- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 12 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
25.5.2021 v 14:48 #121422
kachna
BAbiš povolává Arnebergera
Zapomnělas Blatnýho
25.5.2021 v 15:00 #121423Maya
PetraK
Bezudrzbovej mysleno ze se nerozbije aby ti ho nekdo musel prijet za xx penez spravir
Jo uhli je spinavy, ale v systemu vyberu popel, prilozim, kotel obcas vycistim funguje roky, kdezto co mi kdo rikal u tech cerpadel se obcas neco potento, vsak je to elektronika a bez placenyho servisu se neobejdes, to je pak provoz spis jak cisticka, coz je nic moc25.5.2021 v 15:48 #121424Denny
Dnes odpo před bouřkou
25.5.2021 v 15:49 #121426Denny
A dnešní fotečky šelmiček
25.5.2021 v 16:31 #121429kachna
Denny, nerada bych milou šelmičku jedna urazila, ale na tý první fotce vypadá trochu jako Blatný
25.5.2021 v 17:42 #121430MirkaD
Milena z Prahy-no tu zimomřivost mám dlouho,
nevím jestli úplně odmala,to jsem se oblíkala jak ostatní,
taky třeba šustákovou soupravu-gatě jsem měla od nějakejch 17-do té doby rifle a elastáky pod to-jako starý rifle ke psům,no a mě třeba rifle v zimě studí,
a moc se pod ně navlíct nedá…
a místo bundy jsem podzim/jaro nosila dlouhý svetry-což profukuje…
takže tak ně+jak od těch sedmnácti jsem začala vrchní vrsvtvy co neprofouknou,
+nějak vrstvit
jako před tím,sem se oblíkala jak ostaní a asi mě byla zima
no od nějakejch 20 jsem se léčila-ortopedie/revmatologiea po přestěhování jsem se vyprdla na oboje-tak nějak před 12 letma…PetraK-jo k HNÍZDILOVI BYCH I ZAŠLA,ale děsí mě na tom ta vzdálenost….
prostě zajet si kvůli hodině do Prahy,kde se člověk nevyzná….
ale,byla jsem v poledne v tom městě,v obchodě-NE V MÝM,ŽE,TAM VE VOLNU FAKT NECHODÍM
ale v COOPU,což je taková jednota-jídlo/pití,drogerka+dárkový zboží,nějaký ponožky,ručníky,věci do domácnosti
no vzala jsem tam hrnek ze sovou,sponku do hlavy,nůžky s kulatou špičkou Dafině na srst mezi prstíky,kávový lžičky-míchání čaje vidličkou a kafe polívkovou lžičkou-není UDO napjosto noimáíní!!ne to není noimáíní toto:D
a kde kurna ty lžičky máme?nevím,obraz ze slunečnicí nemáme…
no taky pastelky a spojovačku od 3 let věku,a madšeně jsem k večeru po vycházce spojovala a vybarvovala…..
no nic….tak na jídlo jsem něco taky vzala….
jinak by jsme si k jídlu dal pastelky nalámaný v hrnku prostřený na papírech vytrhaných z té spojovačky….:-)
no nic,a jdu takhle do knihy,kde jsem si koupila
knížku-O BOLESTI ZAD,všechno ,co jste kdy chtěli vědět,ale báli jste se zeptat
JAN HNÍZDIL,ZUZANA BALUCHOVÁ
jednak jsou tam cviky na záda nakreslený,popsaný,jednak i výkládání k tomu
tak se na to těším.25.5.2021 v 17:49 #121431MirkaD
jinak k té spojovačce-nadšeně jsem to říkala v knize kamošce,a ona,že má spojovačky pro děti i dospělí,no pro dospělí tam bylo takovejch hustejch čísel u sebe a tolik,že jsem naznala,že to je na mě moc složitý,něco jak antistresový omalovánky pro dospělý,ty taky nehrozí
a tak jsem si na terase spojovala ty dětský-pejsek,slon,kůn…
a ted jsem to komentovala,že jako-dyt ty čísla mají blbě a to jim nevychází a ten kůn nemá kopyto,a je ten slon nějakej divnej-a Martiné pod se na to podívat….
