Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,021. až 5,040. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Petrs01

stejne papir

Mám QR kód vyfocenej v mobilu (Nokia!), aplikace jej přečtou. Ne že by to po mně někdo někde chtěl.

cernej caj

Taky myslim ze staci vyfotit a ukazovat na displeji, pripadne pdf osvedceni stahnout. Jinak ja jim taky nedala hezkej komentar a pak odinstalovala.

Maya

vyfotit kod me nenapadlo, tak to bude asi nejjednodussi
          to stahovani osvedceni prej bude od ledna uz jen s e-identitou
          no ale tak apka byla nejjednodussi nez nekde lovit fotku
          pockam jeste par dni a pak ji kdyz tak taky smaznu
          jsem to kontrolovala i mame a ji to na hujaveji funguje

Maya

cernejcaj
            hele co se da koupit, maj tam i vybarvovaci knizku
            https://www.nejlevnejsi-knihy.cz/vyhledavani.html?q=finnish+lapphund&OP=1

cernej caj

Maya
              pokud ses ockovana, tak to PDF stahnes 1x a pak uz nikdy nemusis prece. Ja si ho vcera stahovala do tel a cetla sem to o te eidentite taky, ale je mi to fuck, mam pdf a vytisknu si to na par kopii, zalaminuju treba na vandry a nazdar.

sakra tu vybarvovaci nemmaji ukazky. ale desne potrebuju nejaky spici a lapinkoiri formicky 😀

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem cernej caj.
              cernej caj

Tak trojkombinace hotova, cip se nenasel

Fifi

Peknej vecir,
                  Cajdo, ty me prekvapujes. 🙂 Jsem cekala delsi reseni ockovani a manipulace, ejhle, lup sup a hotovo. 🙂 Bezva, jak to tam zvladnul?
                  Cip muze bejt nekde sjetej, kdyz dostal vzteklinu, mel by ho nekde mit.

cernej caj

Fifi
                    veterinar mu to uplne v pohode pichl na zemi, charlie si toho ani nevsim. kdyz pak 10 minut hledal ctecku, to se kroutil, ale vet ho jednou rukou drbal za uchem tak to celou dobu vydrzel, pak sel vet pro druhou ctecku do auta s tim, ze ji asi ma doma, takze muzeme se stavit jinam/priste a kdyz nenajde, tak precipovat.

ja hlavne chtela at maji to ocko oba kdyz hrabou v hline na zahrade a sou tu mysi, nejsou to bytaci…

no v utulku mi pani rikala, ze ji nenapadlo ho kontrolovat, ze vetsinou to delaji automaticky kontrola/cipovani ale ze to mel v papirech tak jim to nedoslo

Fifi

Cajdo
                      U nas se taky ockuje na zemi, teda krome pidizvejku.
                      Se cteckou – znamej byl s cubou kdysi taky na ocko, hledal se cip. Tri ctecky a nic. Tak nechal precipovat. No a pak se zjistilo, ze borci veti meli vybity vsechny ctecky, cuba od ty doby mela dva funkcni cipy. 😀 Tak treba ho najdete priste. Ruzena ma cip vzadu mezi lopatkama, jak se cipuje v Anglii a malokterej vet by to tam hledal, vetsinou patraji na krku, ramenou apod.

cernej caj

Fifi
                        tak feri to piplo okamzite jak ji to dal ke krku:D ale chapu pointu:D
                        V kazdym pripade je mi fuk, kde ten cip ma, pokud se zabehne tak nikdo nebude hledat psovi cip nekde v levy slabine, proste krk na lopatky a nazdar…

jinak vet poctive projel 2x psa zleva, z prave, mezi lopatkama do pulky zad a pak priblizil ctecku k ferine a piiiiip.

nasla sem nicmene cip registrovanej na cmku ale mam vlastne psa s papirama bez jednoznacny identifikace, takze … 😀

Fifi

On cip muze cestovat vsude mozne, tak priste ho projedete celyho. Bych se divila, kdyby cip nemel. Leda by mohla bejt nejaka spatna sarze, ktery nefungaly. Ale toz hlavni, ze mate naockovano a pohodu. 🙂

Fifi

Jsem si brnkla pro jistotu na veterinu, neb vysledky nakyho sirsiho rozboru moci Troldika mely z Nemecka prijit do 10 dnu a ted to bylo uz vic jak 14 dni. Pry tam meli problemy se softwarem, ze prechazeli na novej system ci co, zitra se mi vetka ozve. To uz zive vidim, ze tam povezu novej vzorek a pockame si znovu.

cernej caj

Fifi
                              snad to bude v pohode a vysledky jen budou opozdeny.

