- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21.10.2021 v 6:56 #128695
Petrs01
dostat moc ze zdi
ze zdi máš problém. Hlídat, venčit, hlídat. Hlídat teď ten měsíc než tam pojedete a aspoň trochu ho to naučit.
Z koberců to jde o chlup líp, ale… vysušit, mýdlová voda+kartáč, vysušit, očichat, zopakovat, na závěr zapracovat vodu s octem a doufat, že neslezou barvy.21.10.2021 v 7:13 #128712Maya
cernejcaj
koberec jak pise Petrs, ale pokud je trochu zaslej, tak to vycisteny misto bude videt, se zdi teda nevim, i kdyz vlastne mobilheim nema zdeny zdi, ale to bude nejaky plast? to by melo jit asi omyt
asi bych proste koupila dva baliky prebalovacich podlozek a na ten koberec to radsi rozlozila
a nebo natahnout folii, pripadne a pres to hodit nejaky deky, ty se pak vyperou a na kobeerec by to neproteklo
Fifi
ne, vet jim od nedele rika, ze se to trosku zlepsilo, nevim me to pripada, ze z nich tahaji prachy nebo fakt jinak nevim proc by to delali, vcelku zklamani z veteriny od Laznicky
ja jim rekla, co si o tom myslim, ale zbytek uz je jejich vec21.10.2021 v 7:18 #128713Kuskus
Myslím na všechny co navštěvujou Zrzavce. Potažmo jejich zvířata a buď držím palce, nebo se raduju z úspěchů. Často o spoluúčasti nepíšu, neozývám se, ale příběhy se mne dotýkají. Aktuálně držím palec Troldovi, bo mám s milým streslíkem hodně společného a teď i nahovno ledviny. Mimochodem kocour Texík dostal těžký zánět ledvin (ještě u bývalé paničky) údajně z neustálého stresu a pobyl ve špitále pár týdnů na kapačkách, ale snášel situaci dobře, před mladýma sestřičkama se naparoval, užíval si pozornosti a v pohodě (až na poslední dva měsíce) jsme spolu vedli fešácký život dalších pět let.
Říkám si také jak se mají ušounci s kašlíčkem? Dělám si starost, aby se nevrátila Rumouškovi vyrážka a uzdravila se noženka, bo s haxnama je potíž, dlouho jsem neslyšela o prťavém, rezavobílém nalezenci z poza teletníka, držím palce dredatému Karlovi aby vše zvládnul a Ferince šeptám do ucha ať to z vetřelcem vydrží, vyklube se z něj totiž prima parťák a ochránce. Raduju se z Talinčiných loveckých úspěchů a Sindy přeju dosažení stejných met. Modlím se ať se vyhýbají průsery miláčkovi Mousesovi, u venkovních kočenek je anděla strážného více zapotřebí. Dafi s Žerykem ať jsou v pořádku, bo stačí kterak deptá krásnou MirkuD to mužský neempatický zvíře. Občas se ptám, před očima fotku spokojeného černého králíčka rozvaleného v křesle, esli ještě hopká po světě a hryzá do drátů a od jisté doby mi bude Koněv obalená žabincem už dycky připomínat dlouhozobku svízelovou a jsem vděčná za rychlé a skoro „bezbolestné“ odchody stařečků z útulku, kteří mohli dožít DOMA obklopeni láskou SVÝCH lidí. Láká mě znovu založit akvárko při pohledu na dvojbarevná očka závojnatčího krasavce. A neskutečně baví, že Maya s Čajdou jsou vlastně spřízněni přes Lokiho s Charliem. Na mnoho dalšího nevzpomínám, třeba čí je překrásný černobílý kocour a vůbec občas váhám komu kterého tvora přiřadit. Nevadí, dyť důležité je, že jste a mám se kde potěšit. Ale jet o berlích z Ostravy do Kolína -tolik vás zas nemiluju, volové. 🙂 🙂21.10.2021 v 7:27 #128714Petrs01
tolik vás zas nemiluju, volové.
Kuskus, já to čtu v práci! A piju u toho čaj! Máš mě na svědomí!
Uděláme trestnou výpravu do Ostravy 😀21.10.2021 v 7:27 #128715PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dneska bude tóčo a já u toho nejsem, safra. Tak budu napnutá jak guma od trenclí.Sem si to te´d přečetla pořádně s tím vrkáním a jo, jsem debilitos – já měla za to, že vrká Ferinka. Takže to odvolávám co jsem napsala.
A SOUHLASÍM NATVRDO S PETRS – sražte se u Kolína a u nás se to udělá jindá. Mezitím zjistím jaký jsou možnosti u nás v hospodě a vymazlím trasu.
kachna
Však to už dávno víš, ne?jo vim. Já jsem si to tehdá myslela, ale říkala jsem si, že to je asi blbost a pak jsi Ty přišla přesně s tím, že je to jak ADHD dítě, takže kachna to věděla dřív než vědci.
Eva C.
í a to mi přijde v dnešní době všechno fajn
🙂 tak tohle je moc velká pochvala! to se hezky čte, že jo pani administrátorko.
Fifijová
ma tu dve a ty jak rvou, kdyz chtej v podvecir domu!
ale Ty se domů umíš pustit sama 😀
Petrs01
podrbej pana Vašíčka, jo? Hlavně, že zatím fugnuje- Odpověď byla upravena před 3 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.
21.10.2021 v 7:32 #128717Maya
Kuskus
no takhle to rozsekat tou posledni vetou, to se nedela! 😀 😀
Petrs01
to je snad nejakej ledvinovej boom tedkon
drzim palce at to dlouho zustane jen u tech bouli21.10.2021 v 7:33 #128718PetraK
Kuskus – já mám poslední dobou evidentně problém s čteným textem (viz to vrkání mezi Feri a Karlosem), ale ty máš v háji ledviny????To Ti řekli teď? nebo jsem to pochopila jinak?
