- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
26.10.2021 v 15:49 #129049
PetraK
čajdo kup černý kong, odolá a plnit ho nemusíš a skáče
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 6 měsíci uživatelem PetraK.
26.10.2021 v 16:01 #129051cernej caj
Diky, doplnuju si tu napul pro sebe
cerny kong
https://www.spokojenypes.cz/hracka-guma-extreme-kong-medium/?utm_medium=srovnavac&utm_source=zbozi&utm_term=83749a balonky chuck it
26.10.2021 v 16:03 #129052Fifi
Zdravicko vespolek,
Zlatko, ty ses sikovna pekarka. 🙂Esusova
Jo a vypadá to, že dneska na veterině uspějeme.
Drzim palce!!!Cajdo
jaky sou dobry hracky na “Zvykani” nesmi to byt k jidlu a melo by to odolat zubum…
Ja ti vezmu ten kong od Mirky, R+T to nebavi, kdyz to nema lano a neda se s tim bicovat. 🙂 Je to tenhle, ten by se mohl Kajovi dobre zuzlat. 🙂 Este ti vezmu nejaky dalsi hracky, kterejch si cokle uz moc nevsimaji, maji toho dost. 🙂 Toz nemusis delat velky hrackovy nakupy.26.10.2021 v 17:08 #129053cernej caj
Fifi
jo, ten kong sem si puvodne chtela vzit a pak sem videla jak je to na feri tlamu obrovsky… tak treba by se charliemu libil. i kdyz i jeho tlama je docela mala 😀dekuju.
nasla sem takovej „balonek“ s uzlama co mel rad timicek… a rad to aportoval… no charlie ten balonek cozkousal asi tak za 5 vterin, radsi sem to cely vyhodila (at to nezere a nevytaha z toho chlupy)
26.10.2021 v 18:26 #129054kachna
jaky sou dobry hracky na “Zvykani” nesmi to byt k jidlu a melo by to odolat zubum…
asi 90% toho, co upeču
A tohle jsem dneska četla v jedné diskusi a hrozně se mi to líbilo:
Jaké jsou prokázané vedlejší účinky vakcin proti Covid-19?
– Celosvětový nedostatek čipů, všecky je Gates nacpal do vakcín.26.10.2021 v 18:44 #129056MirkaD
tak já včera odpo za Aničkou v knize-bylo tam fajn,,koupila jsem si pět mini pidi knížeček s citátama,
pak jsem šla chvílu ze psama,byl fučák,tak jsem šla mezi pole jakoby k dědině,několikrát jsem zaházela míček a dom
doma uklidit domeček
a šla jsem hají-no hají-čttení/hají
no dnes ráno rychle vyvenčit a od osmi do pěti hodin mezisměna-a v docházce napsaný-že mám jít zítra,kdy jsem měla mít volno,do práce
jednak se mě nikdo nezeptal,jednak já na zítra už domluvenej program:-(((
takže vedoucí nový tam nebyl-u té mé mezisměny napsanej otazník+sobota otazník
dopoledne nevěděli,odpoledne zástupkyně že taky neví,ale lidí že bude dost,a za ni,že mám teda volno,když se nezeptal dopředu,
a ani to nějak jasně nenapsal
dovolat se mu nešlo…
na stole 6 papírů s docházkama na říjen-všude něco jinýho….
třeba u neděle mám kdesi napsaný o,přeškrklý a otazník….
no mazec
a o tom,že docházku na listopad,furt nemám ani nemluvím
tak může mi zítra volat,že nejsu v práci…!:-((((
no nic
jinak jsem byla na kase +vybalovala vánoční palety-mikuláše,adventní kalendáře a tak…
takže nachozená celkem
dom jsem jela kus cesty vyškovákem,kus pěšky
a hned jsem vzala pejsany ven
vzala jsem to ke křížku a zpět+jsme si na zahradě hrály s míčkem a dělaly obíhačky,fajn to bylo
od zítřka odjíždí rodiče na pár dní,tak bude mít na starosti víc zvířat
Černjčaj-jo ten kong je dobrej,Žeryk ho má taky a dost skáče+je nezničitelnej
a já teda kvůli fousům ničím neplním
Fifi-jo,oni ty míčky bez šnůrky jsou nudný:DDenny-to je fajn,že je ti líp,a pěkný fotečky zvířetek-ti jsou tádi,že seš celej den doma,že?
