- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20.10.2021 v 18:20 #128669
EvaC
Fifi
I když se neznáme Troldikovi moc držím palce… je to bojovník20.10.2021 v 18:28 #128670Fifi
EvaC
Dekujeme. 🙂 A ja se tady taky skoro s nikym neznam, osobne. 😀 Kdyz o tom dumam, tak na face to face doslo jen s Esuskou, Kachnou, Brutici (ta sem temer nechodi) a to je asi vsechno? 😀20.10.2021 v 18:37 #128672EvaC
Fifi
Já v podstatě žádný “sociálnosítno” moc nemusím, ale tady je příjemně a člověk se tu dozví spoustu užitečných věcí, prohlídne si krásný fotky a přečte si hezký povídání a to mi přijde v dnešní době všechno fajn.20.10.2021 v 18:39 #128673cernej caj
EvaC
Nebojim se o vrkani smerem k nam ale k feri. Ona je sice zlaticko moje ale taky stara zroutka pejsku a to vrkani by mohla nest ona nelibe… a kdyby po nem skocila v tom uzkym.prostoru kde se neciti… ale zatim se zda ze su jen predpojata a je to moje sedivka sikovna:)Fifi
Nojo „jen“…
Troldik ma kolik? 6?Tak me napada ze vlastne jen fifi neznam z puvodnich navstevniku zrzavce, jinak pak zlatku, milenu, kuskus ani evu…
S fifi to treba napravime, uvidime…
Panicek mu rika „carliku“ po vzoru „timiku“ a rika „tim venku necural“ 😀 on mi ho hrozne pripomina… jak se smeje
20.10.2021 v 18:40 #128674EvaC
Fifi
A taky ze tak jako držíte pěkně pohromadě , to není úplně samozřejmá a obvyklá věc dneska20.10.2021 v 18:41 #128675cernej caj
Evac
To jsme radi, ze se ti tu libi:)20.10.2021 v 18:48 #128676kachna
S fifi to treba napravime, uvidime…
no a nepotkáme se všicí u Koulína?
https://www.turistika.cz/vylety/udolim-chotouchovskeho-potoka/detailKoulín má podle mě bezkonkurenčně nejlepší spojení
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 3 měsíci uživatelem kachna.
20.10.2021 v 18:50 #128678Fifi
EvaC
ale tady je příjemně a člověk se tu dozví spoustu užitečných věcí, prohlídne si krásný fotky a přečte si hezký povídání a to mi přijde v dnešní době všechno fajn.
Ano, Cajda to tenkrat skvele vymyslela. :* A grafomanka Esusova zene Zrzavce vpred rukou neunavnou. 🙂Cajdo
Troldovi je 6,5.
No doufam, ze az pojedete na dovcu, protneme se. Ozvi se predem, ju? Ja uz vypustila datum z hlavy. 🙂
Nebojim se o vrkani smerem k nam ale k feri. Ona je sice zlaticko moje ale taky stara zroutka pejsku a to vrkani by mohla nest ona nelibe…
Zcela chapu, ze mas obavy. Ale to pujde napravit v pohode, zase je to o tom, ze „nechci, aby pes vrkal na fenu“ – takze musim vymyslet, co ma misto toho delat. Najit mu unikovou cinnost, reseni pro jeho krizovou situaci. Aby udelal neco, co mu naopak prinese klidne i odmenu, zklidnil se. Rict jenom FUJ nebo NE – to je k nicemu. Vrknes? Feri si privolam, pochvalim, ze ma s tim pakem trpelivost a jeho zavolam taky, dostane odmenu za privolani. Treba. Mne se libilo, co radila Petrs. Kor u Karlika, kterej ma svy za sebou, tam bych hlas moc nezvysovala.20.10.2021 v 18:52 #128679Fifi
Kachno,
no a nepotkáme se všicí u Koulína?
ty mas jako vzdy genialni napady, to by bylo nejvic nejlepsi. Tak pisni kdy. 🙂 Nebo zaloz rovnou srazovy forum, to tu dlouuuho nebylo. 🙂20.10.2021 v 19:23 #128680EvaC
Cernej caj
“nebojím se o vrkani…
Jasně chápu Tvoje obavy … asi každý by se chtěl vyvarovat nějakého konfliktu “ natvrdo” mezi nimi. Ferinka je evidentně holka šikovná a chápe, ze on to zatím jinak neumí… Bůh ví co má Charlie všechno za sebou, ale zatím to vypadá, ze by to mohlo být na dobře cestě…20.10.2021 v 20:22 #128681PetraK
čůůs báby, co čumíte?? /kdo nezná- je to citace pana Augusty z filmu Kamarád do deště 😀 /
Souhlasím se srážením, jen já teď v současnosti nemám šanci ani v nejmenším dostat se někam takhle pro mě daleko. Brtnika tahat nemůžu a sama tam ještě nedojedu, tak se asi béte muset srazit beze mě.
