- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
-
AutorPříspěvky
-
25.10.2021 v 8:55 #128962PetraK
černej čaj
To.nevim zda ti dokazu natocit:Dnoooo to halt béš museti děfčico naša, tohle musíme vidět fšicí, to si nemožeš nechávat pro seba! 😀 Zkuuustoooo, sim siiiim! 🙂
Proste jen rikam ze ta vaha v talipripade je proste monstrozni takze staci si uvedomit ze
jo takhlenc! jasný, sem blbka.
Ty fotky desne matou.
no přesně, já i když budu mít předmět vedle dalšího předmětu, tak to prostě neodhadnu dobře.25.10.2021 v 8:56 #128963PetraKčernej čaj
jo a mimochodem frajerko, ešče jednou pípneš něco vo tloušťce, tak Tě zbiju jak Fifijová šécky ty co se u ní sejdou 😀 sem tě viděla na tom Zvířetníku. GDE SI JAKO KLUSTÁ???
25.10.2021 v 9:02 #128964Mayacernejcaj
lapinky jsou maly, rikam to furt 😀
Charlie odvazuje koukam, si chce hrat, tohle presne delal Loki na brachova psa, ten si s nim taky nechtel hrat, tak vzdycky kdyz prisli, tak to chvili zkousel, ale pak uz dal pokoj, on to taky Charlie pochopi, ze s Ferinkou bitky nebudou
labilkoira to je jak kdyz neter rika Lokimu cvoki 😀
PetraK
nehoji se nozka? Tak snad vam s tim dneska na veterine neco vymyslej25.10.2021 v 9:40 #128967cernej cajMaya
Cvoki:DPetraK
Na zadkuuu tam mam metr a mi z obchodu napsali kdyz sem se ptala na velikost zateplenych legin ze i jejich XL ukazuji 45-50×2 a ja mam 100cn jestli se natahnou, tak mi napsali vite co? Ze sem se asi spatne zmerila:D tak se to premerila 3x a furt nic:D25.10.2021 v 9:52 #128968Mayacernejcaj
no vsak to mas skoro modelkovskou miru 90ted jsem narazila na tenhle inzerat, bouda s laminatem vevnitr, jako prakticky to asi je, ale prvni co me napadlo, ze to musi bejt v zime dost studeny oproti osb deskkam
https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/3819273/psi-bouda-typ-extra-clean-hygienicka-bouda-pro-psa/uz me napadlo, ze Loki by mohl mit novou boudu misto ty stary vyspravovany, ale pri tom jeho konzervatismu se bojim, ze by do ni nechodil
25.10.2021 v 9:58 #128969cernej cajMaya
Ja mam hlavne kodelkovskou miru pres stehno… 60 … 😀Loki chudak nemuze do jine boudicky? 😀 ale jako chapu ho, me by se to taky nelibilo
25.10.2021 v 10:36 #128971MirkaDtak mám za sebou 3 odpolední
v páetk i v sobotu s tím novým vedoucím
půspbéí dost přísně,je rychlej dost na práci-jako,že stíjhá rychle vybalit,láhve a tak
oba dny jsme skončily v 9 večer,včera teda jsme končily v deset večer,protože byla mini nedělní inventura ,tak to je vždycky dýl
a v něděli jsme byly 2-já a kolegyně,co je u nás chvilku,ale je hodně rychlá a šikovná-a mladí-21 let-ten věk u é fyzické práce asi taky dělá svý:D
noa včera dojelo može palet na vybalení+na neděli bylo nečekaně hodne,ale hodně lidí s velkýma nákupama-1500 a víc+braly hodně veěcí na mikuláše
dnes jeden den volno
ráno umýt koupelku,wc,vyprat
s pejskama a Martinem na větší vycházku do lesa-slunečno fučák
tak jsem dala psům bundy,-a Martin-ale v takové zimně oni ven nechodí-jen kousek
tak říkám-jak kurna v zimě?
dyt sou oblíklý!
co budou dělat fakt v zimě!
-já teda ze psama nevytáhla ještě psí zimní bundu-chodím ve flaušovce-pod to svtro rolák,pod to triko s dlouhýn
a větrovka a ksí cvičící vesta,a když by mi bylo teplo uberu svetr
-ale čepici s klapkama a šnůrkama na uši už jsem měla a je super-ta z toho sekáče
no tak k hájence jsem táhla Dafi do kopce na vodítku
ale v lese už běhala jak čamrda,Žeryk furt válel sudy,pak jsme k tomu přidaly obejítí velkýho pole,nad rezervací hašky,,několik obíhaček stromů a od lípy dolů a dom
takže psi proběhlí-lití padalo,slunko svítilo,vítr fučel,měsíc svítil…
pak jsem pvěsila druhou pračku a na dvoře jsem si pocvičila s Maxem a Betty-sedni,lehni,otočky,kroky,couvání,lehni,ke mě,lehni,ke mě…
Černejčaj-mám radost,že se pejsánkům spolu tak veledaří!
