HA -TAK BACHA DÁMY, BACHA. Právě jsem vyzjistila v počtě, že jsem se stala potenciální obětí těch šmejdů, co rozesílají falešný emaily o zásilce na cestě a když si to neuvědomíte a rozkliknete to, jedete do průšvihu.
TAKŽE FŠICÍ V TUHLE DOBU UŽ PŘEDVÁNOČNÍ – NEŽ OTEVŘETE JAKÝKOLIV TAKOVÝ TEN EMIL, ŽE MÁTE NĚCO NA CESTĚ A MŮŽETE SLEDOVAT ZÁSILKU, SAKRAMENTSKÝ SI TO PROKONTROLUJTE.
MNĚ PŘIŠEL EMIL OD někoho, kde jsem v kontaktu byla naposled letos zjara – objednávala jsem tam voucher na rybaření pro Brtnika, teď že prý mi posílají zásilku, ať si to zkontroluju – kouknu na emailovou adresu a hle zcela jasnej nesmysl, kde ani ta firma není zmíněná. Text je takovýhle hezky věrohodný:
Roman Dani: Vaše objednávka č. 2104060001 byla odeslána
Vážený zákazníku,
děkujeme za nákup. Vaši objednávku jsme právě předali dopravci k doručení a je na cestě k Vám.
Objednávka č.: 2104060001
Vaši zásilku č. 4444 můžete sledovat zde.
Věnujte prosím zvýšenou pozornost stavu zásilky při převzetí. Zkontrolujte stav obalu a v případě jakýchkoliv známek poškození zásilku nepřebírejte.
S pozdravem
Roman Dani
NEŽ KDOKOLIV NĚKAM KLIKNETE PROKONTROLUJTE SI TO ŠÉCKO VŽDYCKY – HLAVNĚ ADRESU – ALE DETAILNĚ, TEN ROZDÍL MŮŽE BÝT NEPATRNÝ. PÍŠU TO JAKO „VELKOODBORNÍK“ KTEREJ SE V TOM TROŠKU POHYBOVAL A VÍM, ŽE TO NENÍ SRANDA.