- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24.10.2021 v 18:54 #128929
EvaC
Cernej caj
Myslím ze je to opravdu na velmi dobré cestě. Když se Feri po tom jeho nacouvani jen přesunula o kus vedle… je to holka sikovna. A u Charlieho je zase fajn, ze má zájem o hru.. Ona i ta jeho zbrklost de spraví, chce to jen čas – musí se naučit to, co ho jako stene nikdo nenaučil. I naše tupoňka se doma hodně zlepšila a při jejich 25 kg, nohách dlouhejch jak žirafa a oharsky rychlosti to občas bylo – jak psala Fifi opravdu o ústa…24.10.2021 v 19:06 #128930Fifi
Petrs
Tys odvazna zena, si susila plice? Ja jsem rada, ze to koupim v uzavrenym pytliku a drobim to venku.
Jak je Vasikovi?Cajdo
Tak neco po ruce – muzes treba i piskoty, lamat na 1/4.24.10.2021 v 19:14 #128932cernej caj
Fifi
Zatroleny piskoty ja zapominam.ze takova potravina existuje aj v utulku pani rikala ze piskotky on rad 😀Evac
Ona porad mate na fotkach bych proste 25kg nerekla24.10.2021 v 19:16 #128933Petrs01
Ony ty plíce fakt nesmrděj. Jen z té divné hmoty musíš vyrobit proužky, nějak je zavěsit do trouby a pomalu a dlouho sušit. Ňamky z toho byly luxusní ale nikdy víc. Oni to při sušení něčím stříkaj a z toho je ten děsnej smrad.
Vašek dobrý, krev vypadá slušně, ale zlomit se to může kdykoliv. Ledviny dokážou vykompenzovat až 75% ztrátu. Ale když je něco postupně užírá, jednou tu hranici přesáhnou bez ohledu na krmení.24.10.2021 v 19:24 #128934Fifi
Petrs
Ja hovezi plice varim Troldovi, to mi taky nesmrdi. Nevim, ze by to necim strikali, beru suseny plice z Falca a „prirozene susene“.
Achjo, ledviny, no, mam nacteno hodne kvuli Troldovi. Davas mu neco na podporu cinnosti? Ja koupila tu Pronefru a jeste jsem koukala na RX Renal Canine, ale to chci nejdriv probrat s vetkou. Vaskovi drzim palce, dulezity, ze krev slusna!Jo, srazeniny, mrknete vedle a vybirejte pozvolna polivku. Casu dost.
24.10.2021 v 20:12 #12893524.10.2021 v 20:16 #128937Fifi
EvaC
Ony ty germanky maji holt nejak tezky kosti. 🙂 Ruzice ma cca 33 kg, nohu jak slonice, co se kosti tyka. Trolda je figurove, proporcialne a vyskove stejnej, ale uplne jina konstituce, nozicky jak paratka. Flekatice roztomila, copa to tam cupuje? 🙂24.10.2021 v 20:52 #128938EvaC
Fifi
Flekatice cupuje takovej ten tvrdej karton z nový holinky -supeeeer zabava…🙈. Ale neukradla ho, dala jsem ji ho…24.10.2021 v 21:11 #128940Maya
EvaC
to má talkhle krátkej ocásek a nebo se jim sekaj?
cernejcaj
já po ruce a po kapsách mívám piškoty a nebo https://www.granule.cz/Pes/Pamlsky/Mekke/24.10.2021 v 21:13 #128941Maya
drív jsem kupovala játrové bonbonky, škoda, že už je nevyráběj
https://pamlsky-pro-psy.heureka.cz/fitmin-bonbons-jatrove-1_5kg/24.10.2021 v 21:15 #128942Maya
PetraK
jo znova dík za ty suchary, ušetřila jsi mi peníze
první sežrán s nadšením, druhého půlka se válela celý den v obýváku a sežral to až teď večer když si ten zbytek přišel očuchat kocour, to pak sežere všechno než by to nechal někomu jinému24.10.2021 v 21:58 #128943EvaC
Maya
Ocásek má kupirovanej…25.10.2021 v 4:28 #128945cernej caj
EvaC
Tady proti dverim vypada velka, ale vzdycky kdyz ji vidim tak mam pocit ze je tak 2/3 z.fotky a ubec mi nedocahzinze to je kusanec psa25.10.2021 v 7:33 #128953Maya
EvaC
zda se mi tohle jako lepsi varianta, alespon ma kousek ocaskuvenku ziminkaaa, jsem rada, ze nemusim po ranu ven a odpolko bude urcite kraasne
25.10.2021 v 8:21 #128954PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Čék je na víkend pryč a tady proběhnou takovýdle fotografický órchije!! My dneska jedem znovu s tou nožičkou ne veterinu, nejni to dobrý.
