Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,641. až 4,660. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

Kachna
      Promin ale me desne rozesmala ta veta s kralikama 😀 dekuju a dobrou noc a doufam ze se aspon vetsinou vyjadrite k tomu sraziku:)

MirkaD

Kachna-no tak on u toho byl Marti a psi,že…..takže to asi super nebylo…
        psi vystreslý….
        znáš tu vetu z kynologických článků-že toto plemeno by si něměly pořizovat nervově labilní….
        bych nemohla mít žádný plemeno,zvíře,ani člověka…
        jinak já v práci,když su zničená,tak seš směju a su jako vtipná,fáze číslo 2-mlčím
        fáze číslo 3-brečím
        fázi 2-mlčení často vynechávám,nastupuje fáze 3 rovnou-ale nebrečím tam často,že…….
        v práci je to spíš hahaha,hihihi,mlčení
        a mezitím zuřím na zákazníky-kuřecí prsa v drogerce,mouka všude rozsypaná…..a milion mini věcí-tak to nadavám,že jsou to čunata a tak….
        jasně,že ne všichni,jasně nenadávám na všechny a tak
        ale-když zákazník vezme ubrousek ode mě,že utře kosek vylité vody na pásu-skvrna kus ode mě-tak já mu říkám-to nemusíte utírat-já si to utřu,až ten pás dojede,zákazník to utře a zmuchlanej ubrousek hodí do regálu s taškama!!!
        dalšímu chlapovi se rozprskne kečup,kečup všude,já to du uiklidit-on řekne,že za to nemůže,nepoděkuje za to že to uklidím
        a zákazník u mé kasy má gatě od kečupu….
        no nic no….
        tak to nadávám,že dělají bordel a tak…
        no,ale pak doma stačí pidi věc a chyutnu nerva-začnu zuřit-velmi nahlas
        pak jsem se přistihla,že brečím na záchodě-že furt uklízím,že su nadřená,že mě furt něco bolí,že mě Martin s…,no výživný to bylo
        a pak dneska máti-si asi myslí,že ho biju-no nevyčítej Martinovi,že nepověsil prádlo,on za to nemůže,to já jsem ho pověsila i složila,nic Martinovi NEVYČÍTEJ,ON ZA NIC NEMŮŽE!!!
        jsem včera dala do pračky šla do práce a řekla Martinovi,at to pověsí a sundá
        a zase to dělala máti
        no a otec pak-no tak mamka pověsila to prádlo no,no nic no…
        a já-ale já nechcu aby ho věšela,to měl pověsit Martin a věděl to…
        pračka je společná v chodbičce na terase k rodičům,nám se fakt nikam nevejde…

Denny

Ja jsem koza, jak mi je zle, bych uplme zapomnela, ze ma moje zlaticko zrzave dnes 3 ti narozeniny ❤️🤗

Fifi

Koneve, zrzulko, VSE NEJ! A predevsim zdravi do dalsich let. Bud hodna na kocicky a vaz si svy panicky, at se vam spolecne jeste dlouho krasne prochazi v DiPi a okoli. 🙂

Mirko
            V praci i doma toho mas nalozeno dost, ja bych to nedavala. Kor po boku s M. a jeho rodicovstvem. Tak se drz, je jen dobre a sebezachovny, ze obcas vybublas.

MirkaD

Denny-všechno nejlepší Koníkovi-hlavně moc,moc a převelice moc šišek-protože DYCKY ŠIŠKY!!!

jinak pár perliček z práce
              -zákazník-na páse krabičku z jahodama-u které su furt lidi myslí,že stojí 20kč
              ale je na váhu tak je to 80-100kč
              já-prosím vás-ty jahody jsou na váhu,takže si 80-100kč-chcete je?
              zákazník-jo,děti chcou jahody,nutellu,šlehačku,tak co mám dělat?
              -já-nevím,co takhle zkusit zavolat 12 měsíčkům?-tázavá intonace a tázavý pohled…:D
              -v práci si mezi kolegy navzájem říkáme co je ptřeba kde udělat,když jdem z kasy,nebo večer při úklidu-třeba-jo mám paletu u cukrovinek a tak
              já-včera na kolegyni-prosím tě,můžu jít na přestávku?jo?
              takže,-já půjdu na přstávku-A ABY TY SES NÁHODOU NENUDILA!COŽ JAK DOBŘE VÍŠ BYCH JÁ NIKDY NEDOPUSTILA,tak máš paletu na vybalení v drogerce:D
              no řechtaly jsme se jak koně
              pak mi paní ve frontě říkala,že se jim čerstvě v rodině narodily dvojčata,že mají konečně holčičky,a že mi to říká,protože,že si pamatuje,že su taky z dvojčat…-měla velkou radost,kupovala jim u nás plyšáky jednorožce,a na babičku teda nevypadala