Jo, rikal, ze je vetsi sance ze cip prestal fungovat. psala sem do utulku pani se moc omlouvala, ze ji nenapadlo cip zkontrolovat – no ono z utulku asi necekas, ze ti utece a budes to muset resit, ze… pac z tech kotcu, to je jak v alcatrazu… a kdyz dostanes psa s papirama a cipem, tak to nedocvakne, narozdil od nejakyho mixnutyho vorecha, kteryho sjedes pro jistotu abys ho dala nacipovat…

jo, su rada, ze je naockovanej. sme se tak s muzem bavili a vic je nam sympatickej tenhle vet co mame na ockovani, ze skoda, ze ma maly zvirata jako “bokovku”

PetraK

Tak já sem du napsat rádobyftipnou zajímavost a vona už je tu větčí zajímavost!! Týý brďooo čaaajdooo, vy jste to teda pěkně sfoukli! Takhle rychle, a hlavně naprosto hladce, číííkovný vy, Karlos a i pan vet.

ZVířata mají jako bokovku – a co pak je teda jejich hlavní náplní?

Fifi
                                Hele třebas to ešče přijde, netřeba stahovat gatě, když nevíš, ešivá bude nutný močit 😀

Fifi

Esusova
                                  Ty zase nectes poradne, vid, vzdyt muze bejt vet na velky zvirata – kravicky, kone a tak? 🙂
                                  Mocit se bude tak jako tak pri dalsi kontrole, ktera se mela odvijet prave z toho nedoslyho testu. To zase bude show, pindik pruhatej citlivej, jemu vsunout cokoliv pod bricho, kdyz cura, je vrcholny kouzelnicky cislo. 🙂

PetraK

Fifi

jo nečtu pořádně, četla jsem mají zvířata jako bokovku a ne maly zvirata jako bokovku 😀 Taklenc je mi to jasný. Ale omlouvá mě to, že nemáme dveře.Sem rozvrkočena

a taky sem rozvrkočena, páč jsem v jednom článku viděla moc pěkný kliky,

dala si tu práci, našla kde to prodávaj a zjistila, že jedna stojí skorem devatenácet??

hm, zase moc brzo

j, jemu vsunout cokoliv pod bricho, kdyz cura, je vrcholny kouzelnicky cislo. 🙂
                                    Rumouš by to měl stejně, šel by pryč a přestal čůrat

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem PetraK.
                                    Fifi

Pekna klika, pekna palka. Nakej kovar by levneji neukoval?
                                      Trolda zdravi Rumicka, nebude ni slzicka. 😀

PetraK

Myslím, že od kováře jako samostatná zakázka by to bylo ještě dražší, soudě podle porcelánových vypínačů a zásuvek, na který jsme koukali. Do bytu by to asi šlo, ale tady je dveří!! Deset, teď jsem to spočítala. Mně se tam líbí to srdce – měla jsem tenhle motiv lehce prolnutej v bytě a tohle by se mi líbilo právě i tady. Tak uvidim, co na to řekne stavitel. Ten by hlavně měl jít už kuwa na tu roštěnou!!

No Rumoušovi by to přišlo jako naprosto něco neuctivýho, provozovat tohle, když on jde čůrat 😀 úplně ho vidim, takže ano – nebude ni slzička 😀

Fifi

Jo takhle, to chces do vnitrnich dveri, ja myslela jedna klika na venkovni. Necht panu Borkovi chutna, mnam, rostenka! 🙂

PetraK

No já bych ráda, aby to bylo sjednocený, takže pak všechny kliky ve stejným duchu.
                                            Roštěnky se vyloženě povidly, litina a kamínka dělají svoje.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,021. až 5,040. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.