Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,661. až 4,680. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

My mame nouzove moznost petry a trubka do staryho komina, pripadne primotop na plyn. Bombu ale to uz je zavisly na bombe.

No ale tak uhli je fuj jadro je fuk a vetrny a slunecni proste davaj malo a jen nekdy…

Petrak
      Tak snad uz to klapne. Par dni nejhur date i pri ochlazeni.

Kolik mate stupnu v domecku ted?

cernej caj

Maya
        On tam ani nechce ale swl mi oslintat spaciho medveda

PetraK

Maya
          no ja mam plynovej sporak a

plynovej sporák tu byl taky, já ho zatím dala do pryč, páč se toho bojím, nicméně zachován zůstane buď venku – v budoucím altánu a nebo v dílně, právě jako záloha.

az bude cerpadlo, tak jedine bysme se museli prestehovat do jedny mistnosti kde jsou kamna
          no s tím počítám právě, že kdyby byl výpadek, budem bydlet v srdci Domečku, kde bude ten sporák. Bude tam i velkej válecí gauč, takže to by nebyl problém. Ale ta voda – no, to bude chtít ještě vymyslet.U nás pumpa nepřipadá v úvahu – je to 30 m

Zlatka – jo lázeňskej válec, to je fajn věc.

černej čaj
          Kolik mate stupnu v domecku ted?

nemám tucha vůbec, ale když se zatopí ráno, tak to přes den zatím teplotně vydrží, pak se zatopí odpoledne a topí se do večera, to je tam příjemně. Ne tedy v kópelce vzadu, ale tam je voleják, takže to je taky dobrý, jen pak člově přeběhne tu studenou chodbu, nebo – když jde na záchod. Musíme to prostě vydržet, no.

PetraK

černej čaj
            On tam ani nechce ale swl mi oslintat spaciho medveda

budeš muset pořídit několik mnoho plyšáků – bude v tomhle jako Rumíček 🙂

Maya

PetraK
              ta pumpa asi nejak jde, bracha ma docela hlubokou studnu, na dne vrt a pumpu ma, proste asi ten kos od ni nedas az na dno

Maya

Takhle se neter bavi

Maya

A dalsi

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 3 měsíci uživatelem Maya.
                  Zlata

Maya
                    Pěkný,třeba bude vetka .

PetraK

Takhle se neter bavi

a to se ale baví hezky! Mohla by z toho udělat babičce omalovánky k vánocům, kdyby jí to táta okopíroval a sešil, to by babičku mohlo potěišt ne?

jsem totál grogy a to mě čeká obří úklid Domečku po tom včerejšku 🙁 .

Maya

PetraK
                        to bych musela tak leda kopirovat a sesivat ja 😀
                        obri uklid nezavidim ale preju at to mas co nejrychlec zmaknuty a jsem zvedava na clanek co se teda vlastne vubec stalo
                        Z
                        no to prej by nemohla, protoze by nemohla ty zvirata uspavat
                        spis nejakej biolog, musi vedet jak se presne ty zvirata jmenujou 😀
                        po ptacich presla na brouky a ted ji zaujaly i kameny, brouk vyfocenej se jeste na netu da najit, ale ty sutry teda moc od sebe nepoznavam ani podle fotky 😀

kachna

„Mami, pani učitelka říkala, že učí už 15 let.“
                          „No, a?“
                          „Tak jak může říct, že věří, že se budeme o prázdninách učit?“

cernej caj

Kachna
                            No to je zajimava oyazka:D

Petrak
                            Myslim to i tak ze dlouhodobe pod 15 nedela domecku dobre, tak se muze hodit to trochu monitorovat

Maya
                            Krasny!

Denny

Zdravi vas Fifina, ma zablokovamy pristup sem na Zrzavce… ozve se, az bude moct. A to si neprejte 🙈

Fifi

HA! Uz jsem odblokovana, se tu snazim hodinu prihlasit a prd. Prej sem byla bezpecnostni hrozba. 😀 A to jako asi jo, protoze po dnesnim pipnuti v tlf jsem byla hoooodne nastartovana. Holky, vy jste fakt sileny. To jste nemely delat, jen pockejte, az se bude piklit na nekoho dalsiho! Cuzy jedny, dekuju! A ted vas za trest zahrnu fotkama!!! Musim po jedny, to tu jinak nejde.
                                Jo bezva, ze se srazime, si to s nekteryma vyridim rucne!!! 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
                                Fifi

Eusova
                                  Tyjo, tak jeste, ze nedoslo k opravdickymu pruseru, to jsem zvedava, co se stalo.

Dennyky
                                  Ty znis jako strasnej, skoro cernej chrchel, doufam, zes na me po dratu nic neflusla, diky za vyrizeni, cuzo!

Fifi

Dnesni prochajda se zapadem slunce, vyjimecne jsem vzala padlo na foceni.

Hele, lidi,

Fifi

Vidite to? Co ja mam?

Fifi

TO je od tety Mirky, hec!

Fifi

A je to uplne boozi, daleko to lita a super se to vodrazi v poli!

Fifi

Tohle jsem neporazila ja, to vcerejsi vichr. A slusi nam to s panickou, ze, bacha na nas! 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,661. až 4,680. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.