a Martin-ježíši,na tebe kjje moc pro tříletý,co ty bys dělala s dospěláckýma…nevím no,šla bych pak na oční nebo oslepla…Denny-huž se ti ušatečci chlupatí blíží,už se k tobě trochu plíží
už budeš mít veselo:D25.5.2021 v 20:29 #121433Milena z Prahy
MirkaD
Já jenom, že velká zimomřivost je jedním z příznaků deprese. (Moje oblíbený téma :-).) Ale jestli to máš od dospívání, tak to nebude ono. Možná štítná žláza?26.5.2021 v 6:31 #121471Denny
Dobré ráno,
u nás sluníčkové 🙂
A hned po ráno kočičí kvíz, páč jsme na ohařským fóru 🙂 já neuhodla jednu otázku
https://www.prozeny.cz/clanek/pro-kocici-ne-znalce-otestujte-sve-vedomosti-z-rise-selem-72520#seq_no=1&source=hp&dop_id=72520&dop_ab_variant=0&dop_req_id=J4nluGvofYo-202105260527&dop_source_zone_name=prozeny.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz26.5.2021 v 6:32 #121472Denny
kachna
, ale na tý první fotce vypadá trochu jako Blatný
voeee. ale tak Blanka nebo Blatný, vono to je vlastně jedno, viď 🙂26.5.2021 v 7:43 #121478PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak jsme si fčéra mákli- místo odpočinku. Přes to, že Brtnik tuhle značnou část potrubí odinstaloval a vyčistil, tak včéra došlo na to, že to musel celý rozebrat znovu, neb se to opět ucpalo, tak už to vzal z grungu a celý. A tímpádem bylo o zábavu postaráno. Výhoda je, že to mají vedený vnějškem, takže je to dostupný, rozebratelný a vyčistitelný. Ovšem v momentě, kdy si člověk potřebuje odpočinout je to fučík, debilitní je to stejně. Nicméně teď už je to čistý komplet a odtejká to jedna báseň. A ráno bylo tak krásně! Sluníčko mělo medově zlatou barvu a svítilo na lípu a ……… no nádhera. Je to takový bájo, dojít si natrhat čerstvý kopřivy na čaj a čučet na ten skvost.
kachna
Zapomnělas Blatnýhono jo, jsem psala v rychlosti, tak jsem pospíchala, ať to vypíšu dřív, než to zase nebude platit 😀 😀 tvl. my jsme fakt cirkus na kolečkách.
Dennyky
kachna má bohužel pravdu – ta kočka vypadá jako ten co ve výčtu chybí 😀 .Béš mít doma Blatnýho! To nevim, co na to Željko?Míla
Já jenom, že velká zimomřivost je jedním z příznaků deprese
a štrézu a únavy- já jak jsem ve štrézu a unavená, tak je mi klendra a nezahřeju se.Mirka D.
koukala jsem na to, kde má Hnízdo sídlo – hele to bych Tě v pohodě odnavigovala po telefénu od Hlaváku, kam bys přijela vlakem. Abys nemusela do metra a tak, což je teda rychlejší, ale pro nepražáka složitější, došla bys Šervůdem na tramvaj – to je prostě rovně. Tam bys sedla na tramvaj č. 9. Dojela na konečnou a tam bych tě odnavigovala na autobus č. 180, na dálku Tě vysadila na tý správný zastávce a provedla těch pár metrů uličkama k jeho ordinaci. To by nebyl problém. A pak bys mi zase cinkla, až bys skončila a já bych tě takhle na dálku odvedla zpátky na Hlavák. To dáme, neboj. Měla bys dobrodrůžo. Ve vlaku by sis četla, z tramvaje viděla kus Prahé a navštívila svýho oblíbenýho lékaře. To nezní špatně ne?ale v COOPU,
miluju COOP – aspoň teda ten, co máme u nás u Domečku ve vedlejší vesnici. To je bájo sámoška! Normální a co tam mají věciček! Líbí se mi to. A hlavně tam mají špinavý brambory!! normální normální brambory a normální normální chleba. Tady je svět ešče v pořádku, ne v Globusu ( i když dobře, tam taky maji špinavý brambory a dobrý maso), ale tady je to takový jinačí. Prostě vesnický, normální.co jsou spojovačky? to neznám.
26.5.2021 v 7:53 #121479Denny
Co se týče Hnízdila kdysi jsem to studovala, taky jsem přemýšlela, jak se k němu dostat, ale je to téměř nemožné, nevím jestli on konkrétně ještě přijímá nové pacienty. .
Ano, jeho team by Mirku určitě vzal, ale on konkrétně asi ne.
Navíc se mi poslední dobou zdá, že razí zásadu „Proti všem“ stejně jako Dušek,
kterého jsem taky do nedávna brala jako takového Guru, ale trochu jsem změnila názor.Ikdyž teď čtu, že se k němu objednat lze..
26.5.2021 v 7:57 #121480Maya
Denny
dve blbe 😀
PetraK
spojovacka tipuju tohle https://www.detskestranky.cz/rubrika/pracovni-listy/kresleni/spojovacky/
Mirka ma tu tiskarnu, tak si je muze tisknout z netu a nemusi to kupovat, alespon pro ni bude mit vyuziti
se vam ucpal odpad? chudak Brtnik, zada pokriveny a jeste toto26.5.2021 v 8:01 #121481Maya
ja jsem nedavno s Hnizdilem poslouchala rozhovor, hlavne ke covidu a bych ho zahlusila, protoze jediny co furt omila je ja mel covid s lehkym prubehem, takze covid je chripecka, ktera zdravemu cloveku nic neudela a kdyz nekomu jo, tak je to jeho chyba ze zije nezdrave, opatreni jsou tudiz k nicemu + nasleduje chlubeni, ze on nikdy nenosil ani rousku a kde v krame maj k tomu kecy, tak jde jinam
26.5.2021 v 8:12 #121482Denny
Maya
přesně to je ono, stejně jako Dušek, už mi připadají jako ze sekty, jim se nic nestane, jsou nesmrtelní…
Já to vidím tak, že návštěva u něj je prostě vyhození peněz ikdyž ano, hodně nemocí je psychosomatických, ale kdyby to bylo tak jednoduchý, že stačí pár návštěv u Hnízdila a budem všici zdravý tak už jsme, že.