Já náhodou přemýšlela shodou okolností, ešivá nevymyslím srážení tady u nás, kde bychom si mohli užít výletováního, ale pak jsem na to pro stavební povinnostě zapomněla. Ale to by stejně zase nebylo pro fifijovou. Tak prostě to zmákněte tentokrát bez nás.Fifi
No, a pak mi pipnul tlf a ja si poplakla.
co řveš? kozo jedna 🙂Zejtra, zejtrááá přijdu fšicí sem – kominik, spouštěč čerpadla, topenáří, életrikář, jen ten ČEZ se nám kůlivá Bohemce nevozval, takže to po slavnostním spuštění béme muset vypnout, jinak by nás ten tarif sežral. Takže zase prt a huhlí 😀
20.10.2021 v 20:24 #128682Maya
Fifi
držím palce Troldíkovi, je to fakt skvělý, že jste na to přišli náhodou takhle brzo20.10.2021 v 20:24 #128683PetraK
ad to vrkání – hele holky vy byste ferinku nechali bez komentáře? Já vycházela ve svý reakci z toho, co psala čajda, že Ferrata spustí nějaký vrknutí a čajda se bojí, aby z toho něco nezvzniklo. Já teda osobně bych v ten moment houkla – aby se zklidnila a skončila s tím a zároveň by to bylo takový ukončení budoucího konfliktu, kdyby něco mělo přijít i z druhý strany.
20.10.2021 v 20:45 #128684Fifi
Esusova
co řveš? kozo jedna
Sem asi pochytila od sousedovic koz, ma tu dve a ty jak rvou, kdyz chtej v podvecir domu! 🙂
Já náhodou přemýšlela shodou okolností, ešivá nevymyslím srážení tady u nás, kde bychom si mohli užít výletováního,
„náhodou přemejšlela“ bych zvyraznila. 😀 Klidne se srazte tam u vas, to bude mit spousta lidi bliz. Se pokocham fotkama nasledne. 🙂hele holky vy byste ferinku nechali bez komentáře? Já vycházela ve svý reakci z toho, co psala čajda, že Ferrata spustí nějaký vrknutí a čajda se bojí, aby z toho něco nezvzniklo. Já teda osobně bych v ten moment houkla – aby se zklidnila a skončila s tím a zároveň by to bylo takový ukončení budoucího konfliktu, kdyby něco mělo přijít i z druhý strany.
Jsem o tom nahodou premyslela. 😀 A jo, nechala bych to bez houkani, ale ne bez komentare. Protoze v tu chvili houkas na ni i na Karlika, kterej nic nedela a za nic nemuze. A muze se vystresnout a taky si zacit Feri vrkani kvuli houkani vic hlidat a nejak na jeji vrkani reagovat.
Tezko psat, kdyz clovek presne nevidi situaci. Ale Ferri je pani domaci, ktera ma cizaka par dni doma. Ma narok na vyjadreni nazoru, ze ses moc blizko, neco mi vadi, szivaji se oba. A je prave na lidech, aby to ukocirovali primerene. Ja bych zabrumlala „nojo, to vidim, ale nic se nedeje“ nebo tak neco, v klidu psiska privolat. Ocividne nejde Feri vetrelci natvrdo po krku, to by samoze nastala jina reakce z my strany. Takhle Trolda nenavidel Ruzici coby prcka, ten by ji fakt zabil. No, nez furt jecet, byli separe asi dva tejdny, Bajitko tenkrat mediator, kterej udobroval obe strany. Chtelo to jen cas a pohodu, nemusi bejt vsechno hned slunickovy behem par dni. 🙂Edit – Esusko, ale Cajda psala, ze:
Dotaz jak na to vrkani – kdyz charlie vrkne ze je v uzkym a feri tesne u nej, okamzite zasahnu hlasem vic smerem k feri, ale nevim jestli nezkusit to ignorovat a proste cekat na fei reakci?
