 😀 😀 😀 přijedem.ty myslíš určo ten v Karlíně,
v Karlíně teče tak leda Vltava, tam rybnik nejni, to už sem Ti jednou osvětlovala 😀 😀
Já myslela, že tak fotka s tou lavičkou a Koněvem je za tím rybníkem, kde se čokle koupali a Rumouš mi tam ukousnul tu nohu a já ho málem zabila 😀4.11.2021 v 8:47 #129420DennyA tadyk sedačka má asik 3 roky, ale je jako nová, rozkládací s úložným prostorem 🙂
Sice mám hnědý nábytek a stěny, ale tak jako to vem čertíkJo a taky jsem si trochen hrála a dělala koláže
4.11.2021 v 8:48 #129423MayaPetraK
ja uz nejakou dobu shanim nekoho kdo mi opravil pumpu a nevazmozno, strasny s tema remeslnikama, ted kdyby vypli proud, tak jsem bez vody
no vase dopisy ma byt vicero osobam, bo ty karticky byly u balonu dve se dvema adresama, toz jsme to s neteri vymyslely, ze posle stejny dopisy na obe adresy, ale zas ty deti vedely, ze to davaj obe na jeden balonek, takze proto vase dopisy
nevim jestli to dava smysl 😀
jezis ted me jeste napada ze jedno je kluk a jedno holka, nerozlisuje to nemcina taky nejak? ale zas snad ty vety mam vymysleny ze je to snad jedno4.11.2021 v 8:50 #129424MayaDenny
sedacka pekna, tak muzes na ni vzdycky koupit hnedej potah4.11.2021 v 8:52 #129425DennyPetraK
jo je to za tím rybníkem, úpá za posledním 🙂on chudák už dlouho neseděl za tim volantem
no víš, že každej říká, že je potřeba jezdit, né, abys to nezapomněla?
A von teď po Covidu zapomíná…
ano teď jede zrovna z Trenčína, veze stolní kalendáře a mletou papriku 🙂
(mimo jiné, páč je tam pracovně, ale to jsou nějaký blbosti, něco do aut :-))že je Sv. Anežka zaživa
svatej František, to mi říkal, zrovinka o víkendu 🙂Jinak kafíčko chutná, sype d kávovaru to, co si koupil na turka, ale
je potěšen 🙂4.11.2021 v 8:55 #129426DennyMaya
jo taky si říkám, hlavně uvidím, jak se k ní budou chovat ty dvě opičky, takže nechci prostě teď kupovat…takže huš mám po Ježíškovi 🙂
Chlapík to nabízel kamarádce, ona je taková držka a říká mu, hele, jestli to mám někomu nabídnout, tak zadarmo nebo si to dej sám na bazoš.
No a ona má sedačku objednanou, tak mi hned psala 🙂4.11.2021 v 8:56 #129427cernej cajDwnny
Hezka sedacka i fotky:)Petrak
Ja tyhle clenity kliky nerada maj miliardu zahybu a pak se blbe umiva z toho mastnota z pracek co zustava v tech hranach. Libi se mi to kovani aleNo on je sikovnej a mame ho radi ale nema proste tu vybavu, takze nejaky zaklad, kastrace, ale pokud je potreba neco vetsiho jako treba s timickem tak to jezdi delat do hustopec na kliniku s tamtim vetem hustopecskym.
No mas psa bez identifikace takze to charlie byt muze a nemusi, no…
4.11.2021 v 8:57 #129428Mayacernejcaj
no tak nefunkci cip resi kazdou chvili nekdo, takze na to asi ma kazdy klub postup a kdyz to schvali klub, tak to prepisou na plemence
jak pisou holky, u Charlieho je to asi jedno, ale kdybys to chtela mit ofiko prepsany na plemence, tak se to musi i ofiko resit
ale krome registrace cipu v plemence ti to fakt k nicemu nebude, takze asi na zvazeni jestli se ti to vyplati
pro zacatek urcite kontaktovat poradce chovu a zeptat se na postup
https://www.kchmpp.cz/zastresena-plemena/lapinkoira/4.11.2021 v 9:05 #129429cernej cajMaya
Psala mi jitka bastl ze to asi nemusim resit, kdyz je navic kastrat a do chovu nikdy nepude. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.