Fifina
a tak to je dobře, že nejedu 😀
Podekovani ala Fifi
moc pěkný podíkování – takovej pěknej fotopříběh!! Jaaak voni sou ščastlivý!Nez dostat plesk na cumec, presmerovani na hracku zabira.
no ale to si ještě hodně počká, než tohle zabere 😀 😀 😀 A navíc Tali i dneska po letech dokáže s hračkou radostně přiletět a tadáá už chytáš balanc.
Taky si suším plíce jako Petrs – sušička a venku je mi fučik, že to smrdí 😀černej čaj
ČAAAAJDOOOOO – TO SE TAK HEZKY ČTE!! A TAK SE NA TO DOBŘE KOUKÁ. Tak si to teda sedá mnohem rychlejš, jestli můžu usuzovat ?
A VYŘIĎ FERRRRRRÁÁÁTĚĚĚĚ, ŽE JE SKVĚLÁ, já mám takovej dojem – z těch fotek, že on v ní má oporu, že si to možná všechno sedne ještě úplně jinak, než by člověka napadlo. že se budou jeden o druhýho opírat nejen na vodítku, ale tak obecně. Moc hezký pokoukání na ty fotky, opravdu. No a v tom kufru!! To je super.
On musí bejt ščááástnej jako ten pytel blech, za kterej se převlíká při nasazování vodítka 😀 😀 . A myslím, že Ferinka taky bude ščastná, protože prostě, když si to sedne, tak ten psí parťák prostě fajn je a on jí určitě chyběl, když vyrůstala s Timíčkem.to zvire nedokaze byt 5vterin na jednom miste
ono si to sedne, je jedna ještě z toho všeho novýho blásen a pak taky asi dost radostnej, to nezná tohle šécko, pupik jeden lapiní.Máš radost? Máš radost??
no kdo nechce cekat
jááá, jááá nebudu čekat!!Ona se jen znechucene podivala a sla si lehnout o kus vedle 😀
A TODLE JE BOMBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Vona ho bude milovat!Tak daleko jeste nejsou:D
ale uuuž sou hodně dalekooo teda, hoodně dalekooo!
to i tak ze dlouhodobe pod 15 nedela domecku dobre,
jo takhle, no musí to prostě vydržet stejně jako my, už to snad nebude dlouho trvat
Eva
No je to jasný, on proste nechtěl zůstat v tom útulku – proto tam odmítal z toho auta vystoupit
nonononojooooo! Todle přesně říkám! On prostě už měl rozhodnuto. Bubinka moje nejmilejší tehdy, když jsme po půl roce, co byla u nás, jeli z dovči a stavovali jsme se v útulku, abychom jim ji ukázali, tak byla na pána tak echgold hnusná, vrčela mocinky zle a uzakovala ty svoje velekřivý zoubky…. že se hodně divil a to byl zrovna ten maník, co ji měl moc rád a ona jeho taky.My jsmr na začátku dratenici flekatou museli do postroje oblékat tak
ony jsou snad rodný sestry!!!! tohle bylo hrozný, dodneška je to hlemejždivec, kterej se musí povelovat při odchodu.
a 😀 😀 😀 já sice nejezdila výtahem, páč jsme bydleli v prvním patře ale vzhledem k tomu, že třeba některý botéčky mám fakt drahý a ráda, stejně jako třebas bundu, tak ano, na schodech a před dveřma jsem dělala štriptejz. I punčošky drahý musely dolů 😀 😀
se doma hodně zlepšila a při jejich 25 kg, nohách dlouhejch jak žirafa a oharsky rychlosti to občas bylo
😀 😀 😀 jo, bylo a občas ještě i je, ale už výrazně míň. No a taky máme nevýhodu, že Taliprdová má těch kilíček třicet, ale je fakt, že vlastně v tý nejhorší době jich třicet mít nemohla.tak možná tady na té fotce..
ani tady ne. fotky jsou mrchy.
kachna
“Tak jak může říct, že věří, že se budeme o prázdninách učit?”