Maya

Denny
                velká gratulece Konevovi a taky přeju hodně šišek!

Maya

mámě už přišla sms na třetí očkování, tak si došla dneska na protilátky, teď jí přišel výsledek, prej min limit 10 a má přes 300

Fifi

Nasi si protilatky delat nenechali a jdou na treti davku pristi tyden. Synovec odletel pokracovat ve studiu do Anglie, dve ockovani za sebou a vcera volal, ze kurvaka ma, lehkej prubeh a tak to snad i zustane.

cernej caj

Denny
                      at je lip a konikove vse nejlepsi k narozeninam! nevim zda prat at ma porad tolik radostne energie 😀

A na protilatky to je zas nejaka novinka? to je pro starsi lidi kdy maji jit na 3. davku?

Zlata

Denny
                        Konikovej dodatečně hodně procházek za siskama,hodně pamlsku a žádný zlobeni.
                        Včera tady zase provozovala akční čtyřka běh pres překážky ,se základnou na mně,zároveň jsem byla použita jako odpalovací rampa.Akční čtyřka ve složení Čertik,Micak,Zrzek a Králík.Andy dělal naštěstí pouze pořadatele.Když už se mu to zdálo moc trochu je usmernil, což me se nedařilo.
                        Dneska ustal vítr,ráno bylo docela teplo,vypadá to na slušný den.
                        Včera me vezli holky pecovatelky na nákup a vyřídit pochuzky,půlku veci k vyrizeni jsem zapomněla i když jsem to mela napsaný .Vždycky když me něco vykoleji,jde to do kopru.Tentokrát to bylo v Penny,na celou prodejnu byli 2.Seděli na kase,fronta jak blázen.Chudaci.Horší bylo jak se mi s tou rouškou blbe dejcha,tak se mi udělalo blbe.Pak už mi to nemyslelo,byla jsem rada ze me odvezly holky domu.Ale první jsme jeli knihovnu,takže tam mi ještě vyzvedly připraveny batoh s knizkama.
                        Doma jsem odpadla a ze ma Koněv narozky jsem zjistila az ráno.
                        Čajda dneska pochodu je,tak vedle Dennyky budou i další fotky.Se tesim.
                        Jinak marodi všichni už prosím se uzdravte

PetraK

RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Hlásim že včerejšek byl díky větru propadák a nepovedlo se téměř vůbec nic a díky kominíkům jsme paradoxně málem vyhořeli. A to si nedělám prdel, to myslím vážně. Bylo to šécko tak výživný, že to musím sepsat do článku.

Dennyky, doufám, že je líp a milýmu KOněvovi přeju krom pevného zdraví, spusty šišek, aby jako dárek jí někdo nadělil todle

😀 😀 😀 Ešivá pak panička ví, co to Koněf nutně potřebuje? 😀 A doufám, že se Ti přes noc nepřitížilo.

Zlatko
                          zároveň jsem byla použita jako odpalovací rampa.

😀 😀 😀 😀 jsem se málem udusila, protože hrozilo že šňupnu skleničku s vodou 😀

S rouškou to mám taky tak, jak se v tom začnu dusit, nepřemýšlí mi to. Vždycky vypadnu z tramvaje a půl hodiny hledám sama sebe.

PetraK

ČEZ
                            K 19:00 firma evidovala ještě 85 000 odběrných míst

a my byli mezi těma, který evidovali ještě po 22:00 , k těm všem srágorám, co proběhly.

