Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,761. až 4,780. (celkem z 5,632)
  • Autor
    PetraK

černej čaj
      To.nevim zda ti dokazu natocit:D

noooo to halt béš museti děfčico naša, tohle musíme vidět fšicí, to si nemožeš nechávat pro seba! 😀 Zkuuustoooo, sim siiiim! 🙂

Proste jen rikam ze ta vaha v talipripade je proste monstrozni takze staci si uvedomit ze

jo takhlenc! jasný, sem blbka.

Ty fotky desne matou.
      no přesně, já i když budu mít předmět vedle dalšího předmětu, tak to prostě neodhadnu dobře.

PetraK

černej čaj

jo a mimochodem frajerko, ešče jednou pípneš něco vo tloušťce, tak Tě zbiju jak Fifijová šécky ty co se u ní sejdou 😀 sem tě viděla na tom Zvířetníku. GDE SI JAKO KLUSTÁ???

Maya

cernejcaj
          lapinky jsou maly, rikam to furt 😀
          Charlie odvazuje koukam, si chce hrat, tohle presne delal Loki na brachova psa, ten si s nim taky nechtel hrat, tak vzdycky kdyz prisli, tak to chvili zkousel, ale pak uz dal pokoj, on to taky Charlie pochopi, ze s Ferinkou bitky nebudou
          labilkoira to je jak kdyz neter rika Lokimu cvoki 😀
          PetraK
          nehoji se nozka? Tak snad vam s tim dneska na veterine neco vymyslej

cernej caj

Maya
            Cvoki:D

PetraK
            Na zadkuuu tam mam metr a mi z obchodu napsali kdyz sem se ptala na velikost zateplenych legin ze i jejich XL ukazuji 45-50×2 a ja mam 100cn jestli se natahnou, tak mi napsali vite co? Ze sem se asi spatne zmerila:D tak se to premerila 3x a furt nic:D

Maya

cernejcaj
              no vsak to mas skoro modelkovskou miru 90

ted jsem narazila na tenhle inzerat, bouda s laminatem vevnitr, jako prakticky to asi je, ale prvni co me napadlo, ze to musi bejt v zime dost studeny oproti osb deskkam
              https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/3819273/psi-bouda-typ-extra-clean-hygienicka-bouda-pro-psa/

uz me napadlo, ze Loki by mohl mit novou boudu misto ty stary vyspravovany, ale pri tom jeho konzervatismu se bojim, ze by do ni nechodil

cernej caj

Maya
                Ja mam hlavne kodelkovskou miru pres stehno… 60 … 😀

Loki chudak nemuze do jine boudicky? 😀 ale jako chapu ho, me by se to taky nelibilo

MirkaD

tak mám za sebou 3 odpolední
                  v páetk i v sobotu s tím novým vedoucím
                  půspbéí dost přísně,je rychlej dost na práci-jako,že stíjhá rychle vybalit,láhve a tak
                  oba dny jsme skončily v 9 večer,včera teda jsme končily v deset večer,protože byla mini nedělní inventura ,tak to je vždycky dýl
                  a v něděli jsme byly 2-já a kolegyně,co je u nás chvilku,ale je hodně rychlá a šikovná-a mladí-21 let-ten věk u é fyzické práce asi taky dělá svý:D
                  noa včera dojelo može palet na vybalení+na neděli bylo nečekaně hodne,ale hodně lidí s velkýma nákupama-1500 a víc+braly hodně veěcí na mikuláše
                  dnes jeden den volno
                  ráno umýt koupelku,wc,vyprat
                  s pejskama a Martinem na větší vycházku do lesa-slunečno fučák
                  tak jsem dala psům bundy,-a Martin-ale v takové zimně oni ven nechodí-jen kousek
                  tak říkám-jak kurna v zimě?
                  dyt sou oblíklý!
                  co budou dělat fakt v zimě!
                  -já teda ze psama nevytáhla ještě psí zimní bundu-chodím ve flaušovce-pod to svtro rolák,pod to triko s dlouhýn
                  a větrovka a ksí cvičící vesta,a když by mi bylo teplo uberu svetr
                  -ale čepici s klapkama a šnůrkama na uši už jsem měla a je super-ta z toho sekáče
                  no tak k hájence jsem táhla Dafi do kopce na vodítku
                  ale v lese už běhala jak čamrda,Žeryk furt válel sudy,pak jsme k tomu přidaly obejítí velkýho pole,nad rezervací hašky,,několik obíhaček stromů a od lípy dolů a dom
                  takže psi proběhlí-lití padalo,slunko svítilo,vítr fučel,měsíc svítil…
                  pak jsem pvěsila druhou pračku a na dvoře jsem si pocvičila s Maxem a Betty-sedni,lehni,otočky,kroky,couvání,lehni,ke mě,lehni,ke mě…
                  Černejčaj-mám radost,že se pejsánkům spolu tak veledaří!
                  seš šikovná holka odvážná,já jak furt všecko řeším,tak nevím,jak bych do toho šla-včera mi říká zástupkyně-ty všcko moc řešíš-no musím se polepšit
                  Fifi-krásný fotky s hracíma pejskama,jsem to ukazovala Martinovi-a on říkal-no joo,ale ta hračka je do vody!
                  a já-a co má jako Fifina dělat,to tam má na poli udělat díru a hodit tam vanu,nebo co jako?