Z-Zlatko,teda takový dobroty tu ukazovat-mě mlsnýmu,ale nezručnýmu,a nepečícímu člověku:D
nádherný:-)
Kachna-taky dobrý:D:D:D
to mi připomíná-dnes v práci-já na dvojce kase-hlášení-dvojka se otvírá-jdu tam a zástupkyně-hledají na kasu nějakou krásnou pokladní-a já
jooo?tak já zas du zpátky,a začala jsem couvat do skladu:D26.10.2021 v 19:31 #129059Fifi
Mirko
Tak at peci o vic zvirat v klidu zvladnete. 🙂kachno
asi 90% toho, co upeču
😀 😀 A proto ja nepecu.26.10.2021 v 20:28 #129066Maya
cernejcaj
Loki vůbec nemá rád ty lana a tyhle kousací míčky, asi budeš muset vyzkoušet co se bude líbit Charliemu
parůžek by nešel? nebo ten by lákal i Feri?26.10.2021 v 22:22 #129069Maya
teď mě naštvala poštovní spořitelna, po delší době lezu na účet a nechtělo mě to tam pustit bez zřízení bankovní identity, debilní ČSOB, při nejbližší příležitosti tam ten účet zruším a nechám si to radši poslat do spořky, tam jsou příčetnější a identitu má jen kdo chce
26.10.2021 v 22:24 #129070Maya
teď mě tak napadá, kdybych už měla bankovní identitu od spořky, tak to bych jako měla 2? to jako člověk může mít 2 identity? fakt tohleto nějak nechápu
nebo co kdybych už měla státní eidentitu z czechpointu a k tomu by si člověk měl pořídit ještě u banky další? fakt kocourkov27.10.2021 v 5:55 #129071cernej caj
Podle me kdyz mas jednu tak jich vic nepotrebujes ale kdyz ti tu identiru nekdo ukradne tak si na tebe koupi barak, pujci penize… muze cokoli.
Muz ma.taky csob tak to mozna kvuli tomu zrusi protoze kdyznto nechce tak nemuze na ucet muze jen vybirat ale ani nezaplaati nevo nezkontroluje ze mu prisla vyplata…
Paruzek ne, to je k jidlu a ten je feri, to bych se bala
Kachna
Tak upec neco na sraz:DDneska v noci rikam po venceni dem spat/dem chrapat hlava me bolela rikam jedno myslim ja drujy a rikam kdyz lezem do postele „tak dem srat“
27.10.2021 v 7:02 #129072kachna
“tak dem srat”
😀 😀
buď ráda, že tě nikdo neposlechlKLÍČOVÁ ANABÁZE
V sobotu jsem přivezla dítě ze skauta, spletla jsem místo vyplutí. Fláknu klíčema, napíšu omluvenku hlavnímu skautovi. V pondělí odjíždím do prácee A klíče nikde. Ale jako fakt nikde – na stole, na háččku, na kuchyňské lince (nikdy jsem netvrdila, že jsem pořádná), na zemi, pod gaučem, v autě, prostě nikde. Tak jsem volala do práce, že mám problém s autem (důvod mi připadal trochu ponižující, tak jsem ho malinko zatajila) a přijedu taxikem.
Nevím, co přesně v řeči takíkářů znamená NONSTOP, ale určitě to není, že by byli dostupní v sedm ráno. Pak jsem to vzdala a našla si nejbližší autobus do Mělníka. Cestou, aby mé ponížení bylo fakt dokonalé, jsem ještě slyšela mého nahluchlého souseda, jak volá „TAK JÁ JEDU DO MĚLNÍKA…“ Problém nahluchlého souseda je, že vy sice slyšíte jeho, ale on neslyší vás. Ujel mi. Do Mělníka.
Zase jsem to otočila a vydala se na autobus. Né ten náš, ale ten, co jede od Harasova. Ještě na louce jsem vyděsila dvě laňky. Fakt strašně, prý co pamatují, tudy v pondělí ráno nikdo neprošel. Myslím, že rotují po Kokořínsku ještě dneska, pokud je teda neodlovili chlípní jeleni.
Ta cesta a Harasov, to vám bylo něco, jako když to vyfotí Denyky.
Pak jsem v Mělníce přestoupila na autobus, to už zdaleka tak romantické nebylo. Odpoledne jsem absolvovala běžný všednodenní chaos, ze kterého jsem bez auta stihla asi polovinu.
Doma klíčů stále nebylo, a to ani pod linkou, v hromadě prádla na složení, ve skříňkách s výtvarnýma potřebama, mezi vylisovanými listy do školy, v mražáku, ledničce, sušičce, pračce, ba ani v myčce (+ asi třikrát ta pravděpodobná místa).
V úterý klíče našel Michal. Byly u Martínka v hračkách, kam je omylem sklidil, když uklízel stůl.
PS:
Náhradní klíče ztratil Michal, když něco ne zcela střízliv uklízel. Martínek byl střízlivej, to byla naše záchrana.- Odpověď byla upravena před 3 roky a 6 měsíci uživatelem kachna.