Denny

Bre rano, tak jsem byla u te nasi lekarske „vedmy“ covid to nrni, crp okej takze nejaka virozka. Na kontrolu ve středu Lip mi moc neni, Konika si vzala Vladka a ja utekla kejchat a uzdravovat se k Františkovi, kde jsem sama…Netopyrci to nejak vydrzej, nechci aby neco chytli. Pak vas doctu, ted jen dobrou.

cernej caj

Denny
                                Aspon tak, virozka prejde

Z
                                Tak aspon neco vyrizeno, mas pravdu ze dneska bude nadherne

Petrak
                                Skoda skodenkaaa, tak snad prelozeno na brzky termin novy?

Cqrli v noci nasel hnusnej hadr a pak trochu vrcel, nastesti se ho vzdal za pamlsek spis mu vypad z huby kdyz sel pro pamlsek a pak vlezl dokonce na postel…

Maya

Petrak
                                  no teda, pravda jste si umeli vybrat den
                                  doufam, ze se vam teeda nestali nejaky skody na domecku a vsechno nakonec dopadlo dobre a mate novy terminy
                                  u nas zapli proud kolem 4 a asi o dve hodky pozdejc i konecne ten mobilni internet, takze na to jak psali, ze to bylo ve strednich cechach nejhori, tak u nas to slo
                                  jsem si rikala, ze to je trenink na veci budouci 😀
                                  Z
                                  clovek je v ty rousce jak pitomej, ale tak mas knizky a to je dobry ne?
                                  Denny
                                  no preju brzke uzdraveni, ale co vidim kolem, drzi se to lidi fakt docela dlouho
                                  ta oslabena imunita je znat

Maya

cernejcaj
                                    Charlie uz zjistil ze postel je lepsi? 😀
                                    Loki vubec nechce spat na gauci nebo tak, jak vsichni davaj fotky, jak si psiska hovej na gauciku na postarich, tak u nas smolik 😀
                                    protilatky jsou soukroma akce, stoji to asi 3 stovky, po pul roce od ockovani ti prijde sms na treti davku, tak holt nekdo si radsi predem dojde na protilatky a pak vi, ze na treti nemusi

PetraK

Maya
                                      no teda, pravda jste si umeli vybrat den

no jako bylo to výživný, ale dalo by se, nebýt těch „profíků“ komickejch, to jako byl docela průser. Jasně mohl být větší, ale i tohle stačilo. 🙁

jsem si rikala, ze to je trenink na veci budouci
                                      jo to jsem si říkala úplně přesně taky, když jsem posléze byla schopná zajistit teplý jídlo, vodu na umytí, čaj. A konečně dal Brtnik na mě, že se pořídí nějakej záložní zdroj.

Černej čaj
                                      snad prelozeno na brzky termin novy?
                                      no nejdřív v úterý, jestli se ještě ochladí, bude to zajímavý 🙂

Dennyky
                                      byla u te nasi lekarske “vedmy” covid to nrni, crp

tak huf, aspoň takhle. Ať je brzo aspoň o chlup líp.

Zlata

Hele vy mi koukate do hlavy .Me strašně udivuje,ze se všecko dává na elektřinu,přitom nechtej jádro,uhlí,benzin.Já lituju,ze jsem si sem neprosadila sporák a desne lituju lazenskejch kamen.Tam se strcili tři polinka a byla tepla voda,furt se prihrejvala,stalo to akorát nasekat dříví.

Maya

Z
                                          sobestacnost se nepestuje, spis zavislost, aby byla na lidi paka
                                          no ja mam plynovej sporak a pumpu u studny, takze voda a jidlo OK
                                          topeni ted na uhli, ale pristi rok az bude cerpadlo, tak jedine bysme se museli prestehovat do jedny mistnosti kde jsou kamna 😀

Zlata

Maya
                                            Tak snad vám to bude fungovat k vaší spokojenosti.My dali ten novy kotel na uhlí,dříví,topilo se zatím jendřevem,když vypadne elektrika tak je možný to přepnout a v zimě přepínat i na bojler.Kluka jsme ted uprosili aby pár dni netopil,protože i když zatopil večer na chvilku,tak se tu nedalo vydržet.Horší je to pak s vařením a vodou.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,641. až 4,660. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.