Petrs01

hodit tam vanu

dobře Mirko! 😀
                    K té strašlivé zimě – já oba dny plavala… (né ve vaně, né v teplým bazéně, v krásným lomu a v Labi 😉 )

PetraK

Mirka D.
                      a já-a co má jako Fifina dělat,to tam má na poli udělat díru a hodit tam vanu,nebo co jako?

😀 😀 výborný 😀

Petrs01
                      – já oba dny plavala…
                      a já…. seděla u kamen 😀 😀 kecám trošku, ale ne tak moc. nejsem prostě schopná se nastartovat na ty teploty a taky vůbec ale kuwa vůbec nevím, kde mám zimní věci 😥

Maya
                      Cvoki

😀 výstižný 😀

nehoji se nozka? Tak snad vam s tim dneska na veterine neco vymyslej
                      už to bylo dobrý a zase blbě stoupnul, 🙁

ted jsem narazila na tenhle inzerat
                      vypadaj hezky ale, to zase jo.

černej čaj
                      , tak mi napsali vite co? Ze sem se asi spatne zmerila:D tak se to premerila 3x a furt nic:D
                      pamatuješ, jak jsem se já měřila s tou bundou 😀 takys psala, že to není možný 😀 mám pocit, že ten metr prostě je nějakej nemocnej, nebo nevim 😀

cernej caj

Petrs01
                        Brrrr studena voda! Uzij
                        Si to a ja budu delat ze sem to necetla nebo umrznu jen z toho:D

MirkaD
                        K jeste je krasny slunicko, nebyt vetru je fakt prijemne… no ja zase moc nepremyslim to taky neni vyhoda no

Maya

MirkaD
                          dobry s vanou 😀
                          nesmi jim to Fifina rict, ze to jen do vody 😀
                          PetraK
                          no nohy to je vzdycky blby, protoze holt chodit musi

Petrs01

Brrrr studena voda!

no právě, jenom studená, ne ledová. 12 a 10°, to je paráda a pohoda. Dvoustupňová už hnusně řeže.

kde mám zimní věci

tak to asi budeš muset po vzoru Brtníka zůstat v kraťasích 😉

cernej caj

Petrs01
                              Sws mroz ja oroste nesnasim vodu:D

Maya

tak ocekavam od pristiho tejdne takovy pokles nakazenych, ze bude po epidemii
                                v praci nam uz avizovali, ze rusej pravidelny testovani, platit to nebudou
                                spousta znamejch chodilo na testy jen tak a nebo kdyz jim neco bylo a nebyli u doktora, to vsechno ted odpadne
                                a Havlicek jeste strasi italskym modelem, kdyz jde za chvili od valu
                                to je fakt potemkin na druhou

Petrs01

nesnasim vodu:D

je to v hlavě. Neuměla jsem vůbec plavat do 30ti (teď se tam nějak plácám), pořád se bojím vody, natož volné, neznámé, tekoucí. Potápět se bojím i v bazéně. Takže jsem včera v tom Labi hledala kešku na dně (nenašla 🙁 ). Ale hledala jsem poctivě a dlouho…

PetraK

No tvl Petrs, seš magooor, potápět se v říjnu!

kraťasy nosit nebudu, mám zakoupený termolegíny pod sukničky. Ale hlavně potřebuju vršek poladit, bundu s čoklema a bundu do prasé.

Maya

PetraK
                                      no ja mam obavu, ze mi zimni bunda uz nebude
                                      kup si ty leginy s kozichem co ted vsude nabizeji 😀

PetraK

Legíny s kožichem??? To neznám!!

Milena z Prahy

PetroS,
                                          jsi dobrá 🙂
                                          Na jakým místě jsi se, prosím Tě, koupala? A jakej byl přístup do vody?

Petrs01

U Brandýsa, přístup vcelku slušný. Jinak jezdíme do Kostelce, písečná pláž. Co se týká Labe, mám vyzkoušené ještě Kly, Mělník, Hradec a Pardubice 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,761. až 4,780. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.