Mi to trochen připadá jak zázračný prášek na hubnutí.Víš, zajímalo by mě, chtěla bych s ním být někde měsíc v kuse, jestli
si nebude stěžovat na bolesti toho a toho, prostě tomu nějak nevěřím.26.5.2021 v 8:19 #121483Petrs01
Petro, podařil se ten Vetamix?
htěla bych s ním být někde měsíc v kuse
To já teda rozhodně ne.
26.5.2021 v 8:22 #121484PetraK
Maya
jo, s tím přístupem covidovým mě taky překvapil a hodně teda, ta razance a pro mě kapek extremismus tedy. Zapomíná totiž taky na lidi, kteří prostě zdravý nejsou – viz moje kolegyně, která mi podala poměrně detailní popis toho, co jí to šécko dělalo, má od narození slušný alergie, žije poměrně zdravě, takže tady nemůže být jaksi řeč o tom, že by si škodila, je to člověk co je hodně v přírodě, neválí se po hospodách, nežere jako prase atd. a podalo si jí to tak, že byla dva měsíce doma a doteď se z toho zberchává, takže kecičky takovýchhle lidí, i když doktorů mě zvedaj ze židle. O těch, kteří byli aktivní a zdraví a už tady nejsou ani nemluvím. Takže pro mě tenhle pán se trochu posunul ve spektru toho, jak ho vnímám.
pojovacka tipuju tohle
a jo taáák
Mirka ma tu tiskarnu, tak si je muze tisknout z netu a nemusi to kupovat, alespon pro ni bude mit vyuziti
a jooooo!! to máš pravdu! Konečně může Mirka využít taky tiskárnu!!Kočičí kvíz mi vyšel 6 z deseti. Tak to nejni tak úpa špatný. Nepoznala jsem třeba prostě rozdíl mezi britkou a ruskou modrou , je nemám nakoukaný, pletla jsem si je vždycky.
se vam ucpal odpad? chudak Brtnik, zada pokriveny a jeste toto
jo tak trochu na pikaču, ale pro ten den mu to naopak ty záda povolilo, říkal. Dneska ráno ho to zase bolelo a řídil trochu na Kostku. Nicméně musela jsem se včera smát. Byl si v lékárně pro prášek, kterej mu doporučila ta dochtorka a taky dostal ode mne nakázáno, aby vyzvednul Arnicu 15 Ch, kterou do něj cpu a která došla. Paní magistra mu sdělila, že jestliže mu žena nakazuje aby požil Arnicu, je to moudrá žena, protože to je mnohem lepší, než celá ta chemická srágora, co mu dala dochtorka! 😀 😀 mám radost, ne proto, že bych měla být moudrá žena, ale že i magistra v lékárně na homeo nahlíží takhle. Jupí, svět se trošku mění v názorech na tohle.Dennyky
Navíc se mi poslední dobou zdá, že razí zásadu “Proti všem”
jo tak trochu se radikalizoval
asi věk ho dostihl.Mirko a pokud bys nechtěla jet, tak je k dispozici ten celostní homeopat, kontakt na něj má čajda. Myslím, že přístup a postup bude totožný, tihle homoepati hledají to, z čeho problém vychází a ušijou Ti proces na míru. A ten je v Brně. Na výběr máš ze dvou – mužskej a ženská.
26.5.2021 v 8:25 #121485PetraK
Dennyky
hele pani… nemohlo by tohle bejt Tobě nějak nápomocný?
https://eshop.mushgo.cz/back-on-track-chranic-kolene-velcro-1110/
26.5.2021 v 8:33 #121486PetraK
a tady něco pro MIRKU
https://eshop.mushgo.cz/back-on-track-limec-velcro-1810/
https://eshop.mushgo.cz/back-on-track-rukavice-1340/
https://eshop.mushgo.cz/back-on-track-vlozky-do-bot-1580/
A JÉÉÉ HELE HOLKY – já teda čelenku nemůžu mít, vypadám v ní víc debil než obvykle, ale…
26.5.2021 v 8:33 #121487Denny
PetraK
díky, ortézy mám od ortoprdka 🙂
PC 2000Kč a jelikože mi to napsal, tak doplatek 350Kč.
Navíc tahle co posíláš odkaz není celá nastavitelná
a nemá ďurky na kolínkomám nějakou takovou
https://www.ezdravotnicke-potreby.cz/kolenni-orteza-drytex-economy-hinged-kneekdyž bude vyhovovat tak i na druhé koleno, jak říkám, Terminátor
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.