Ale jet o berlích z Ostravy do Kolína -tolik vás zas nemiluju, volové.
😀 😀 stejně jako Petrs – trošánek problém číst to v práci s necezeným měsíčkovým čajen navíc – vdechla jsem totiž trošánek toho měsíčka 😀Petrs01
Kuskus, já to čtu v práci! A piju u toho čaj! Máš mě na svědomí!
Uděláme trestnou výpravu do Ostravy😀 😀 jo pronajmem si pendolíno! 😀
21.10.2021 v 7:33 #128719cernej caj
Kuskus
Tos napsala moc hezky:)21.10.2021 v 7:41 #128720Maya
ad to vrkani Charlieho, nevim jestli obecne lapiny, ale Loki je na sebe hodne opatrnej, vsak taky kdyz byl stene stacila blbost a spoustel sirenu slysitelnou na kilometr
v podstate silenej bolestinek je i u ockovani a pak jeste zbytek dne resi to misto vpichu
v porovnani se spicema, kterejm to bylo vzdycky fucik, je to jiny
takze asi fakt Charlie musi pochopit, ze i uzkych prostorach je v bezpeci a nic se mu tam nestane, jako asi v minulosti stalo
asi bych ho tam nebo pobliz hladila a mluvila na nej, Loki ma rad i takovy to jen hlazeni na boku kdyz lezi, i na nohach, spicove vzdycky chteli akorat drbat na brise nebo za uchem, jak nebylo drbani, tak nazdar, ale Loki si to fakt uziva a lapiny bych rekla i lip nez spic reagujou na hlas nebo spis na ton hlasu, tak na nej pri tom mluvit uklidnujicim tonem21.10.2021 v 7:45 #128721Zlata
Kuskus
Ty ,ty,já mám na sobě kafe21.10.2021 v 7:53 #128724PetraK
Zlatka
Ty ,ty,já mám na sobě kafedyk to řikám – Pednolino a hrrr na níííí! 😀
21.10.2021 v 7:55 #128725PetraK
ha, tak už přijeli animátoři – topenáři, podle řevu v telefénu maji čokle radost, že se na ně zase přijeli podivat 😀
21.10.2021 v 7:57 #128726Denny
Caute decka, Denyky je ve stavu ciplotin, rymicka, kaslik, nevidi, neslysi, bolehlav a jeste k tomu arytmie takze jsem zustala dima, odpo radeji skocim na test, verim ze to bude okej, nicmene si stejne na dnes azitra necham napsat neschopenku, pac mi zbyvaj uz jen 3 dny dovci z tech 20 ti 🙄. Kobeva si veme Vladka tak muzu odpocivat…
21.10.2021 v 7:57 #128727Denny
A jedna vcerejsi
21.10.2021 v 8:10 #128729cernej caj
Denny
Odpocivej at si kuzes uzit vikend:)Petrak
Aaa druzici dou pomahat s praci:DMaya
Rano si davam budika o 5 min driv a drbu, necham ruku pod dekou spadnout z postele a drbkame:)Do noci spi se mnou pak prijde panicek a bere si feri.
Jinak charlie vrkne kdykoli panicek prijde domu. Nechavam bez reakce, nevadi to? Ale pak hned panik jde a privita psy.
Jakoze tohle vrkani mi nevadi, on taky vidi ze se mu nix nedeje a nechci to nejak omylem vic posilit aby vedel ze chozeni domu jinejch lidi je nornalni cinnost
21.10.2021 v 8:16 #128730PetraK
černej čaj
Aaa druzici dou pomahat s praci:Dno to by to dopadlo 😀 😀
Jo on si prostě časem Karlos zvykne, že to je normální, že takhle večer se přichází, nechala bych to být, jen třeba dodala nějaký spíš takový pozitivní : No joo pááník přišel viiď? Tak už to víme a spinkáme dál.
21.10.2021 v 8:32 #128731Maya
cernejcaj
ja bych si toho vrkani nevsimala, ono lapiny jsou obecne celkem povidavi, takze ma asi potrebu to komentovat, az ti zacne pet arie, treba budes jeste vzpominat na vrkani 😀
Denny
tak se brzo uzdrav, ted fakt takovy hnusny nachlazeni jsou vsudeteda venku je hurikan bo co
21.10.2021 v 8:50 #128732cernej caj
Maya
No on tak jako knika sem si vsimla 😀21.10.2021 v 8:50 #128733PetraK
černej čaj
ještě k tomu vrkání Karlos x Ferratajak psala Maya
y, ale Loki je na sebe hodne opatrnej, vsak taky kdyz byl stene stacila blbost a spoustel sirenu slysitelnou na kilometrtohle má vižla taky, že se o sebe hodně bojí, takže by preventivně dával najevo, ať k němu druhej pes nechodí v momentě, kdy se o sebe bojí a že on se o sebe díky tomu pobytu v kleci ,kdy mu asi ti druzí psi dávali sodofku a on neměl možnost úniku, bude bát hodně. Asi bych vypozorovala, jak na to reaguje Ferrata, jestli mu rozumí, nebo je napjatá. Pokud mu rozumí, může k němu naopak přistupovat jako hodná teta, která si řekne, no jooo, blásne stará, neblbni. Hodně bych se zaměřila na to, jak to vnímá ona, protože ona mu rozumí o hodně víc, než my lidi.
21.10.2021 v 8:51 #128734PetraK
Jo tady to taky pěkně fučí, obávám se, že dnes se domů dopravím jako Méry Popincová, páč jedu tim autobusem, že jo 😀 , takže deštnik a mažu na seřadiště autobusů 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.