27.10.2021 v 8:16 #129074Maya
kachna
to je historka teda
ale zase takovy dobrodruzstvi ktery ti Martinek zaridil, jinak bys jen furt nudne jezdila autem 😀
cernejcaj
no jenze kdybych mela jinou identitu tak u csob asi smolik i tak, protoze tam te to proste natvrdo presmeruje na stranku zrizeni csob identity a clovek by si proste musel zridit druhou
fakt des a uz z principu nehodlam bejt u banky, ktera si klade podminky za kterych se dostanu ke svejm penezum
tak jasne kdyz mas toto, tak pri ukradeni ses v pruseru, ale ono to casem stejne asi bude nutnost, ale mi pripada kdyz uz lepsi eidentita zrizena na czechpointu nez toto pres banku27.10.2021 v 8:21 #129075PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak v sobotu jdeme s Rumíčkem na veterinu znovu, čeká nás RTG /včera mezi objednanými pacoši nebyl prostor/ a pan dochtor ho chce přispat, aby byl v klidu a obraz byl opravdu ostrý a při tý příležitosti mu vezme vzorek, což mě celý totálně rozhodilo. Rumíček chodí paradoxně o fous líp a nemá to tak citlivý. Tak jsem si řekla, že to prostě není žádnej průser a vzorek berou pro jistotu. tak. Tož v sobotu od 8:15 – to už budou fšicí povinně vzhůru, to je jasný 😀 – se držej Rumíčkovi palčáky, prosím.
Jaáááááááááááá se málem polila bez nadsázky meltou, kteoru jsem si uvařila místo kafe, páč na kafi jsme se stavili cestou do prasé a já si dala kapůčo a černou mufínu. Mňam snídaně 🙂 . Nic zdravýho pravda, ale na to séře péf, dobrý to bylo. no a pak teda že tu meltu si vypiju a jdu idiot sem, číst co novýho a čtu todle, co píše čajda:
a rikam kdyz lezem do postele “tak dem srat”
😀 😀 😀 😀 😀 když se mi podaří zastavit tu meltu, co jde samospádem do prostoru, tak sjedu dolů a tam to zatluče kachna
buď ráda, že tě nikdo neposlechl
To je dost nebezpečný ráno tohle 😀 😀 😀 😀 díkec za rozsvícení celýho dne.
kachno – mám za to, že Klíčovou anabázi bychom mohli dát jako samostatnej článek, aby ti co do diskuze nechodí, o ni nebyli ochuzeni? 😀
27.10.2021 v 8:24 #129077Maya
ted jsem si zavolala na helpdesk v bance, ze se jako zeptam jestli tam nejde nejak pristup bez te identity, maj tam virtualniho asistenta, uaaaa to je peklo, to byl rozhovor, dalsi level jak odradit klienty od volani
27.10.2021 v 8:28 #129079Maya
PetraK
ano, dneska jsou tady vyzivne prispevky 😀
a rekli vam co s tim teda Rumicek ma?
budu drzet palce27.10.2021 v 8:43 #129081PetraK
Maya
jak odradit klienty omyslím, že tohle je hlavní strategií všech velkofirem. nesnáším to. Teď jsem přežila HODINU A ČTVRT!! čekání, než mi to zvednou na ČEZU. jo jasný, teď je mimořádná situace, to naprosto chápu, ale když jsem tedy potvrzovala jedničkou to, že jsme už stoletý stávající klient a potřebuju vyřešit něco jinýho, než Ti co se k nim valí, tak jsem myslela, že to teda půjde o něco rychlejš. Ale tady to chápu, no. Každopádně to bylo utrpení, stihla jsem při tom uvařit polívku a připravit oběd :D. Jen jsem se modlila, aby mi to nezvedli třeba v momentě, kdy budu mít ruce od oleje, jak nakládám maso 😀 . A další den mi sebrala kus života zase Ikea, protože tam nemají taky vůbec nic a já myslela, že měsíc dopředu, by mohlo být dostačující, než budem potřebovat ty nový skříně. No, omyl.
Co s tím Rumíček má ukáže právě až ten rtg. a aby to měl fakt ostrý, tak ho prostě musí přispat, protože on už se bohužel po tý operaci hlemejždí, možná by zůstal v klidu, ale on zse nechce na něj zbytečně svítit, kdyby to neklaplo.
27.10.2021 v 9:00 #129082kachna
čekání, než mi to zvednou na ČEZU
a nejde to přes on-line přístup?
Jinak souhlas, těch pár věcí, co musíš vyřešit telefonicky, je mnohem větší peklo, než dřív, kdy to po telefonu bylo běžným standardem.- Odpověď byla upravena před 3 roky a 6 měsíci uživatelem kachna.
27.10.2021 v 9:10 #129084PetraK
kachna
tohle právě vyladit online nešlo, my jsme to udělali a nedělo se nic, ještě, že jsem tam nakonec volala, protože kooperace mezi odd. prodeje a distribude je … nulááá! Takže to pak vykomunikovával Brtnik dalších víc jak půl hodinovým hovorem právě.
Jo čajdo
to jsou přesně ty čakíti o kterejch jsem mluvila, vydrží to Taliprda a i Neroška od Sokola. Černej kong naprosto bez zásahu. to je přesně pro Karlose. On si tím žvýkáním kompenzuje štréz.
27.10.2021 v 9:35 #129085kachna
Klíčovou anabázi bychom mohli dát jako samostatnej článek, aby ti co do diskuze nechodí, o ni nebyli ochuzeni?
JO, klidně
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.