seš šikovná holka odvážná,já jak furt všecko řeším,tak nevím,jak bych do toho šla-včera mi říká zástupkyně-ty všcko moc řešíš-no musím se polepšit
Fifi-krásný fotky s hracíma pejskama,jsem to ukazovala Martinovi-a on říkal-no joo,ale ta hračka je do vody!
a já-a co má jako Fifina dělat,to tam má na poli udělat díru a hodit tam vanu,nebo co jako?25.10.2021 v 10:51 #128972Petrs01hodit tam vanu
dobře Mirko! 😀
K té strašlivé zimě – já oba dny plavala… (né ve vaně, né v teplým bazéně, v krásným lomu a v Labi 😉 )25.10.2021 v 10:58 #128973PetraKMirka D.
a já-a co má jako Fifina dělat,to tam má na poli udělat díru a hodit tam vanu,nebo co jako?😀 😀 výborný 😀
Petrs01
– já oba dny plavala…
a já…. seděla u kamen 😀 😀 kecám trošku, ale ne tak moc. nejsem prostě schopná se nastartovat na ty teploty a taky vůbec ale kuwa vůbec nevím, kde mám zimní věci 😥Maya
Cvoki😀 výstižný 😀
nehoji se nozka? Tak snad vam s tim dneska na veterine neco vymyslej
už to bylo dobrý a zase blbě stoupnul, 🙁ted jsem narazila na tenhle inzerat
vypadaj hezky ale, to zase jo.černej čaj
, tak mi napsali vite co? Ze sem se asi spatne zmerila:D tak se to premerila 3x a furt nic:D
pamatuješ, jak jsem se já měřila s tou bundou 😀 takys psala, že to není možný 😀 mám pocit, že ten metr prostě je nějakej nemocnej, nebo nevim 😀25.10.2021 v 11:06 #128974cernej cajPetrs01
Brrrr studena voda! Uzij
Si to a ja budu delat ze sem to necetla nebo umrznu jen z toho:DMirkaD
K jeste je krasny slunicko, nebyt vetru je fakt prijemne… no ja zase moc nepremyslim to taky neni vyhoda no25.10.2021 v 11:24 #128975MayaMirkaD
dobry s vanou 😀
nesmi jim to Fifina rict, ze to jen do vody 😀
PetraK
no nohy to je vzdycky blby, protoze holt chodit musi25.10.2021 v 11:34 #128977Petrs01Brrrr studena voda!
no právě, jenom studená, ne ledová. 12 a 10°, to je paráda a pohoda. Dvoustupňová už hnusně řeže.
kde mám zimní věci
tak to asi budeš muset po vzoru Brtníka zůstat v kraťasích 😉
25.10.2021 v 11:42 #128978cernej cajPetrs01
Sws mroz ja oroste nesnasim vodu:D25.10.2021 v 11:44 #128979Mayatak ocekavam od pristiho tejdne takovy pokles nakazenych, ze bude po epidemii
v praci nam uz avizovali, ze rusej pravidelny testovani, platit to nebudou
spousta znamejch chodilo na testy jen tak a nebo kdyz jim neco bylo a nebyli u doktora, to vsechno ted odpadne
a Havlicek jeste strasi italskym modelem, kdyz jde za chvili od valu
to je fakt potemkin na druhou25.10.2021 v 12:05 #128984Petrs01nesnasim vodu:D
je to v hlavě. Neuměla jsem vůbec plavat do 30ti (teď se tam nějak plácám), pořád se bojím vody, natož volné, neznámé, tekoucí. Potápět se bojím i v bazéně. Takže jsem včera v tom Labi hledala kešku na dně (nenašla 🙁 ). Ale hledala jsem poctivě a dlouho…
25.10.2021 v 12:14 #128986PetraKNo tvl Petrs, seš magooor, potápět se v říjnu!
kraťasy nosit nebudu, mám zakoupený termolegíny pod sukničky. Ale hlavně potřebuju vršek poladit, bundu s čoklema a bundu do prasé.
25.10.2021 v 12:27 #128992MayaPetraK
no ja mam obavu, ze mi zimni bunda uz nebude
kup si ty leginy s kozichem co ted vsude nabizeji 😀25.10.2021 v 12:28 #128994PetraKLegíny s kožichem??? To neznám!!
25.10.2021 v 12:35 #128995Milena z PrahyPetroS,
jsi dobrá 🙂
Na jakým místě jsi se, prosím Tě, koupala? A jakej byl přístup do vody?25.10.2021 v 12:47 #128996Petrs01U Brandýsa, přístup vcelku slušný. Jinak jezdíme do Kostelce, písečná pláž. Co se týká Labe, mám vyzkoušené ještě Kly, Mělník, Hradec a Pardubice 😉
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.