Mam ale strach ze kdyz okamzite nezvysim hlas vystrazne aby po nem neskocila a on jak v uzkym nema.kam uhkout aby nestihli jit do sebe
Takze nevrka Feri, ale Kadel. Jsem to sama pomotala.Tim spis plati, co jsem psala vyse.Mayo
Diky za drzeni palcu, budem je i tak potrebovat. Ledviny vylecit nejdou, jen zpomalit proces. Co ten brachuv pes?- Odpověď byla upravena před 3 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
20.10.2021 v 20:49 #128685Fifi
Zejtra, zejtrááá přijdu fšicí sem – kominik, spouštěč čerpadla, topenáří, életrikář, jen ten ČEZ se nám kůlivá Bohemce nevozval, takže to po slavnostním spuštění béme muset vypnout, jinak by nás ten tarif sežral.
ALE budete mit slavnostne spusteno a zprovozneno, to je pecka! Predem gratuluju a drzim palce, at se vse dokonale propoji a funga. 🙂20.10.2021 v 21:20 #128687Maya
Fifi
ja to taky pochopila, že vrká Charlie
bráchy pes je furt na veterině, já už bych to dávno ukončila, podle mě taky ledviny v takovým stavu, že pes nežere ani nepije, už nejsou vratný20.10.2021 v 21:29 #128688Fifi
Mayo
No to je des, jak rikas, uspala bych taky vcas. Jim vet nerekl, ze tohle nejde spravit? Nebo na co vyckavaji?
Nas ceka s Troldou neco podobnyho v budoucnu, uz ted vim, ze jak to nebude co k cemu, rozloucim se s nim, zadny infuze, zadny lezeni na veterine. Je to pro me sice psychicka darda, ale uz ted to mam v sobe takhle poskladany a vim, ze to dodrzim.ja to taky pochopila, že vrká Charlie
Jo, vrka on dle popisu. Tak ty znas lapiny, dle myho jen nejistej pes, zrazeny zvire. Staci nastavit novy pravidla, zklidnit ho a melo by to bejt OK?20.10.2021 v 21:56 #128689Petrs01
Jak je na tom vlastne Vasek, uz neco vite?
Ještě nemám výsledky krev+moč, nicméně boule pocházejí… od ledvin. Ledviny jsem viděla na sonu, hezký to nebylo. Žere zatím rád a má na téměř 13 let ještě celkem chuť do života. Tak si to nebudem kazit.
Ten Kolín je pěkná procházka, z Ratboře pak do Kbel a Radovesnic. My měli auto šikovně na kraji Kolína, takže cca 20km. Koukám že jsou to na den přesně 2 roky. fotky zde
A Ešusku taky někdy přepadnem 😉
21.10.2021 v 4:49 #128690cernej caj
Petrs01
Achjo tak poradvdobre ze vasik jeste sinuziva zivota:)PetraK
Tak at to vse klapne!Pokud byste chteli sraz, muze byt 17.11 aspon by to bylo jak ten kdysi jeste s xerxovou:D muzu zalozit.
Ano, vrka charlie. Ferinka je zlaticko moje nejsikovnejsi, dobre necham jakoby bez reakce a zavola postupne s dobrutkou ze byli hodni.
Charlie kupodivu docela reaguke na.svoje jmeno
21.10.2021 v 5:32 #128692cernej caj
DOTAZ
Jak nejlepe dostat moc ze zdi a pripadne z koberce?– stalo se, nevim jak, ze na dovolenou mame povoleny 2 psy uz pres mesic:D takze vlastne charlie muze jet s nama:D
– je to mobilheim, docela maly, a maji koberec
– charlie neumi jeste uplne chodit ven, prestoze neni problem se znackovanim, vylozene cura ci kadi… kde to na nej prijde.
No neradi bychom po sobe nechali jiny nez krasny prostor.
Ps: myslela sem se sraz by mohl byt 17.11 na svatek ale my to mame 4h cesty na ubytovani, pokud se podari srazit s fifi tak to bude super ale kolin je pro nas +2 h zajizdka.
Nerikam, ze by to neslo, ale zadnych 12 nebo 20km, ale na hodinku ci dve…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.