😀 😀 Lůca, nebo Káče?Maya
to bych musela tak leda kopirovat a sesivat jatak ale jako hodná tetička bys mohla ne? 😀
jo znova dík za ty suchary, ušetřila jsi mi peníze
není zač, ale třebas by se do toho časem pustil, kdybys mu to dala jako odchodovej odpustek třebas, nebo tak. Však nejsou nějak drahý, myslím.nepoznalo to mou krásnou krávu??? Jak je todle možný? Nejdřív prej pig, pak dog a nakonec short monster 😀 a z anděla prej to vidělo …tričko 😀
tři ze tří jsem dala.zda se mi tohle jako lepsi varianta, alespon ma kousek ocasku
u nich, resp. u ohařů se to kupíruje z praktickýho hlediska, protože když pes pracuje, hrozně mele ocasem a v trní je to špatný, Tali občas chodí s krvavým ocasem.Kolikrát se to pak tomu psu musí amputovat v dospělosti, a blbě se to hojí.
Zlatka
.Pak otrávil někdo ji,sousedovi psa,my víme kdo to byl,ale svědky nemáš,nic neudelas.hajzl jeden všivej!!!!
Petrs01
Ony ty plíce fakt nesmrděj. Jen z té divné hmoty musíš vyrobit proužky, nějak je zavěsit do trouby a pomalu a dlouho sušit.je pravda, že doma dělaný plíce nesmrděj, ale něco málo cítit je, proto to suším venku. V troubě bych to asi nedala. Nejlíp krájet lehce zmrzlý,.
Vašek dobrý, krev vypadá slušně, ale zlomit se to může kdykoliv.
JÁ ÚPLNĚ MOC DRŽÍM PALCE, ABY SE TO PROSTĚ NEZLOMILO, TAK!
25.10.2021 v 8:27 #128955cernej caj
PetraK
Jo, je tosnuper sou uzasny:)On ten pytel blech kdyz zacal skakat po posteli vcera vecer a rajtovat po feri tak se ji to mocc nelibilo a kdyz se sla schovat znechucene do klece a ten blbecek ji tam nacpal hlavu tak sli na separaci, jinak by se chuderka moje sediva ani nevyspala.
On jak si zvyka tak ztraci nektery zabrany treba ze postel je pani domaci 😀
No mam radost a je uzasne nuchnaci, paradni srst husta a hebka
25.10.2021 v 8:28 #128956cernej caj
A rumickovi drzime palce!
Jestli ma talie taky 25kg a je to monstrosayrys tak pak sindibadku dokazu asi lipnodhadnout
Ps: vite ze podobny slovu lapinkoira je i slovo labilkoira? 😀
25.10.2021 v 8:35 #128959Zlata
Cajdo
Ty si 😁ůl.25.10.2021 v 8:36 #128960PetraK
ten blbecek ji tam nacpal hlavu tak sli na separaci
kdyz zacal skakat po posteli vcera vecer a rajtovat po feri t
😀 😀 😀 čajdo, čajdo prosím Tě moc i za nás vostatní – mohla bys tůdlencto natočit? Pošli to a já to hodím jako samostatnej článek, vo todle přece svět nemože přijít 😀 😀
já jsem tak moc ráda, že čtu tyhle věci
On jak si zvyka tak ztraci nektery zabrany treba ze postel je pani domaci 😀
a tak to ona mu to asi i časem osvětlí – oprávněně, že se má zase trochek mírnit. Myslím, že moudře usoudila, že potřebuje chvíli nechat prostor a že na výchovu je ešče čas.
Ps: vite ze podobny slovu lapinkoira je i slovo labilkoira?
😀 😀a pak taky ešče blbkoira 😀 😀
a je to monstrosayrys
Taliprd má třicku. Od začátku je spíš jako pes, než fena.25.10.2021 v 8:52 #128961cernej caj
Petrak
To.nevim zda ti dokazu natocit:DProste jen rikam ze ta vaha v talipripade je proste monstrozni takze staci si uvedomit ze sindibadka je teosku mensi ale proste ze ne tak mala jak mam dojem.
Ty fotky desne matou.
Charlie byl focenej i nohy tak 12 lete holcicky a ja myslela.ze je 2x vetsi a ma tak 25kg:D
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.